Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Πήγαινε κάτω

Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από Astronautis Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 3:32 am

Σε προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει, ανέφερα 2 mods που χρησιμοποιώ.
1.Ένα σχετικά με το hp(health power), που φαίνονται μονίμως και λεπτομερώς πάνω απο κάθε άρμα οι πόντοι ζωής που του απομένουν.
και
2.Μία πιο μακρινή κάμερα απο την συνηθισμένη, που μας επιτρέπει μεγαλύτερο 'zoom out', έτσι ώστε να έχουμε καλύτερες οπτικές γωνίες κατά τη διάρκεια της μάχης.

Αν παρατηρήσετε την πρώτη φωτογραφία εκείνου του post λοιπόν, θα δείτε πως το Ε-75(στο γαλάζιο κύκλο) έχει κόκκινο χρώμα στο πλαϊνό και πίσω μέρος του.

Όχι, δε πήρε ο κώλος του φωτιά όπως πολλοί απο σας θα συμπεράνατε βιαστικά... lol! όμως είναι πολύ πιθανό να πάρει φωτιά κατά τη διάρκεια της μάχης αν δεχτεί βολή εκεί... Wink
Θα σας εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω.

Στο δεύτερο post λοιπόν του εν λόγω θέματος, ο Στράτος(aka trexas) λέει το εξής:

" Επίσης χρησιμοποιώ κ mod για zones penetration το οποίο το κατέβασα από το http://www.mirtankov.net/ "

Και είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε και στο E-75.
Είναι δηλαδή κάποια skins(δέρματα, αν μπορώ να το μεταφράσω έτσι) που μας δείχνουν τα ευάλωτα σημεία-περιοχές πάνω στα άρματα.
Αυτό έχει ώς πλεονέκτημα να βλέπουμε που μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο, ώστε να του καταφέρουμε την μέγιστη δυνατή ζημιά ή κάποιο critical hit(ζημιά σε εξαρτήματα, στα μέλη του πληρώματος, να πάρει φωτιά, κλπ).
Πιο συγκεκριμένα, στο παράδειγμα της φωτογραφίας με το Ε-75 το κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει την θέση της μηχανής και της δεξαμενής καυσίμων που σημαίνει πως με μία βολή εκεί, υπάρχει η πιθανότητα να του κάνουμε ζημιά στη μηχανή ή στα καύσιμα, ή ακόμα καλύτερα να πάρει φωτιά και να πάθει πολλαπλές ζημιές.
Ασφαλώς υπάρχουν περισσότερα χρώματα εκτός απο το κόκκινο και το καθένα αντιπροσπωπεύει/υποδικνύει κάποιο ευάλωτο σημείο του άρματος.
Για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει κάθε χρώμα πάνω στο άρμα, περιγράφεται αναλυτικά απο τους δημιουργούς του εκάστοτε skin pack στις οδηγίες που δίνουν και θα βρείτε στα link παρακάτω.

Υπάρχουν αρκετές version(εκδόσεις) απο skin packs.Άλλες έχουν χρωματισμένες τις ευάλωτες περιοχές πάνω στα άρματα με έντονα χρώματα, άλλες πάλι έχουν κάποια σχέδια σαν αυτοκόλλητα.
Ορίστε μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε καλύτερα.
-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό με τα έντονα χρώματα που ξεχωρίζει καλύτερα απο τα απλά σχέδια ακόμα και σε λίγο πιο μακρινές αποστάσεις(δεν έχω δοκιμάσει τα άλλα skins βέβαια).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1.Μπορεί να πει βέβαια κανείς πως ένα αρνητικό του skin pack είναι ότι κάνει τα άρματα να φαίνονται λιγάκι πιο "χαρούμενα"/"παρδαλά" και χαλάει όσο να 'ναι την αίσθηση της γνήσιας "σκληροπυρηνικής" μάχης.
Εμένα προσωπικά δε με απασχολεί καθόλου αυτό.Μου αρκεί που βλέπω τα ευάλωτα σημεία και ξέρω που ακριβώς να χτυπήσω τους αντιπάλους.
2.Αυτό που είδα ως αρνητικό εγώ είναι πως δυστηχώς δεν αλλάζουν τα χρώματα σε όλα τα άρματα, σε κανένα skin.Πιο συγκεκριμένα, δεν έχουν κάνει αλλαγές στα μικρότερα tiers, αλλά μόνο στα μεγαλύτερα.Ίσως να κάνω λάθος επειδή δεν έχω δοκιμάσει όλα τα skin pack παρά μόνο ένα.Αν κάποιος βρεί ένα που έχει και τα μικρότερα tiers ας το αναφέρει αν θέλει.
Αναλυτικά για το ποια άρματα περιέχει κάθε skin pack αναφέρονται στην περιγραφή τους, ξεχωριστά για το καθένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν θεωρείται ως cheat(κλεψιά) καθώς το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα του tank.Δεν hackαρει κάτι, ούτε επηρεάζει το τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού.
Εξάλου ακόμα και αν βλέπουμε τα τρωτά σημεία του αντιπάλου μας αυτό δε σημαίνει πως θα καταφέρουμε να βρούμε και στόχο.Βασιζόμαστε ακόμα λοιπόν, καθαρά στις δικές μας δυνατότητες. Wink
Εξού και είναι ΝΟΜΙΜΟ 100%.

*Προσοχή!!!Όπως και στα mods, έτσι και στα skin packs είναι πολύ πιθανό να μη μας βολέψουν ή να μη μας αρέσουν και να θέλουμε να τα αφαιρέσουμε αργότερα!Για το λόγο αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να κρατάμε back up(αντίγραφα ασφαλείας) απο όλα εκείνα τα αρχεία-φακέλους που πρόκειται να αντικαταστάστησουμε-τροποποιήσουμε ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τα αρχικά μας αρχεία!!!

*Μεγάλη προσοχή και στην έκδοση του skin pack!Να είναι συμβατή με την έκδοση του client μας.Αν ας πούμε έχουμε την έκδοση 7.1 και το skin ήταν για την έκδοση 6.7 το πιο πιθανό είναι να μην είναι σωστά τα χρώματα σε ορισμένα άρματα.
Για κάθε νέα έκδοση του client θα πρέπει να βρίσκουμε και την ανάλογη έκδοση skin pack.

Επίσης...

*Δεν είναι 100% απαραίτητο ότι αν βαρέσουμε τον αντίπαλο στο ανάλογο χρώμα/σχήμα θα συμβεί και η αντίστοιχη ζημιά που περιγράφει.
Υπάρχει πάντα η εξαιρέση του κανόνα!Απλά τα skins μας δείχνουν σε ποια σημεία είναι πιο ευάλωτα τα άρματα και μας χρωματίζει-καθοδηγεί για το που έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε critical damage.


Τα link που μπορείτε να κατεβάσετε τα skin packs είναι τα ίδια που περιέχουν και τα mods.

Τα ξαναβάζω και εδώ link1---> http://www.mirtankov.net/ link2---> http://www.koreanrandom.com/forum/ και υπενθυμίζω πως δυστηχώς είναι στα ρωσικά και χρειάζεται να κάνουμε μετάφραση για να βγάλουμε άκρη.
EDIT : Στο δεύτερο link(το koreanrandom) είδα πως πρέπει να γίνει μέλος στη σελίδα τους κάποιος προκειμένου να μπορέσει να κατεβάσει το skin pack.Παλιότερα που το είχα κατεβάσει εγώ δεν ήταν έτσι.Πρέπει να το άλλαξαν πρόσφατα.Καλύτερα λοιπόν να προτιμάτε το link του Στράτου(aka trexas) http://www.mirtankov.net/ όπου προς παρών μπορείτε να κατεβάζετε και χωρίς να είστε μέλη για να μην μπλέκετε με περιτές διαδικασίες(register κλπ).Επίσης έχει νομίζω μεγαλύτερη ποικιλία απο mods και skins γενικότερα.

Για οποιαδήποτε διόρθωση, παρατήρηση, βοήθεια, απορία, σημειώση ή ότι άλλο θέλετε, μπορείτε να κάνετε ενα post εδώ και θα το δούμε μαζί. Smile


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Astronautis στις Τετ Μαρ 14, 2012 7:56 am, 2 φορές συνολικά

_________________

"Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά Bugs..."
"Βαρέθηκα τα chatbans..."
avatar
Astronautis

Αριθμός μηνυμάτων : 433

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από BLACK72 Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 5:49 am

Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά αν είναι να τροποποιήσουμε κάποια αρχεία , καλύτερα να το ξεχάσω εγώ προσωπικά.
Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κάτι παρόμοιο με το παραπάνω να είναι στα αγγλικά και αν είναι δυνατόν να προστεθεί ένα βιντεάκι με την διαδικασία που στήν αλλαγή αρχείων .
Ζητάω συγνώμη αλλά οι γνώσεις μου στους υπολογιστές είναι περιορισμένες .
avatar
BLACK72

Αριθμός μηνυμάτων : 57

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από Astronautis Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 6:33 am

BLACK72 έγραψε:Αυτό είναι πολύ καλό, αλλά αν είναι να τροποποιήσουμε κάποια αρχεία , καλύτερα να το ξεχάσω εγώ προσωπικά.
Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος κάτι παρόμοιο με το παραπάνω να είναι στα αγγλικά και αν είναι δυνατόν να προστεθεί ένα βιντεάκι με την διαδικασία που στήν αλλαγή αρχείων .
Ζητάω συγνώμη αλλά οι γνώσεις μου στους υπολογιστές είναι περιορισμένες .

Και όμως η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή!
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι αντιγραφή-επικόλληση το φάκελο που θα κατεβάσεις στη διαδρομή που βρίσκεται εγκαταστημένος.
Και αν κρατήσεις και αντίγραφο ασφαλείας*(back-up) απο τα original(αρχικά) αρχεία σου που πρόκειται να αντικαταστήσεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Καθώς ακόμα και αν κάτι πάει στραβά, ξαναπερνάς τα αρχικά αρχεία του παιχνιδιού και όλα είναι όπως πριν.

Ορίστε η διαδικασία αναλυτικά στα windows 7.(τουλάχιστον για το skin pack που έχω περάσει εγώ)

1.Κατεβάζουμε το αρχείο.
Συνήθως είναι σε συμπιεσμένη μορφή (.rar , .zip κλπ) οπότε θα πρέπει να έχουμε και το κατάλληλο πρόγραμμα(π.χ winrar) για να το ανοίξουμε.
2.Πολύ σημαντικό!!!Mέσα στο αρχείο θα βρούμε ένα φάκελο με το όνομα RES.(Τώρα που ξέρουμε το όνομα του φακέλου που θα τροποποιήσουμε πρέπει πρώτα να κάνουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας* του, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά στην υπόλοιπη διαδικασία να μπορούμε να τον επαναφέρουμε χωρίς να χρειαστεί να ξανα-εγκαταστήσουμε όλο το παιχνίδι απο την αρχή)
3.Κάνουμε αποσυμπίεση(extract) του φάκελου με το όνομα RES που βρίσκουμε στο συμπιεσμένο αρχείο και το κάνουμε αντιγραφή-επικόλληση στο σημείο που υπάρχει ο φάκελος RES του παιχνιδιού μας.(η συνήθης διαδρομή είναι, C:/Games/World_of_Tanks)
4.Μας ενημερώνει πως υπάρχει ήδη ένας φάκελος με το όνομα RES και πως αν υπάρχουν αρχεία με το ίδιο όνομα θα ερωτηθούμε αν θέλουμε τα αντικαταστήσουμε.Του λέμε "Ναι"
5.Μετά μας ενημερώνει πως βρίσκει και άλλα κοινά αρχεία και φακέλους και ρωτάει αν θέλουμε να γίνει αντικατάσταση.
Επιλέγουμε το κουτάκι κάτω χαμηλά που λέει "Να γίνεται για όλα τα τρέχοντα στοιχεία" και πατάμε πάλι "Ναι".
6.Το ίδιο και στο επόμενο.Επιλέγουμε το κουτάκι κάτω χαμηλά που λέει "Να γίνει το ίδιο για τις επόμενες (χ) διενέξεις" και πατάμε "Αντιγραφή και αντικατάσταση".

Done!
Είμαστε έτοιμοι!Μπορούμε να παίξουμε με το νέο μας skin pack! Very Happy

*αντίγραφο ασφαλείας δεν είναι τίποτα άλλο απο μια απλή αντιγραφή-επικόλληση του φακέλου μας σε ένα δεύτερο σημείο στον υπολογιστή μας ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορούμε να το επαναφέρουμε αντικαθηστώντας το τροποποιημένο φάκελο.

_________________

"Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά Bugs..."
"Βαρέθηκα τα chatbans..."
avatar
Astronautis

Αριθμός μηνυμάτων : 433

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από Founder Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 8:22 am

Μπράβο Πάνο! Πολύ αναλυτικός όπως πάντα. Smile
Εμένα πάντως αν και φαίνεται πολύ χρήσιμο με χαλάει το να βλέπω τα άρματα βαμμένα παρδαλά. Και ρωτώ. Μήπως υπάρχει κάπου κανένα site που να παρούσιάζει τα άρματα με τα ευαίσθητα σημεία τους έτσι ώστε να μπορεί να τα μελετά κάποιος και να τα αποστηθίζει σιγά σιγά? Είμαι σκληροπυρηνικός τι να κανουμε! Twisted Evil

_________________
Τελικά με τον τρόπο που στήθηκε η διπλωματία φάνηκε το τι ήθελαν κάποιοι. όχι να κάνουν διπλωματία αλλά να κράζουν δημόσια. Γιατί τώρα που δεν φαίνεται ένα χρόνο όλο σταμάτησαν.  Laughing Laughing Laughing


Η δημοκρατία του αγαπητού σε όλους ee3509.

Υ.Σ: Το αξιαγάπητο αυτό παιδί ο Kostis_Larson και η αναγωγή του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
avatar
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ηλικία : 73

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από Astronautis Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 8:43 am

Ευχαριστώ Αντώνη. Very Happy
Δε ξέρω αν υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάς.
Μπορείς όμως να κάνεις το εξής.
Με ένα μικρό περιορισμό της βαρβατίλας-τεστοστερόνης σου για λίγο καιρό, να περάσεις το skin pack με τα όμορφα χρωματάκια και να αποστηθίσεις τα ευάλωτα σημεία μέσα απο τις μάχες.
Ύστερα, το αφαιρείς ξανά και επιστρέφεις πάλι σε hardcore mode. Wink

_________________

"Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά Bugs..."
"Βαρέθηκα τα chatbans..."
avatar
Astronautis

Αριθμός μηνυμάτων : 433

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από billys07 Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 1:53 pm

μπραβο πολυ καλο!!

_________________

avatar
billys07

Αριθμός μηνυμάτων : 259

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από trexas Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 3:15 pm

Μπράβο σου Πάνο για την πολύ καλή δουλειά που έκανες.

Το 1ο link έχει επιλογή για μετάφραση στα Αγγλικά μέσω Google (όπως ανοίγει η σελίδα είναι στην δεξιά πλευρά).

Αφού κάνει την μετάφραση το google στην αριστερή πλευρά της σελίδας κ προς τα κάτω έχει ένα παράθυρο με την ονομασία Skins, εκεί επιλέγουμε το [Skin penetration of the zones].

Ανοίγει πλέον το [Skin penetration of the zones] κ κάνουμε μετάφραση κ σε αυτό αν χρειάζεται. Σε αυτό βλέπουμε τα πακέτα με τα skins...
Έστω ότι μας αρέσει το [Outlined with skin penetration zones "Red Star"], το πατάμε κ μας μεταφέρει στη σελίδα του.

Αφού ανοίξει κ αυτή η σελίδα ( κ κάνουμε μετάφραση κ σε αυτή αν χρειάζεται) βλέπουμε τι περιλαμβάνει το πακέτο με τα skins. Το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αφού έχει κ μικρά tier, είναι ακριβές κ δεν κάνει τα άρματα "καρναβάλια".

Κάτω από τον κατάλογο των διαθέσιμων skins έχει τα link για το κατέβασμα.
Κάνεις την επιλογή σου ανάλογα με την ποιότητα που θες να βλέπεις τα σημάδια κ δίνεις την εντολή για κατέβασμα.

Μετά ακολουθείς την διαδικασία που περιγράφει ο Πάνος παραπάνω...

Τρέχεις το παιχνίδι κ καλό κυνήγι!!!

_________________
avatar
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από Astronautis Την / Το Τετ Φεβ 29, 2012 3:36 pm

Να 'σαι καλά Στράτο που μας δίνεις και εσύ τα φώτα σου γιατί εγώ δε τα κατέχω και τόσο καλά είναι η αλήθεια.Φαντάσου, αυτό με το translate που είπες, ούτε που το είχα δεί ο n00bas!
Χαχαχα!
Γενικά πάντως, είναι πολύ καλύτερο το mirtankov σαν site. Wink

_________________

"Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά Bugs..."
"Βαρέθηκα τα chatbans..."
avatar
Astronautis

Αριθμός μηνυμάτων : 433

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από gstathis Την / Το Πεμ Μαρ 01, 2012 4:07 am

Πολυ καλη δουλεια Μπραβο!!!!!

_________________
avatar
gstathis

Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ηλικία : 57

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.wix.com/gstathis/gboa

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Eυάλωτες ζώνες - τρωτά σημεία των αρματών(Skin packs with Hit zones)

Δημοσίευση από nich Την / Το Πεμ Μαρ 01, 2012 11:30 am

sisifos έγραψε:Μπράβο Πάνο! Πολύ αναλυτικός όπως πάντα. Smile
Εμένα πάντως αν και φαίνεται πολύ χρήσιμο με χαλάει το να βλέπω τα άρματα βαμμένα παρδαλά. Και ρωτώ. Μήπως υπάρχει κάπου κανένα site που να παρούσιάζει τα άρματα με τα ευαίσθητα σημεία τους έτσι ώστε να μπορεί να τα μελετά κάποιος και να τα αποστηθίζει σιγά σιγά? Είμαι σκληροπυρηνικός τι να κανουμε! Twisted Evil


... ο πιο απλός τρόπος είναι ο εξής : φτιάχνεις ένα αντίγραφο του παιχνιδιού ή κάνεις μια νέα εγκατάστασή του σε άλλον φάκελο... σε αυτόν τον φάκελο αλλάζεις τα αρχεία των αρμάτων με τα σκινς όπως αναφέρεται πιο πάνω.... ακολούθως κατεβάζεις και εγκαθιστάς το πρόγραμμα wot tank viewer από εδώ http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/78219-wot-tank-viewer-030-update/ .... με το πρόγραμμα αυτό βλέπεις σε 3d μοντελ τα άρματα του παιχνιδιού αν λοιπόν δηλώσεις σαν άρματα τα hit zones skins θα μπορέσεις να τα μελετήσεις....

... έχω πάντως να πω 2-3 πραγματάκια για τα hit zones ... ΜΗΝ τα εμπιστεύεστε, μπορεί να μην είναι σωστά και ακόμη κι αν μιλάμε για weak spot δε σημαίνει πως το άρμα ΄τρυπάει΄ στο σημείο εκείνο όπως κι αν το χτυπήσουμε με όποιο όπλο κι αν το χτυπήσουμε... η γνώμη μου είναι πως πρέπει να πειραματιστεί ο καθένας, πάντως για αρχή και για πιο αρχάριους παίκτες τα hit zones βοηθούν...

nich

Αριθμός μηνυμάτων : 3

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης