[GREED] σε μεταφραση ΑΠΛΗΣΤΙΑ _ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
+10
gregorakis
billys07
Arxarios
htmnvaggos
Bisbikis
stamthes
HeeroYuy997
DocMustang
power4
Kostis_Larsson
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: [GREED] σε μεταφραση ΑΠΛΗΣΤΙΑ _ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
Kostis_Larsson έγραψε:Είναι αλήθεια όλα αυτά ?
Γιατί σκεφτόμουν να μπω σε κάποια από τις παραπάνω clans.
αφου διαβασα ολο το κειμενο και εκανα αναζητηση βρηκα οτι οντως μερικα ατομα της Διοικησης ηταν μελη της BOHH και μπηκαν και βγηκαν περιπου της ιδιες ημερομηνιες(1-3μερες διαφορα) απο την BOHH.
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
billys07 έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Είναι αλήθεια όλα αυτά ?
αφου διαβασα ολο το κειμενο και εκανα αναζητηση βρηκα οτι οντως μερικα ατομα της Διοικησης ηταν μελη της BOHH και μπηκαν και βγηκαν περιπου της ιδιες ημερομηνιες(1-3μερες διαφορα) απο την BOHH.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ RECRUITING ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ CLAN MAΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
????????- Επισκέπτης
starhidistis1 έγραψε:billys07 έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Είναι αλήθεια όλα αυτά ?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ RECRUITING ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ CLAN MAΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
τοτε απαντα σε αυτο εδω...
stamthes έγραψε:Τα άτομα τα οποία αποχώρησαν ποτέ δεν έκαναν RECRUIT εντός της HELAS – δεν πλησιάσαμε κανέναν - ούτε ήταν ζητούμενο να διαλύσει η αρχική CLAN. Ονοματίστε έναν τον οποίο κάναμε εμείς RECRUIT. Ήρθανε πολλά άτομα γιατί κατάλαβαν την αδικία εκ μέρους σας και γιατί θέλανε να είμαστε παρέα.
Και τελος αποχωρω και εγω απο την ζητηση αυτην.....
Να είστε καλά
Κύριοι εγώ δεν θα μακρηγορήσω γιατί έχω και δουλειές...
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της Hellas για τις μάχες και τον χαβαλέ που κάναμε μαζί. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας ευχαριστήσω στο TS γιατί η καλή πρώην μας διοίκηση μου έβγαλε τα δικαιώματα του TS ενώ ήμουν ακόμα στην CLAN.
Θέλω να ξέρετε ότι δεν πρόδωσα κανέναν διότι ότι έμαθα σχετικά με το παιχνίδι το έμαθα από τον Τάλο, τον HtmnVAggo, τον AMFIVIO και τον VABAP. Εάν έμενα θα πρόδιδα αυτούς που μου τα έμαθαν όλα.
Επίσης αυτό που λέει η διοίκηση ότι μου έδωσε (με έκανε FC) της το ανταπέδωσα με το παραπάνω αφού με δικό μου σχέδιο, του AMFIVIOS και του Htmnvaggos όπως επίσης και με δικό μας field commanding της δώσαμε περιοχή στην Ευρώπη και την κρατήσαμε 2 μέρες.
'Οπως και να έχει, επειδή πραγματικά θεωρώ ότι με τον χρόνο που διέθεσα στην clan, και με την συνεχή προσπάθειά μου να βελτιώσω την clan απέδειξα ότι έχω δώσει περισσότερα από ότι έχω πάρει (αφού απλά πήρα my three) και επειδή δεν έχω κανένα συμβόλαιο με ρήτρα που να με υποχρεώνει να μείνω στην συμμαχία επειδή έχω εισπράξει οιοδήποτε χρηματικό ποσό απεφάσισα να φύγω.
Τώρα αν εσείς με λέτε προδότη... προσωπικά να σας πω την αλήθεια ... χέστηκα...
Εδώ τον Κολοκοτρώνη τον κλείσανε φυλακή.
Αντε γειαααααααααα!
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της Hellas για τις μάχες και τον χαβαλέ που κάναμε μαζί. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας ευχαριστήσω στο TS γιατί η καλή πρώην μας διοίκηση μου έβγαλε τα δικαιώματα του TS ενώ ήμουν ακόμα στην CLAN.
Θέλω να ξέρετε ότι δεν πρόδωσα κανέναν διότι ότι έμαθα σχετικά με το παιχνίδι το έμαθα από τον Τάλο, τον HtmnVAggo, τον AMFIVIO και τον VABAP. Εάν έμενα θα πρόδιδα αυτούς που μου τα έμαθαν όλα.
Επίσης αυτό που λέει η διοίκηση ότι μου έδωσε (με έκανε FC) της το ανταπέδωσα με το παραπάνω αφού με δικό μου σχέδιο, του AMFIVIOS και του Htmnvaggos όπως επίσης και με δικό μας field commanding της δώσαμε περιοχή στην Ευρώπη και την κρατήσαμε 2 μέρες.
'Οπως και να έχει, επειδή πραγματικά θεωρώ ότι με τον χρόνο που διέθεσα στην clan, και με την συνεχή προσπάθειά μου να βελτιώσω την clan απέδειξα ότι έχω δώσει περισσότερα από ότι έχω πάρει (αφού απλά πήρα my three) και επειδή δεν έχω κανένα συμβόλαιο με ρήτρα που να με υποχρεώνει να μείνω στην συμμαχία επειδή έχω εισπράξει οιοδήποτε χρηματικό ποσό απεφάσισα να φύγω.
Τώρα αν εσείς με λέτε προδότη... προσωπικά να σας πω την αλήθεια ... χέστηκα...
Εδώ τον Κολοκοτρώνη τον κλείσανε φυλακή.
Αντε γειαααααααααα!
Oulamagos1980- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Επίσης φίλοι μου δεν θα μπω στην διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί σας γιατί δεν μ'αρέσουν οι προσβολές που εξαπολύσατε και επειδή κάποτε μου είχε πει ένας σοφός: "Με τον βλάκα δεν μπορείς να τα βάλεις και να κερδίσεις. Γιατί για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να πέσεις στο επίπεδό του και αν πέσεις πάλι θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας..."
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Oulamagos1980- Αριθμός μηνυμάτων : 12
billys07 έγραψε:starhidistis1 έγραψε:billys07 έγραψε:Kostis_Larsson έγραψε:Είναι αλήθεια όλα αυτά ?
τοτε απαντα σε αυτο εδω...stamthes έγραψε:Τα άτομα τα οποία αποχώρησαν ποτέ δεν έκαναν RECRUIT εντός της HELAS – δεν πλησιάσαμε κανέναν - ούτε ήταν ζητούμενο να διαλύσει η αρχική CLAN. Ονοματίστε έναν τον οποίο κάναμε εμείς RECRUIT. Ήρθανε πολλά άτομα γιατί κατάλαβαν την αδικία εκ μέρους σας και γιατί θέλανε να είμαστε παρέα.
Και τελος αποχωρω και εγω απο την ζητηση αυτην.....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ SCREENSHOOT ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ --------- ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..
ΤΕΛΟΣ
????????- Επισκέπτης
Ευχαριστω τα παιδια της GREED
Εδώ και μέρες παρακολουθώ μια συζήτηση χωρίς νόημα . Από μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της GREED για την συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες, τους ευχαριστώ για την προσφορά τους στην HELAS η οποία ήτανε σημαντική . Εύχομαι η προσπάθεια που κάνετε να είναι η καλύτερη και η GREED να γίνει μια ελληνική clan αξιόμαχη και μεγάλη σε δυναμικότητα παικτών και αρμάτων
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
giannis71- Αριθμός μηνυμάτων : 45
Το ποστ του giannis71 Έγινε Merge σε αυτό το τοπικ.
Και το Τοπικ μετά από απόφαση ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ.
Εκ της Διαχειριστικής ομάδας κ΄ Συντονιστικής ομάδας του WoTGR.
Και το Τοπικ μετά από απόφαση ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ.
Εκ της Διαχειριστικής ομάδας κ΄ Συντονιστικής ομάδας του WoTGR.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ελληνική μετάφραση παιχνιδιού
» CW και Ελληνικές Clan
» GREED -- GREEK ELITE DIVISION ---
» Η Clan GREED είναι επί χάρτου και ζητάει άτομα με πολλά..... προσόντα..... τα έχεις???
» CW και Ελληνικές Clan
» GREED -- GREEK ELITE DIVISION ---
» Η Clan GREED είναι επί χάρτου και ζητάει άτομα με πολλά..... προσόντα..... τα έχεις???
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT