Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
+14
Kostis_Larsson
Sanguinius
Kokos78
gregorakis
mparek4
taramas
dolofonos
giorgosaxis
LicenseToKill
3ise3ise
LASKAS
Marita89
Gathunter
cgakis
18 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση
Καλή φάση μου φαίνεται πρέπει να επιστρέψω στο WoT τάχιστα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Κάποιοι θα είναι σε κλαν και θα συμμετέχουν στα cw μετά ότι παιχνίδι θέλουν. Η πρώτη κλαν βέβαια θέλει λίγο χαρτκορε. Εμείς μόνο στην Σ έχουμε καμιά 5-6 που παίζουν λολ.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Να ξεκαθαρίσω και κάποια ακόμη πράγματα. Όσοι σκέφτονται να συμμετέχουν στο όλο εγχείρημα είτε μεμονωμένοι παίκτες είτε σαν ομάδες μην αγχώνεστε για νούμερα εγώ δεν ξέρω δεν μπορώ κτλ. ΟΛΟΙ χωράνε δεν πάμε να κάνουμε μόνο μία σούπερ ομάδα αλλά μια κοινότητα όσο περισσότερων παικτών ώστε ο ένας να μάθει από τον άλλο. Επίσης ούτε παρέες σπάνε ούτε τίποτα ΟΛΟΙ σε ένα τς θα είμαστε. Ξαναλέω όλοι χωράνε από το 0 μέχρι το 4000wn8 διάθεση να υπάρχει.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
ακριβως παιδια εμας μας νιαζει να φτιαξουμε κατι (κοινοτητα) και οχι να χαλασουμε (clan - παρεα)
θα ηθελα να συμβαλετε σε αυτο ακομα και οσοι δεν ενδιαφερονται να συμετασχουν σε αυτη την κοινοτητα
και μια καλη κουβεντα ή μια βολτα απο το team speak της κοινοτητας ειναι αρκετο ωστε να γνωρiστουμε ανταλλαξουμε αποψεις γενικα κανουμε μια συζητηση που μονο θετικα θα αποκομισουν ολοι
το team speak μας HELLENIC GAMING COMMUNITY: www.gamers-alliance.gr:9998
θα ηθελα να συμβαλετε σε αυτο ακομα και οσοι δεν ενδιαφερονται να συμετασχουν σε αυτη την κοινοτητα
και μια καλη κουβεντα ή μια βολτα απο το team speak της κοινοτητας ειναι αρκετο ωστε να γνωρiστουμε ανταλλαξουμε αποψεις γενικα κανουμε μια συζητηση που μονο θετικα θα αποκομισουν ολοι
το team speak μας HELLENIC GAMING COMMUNITY: www.gamers-alliance.gr:9998
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Εχω την εντύπωση οτι το ts αυτό ειναι του φίλου 3ise-3ise, του γνωστού κουρέα, αν είναι έτσι τότε αξίζει ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο που οσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν (εγώ ειχα την τιμή να ειμαι συμπαίχτης του) πρόκειται για ενα αγνό άνθρωπο που μόνο βοήθεια ξέρει να δίνει, ελπίζω να του αναγνωριστεί.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
και βεβαια του αναγνωριζεται ο δημητρης λατρεψε την ιδεα της ελληνικης κοινοτητας και το εδειξε απο την πρωτη στιγμη και γιαυτο τον ευχαριστουμε
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
» Νέα Ελληνικών Clan στα CW
» ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN
» CLAN GAS ----------------
» Συγχωνευσεις Ελληνικων Clan part 2
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket