World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση

+14
Kostis_Larsson
Sanguinius
Kokos78
gregorakis
mparek4
taramas
dolofonos
giorgosaxis
LicenseToKill
3ise3ise
LASKAS
Marita89
Gathunter
cgakis
18 απαντήσεις

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Πήγαινε κάτω

Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση - Σελίδα 5 Empty Απ: Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Φεβ 08, 2014 8:28 am

Καλή φάση μου φαίνεται πρέπει να επιστρέψω στο WoT τάχιστα
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση - Σελίδα 5 Empty Απ: Συνενωση Ελληνικων clan Σκεψη - Προταση

Δημοσίευση από dolofonos Σαβ Φεβ 08, 2014 10:46 am

Κάποιοι θα είναι σε κλαν και θα συμμετέχουν στα cw μετά ότι παιχνίδι θέλουν. Η πρώτη κλαν βέβαια θέλει λίγο χαρτκορε. Εμείς μόνο στην Σ έχουμε καμιά 5-6 που παίζουν λολ.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Φεβ 09, 2014 5:06 am

Να ξεκαθαρίσω και κάποια ακόμη πράγματα. Όσοι σκέφτονται να συμμετέχουν στο όλο εγχείρημα είτε μεμονωμένοι παίκτες είτε σαν ομάδες μην αγχώνεστε για νούμερα εγώ δεν ξέρω δεν μπορώ κτλ. ΟΛΟΙ χωράνε δεν πάμε να κάνουμε μόνο μία σούπερ ομάδα αλλά μια κοινότητα όσο περισσότερων παικτών ώστε ο ένας να μάθει από τον άλλο. Επίσης ούτε παρέες σπάνε ούτε τίποτα ΟΛΟΙ σε ένα τς θα είμαστε. Ξαναλέω όλοι χωράνε από το 0 μέχρι το 4000wn8 διάθεση να υπάρχει.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από cgakis Κυρ Φεβ 09, 2014 6:26 am

ακριβως παιδια εμας μας νιαζει να φτιαξουμε κατι (κοινοτητα) και οχι να χαλασουμε (clan - παρεα)
θα ηθελα να συμβαλετε σε αυτο ακομα και οσοι δεν ενδιαφερονται να συμετασχουν σε αυτη την κοινοτητα 
και μια καλη κουβεντα ή μια βολτα απο το team speak της κοινοτητας ειναι αρκετο ωστε να γνωρiστουμε ανταλλαξουμε αποψεις γενικα κανουμε μια συζητηση που μονο θετικα θα αποκομισουν ολοι
το team speak μας HELLENIC GAMING COMMUNITY: www.gamers-alliance.gr:9998
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από taramas Κυρ Φεβ 09, 2014 7:01 am

Εχω την εντύπωση οτι το ts αυτό ειναι του φίλου 3ise-3ise, του γνωστού κουρέα, αν είναι έτσι τότε αξίζει ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο που οσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν (εγώ ειχα την τιμή να ειμαι συμπαίχτης του) πρόκειται για ενα αγνό άνθρωπο που μόνο βοήθεια ξέρει να δίνει, ελπίζω να του αναγνωριστεί.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από 3ise3ise Κυρ Φεβ 09, 2014 11:53 pm

ναι το δικό μου είναι.  sunny ευχαριστώ sunny

3ise3ise

Αριθμός μηνυμάτων : 8

http://www.gamers-alliance.gr/

Δημοσίευση από cgakis Δευ Φεβ 10, 2014 3:26 am

και βεβαια του αναγνωριζεται ο δημητρης λατρεψε την ιδεα της ελληνικης κοινοτητας και το εδειξε απο την πρωτη στιγμη και γιαυτο τον ευχαριστουμε
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Σελίδα 5 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης