World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Βάλτε φρένο

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Βάλτε φρένο  Empty Βάλτε φρένο

Δημοσίευση από gr1gorious Τετ Ιουν 04, 2014 6:34 am

Αυτό που γίνεται εδώ δεν νομίζω να γίνεται σε άλλο ελληνικό φόρουμ έλεος πια..... 
 Κύριοι διαχειριστές εφαρμόστε τους κανόνες επιτέλους και στείλτε στον αγύριστο όλους αυτούς τους ανόητους που καταστρέφουν μέρα με την μέρα αυτό το φόρουμ με την συμπεριφορά τους, έτσι και αλλιώς ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
gr1gorious
gr1gorious

Αριθμός μηνυμάτων : 24

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βάλτε φρένο  Empty Απ: Βάλτε φρένο

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Ιουν 04, 2014 6:50 am

gr1gorious έγραψε:ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot

Μην το λές΄ τελευταία, με όλη τη μανούρα, όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο forum για να δουν τα threads, και μάλιστα είχαμε και πολλές νέες εγγραφές περίεργων!!
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από 37EMA Τετ Ιουν 04, 2014 6:52 am

gr1gorious έγραψε:Αυτό που γίνεται εδώ δεν νομίζω να γίνεται σε άλλο ελληνικό φόρουμ έλεος πια..... 
 Κύριοι διαχειριστές εφαρμόστε τους κανόνες επιτέλους και στείλτε στον αγύριστο όλους αυτούς τους ανόητους που καταστρέφουν μέρα με την μέρα αυτό το φόρουμ με την συμπεριφορά τους, έτσι και αλλιώς ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
Καλησπέρα φιλε εxής απόλυτο δίκιο το "παραρταβιξαμε" λίγο ήταν καιρός όμως να βάλουμε φρένο εμείς μονοι μας
γιατί κάποιοι το είχανε di τσιφλίκι τους εδώ μέσα

εγώ νομίζω πως κάποια ματια ανοίξανε

κάποια στόματα βουλωθήκανε

εγώ προσωπικά αυτό που ήθελα έγινε
και σταματάω μονος μου
δόξα το theo μεγάλο παιδί έγινα ξέρω ποτε να σταματάω κάτι πριν με πάρει από κάτω

Από το topic που άνοιξες ζητω συγγνώμη σε όλους
και ευχάριστο τους MODs που με ανέχτηκαν τις τελευταίες 3 μέρες
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από 37EMA Τετ Ιουν 04, 2014 6:54 am

imperiumgraecum έγραψε:
gr1gorious έγραψε:ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot

Μην το λές΄ τελευταία, με όλη τη μανούρα, όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο forum για να δουν τα threads, και μάλιστα είχαμε και πολλές νέες εγγραφές περίεργων!!
Ore xryso tha mas dosi to foroum
hahahahaha
 Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από Founder Τετ Ιουν 04, 2014 7:00 am

Βασικά 3 μέρες οι mods ανέχτηκαν τους πάντες και τα πάντα για να δείξουν σε τι χάλια μπορεί να πέσει ένα φόρουμ χωρίς έλεγχο και σε πλήρη ελευθερία.
Αυτή η περίοδος πέρασε και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε πολιτισμένα και εύχομαι χωρίς την συχνή επέμβαση των συντονιστών.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Ιουν 04, 2014 7:14 am

sisifos έγραψε:
Αυτή η περίοδος πέρασε και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε πολιτισμένα και εύχομαι χωρίς την συχνή επέμβαση των συντονιστών.

Tι εννοείς? No more αναρχία?

Βάλτε φρένο  Katooipano.9odcrgsl3lkwcwc8k0swgkg8s.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης