Βάλτε φρένο
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Βάλτε φρένο
Αυτό που γίνεται εδώ δεν νομίζω να γίνεται σε άλλο ελληνικό φόρουμ έλεος πια.....
Κύριοι διαχειριστές εφαρμόστε τους κανόνες επιτέλους και στείλτε στον αγύριστο όλους αυτούς τους ανόητους που καταστρέφουν μέρα με την μέρα αυτό το φόρουμ με την συμπεριφορά τους, έτσι και αλλιώς ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
Κύριοι διαχειριστές εφαρμόστε τους κανόνες επιτέλους και στείλτε στον αγύριστο όλους αυτούς τους ανόητους που καταστρέφουν μέρα με την μέρα αυτό το φόρουμ με την συμπεριφορά τους, έτσι και αλλιώς ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
gr1gorious- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Απ: Βάλτε φρένο
gr1gorious έγραψε:ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
Μην το λές΄ τελευταία, με όλη τη μανούρα, όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο forum για να δουν τα threads, και μάλιστα είχαμε και πολλές νέες εγγραφές περίεργων!!
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Καλησπέρα φιλε εxής απόλυτο δίκιο το "παραρταβιξαμε" λίγο ήταν καιρός όμως να βάλουμε φρένο εμείς μονοι μαςgr1gorious έγραψε:Αυτό που γίνεται εδώ δεν νομίζω να γίνεται σε άλλο ελληνικό φόρουμ έλεος πια.....
γιατί κάποιοι το είχανε di τσιφλίκι τους εδώ μέσα
εγώ νομίζω πως κάποια ματια ανοίξανε
κάποια στόματα βουλωθήκανε
εγώ προσωπικά αυτό που ήθελα έγινε
και σταματάω μονος μου
δόξα το theo μεγάλο παιδί έγινα ξέρω ποτε να σταματάω κάτι πριν με πάρει από κάτω
Από το topic που άνοιξες ζητω συγγνώμη σε όλους
και ευχάριστο τους MODs που με ανέχτηκαν τις τελευταίες 3 μέρες
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Ore xryso tha mas dosi to foroumimperiumgraecum έγραψε:gr1gorious έγραψε:ούτε πρόσφεραν ούτε θα προσφέρουν ποτέ τίποτα στην ελληνική κοινότητα του wot
Μην το λές΄ τελευταία, με όλη τη μανούρα, όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο forum για να δουν τα threads, και μάλιστα είχαμε και πολλές νέες εγγραφές περίεργων!!
hahahahaha
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Βασικά 3 μέρες οι mods ανέχτηκαν τους πάντες και τα πάντα για να δείξουν σε τι χάλια μπορεί να πέσει ένα φόρουμ χωρίς έλεγχο και σε πλήρη ελευθερία.
Αυτή η περίοδος πέρασε και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε πολιτισμένα και εύχομαι χωρίς την συχνή επέμβαση των συντονιστών.
Αυτή η περίοδος πέρασε και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε πολιτισμένα και εύχομαι χωρίς την συχνή επέμβαση των συντονιστών.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
sisifos έγραψε:
Tι εννοείς? No more αναρχία?
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk