World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 2 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από fotis12345 Σαβ Απρ 30, 2016 5:40 am

Mα καλα...... κανατε ban τον Λασκα και οχι σε αυτην (sanguinius)???? σταματα το πια , εχω βαρεθει να σε βλεπω να σχολιαζεις χωρις να εισαι γνωστης πραγματον.
fotis12345
fotis12345

Αριθμός μηνυμάτων : 45

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Απρ 30, 2016 6:21 am

fotis12345 έγραψε:Mα καλα...... κανατε ban τον Λασκα και οχι σε αυτην (sanguinius)???? σταματα το πια , εχω βαρεθει να σε βλεπω να σχολιαζεις χωρις να εισαι γνωστης πραγματον.
Ο παρατρεχάμενος του ταραμά,που ανέφερα
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Απρ 30, 2016 9:00 am

BTW,εσύ δεν είχες μπει,στο thread της KISS και τους έκραζες;
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από blsbill Σαβ Απρ 30, 2016 9:01 am

paides kai pali sorry gia ta greeklish, i aporia mou eine i eksis. thelete ayto to forum na exei zwh kai palmo kai na mpenei oli i elliniki koinotita i oxi?thelete ena kleisto club me kathosprepismous kai aystirrous kanones i ena forum me polles apopseis kai anektikotita wste na exei kai tin episkepsimotita pou tou armozei kai tin kathimerini endynamosi tou?
epeidi den eime paratrexamenos kanenos tha prepei na afethoun pareksigiseis stin akri eidika an aforoun palaiotera themata kai na deite an mporei na leitourgisei apo dw kai pera.kai an exoume malliotravigmata kai antiparatheseis entaksei,se ola ta forum iparxoun.alloi to diaskedazoun kai mpenoun mesa kathe mera gia na doun tin sinexeia. Fisika loipon kai tha pw FREE BARBAS/FREE LASKAS/FREE EVERYONE.
megala paidia eiste kai eimaste i apofasi diki sas.kalo pasxa se olous!
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Δημοσίευση από Sanguinius Σαβ Απρ 30, 2016 2:55 pm

blsbill έγραψε:paides kai pali sorry gia ta greeklish, i aporia mou eine i eksis. thelete ayto to forum na exei zwh kai palmo kai na mpenei oli i elliniki koinotita i oxi?thelete ena kleisto club me kathosprepismous kai aystirrous kanones i ena forum me polles apopseis kai anektikotita wste na exei kai tin episkepsimotita pou tou armozei kai tin kathimerini endynamosi tou?
epeidi den eime paratrexamenos kanenos tha prepei na afethoun pareksigiseis stin akri eidika an aforoun palaiotera themata kai na deite an mporei na leitourgisei apo dw kai pera.kai an exoume malliotravigmata kai antiparatheseis entaksei,se ola ta forum iparxoun.alloi to diaskedazoun kai mpenoun mesa kathe mera gia na doun tin sinexeia. Fisika loipon kai tha pw FREE BARBAS/FREE LASKAS/FREE EVERYONE.
Μπορούμε να έχουμε και τα δύο,με έναν απλό τρόπο:ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ THREADS ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από taramas Σαβ Απρ 30, 2016 8:55 pm

Sanguinius έγραψε:
fotis12345 έγραψε:Mα καλα...... κανατε ban τον Λασκα και οχι σε αυτην (sanguinius)???? σταματα το πια , εχω βαρεθει να σε βλεπω να σχολιαζεις χωρις να εισαι γνωστης πραγματον.

Τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται, αναρωτιέμαι μήπως το κράξιμο σου δίνει κάποια είδος οργασμού, αν είναι έτσι πες το να το κάνουμε συχνότερα, μέχρι και παρατρεχάμενους θα σου στείλω νάχεις, εμένα μου περισσεύουν.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από dfk_7677 Κυρ Μάης 01, 2016 12:43 am

Δε νομίζω να ρίχνουν ban για εξυπνακισμό...
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Μάης 01, 2016 4:33 am

taramas έγραψε:
Sanguinius έγραψε:

Τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται, αναρωτιέμαι μήπως το κράξιμο σου δίνει κάποια είδος οργασμού, αν είναι έτσι πες το να το κάνουμε συχνότερα, μέχρι και παρατρεχάμενους θα σου στείλω νάχεις, εμένα μου περισσεύουν.
Μην μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου,ταραμά.Πάρε τους παρατρεχάμενούς σου,τώρα και πήγαινε να διαλύσεις κι άλλη clan
dfk_7677 έγραψε:Δε νομίζω να ρίχνουν ban για εξυπνακισμό...
Τυχερός είσαι
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από fotis12345 Κυρ Μάης 01, 2016 6:22 am

1.Χριστος ανεστη σε ολους
2. Για αλλη μια φορα λες ασυναρτησιες και δεν ειμαι παρατρεχαμενος κανενος (sanguinius)
3. Ναι εγω εκραζα την KISS και καλα εκανα. Παρολα αυτα χαιρομαι που ξανα δημιουργουνται μεγαλες ελληνικες ομαδες (KISS, GRBB, GVA, ..........) . Εκει που εχω θεμα ειναι το πως δημιουργουνται μερικες απο αυτες, οπως η KISS .......
4. Δεν ειναι κακο να ειναι ζωντανο το forum σε καμια περιπτοση , αλλα οταν υπαρχουν κατι τετια ατομα σαν την sanguinius , τα χαλαν ολα. Μονο φασαριες προκαλουν........... (δεν αρνουμαι πως εγω δεν εχω προκαλεση ... ,αλλα τουλαχιστον ηξερα τι ελεγα).
5. sanguinius ... συμπεραίνω οτι πρεπει να εχεις μονιμη περιοδο. αυτα ...... κατι αλλο που θες να πεις ? για πες μου κατι ...... σε βαραν στο σπιτι και κανεις ετσι ? γιατι καθυστερημενο εισαι σιγουρα.  αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα που γραφω κυριως για σενα, και δεν ξανα ασχολουμε με σενα (τουλαχιστον θα προσπαθησω) γιατι ξερω την ψυχιατρικη περιπτοση σου .... οτι και να μου πεις μην περιμενη απαντιση........ bb.
fotis12345
fotis12345

Δημοσίευση από sisifos Κυρ Μάης 01, 2016 6:59 am

Κατ' αρχήν Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.
Καλό θα ήτανε αν μπορούσαμε να κρατούσαμε λίγο την ψυχραιμία μας τουλάχιστον σε αυτές της άγιες μέρες Smile

blsbill έγραψε:paides kai pali sorry gia ta greeklish, i aporia mou eine i eksis. thelete ayto to forum na exei zwh kai palmo kai na mpenei oli i elliniki koinotita i oxi?thelete ena kleisto club me kathosprepismous kai aystirrous kanones i ena forum me polles apopseis kai anektikotita wste na exei kai tin episkepsimotita pou tou armozei kai tin kathimerini endynamosi tou?

Φίλε blsbill πολύ καλά τα λες! Και μακάρι να ήταν τόσο εύκολο στην πράξη όσο και στα λόγια. Δυστυχώς όμως η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη από την μια και δυστυχώς από την άλλη δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα και αισθητική.
Την εποχή λοιπόν που συντόνιζα εγώ το φόρουμ και επι των τότε ταραχών (αν θυμάσαι), συνέβαινε το εξής κουλό και παράλογο. Από την μία υπήρχε μια ομάδα θερμόαιμων, νευρικών και αρκετά αθυρόστομων θα έλεγα που καθημερινά δημιουργούσαν λεκτικές οδομαχίες στο φόρουμ μη λέγοντας να κατανοήσουν με τίποτα πως ένας πολιτισμένος άνθρωπος μπορεί να υπερασπιστεί την γνώμη του χωρίς να κατεβάζει καντήλια στους αντίθετους με αυτόν. Υπήρχαν όμως και άλλοι, όχι τόσο εμφανείς βέβαια στο ευρή κοινό αφού απάξιούσαν να συμμετέχουν σε τέτοια επίπεδα συζητήσεων που όμως δυσανασχετούσαν με όλη αυτήν την κατάσταση.
Και έτσι λοιπόν αντιμετώπιζα το εξής κουλό.
Οι πρώτοι με έλεγαν φασίστα όποτε πήγαινα να βάλω λίγη τάξη και οι δεύτεροι με σπάμαραν με PM παραπόνων για την κατάντια του φόρουμ.
Ομολογώ πως ήμαστε μια δύσκολη περίπτωση (η ελληνική κοινότητα WoT εννοώ) και χρίζουμε ειδικής μελέτης από την επιστήμη. Και δεν ξέρω αν η επιστήμη σηκώσει τελικά τα χέρια της ψηλά, εγώ πάντως τα σήκωσα και ησύχασα Cool .
Παραδέχομαι μόνο ένα λάθος μου. Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Ελπίζω τα παιδια που είναι τώρα υπεύθυνα να καταφέρουν να την βρουν. Το σίγουρο είναι πως το σωστό είναι κάπου στη μέση. Θέλει όμως ατσαλένια νεύρα για να το ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι.
Αυτό πάντως που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση τόσα χρόνια τώρα, είναι πως μιλάμε για μια κοινότητα που απαρτίζεται στην πλειονότητα της από ανθρώπους άνω των 30! Ειλικρινά αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και ας το ζω τόσα χρόνια τώρα Neutral
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από taramas Κυρ Μάης 01, 2016 7:44 am

@sisifos

Αν κοιτάξεις στο παρελθόν θα δείς οτι υπήρξαν προσπάθειες για σοβαρή συζήτηση απο κάποιους και σίγουρα θα βρείς και αρκετά ποστς δικά μου με απόψεις, προτάσεις και σκέψεις, αρκεί να παρακολουθήσεις τα ακριβώς απο κάτω μηνύματα και θα καταλάβεις γιατί δεν υπάρχει ελπίδα συνεννόησης.
Οι ομάδες στην κοινότητα αυτή δεν είναι δύο αλλά πολλές, η μεγαλύτερη σε πληθυσμό είναι αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα, αμέσως μετά είναι η ομάδα εκείνων που θεωρούν τον εαυτό τους ως τον καλύτερο παίχτη ever, μετά είναι αυτοί που έχουν λαμπρές ιδέες με επίκεντρο πάντα τον εαυτό τους και την αδιαμφισβήτητη ηγετική τους ικανότητα, μια ακόμα ομάδα είναι αυτή των "ευρωπαίων" που πέρασαν απο τους πάγκους κάποιας μεγάλης ομάδας και θεωρούν οτι ως μονόφθαλμοι μπορούν να ηγηθούν των τυφλών κατακαημένων Ελλήνων, τέλος υπάρχει και η ομάδα των αδιάφορων και άσχετων με άποψη για τα πάντα που δεν τολμούν να την εκφράσουν και επιδίδονται σε τρολάρισμα.
Σίγουρα δεν έχω καλύψει όλο το φάσμα αλλά μια ιδέα νομίζω πήραμε, για να μην αδικήσω κανέναν θα πω οτι υπάρχει και η ομάδα αυτών που προσπάθησαν να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά οπως πάντα γίνεται και στη ζωή και εδώ με μαθηματική ακρίβεια επιπλέουν οι φελλοί.

taramas

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Μάης 01, 2016 7:47 am

fotis12345 έγραψε:1.Χριστος ανεστη σε ολους
2. Για αλλη μια φορα λες ασυναρτησιες και δεν ειμαι παρατρεχαμενος κανενος (sanguinius)
3. Ναι εγω εκραζα την KISS και καλα εκανα. Παρολα αυτα χαιρομαι που ξανα δημιουργουνται μεγαλες ελληνικες ομαδες (KISS, GRBB, GVA, ..........) . Εκει που εχω θεμα ειναι το πως δημιουργουνται μερικες απο αυτες, οπως η KISS .......
4. Δεν ειναι κακο να ειναι ζωντανο το forum σε καμια περιπτοση , αλλα οταν υπαρχουν κατι τετια ατομα σαν την sanguinius , τα χαλαν ολα. Μονο φασαριες προκαλουν........... (δεν αρνουμαι πως εγω δεν εχω προκαλεση ... ,αλλα τουλαχιστον ηξερα τι ελεγα).
5. sanguinius ... συμπεραίνω οτι πρεπει να εχεις μονιμη περιοδο. αυτα ...... κατι αλλο που θες να πεις ? για πες μου κατι ...... σε βαραν στο σπιτι και κανεις ετσι ? γιατι καθυστερημενο εισαι σιγουρα.  αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα που γραφω κυριως για σενα, και δεν ξανα ασχολουμε με σενα (τουλαχιστον θα προσπαθησω) γιατι ξερω την ψυχιατρικη περιπτοση σου .... οτι και να μου πεις μην περιμενη απαντιση........ bb.
Καλό το κειμενάκι που σου έγραψε ο ταραμάς.Δεύτερον, ο μόνος που χαλάει το forum είσαι εσύ,ο αρχηγός σου και όλοι οι υπόλοιποι που μπαίνουν και κράζουν σε threads άλλων clan.Ο μόνος λόγος που πήρες πόδι από την KISS είναι η ανικανότητά σου σαν παίχτης,όπως παραδέχτηκε και επίσημα ο εκπρόσωπος της clan,αλλά φυσικά καλά έκανες και τους έκραζες.Μετά αποκαλείς εμένα καθυστερημένο,fuck logic.Άντε,πήγαινε τώρα στο αφεντικό σου και qq σου
sisifos έγραψε:Κατ' αρχήν Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.
Καλό θα ήτανε αν μπορούσαμε να κρατούσαμε λίγο την ψυχραιμία μας τουλάχιστον σε αυτές της άγιες μέρες  Smile 

Φίλε blsbill πολύ καλά τα λες! Και μακάρι να ήταν τόσο εύκολο στην πράξη όσο και στα λόγια. Δυστυχώς όμως η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη από την μια και δυστυχώς από την άλλη δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα και αισθητική.
Την εποχή λοιπόν που συντόνιζα εγώ το φόρουμ και επι των τότε ταραχών (αν θυμάσαι), συνέβαινε το εξής κουλό και παράλογο. Από την μία υπήρχε μια ομάδα θερμόαιμων, νευρικών και αρκετά αθυρόστομων θα έλεγα που καθημερινά δημιουργούσαν λεκτικές οδομαχίες στο φόρουμ μη λέγοντας να κατανοήσουν με τίποτα πως ένας πολιτισμένος άνθρωπος μπορεί να υπερασπιστεί την γνώμη του χωρίς να κατεβάζει καντήλια στους αντίθετους με αυτόν. Υπήρχαν όμως και άλλοι, όχι τόσο εμφανείς βέβαια στο ευρή κοινό αφού απάξιούσαν να συμμετέχουν σε τέτοια επίπεδα συζητήσεων που όμως δυσανασχετούσαν με όλη αυτήν την κατάσταση.
Και έτσι λοιπόν αντιμετώπιζα το εξής κουλό.
Οι πρώτοι με έλεγαν φασίστα όποτε πήγαινα να βάλω λίγη τάξη και οι δεύτεροι με σπάμαραν με PM παραπόνων για την κατάντια του φόρουμ.
Ομολογώ πως ήμαστε μια δύσκολη περίπτωση (η ελληνική κοινότητα WoT εννοώ) και χρίζουμε ειδικής μελέτης από την επιστήμη. Και δεν ξέρω αν η επιστήμη σηκώσει τελικά τα χέρια της ψηλά, εγώ πάντως τα σήκωσα και ησύχασα Cool .
Παραδέχομαι μόνο ένα λάθος μου. Δεν κατάφερα δυστυχώς να βρω την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Ελπίζω τα παιδια που είναι τώρα υπεύθυνα να καταφέρουν να την βρουν. Το σίγουρο είναι πως το σωστό είναι κάπου στη μέση. Θέλει όμως ατσαλένια νεύρα για να το ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι.
Αυτό πάντως που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση τόσα χρόνια τώρα, είναι πως μιλάμε για μια κοινότητα που απαρτίζεται στην πλειονότητα της από ανθρώπους άνω των 30! Ειλικρινά αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και ας το ζω τόσα χρόνια τώρα Neutral  
Μέχρι κι εγώ σου είχα στείλει μήνυμα,go figure.Το μόνο λάθος που έκανες,ήταν να επιτρέψεις τέτοιες χυδαίες συμπεριφορές,είτε αφορούσε το ταραμάς vs helas,ή το pnx vs universe.Η μόνη λύση,είναι να κλειδωθούν τα threads και να γράφουν μόνο οι OΡ
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Μάης 01, 2016 7:51 am

taramas έγραψε:@sisifos

Αν κοιτάξεις στο παρελθόν θα δείς οτι υπήρξαν προσπάθειες για σοβαρή συζήτηση απο κάποιους και σίγουρα θα βρείς και αρκετά ποστς δικά μου με απόψεις, προτάσεις και σκέψεις, αρκεί να παρακολουθήσεις τα ακριβώς απο κάτω μηνύματα και θα καταλάβεις γιατί δεν υπάρχει ελπίδα συνεννόησης.
Οι ομάδες στην κοινότητα αυτή δεν είναι δύο αλλά πολλές, η μεγαλύτερη σε πληθυσμό είναι αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα, αμέσως μετά είναι η ομάδα εκείνων που θεωρούν τον εαυτό τους ως τον καλύτερο παίχτη ever, μετά είναι αυτοί που έχουν λαμπρές ιδέες με επίκεντρο πάντα τον εαυτό τους και την αδιαμφισβήτητη ηγετική τους ικανότητα, μια ακόμα ομάδα είναι αυτή των "ευρωπαίων" που πέρασαν απο τους πάγκους κάποιας μεγάλης ομάδας και θεωρούν οτι ως μονόφθαλμοι μπορούν να ηγηθούν των τυφλών κατακαημένων Ελλήνων, τέλος υπάρχει και η ομάδα των αδιάφορων και άσχετων με άποψη για τα πάντα που δεν τολμούν να την εκφράσουν και επιδίδονται σε τρολάρισμα.
Σίγουρα δεν έχω καλύψει όλο το φάσμα αλλά μια ιδέα νομίζω πήραμε, για να μην αδικήσω κανέναν θα πω οτι υπάρχει και η ομάδα αυτών που προσπάθησαν να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά οπως πάντα γίνεται και στη ζωή και εδώ με μαθηματική ακρίβεια επιπλέουν οι φελλοί.
Αυτή η ικανότητα να αντιφάσκεις και να καταρρίπτεις τα γραπτά σου,μέσα σε ένα σχόλιο,είναι αξεπέραστη
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dfk_7677 Κυρ Μάης 01, 2016 1:51 pm

fotis12345 έγραψε:2. Για αλλη μια φορα λες ασυναρτησιες και δεν ειμαι παρατρεχαμενος κανενος (sanguinius)

Τι πιο απλό από το να τον προσθέσεις στην ignore λίστα σου Wink
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από Sanguinius Κυρ Μάης 01, 2016 2:15 pm

dfk_7677 έγραψε:
Τι πιο απλό από το να τον προσθέσεις στην ignore λίστα σου Wink
Muchos butthurt?
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από taramas Κυρ Μάης 01, 2016 9:02 pm

Sanguinius έγραψε:

Αυτή η ικανότητα να αντιφάσκεις και να καταρρίπτεις τα γραπτά σου,μέσα σε ένα σχόλιο,είναι αξεπέραστη

Αυτή η ικανότητά σου να μην μπορείς να κουνήσεις το μυαλό σου με τίποτα με εκπλήσσει, προσφάτως έμαθα οτι είσαι και γυναίκα, αν αληθεύει είναι κρίμα γιατί πίστευα οτι οι γυναίκες έχουν μια οξυδέρκεια μερικά καντάρια μεγαλύτερη απο εμάς, μάλλον θα είσαι εξαίρεση.

taramas

Δημοσίευση από TYRAELL75 Δευ Μάης 02, 2016 1:18 am

πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε κάθε ποστ στο οποίο περιγράφεις τα άσχημα των ελληνων παιχτών και της ελληνικής κοινότητας  νιώθω πως περιγράφεις τον εαυτό σου.
το οτι σε αυτες τις ομαδες που περιγραφεις ανήκεις σε ολες εκτος της τελευταίας δεν σε προβληματιζει καθόλου?

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Μάης 02, 2016 3:48 am

taramas έγραψε:
Αυτή η ικανότητά σου να μην μπορείς να κουνήσεις το μυαλό σου με τίποτα με εκπλήσσει, προσφάτως έμαθα οτι είσαι και γυναίκα, αν αληθεύει είναι κρίμα γιατί πίστευα οτι οι γυναίκες έχουν μια οξυδέρκεια μερικά καντάρια μεγαλύτερη απο εμάς, μάλλον θα είσαι εξαίρεση.
Ο μόνος που έχει κολλήσει σε έναν τρόπο σκέψης,ο οποίος διαλύει την ελληνική κοινότητα,είσαι εσύ και φυσικά οι άβουλοι παρατρεχάμενοί σου.Δεύτερον,ω μέγιστε και πανέξυπνε ταραμά,πως έφτασες στο συμπέρασμα,ότι είμαι γυναίκα,είμαι πολύ περίεργος να μάθω
TYRAELL75 έγραψε:

πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι σε κάθε ποστ στο οποίο περιγράφεις τα άσχημα των ελληνων παιχτών και της ελληνικής κοινότητας  νιώθω πως περιγράφεις τον εαυτό σου.
το οτι σε αυτες τις ομαδες που περιγραφεις ανήκεις σε ολες εκτος της τελευταίας δεν σε προβληματιζει καθόλου?
Φυσικά και δεν τον προβληματίζει,ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο ταραμάς.Πάντως οι δικές σας επιτυχίεςκαι της GRBB,οι οποίες πράττουν εντελώς αντίθετα,των <<ριζοσπαστικών>> ιδεών του ταραμά,τον εκθέτουν 24/7.Οφείλεις να ξέρεις όμως,το βάρος για την πρόοδο του ελληνικού WoT,πέφτει στους όμως σας
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dimstam Δευ Μάης 02, 2016 6:52 am

Να 'στε καλά βρε παιδιά. Δεν φαντάζεστε πόσο μου έλειψε να πίνω καφέ και να διαβάζω Posts φαγωμάρας.
Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο, όταν απλά πρόκειται για ένα παιχνίδι.
Βέβαια από την άλλη ο θερμόαιμος Ελληνας ή μήπως ο βλάκας Ελληνας, δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Και εγώ παλιότερα είχα κάνει μια μαλακία και όταν το επεξεργάστηκα πιο καλά, είπα στον εαυτό μου, ποιος ο λόγος να χαλάω την ζαχαρένια μου και να δίνω αφορμές στους και καλά προστάτες(μην χέσω) της Ελληνικής κοινότητας να μου την πουν.
Παίξτε με τα αρματάκια σας και αφήστε τις χαζομονομαχίες(όσο και να μου αρέσει γιατί πέρναγα την ώρα μου), τους τσακωμούς και τις προσβολές.
Ελειπα πάρα πολύ καιρό από το forum και χρειάστηκα ένα βαρέλι καφέ, με μπουρί σόμπας για καλαμάκι και ένα παγόβουνο, για μα διαβάσω όσους τσακωμούς είχα χάσει.Κρίμα όμως γιατί υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες, που όμως αναλώνονται -με το συμπάθιο- σε βλακώδες τσακωμούς.

Dimstam out.
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από taramas Δευ Μάης 02, 2016 11:45 am

TYRAELL75 έγραψε:

Εμένα πάλι δεν με εκπλήσσει καθόλου η ανεπάρκεια που έχεις στις απόψεις σου, σίγουρα ανήκω σε μια απο τις ομάδες που ανέφερα αλλά μιας και εσύ ξέρεις κάνε μας την χάρη να μας το αποδείξεις κιόλας.
Κοίτα Δημητράκη, στο ξαναείπα αλλά δεν το έπιασες μου φαίνεται, έχεις κάποια απωθημένα μαζί μου απο τότε που ήσουν παρατρεχάμενος του μεθυσμένου καπετάνιου και εξακολουθείς να πετάς κατα καιρούς την ίδια μαλακία, στο λέω τελευταία φορά, όλα όσα είπαμε και κάναμε είναι ηχογραφημένα, όποτε θέλεις μπορείς να τα ακούσεις, αν δεν θέλεις είναι δικαίωμά σου αλλά κόψε τις παπαριές, εξηγηθήκαμε?

taramas

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Μάης 02, 2016 12:05 pm

taramas έγραψε:Εμένα πάλι δεν με εκπλήσσει καθόλου η ανεπάρκεια που έχεις στις απόψεις σου, σίγουρα ανήκω σε μια απο τις ομάδες που ανέφερα αλλά μιας και εσύ ξέρεις κάνε μας την χάρη να μας το αποδείξεις κιόλας.
Κοίτα Δημητράκη, στο ξαναείπα αλλά δεν το έπιασες μου φαίνεται, έχεις κάποια απωθημένα μαζί μου απο τότε που ήσουν παρατρεχάμενος του μεθυσμένου καπετάνιου και εξακολουθείς να πετάς κατα καιρούς την ίδια μαλακία, στο λέω τελευταία φορά, όλα όσα είπαμε και κάναμε είναι ηχογραφημένα, όποτε θέλεις μπορείς να τα ακούσεις, αν δεν θέλεις είναι δικαίωμά σου αλλά κόψε τις παπαριές, εξηγηθήκαμε?
Μιλάει για παρατρεχάμενους ο ταραμάς.Top keks
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Μάης 03, 2016 12:28 am

taramas έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:

Εμένα πάλι δεν με εκπλήσσει καθόλου η ανεπάρκεια που έχεις στις απόψεις σου, σίγουρα ανήκω σε μια απο τις ομάδες που ανέφερα αλλά μιας και εσύ ξέρεις κάνε μας την χάρη να μας το αποδείξεις κιόλας.
Γιωργάκη δεν χρειάζεται να αποδείξω εγώ κάτι,αυτό που λέω αποδεικνύεται απλά διαβάζοντας όλα αυτά που γράφεις κατά καιρούς.
Εγώ παρατραχαμενος δεν ειμουν ποτέ,το δικό σου τσιράκι που τα έχει μαζί μου ξέρει οτι προσπαθεί να υπερασπιστεί αυτόν που εσύ αποκαλείς μεθυσμένο καπετάνιο?
πιο ηχητικό να ακούσω?εβαλες τα παιδια της heat να με βγαλουν απο το ts για να μπορεις να λες τις πουστειες σου χωρίς να μπορεί κάποιος να σε αντικρούσει,και κατάφερες και τούς διελυσες την clan,ειναι κανα 2 εδω μεσα που ενδιαφερθηκαν να μαθουν για αυτο,πολυ ευχαριστως να συμετασχω σε μια κουβεντα και με αυτους μεσα.

TYRAELL75

Δημοσίευση από fotis12345 Τρι Μάης 03, 2016 3:48 am

1.(το δικό σου τσιράκι)
δεν ειμαι τσιράκι νανενος.
2. ναι ... οντως ... τα εχω μαζι σου γιατι οπως και αλλοι πολλοι ετσι κι εσι εκανες της πουστιες σου........ δεν θα τα ξαναπω.
3. Πριν μπω στην GVA ξεκαθαρισα της θεσεις μου για μερικα πραγματα. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες. Αυτα που εχω να πω θα τα πω διχος νε με νιαζει αμα ο ταραμας ειναι COMANDER μου.
4. Σαφως και παντα ειμαι με το μερος του Baracudaz7. Και αυτο γιατι μου εχει αποδιξη πολλα πραγματα.
5.Μην μου μιλας εμενα για τσιρακια δημητρη, ελλα τωρα σε παρακαλω πολη........ η βασουλα τι κανει ??? καλα ειναι ??? ο galanos??? ..................... εσει εχεις ολοκληρη λαοθαλασσα απο τετοιους.
6.Η εκφραση μεθυσμένος καπετάνος να μην ξανα ειπωθει. Ειναι δικεομα του καθενος να λεει οτι πιστευει αλλα οχι με τετιες προκλιτικες εκφρασις για ενα ατομο το οποιο δεν ειναι παρον στην συζητηση.
fotis12345
fotis12345

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Μάης 03, 2016 4:05 am

fotis12345 έγραψε:1.(το δικό σου τσιράκι)
δεν ειμαι τσιράκι νανενος.
2. ναι ... οντως ... τα εχω μαζι σου γιατι οπως και αλλοι πολλοι ετσι κι εσι εκανες της πουστιες σου........ δεν θα τα ξαναπω.
3. Πριν μπω στην GVA ξεκαθαρισα της θεσεις μου για μερικα πραγματα. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες. Αυτα που εχω να πω θα τα πω διχος νε με νιαζει αμα ο ταραμας ειναι COMANDER μου.
4. Σαφως και παντα ειμαι με το μερος του Baracudaz7. Και αυτο γιατι μου εχει αποδιξη πολλα πραγματα.
5.Μην μου μιλας εμενα για τσιρακια δημητρη, ελλα τωρα σε παρακαλω πολη........ η βασουλα τι κανει ??? καλα ειναι ??? ο galanos??? ..................... εσει εχεις ολοκληρη λαοθαλασσα απο τετοιους.
6.Η εκφραση μεθυσμένος καπετάνος να μην ξανα ειπωθει. Ειναι δικεομα του καθενος να λεει οτι πιστευει αλλα οχι με τετιες προκλιτικες εκφρασις για ενα ατομο το οποιο δεν ειναι παρον στην συζητηση.
Φωτη δεν εχεις καν τα μπαλακια να μιλήσεις μαζι μου για να σου λυθούν οι απορίες και να ακούσεις και την δικια μου αποψη γιαυτο το οποιο με κατηγορεις,δεν εχεις καν τα μπαλακια να μας πεις τι ειναι αυτο και απλα εμφανιστικες απο το πουθενα να πετας κατηγοριες.
δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τι ειναι αυτο που σε καιει τοσο πολυ.
και αληθεια τωρα πετας υπονοούμενα για την βασω?τι εγινε σου εφυγε η καψουρα?

TYRAELL75

Δημοσίευση από fotis12345 Τρι Μάης 03, 2016 4:26 am

Δεν θα ασχολιθω πολυ ..... αλλα να ξερεις, ειμαι 17 και ομως εχω περισσοτερα και μεγαλιτερα *** απο αυτα που εχεις εσει (αν βεβεα εχεις), και εχω βαρεθει να το αποδεικνύω. Αντε ... μαζεψου λιγο.
fotis12345
fotis12345

Σελίδα 2 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης