Free mparmpas
+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 20
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Απ: Free mparmpas
Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω κακοχαρακτηρίσει/κατηγορήσει/βρήσει ποτέ δημοσίως σε κάποιο chat/forum κάποιο πρόσωπο ή παίκτη...και ειδικά εδώ μέσα στο παρελθόν...!!!Δυστυχώς για ένα θέμα που για μένα είχε κλείσει εδώ και 2 χρόνια ξαφνικά βρέθηκα στο επίκεντρο μιας συζήτησης χωρίς να συμμετέχω και με τους όποιους χαρακτηρισμούς ειπώθηκαν από έναν no-(πέραν του φόρουμ)lifer...!!!Πραγματικά δεν με απασχολεί τι κάνει η κάθε clan και ποιούς έχει φίλους ο κάθε ακατανόμαστος....και το τη χολή έχει βγάλει για μένα..Εγώ προσωπικά έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την "αλήθεια" στις κατηγορίες και τις βρωμιές του που αράδιαζε εδω μέσα....!!!@RNGD έγραψε:Είναι μεγάλο λάθος να κρατάτε μανιάτικα. Εκτός από το ότι είναι ένα παιχνίδι, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να έρθει στο μέλλον....Αδικημένοι ή όχι ποτέ δεν ξέρεις αν πρέπει να βρεθείς ποτέ στην ίδια ομάδα πάλι με κάποιον που τα έσπασες. Και αν αυτό το πράγμα το κουβαλάς, χαλάς το κλίμα στην ομάδα που πας..
Όσο για το δεύτερο σκέλος σε αυτό που λες θα σου πω το εξής: Ειδικά για την clan που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή (& αν και δε παίζω ενεργά αυτό το διάστημα..) οφείλω να ομολογήσω ότι βγάζω το καπέλο στην "ντομπροσύνη" του @laskas για την εξήγηση που είχαμε πριν μπώ στην clan...ο οποίος μου είπε επί λέξη...."έχω ακούσει κάποια πράγματα για σένα στο παρελθόν αλλά δεν με ενδιαφέρουν γιατί περιμένω να γνωρίσω τον άλλο πρώτα και μετά να κρίνω"!Φυσικά γνωρίζω ότι απο την clan του είχαν περάσει και ο "ακατανόμαστος" μπορεί και κάποια άτομα που μπορεί να μην με γούσταραν ή να μην είχαμε καλή συνεργασία στο παρελθόν....γιατί κακά τα ψέμματα όταν έχεις περάσει/δημιουργήσει από αρκετές clan και έχεις γνωρίσει τόσο κόσμο, πάντα θα υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες...παρόλα αυτά ποτέ δεν γύρισα να πώ και γώ στον @laskas αν αυτά που σου είπαν για μένα στα είπε π.χ. ο@ακατανόμαστος?! ή ο τάδε και τάδε???όπως γίνεται συνήθως και πέφτουν τα φτυάρια για να του αρχίσω και γώ τις ιστορίες...μου έδειξε τους κανόνες της clan τις αποδέχθηκα και μπήκα...αυτά!Τώρα αν άλλοι τρώγονται με τα ρούχα τους μπορείς να το καταλάβεις αυτό απο το ιστορικό τους και απο την πορεία τους στο game.....
barracudaz7- Αριθμός μηνυμάτων : 71
@ patatomhden
Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, εσύ και ο κάθε ενδιαφερόμενος :
1) η δεύτερη ομάδα φτιάχτηκε πρώτα απο όλα για έναν σαφή λόγο, η ΗΕΑΤ δεν ανήκε ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν παίχτη της, το γνωστό παρεάκι των chris82-ihad-barracudaz7 και 2 ακόμη που το έπαιζαν σφουγγοκωλάριοι, ουσιαστικά έκαναν ότι ήθελαν είτε κάτω απο την μύτη του Διονύση είτε με την ανοχή του, όποτε γούσταραν ασχολιόντουσαν και θέτανε τον εαυτό τους ως διοίκηση και όποτε βαριόντουσαν απείχαν, συχνά είχα διαμάχες με τους κυρίους αυτούς κάθε φορά που ήθελαν να επιβάλλουν οτιδήποτε στην ομάδα του WOT, ο πρώτος λόγος που φτιάχτηκε η δεύτερη ομάδα ήταν για να μπορέσουμε να μεταφερθούμε αμέσως σε ομάδα οποιαδήποτε στιγμή είτε μας πέταγαν έξω είτε διαφωνούσαμε πολύ σοβαρά και δεν είχαμε άλλη επιλογή, μαζί με την ομάδα έφτιαξα και καινούργιο ts.
2) ακούστε τώρα και το ωραιότερο της ιστορίας, εγώ σαν commander της ΗΕΑΤ δεν είχα δικαιώματα στο ts, εν ολιγοις κάθε φορά που θέλαμε να κάνουμε το απλούστερο, να φτιάξουμε μερικά νέα κανάλια ας πούμε, κάναμε αίτηση στον Διονύση και μας τα έφτιαχνε είτε εκείνος είτε κάποιος άλλος, το φαντάζεστε αυτό όλοι οι μεγαλοπαράγοντες του WOT? και ακούστε και το κερασάκι, ο καραγκιόζης αυτός μέσα σε 10 λεπτά έστησε μια ολόκληρη ομάδα με τα απαραίτητα κανάλια στο ts με την βοήθεια του κολλητού του chris82, χωρίς να ενημερωθεί ούτε ο Διονύσης, ρωτώ εγώ τώρα : ποιά θέση είχε ο chris82 στην ΗΕΑΤ? τι ακριβώς ρόλο έπαιζε αυτός ο άνθρωπος? ρητορικό το ερώτημα και απευθύνεται σε εσάς, εγώ την έχω ζήσει την απάντηση.
Δείτε το contrast και πείτε μου αν είναι για τα γέλια, ο commander της ΗΕΑΤ δεν είχε δικαιώματα αλλά είχε ο καραγκιοζάκος με τον φίλο του που κανείς δεν ήξερε τι ρόλο έπαιζε, δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω, κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει.
Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, εσύ και ο κάθε ενδιαφερόμενος :
1) η δεύτερη ομάδα φτιάχτηκε πρώτα απο όλα για έναν σαφή λόγο, η ΗΕΑΤ δεν ανήκε ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν παίχτη της, το γνωστό παρεάκι των chris82-ihad-barracudaz7 και 2 ακόμη που το έπαιζαν σφουγγοκωλάριοι, ουσιαστικά έκαναν ότι ήθελαν είτε κάτω απο την μύτη του Διονύση είτε με την ανοχή του, όποτε γούσταραν ασχολιόντουσαν και θέτανε τον εαυτό τους ως διοίκηση και όποτε βαριόντουσαν απείχαν, συχνά είχα διαμάχες με τους κυρίους αυτούς κάθε φορά που ήθελαν να επιβάλλουν οτιδήποτε στην ομάδα του WOT, ο πρώτος λόγος που φτιάχτηκε η δεύτερη ομάδα ήταν για να μπορέσουμε να μεταφερθούμε αμέσως σε ομάδα οποιαδήποτε στιγμή είτε μας πέταγαν έξω είτε διαφωνούσαμε πολύ σοβαρά και δεν είχαμε άλλη επιλογή, μαζί με την ομάδα έφτιαξα και καινούργιο ts.
2) ακούστε τώρα και το ωραιότερο της ιστορίας, εγώ σαν commander της ΗΕΑΤ δεν είχα δικαιώματα στο ts, εν ολιγοις κάθε φορά που θέλαμε να κάνουμε το απλούστερο, να φτιάξουμε μερικά νέα κανάλια ας πούμε, κάναμε αίτηση στον Διονύση και μας τα έφτιαχνε είτε εκείνος είτε κάποιος άλλος, το φαντάζεστε αυτό όλοι οι μεγαλοπαράγοντες του WOT? και ακούστε και το κερασάκι, ο καραγκιόζης αυτός μέσα σε 10 λεπτά έστησε μια ολόκληρη ομάδα με τα απαραίτητα κανάλια στο ts με την βοήθεια του κολλητού του chris82, χωρίς να ενημερωθεί ούτε ο Διονύσης, ρωτώ εγώ τώρα : ποιά θέση είχε ο chris82 στην ΗΕΑΤ? τι ακριβώς ρόλο έπαιζε αυτός ο άνθρωπος? ρητορικό το ερώτημα και απευθύνεται σε εσάς, εγώ την έχω ζήσει την απάντηση.
Δείτε το contrast και πείτε μου αν είναι για τα γέλια, ο commander της ΗΕΑΤ δεν είχε δικαιώματα αλλά είχε ο καραγκιοζάκος με τον φίλο του που κανείς δεν ήξερε τι ρόλο έπαιζε, δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω, κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να καταλάβει.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
RNGD έγραψε:taramas έγραψε:RNGD έγραψε:Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Πόσες περιοχές είχε η ομάδα του tarama, πόσα άρματα πήρε στο event;
Με ενδιαφέρει, γιατί θα ήθελα να πάω κάπου που έχει άριστη διοίκηση.
Υ.Γ: πουτάνα λογική, ξεγυμνώνεις τους πάντες
Πουτάνα λογική όντως ξεγυμνώνεις τους πάντες αν την έχεις βέβαια και εδώ υπάρχει ενα θέμα,
α) δεν είπα ποτέ οτι οποια επιτυχία είναι έργο αποκλειστικά δικό μου, αυτό είναι γελοιότητα να το αναφέρει κανείς, αν μου δείξεις ενα σημείο που να λέω κάτι τέτοιο ευχαρίστως να δεχθώ την λογική σου, το μόνο το οποίο ήταν αποκλειστικά δικό μου έργο ήταν η διπλωματία και τίποτα άλλο, νομίζω οτι στοιχειώδης λογική μπορεί να το πιάσει αυτό.
β) απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά, τωρα για αρματάκια να σου πώ ευχαρίστως, στο τελευταίο πήρα θέση 9700 κάτι και δεν πήρα το άρμα, στο προηγούμενο πήρα το άρμα, τα στατιστικά μου μπορείς να τα βρείς σε όποια ιστοσελίδα θέλεις οπότε να δεν χρειάζεται να πώ κάτι, έχω περίπου 1400 cw tier X όπου το 80% περίπου των μαχών ήμουν fc, είμαι noob με πατέντα και την δεύτερη φορά που έκανα FC κέρδισα την μεγάλη HARD τότε και ο χάρτης ήταν Lakeville, επίσης σαν fc εχω μπεί στην ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές και οι τελευταίες δύο φορές ήταν με την GREAT το 2015, όποιο άλλο στοιχείο θέλεις ευχαρίστως να στο δώσω.
Και μόνο που μου λες για diplomacy στα παιχνίδια ζαλίζομαι. Η καλύτερη διπλωματία είναι το ξύλο. Τελεία και παύλα.
Επίσης, περιαυτολογείς για το τι έκανες κάπου κάποτε σαν FC. Σίγουρα λοιπόν, μπορεί να μην χτυπάς τους ΟΜΝΙ, FAME και SANTI σήμερα πχ αλλά άνετα landάρεις στα 8αρια φαντάζομαι, τώρα που ο χάρτης είναι πιο μεγάλος κλπ.
Με πιο απλά λόγια, ειδού η Ρόδος, ειδού και το πήδημα..
Χαχαχα, με έκανες και γέλασα, νάσαι καλά, οταν χρειάζεται να χτυπήσω αυτούς που ανέφερες δεν έχω κανένα πρόβλημα πίστεψέ με, επίσης δεν παίζω 8αρια φίλε μου, παίζω μόνο 10αρια και η μόνη περίοδος που έπαιξα ήταν στα event που είναι υποχρεωτικό, απευθύνσου σε κάποιους άλλους που ασχολούντε με 8αρια και 6αρια, χωρίς να το βρίσκω καθόλου υποτιμητικό βέβαια, απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Επίσης δεν ανέφερα μόνο αυτά που έκανα κάποτε σαν FC ανέφερα και ποιο πρόσφατα αλλά αν θέλει πάμε και τα φρέσκα, πάλι landαρα πρόσφατα και μάλιστα στα 10αρια, αν δεν ξέρεις καλόν είναι να μαθαίνεις.
dolofonos έγραψε:good old taramas. Ρωτάς ποιος το είπε και σου λεει "κάποιος".
χαχαχα, good old dolofonos, δίπλα σου είναι αγόρι μου, μαζί είστε, τουλάχιστον οι δύο γιατί ο γρηγόρης έχει χαθεί δεν τον βλέπω πουθενά, γιατί δεν ρωτάς?
dolofonos έγραψε:Sanguinius έγραψε:Έχει και αποδείξεις,αλλά ποτέ δεν τις παραθέτειdolofonos έγραψε:good old taramas. Ρωτάς ποιος το είπε και σου λεει "κάποιος".
Αυτό το ξέχασα και θα έλεγα έχεις δίκιο αλλά δεν είσαι μωβ για να σε γλύψω όπως λέει και ο ταραμάς
Καλά πάμε απο διασκέδαση, όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο, είστε μεγάλα όργια τελικά,
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
αλλά κατα τα άλλα δεν παραθέτω τίποτα, ρε dolofonos πρέπει να είσαι μεγάλος κάβουρας, έχεις επιζήσει παντού και πάντα, πως καταφέρνεις να σε δέχονται όσοι σε έφτυναν είναι πράγματι μεγάλος άθλος, μπράβο σου αγόρι μου εις ανώτερα εύχομαι αλλά μακριά απο μένα.
Έλα ρε τάραμας ο Γρηγόρης . Ρε τον Γρηγόρη. Δεν το περίμενα από ΤΟΝ Γρηγόρη ποτέ αυτό.
Α ρε Γρηγόρη τι μας έκανες.
Πάω να μυρίσω τα δάχτυλα μου ποιον Γρηγόρη λες και έρχομαι. Μιας και επίσης όλοι εδώ μέσα τον Γρηγόρη πρέπει να τον έφαγαν στην μάπα.
Αλλά οκ σε είπε ο Γρηγόρης ότι ήσασταν η μεγαλύτερη ελληνική κλαν οπότε ότι πει ο Γρηγόρης τέλος........
Πάω να μυρίσω τα δάχτυλα μου ποιον Γρηγόρη λες και έρχομαι. Μιας και επίσης όλοι εδώ μέσα τον Γρηγόρη πρέπει να τον έφαγαν στην μάπα.
Αλλά οκ σε είπε ο Γρηγόρης ότι ήσασταν η μεγαλύτερη ελληνική κλαν οπότε ότι πει ο Γρηγόρης τέλος........
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
barracudaz7 έγραψε:Συνεχίζεις τις παπαριές και την παραπληροφόρηση....εγώ μαζί με 2-3 παιδιά από την παλιά διοίκηση της Heat σταμάτησα μετά την πρωτοχρονιά τότε και εκτός από κανα 2 φορές που με φώναξε η ¨αυτού ακατανόμαστη μεγαλειότης" να του βάλω κάτι τσιπάκια στο χάρτη γιατί δεν ήξερε στην αρχή....δεν ξανασχολήθηκα με τα της clan...α επίσης αν θυμάμαι καλά είχαμε έρθει 2-3 φορές τα άτομα (cataphracts,chris82,banlout ktl) που παίζαμε wow κάποιες φορές να βοηθήσουμε σε μία μάχη όταν το ζητήσατε για να συμπληρώσετε μάχη και φυσικά είχαμε το καναλάκι μας στο ts λίγο παρακάτω αν θυμάσαι που ερχόσασταν να μας φωνάξετε όταν υπήρχε ανάγκη όπως άλλωστε έτυχε & φυσικά υπήρχαν και οι καλές σχέσεις....σαυτό το διάστημα απο τον Γενάρη μέχρι τον Μάιο -Ιούνιο που ξαναξεκίνησα να παίζω WoT μαζί σας αρκετοί παλιοί παίκτες της Heat ερχόντουσαν και λέγαμε μια καλησπέρα στα κανάλια του ts..όπως και από το Battlefield τα παιδιά όπου ως τότε είχαμε άριστες σχέσεις και σεβόμασταν το ts που μας φιλοξενούσε χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα.@taramas έγραψε:γιατί όλοι είχαν απωθημένα με τον εν λόγω κύριο, οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες του και ξεκίνησαν μαζί την ΗΕΑΤ, οταν τους πούλησε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια είναι φυσικό να μην τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό
Αν θυμάται ο dfk νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που γράφω...Στη τελική αν θυμάμαι καλά και σύ πρέπει να έχεις έρθει κάποιες φορές όταν μας έλεγες το πόνο σου....ειδικά με το Μιχάλη....τα ξεχασες ω υπερτιτανομέγιστε????
Επίσης επειδή μονίμως όπως επανειλλημμένα σου έχουν τονίσει ότι υποτιμάς την νοημοσύνη του φόρουμ και έχουν δίκιο, να θυμίσω ότι όταν πουλάς μία ομάδα και την κάνεις..πάς σε άλλη ομάδα ή τους την κάνεις πισώπλατα κτλ....εγώ ποτέ δεν έφυγα να πάω σε άλλη ομάδα και φυσικά το account είχε παραμείνει στην clan σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια βοήθεια στο μέλλον όπως και έγινε...μέχρι και όλο το καλοκαίρι που έπαιζα μαζί σας και που έλειπαν πολλοί παίκτες αν θυμάσαι καλά
Για τα υπόλοιπα δεν θα σου απαντήσω γιατί δεν αξίζεις ούτε σάλιο, θα σου απαντήσω μόνο σε ενα γιατί εκανες εμένα και τους φίλους που βλέπουμε μαζί τα γραπτά σου να γελάσουμεμε την καρδιά μας, ΕΣΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ? μην το συνεχίσω γιατί δεν θα μπορέσω να συνέλθω απο τα γέλια.
dolofonos έγραψε:Έλα ρε τάραμας ο Γρηγόρης . Ρε τον Γρηγόρη. Δεν το περίμενα από ΤΟΝ Γρηγόρη ποτέ αυτό.
τον AEDILE εννοώ, αν έγραψα και το nick σωστά, αλλά αν επιμένεις τόσο σε ενα θέμα που είναι αυταπόδεικτο έχω ακόμα αν δεν κάνω λάθος στον υπολογιστή μου την λίστα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερα να μας πείς που ακριβώς είναι η διαφωνία σου για να το εντοπίσουμε, ποια ομάδα εκείνη την συγκεκριμένη περίοδο νομίζεις εσύ οτι είχε την μεγαλύτερη δυναμικότητα? είναι απλό, απάντησε μας να σου δώσουμε ότι στοιχεία θέλεις, αντε να το κάνουμε εύκολο.
Για δώσε την λίστα. Γιατί ότι λίστα έγινε για ενώσεις Ελληνικών κλαν-στατς κτλ τις έκανα αποκλειστικά εγώ. Και πάλι πάμε παρακάτω στο είπε ο Γρηγόρης και..........................????????????
@ dolofonos
Τώρα το θυμήθηκα, έχω ενα άλλο ωραίο ανέκδοτο για σένα,
στο προηγούμενο event ξέρεις αυτό με το αρματάκι, ήμουν στην GRGB, έτυχε λοιπόν να παίξουμε σε cw με την GRBB σε μια MALINOVKA, εγώ ο τομάτας εκανα fc, τους κερδίσαμε και μάλιστα με διαφορά, σε ρωτώ λοιπόν : κατα τα λεγόμενα του καραγκιόζη που ακούμε εδώ μέσα τι έπρεπε να κάνω? να πάω στον φίλο μου τον Λάσκα και να του πώ να μου δώσει την ομάδα του?
το πιάνεις πόσο για γέλια είστε?
στο προηγούμενο event ξέρεις αυτό με το αρματάκι, ήμουν στην GRGB, έτυχε λοιπόν να παίξουμε σε cw με την GRBB σε μια MALINOVKA, εγώ ο τομάτας εκανα fc, τους κερδίσαμε και μάλιστα με διαφορά, σε ρωτώ λοιπόν : κατα τα λεγόμενα του καραγκιόζη που ακούμε εδώ μέσα τι έπρεπε να κάνω? να πάω στον φίλο μου τον Λάσκα και να του πώ να μου δώσει την ομάδα του?
dolofonos έγραψε:Για δώσε την λίστα. Γιατί ότι λίστα έγινε για ενώσεις Ελληνικών κλαν-στατς κτλ τις έκανα αποκλειστικά εγώ. Και πάλι πάμε παρακάτω στο είπε ο Γρηγόρης και..........................????????????
δεν μας λες όμως την ένστασή σου, που ακριβώς είναι το πρόβλημα? ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου? φοβάσαι μήπως έκανες λάθος σειρά στη λίστα ή έχεις θέμα και φοβάσαι μήν τυχόν οι ντομάτες σαν και μένα είχαν καλύτερη ομάδα?
χέσε και την λίστα και τον κάθε ένα, πες μας επιτέλους τι θεωρείς εσύ να τελειώνουμε, να ξέρουμε τι θα σου απαντήσουμε βρε αδερφέ, έλεος
Η Λέρος έχει πολλούς ξαμολυμένους που τό 'σκασαν....."μερικοί" πρέπει να την έκαναν για Ρόδο με κάνα βαπόρι λαθρεπιβάτες...δεν εξηγείται διαφορετικά...
Μιλάμε για μεγάλη ψύχωση!
Και πάλι αν δεν θέλεις να μας πείς, ρώτα τον Λάσκα, μαζί του είσαι, η μήπως να σου τον βρώ εγώ? λεω μηπως δεν μπορείς να τον βρείς.
barracudaz7 έγραψε:Η Λέρος έχει πολλούς ξαμολυμένους που τό 'σκασαν....."μερικοί" πρέπει να την έκαναν για Ρόδο με κάνα βαπόρι λαθρεπιβάτες...δεν εξηγείται διαφορετικά...
ελα μεγάλε εδώ είσαι? είσαι καλά να χαίρομαι? σε θέλω ανεβασμένο, έτσι για να γνωρίσουν όλοι τι ακριβώς είσαι.
taramas έγραψε:
Επίσης να σας θυμίσω οτι στην περιβόητη συνάντηση για την δημιουργία της PNX τα δικά σας λόγια ήταν ακριβώς αυτά : "δεν μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια αν η πρώτη αυτή τη στιγμή ελληνική ομάδα δεν συμμετέχει", διαφήμιση δεν έχω κάνει ποτέ και για τίποτα αλλά η μαλακία σας δεν έχει όρια, την αχαριστία την είχα και την έχω δεδομένη αλλά η μαλακία είναι αξεπέραστη.
Τα δικά μας λόγια και εμείς είπαμε ότι η πρώτη κλαν είναι η κλαν σου.............
Τελικά ήταν του Γρηγόρη τα λόγια ΜΟΝΟ(και αν)...................
Δώσε λίστες. Εσυ μεγάλε ταραμά. Α ρε ενα παλικάρι ρεεεεεεεεε.
@Ταραμάς ον φάιρ
Και ρωτάω ε?????? Τι θέλει να πει ο ποιητής????? Μπράβο αν τους κέρδισες τι θέλεις να μας πεις?
taramas έγραψε:RNGD έγραψε:taramas έγραψε:RNGD έγραψε:Με βάση αυτά που διαβάζω πάντως, θα έλεγε κανείς ότι η όποια επιτυχία της HEAT βασιζόταν στον tarama. Και οι υπόλοιποι που φύγανε ήταν οι fails της υπόθεσης. Κατά συνέπεια, η τωρινή ομάδα του tarama πρέπει να είναι πολύ καλή, ενώ όσοι κατέληξαν σε KISS και GRBB από ότι βλέπω, δεν θα μπορούν καν να μπουν στον χάρτη.
Πόσες περιοχές είχε η ομάδα του tarama, πόσα άρματα πήρε στο event;
Με ενδιαφέρει, γιατί θα ήθελα να πάω κάπου που έχει άριστη διοίκηση.
Υ.Γ: πουτάνα λογική, ξεγυμνώνεις τους πάντες
Πουτάνα λογική όντως ξεγυμνώνεις τους πάντες αν την έχεις βέβαια και εδώ υπάρχει ενα θέμα,
α) δεν είπα ποτέ οτι οποια επιτυχία είναι έργο αποκλειστικά δικό μου, αυτό είναι γελοιότητα να το αναφέρει κανείς, αν μου δείξεις ενα σημείο που να λέω κάτι τέτοιο ευχαρίστως να δεχθώ την λογική σου, το μόνο το οποίο ήταν αποκλειστικά δικό μου έργο ήταν η διπλωματία και τίποτα άλλο, νομίζω οτι στοιχειώδης λογική μπορεί να το πιάσει αυτό.
β) απο την ημέρα που έφυγα απο την ΗΕΑΤ δεν έχω υπάρξει commander σε καμία ομάδα, μέλος της διοίκησης μπορεί να ήμουν αλλά ενεργή διοίκηση δεν έκανα πουθενά, τωρα για αρματάκια να σου πώ ευχαρίστως, στο τελευταίο πήρα θέση 9700 κάτι και δεν πήρα το άρμα, στο προηγούμενο πήρα το άρμα, τα στατιστικά μου μπορείς να τα βρείς σε όποια ιστοσελίδα θέλεις οπότε να δεν χρειάζεται να πώ κάτι, έχω περίπου 1400 cw tier X όπου το 80% περίπου των μαχών ήμουν fc, είμαι noob με πατέντα και την δεύτερη φορά που έκανα FC κέρδισα την μεγάλη HARD τότε και ο χάρτης ήταν Lakeville, επίσης σαν fc εχω μπεί στην ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές και οι τελευταίες δύο φορές ήταν με την GREAT το 2015, όποιο άλλο στοιχείο θέλεις ευχαρίστως να στο δώσω.
Και μόνο που μου λες για diplomacy στα παιχνίδια ζαλίζομαι. Η καλύτερη διπλωματία είναι το ξύλο. Τελεία και παύλα.
Επίσης, περιαυτολογείς για το τι έκανες κάπου κάποτε σαν FC. Σίγουρα λοιπόν, μπορεί να μην χτυπάς τους ΟΜΝΙ, FAME και SANTI σήμερα πχ αλλά άνετα landάρεις στα 8αρια φαντάζομαι, τώρα που ο χάρτης είναι πιο μεγάλος κλπ.
Με πιο απλά λόγια, ειδού η Ρόδος, ειδού και το πήδημα..
Χαχαχα, με έκανες και γέλασα, νάσαι καλά, οταν χρειάζεται να χτυπήσω αυτούς που ανέφερες δεν έχω κανένα πρόβλημα πίστεψέ με, επίσης δεν παίζω 8αρια φίλε μου, παίζω μόνο 10αρια και η μόνη περίοδος που έπαιξα ήταν στα event που είναι υποχρεωτικό, απευθύνσου σε κάποιους άλλους που ασχολούντε με 8αρια και 6αρια, χωρίς να το βρίσκω καθόλου υποτιμητικό βέβαια, απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Επίσης δεν ανέφερα μόνο αυτά που έκανα κάποτε σαν FC ανέφερα και ποιο πρόσφατα αλλά αν θέλει πάμε και τα φρέσκα, πάλι landαρα πρόσφατα και μάλιστα στα 10αρια, αν δεν ξέρεις καλόν είναι να μαθαίνεις.
Κοίτα, είμαστε στην εποχή του internet ok?
https://wot-life.com/eu/player/taramas-501886676
25% που ο χάρτης άδειαζε;
πρέπει να έπεσα σε κακό σερί
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Θέλει να πεί ότι και καλά εγώ επειδή και καλά έκανα fc τότε ήρθα μετά ήρθα & του ζήτησα την ομάδα....Είναι το ίδιο βρε νούμερο?Έπαιζα εγώ ποτέ Fc σου στη HEAT και σου τη ζήτησα(αυτό φυσικά δεν υπάρχει ποτέ να έπαιζε...αλλα λέμε...)???ή υποτίθεται ότι εγώ έτρεχα την ομάδα HEAT-X και εσύ δεν θα ασχοληθείς ποτέ??Πάλι κουτοπονηριά πάς να περάσεις αλλά δεν ισχύει γιατί όλα τα παιδιά που ήταν στην HEATX ξέρουν πολύ καλά και τι παπαριά είχες κάνει που άρχισες να χώνεσαι απο μόνος σου & τα κρυφά recruiting σε παίκτες & ότι έλεγες σε παίκτες της HEAT ότι είναι ακαδημία η HEATX και θα σου δίνει και παίκτες τρομάρα σου..!!!Eπίσης σου ξαναθυμίζω ότι αποφασίστηκε να σου τη ζητήσουμε την ΗΕΑΤΧ μετά από συνέλευση δεν το ζήτησα απο μόνος μου....στο έγραψε και ο @tyraell75 σε παλαιότερο post κάτι σελίδες πίσω.....μη λέμε όλο τα ίδια.....!!!έλεος πια!!!!@dolofonos έγραψε:στο προηγούμενο event ξέρεις αυτό με το αρματάκι, ήμουν στην GRGB, έτυχε λοιπόν να παίξουμε σε cw με την GRBB σε μια MALINOVKA, εγώ ο τομάτας εκανα fc, τους κερδίσαμε και μάλιστα με διαφορά, σε ρωτώ λοιπόν : κατα τα λεγόμενα του καραγκιόζη που ακούμε εδώ μέσα τι έπρεπε να κάνω? να πάω στον φίλο μου τον Λάσκα και να του πώ να μου δώσει την ομάδα του?
Και ρωτάω ε?????? Τι θέλει να πει ο ποιητής????? Μπράβο αν τους κέρδισες τι θέλεις να μας πεις?
Κάτσε εκεί που κάθεσαι τώρα παλιο-BORAT και σταμάτα να ασχολείσαι με το φόρουμ... δλδ έχεις καταντήσει αηδία πως το λένε...βρές καμια ασχολία..πάνε σε κάνα καφενείο να δείς και τον έξω κόσμο....!!!
Μάλλον,δεν ξέρεις τι σημαίνει <<παραθέτω στοιχεία>>taramas έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Πλάκα πλάκα τώρα κοίταζα τα δικά μου στατιστικά. Η αύξηση στις νίκες κατά 10-15 στα skirmishes αν παίζω σε χειρότερο clan, βρίσκει λογική εξήγηση μόνο στη νέα τακτική που εφαρμόζουμε έχοντας έναν να παίζει με Τ-34-2 χωρίς να βρίσκεται στο TS. Πάει όπου πάνε τα lights κανονικά αλλά σε κάθε rotation μένει και απασχολεί τον αντίπαλο μέχρι να ψοφήσει μόνος του.
Κάτι ξέρουν οι Φινλανδοί
https://wot-life.com/eu/player/RNGD-500554111
Κάτι ξέρουν οι Φινλανδοί
https://wot-life.com/eu/player/RNGD-500554111
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Δε ξέρω γιατί ο ακατανόμαστος παρουσιάζει εμένα ότι του ζήτησα την HEAT ή του την πήρα ή οτιδήποτε.....ούτε γιατί έριξε σε μένα το βάρος του ότι πήγε στη ΜΕΘ εξαιτίας των γεγονότων και τις παπαριές που λέει για να τελειώνει το παραμύθι επιτέλους...Εμείς όταν φύγαμε ο γεροκάβουρας ήταν commander & μάλιστα έβαλε & άτομα εκ νέου στη HEATX να την τρέξουν κανονικά χωρίς εμάς (και έβαζαν και clanwar αν θυμάμαι καλά)....είχε το teamspeak του τσαμπέ και το κεφάλι του ήσυχο από εμάς....απο τότε που έγινε όλο αυτό και από τότε που μας έδιωξε/φύγαμε δεν είχαμε κάποια επαφή...μάλιστα στην υγεία του ήταν ακμαιότατος απ'ότι θυμάμαι...τώρα δε ξέρω 'τι έγινε απο τότε και μετά'...τι έγινε με την υγεία του όπως λέει και γιατί προσπαθεί να μου φορτώσει πράγματα που δεν υπάρχουν και δεν ευθύνομαι...πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πέρα από προσωπικό άχτι και ψυχολογικά προβλήματα τι άλλο φταίει γιαυτή τη λύσσα.....λυπάμαι πολύ γιατί στην τελική....Αυτοί που έφυγαν ηττημένοι από το όλο θέμα είμασταν εμείς (δλδ εγώ και τα παιδιά της HEATX) που πληρώσαμε νέο teamspeak και με τα ban της κωλο WG κτλ μας πήρε μια βδομάδα να οργανωθούμε πάλι απο την αρχή....εκτός του ότι χάσαμε σιγά σιγά επαφές με παλιούς γνωστούς και φίλους.....τι να πώ έλεος πια...!!!Εμείς φύγαμε διωγμένοι...εσύ είσαι ο θιγμένος βρε άρρωστε???γιατί δε μας λές τη συνέχεια...??σε έβγαλε ή σου ζήτησε κανείς τη HEAT που ήσουν commander??τι δουλειά έχω εγώ παλιο ψεύτη απατεώνα????κουρασες απίστευτα έλεος πια σιχαμένε borat!!!
Σε πάω πίσω στη σελίδα 3 στο post σου απευθυνόμενος στον @tyraell75 , πάνω πάνω και περιμένω απάντηση για την HEAT να μου πείς που κολλάω εγώ καραγκιόζη.....!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!@taramas έγραψε:'....'
Με απλά λόγια για να κλείσουμε, την ΗΕΑΤ μου την πέταξε στη μούρη ο aristodikos χωρίς καν να με ρωτήσει αφού προηγουμένως την είχαν διαλύσει μαζί με τον baracudaz7 με τον οποίο φαγώθηκαν μέχρι αηδίας και πήγαν να συνεχίσουν τον καυγά στο άλλο παιχνίδι που έστησαν, αυτή την ανύπαρκτη ομάδα εγώ μαζί με άλλα 15 παιδιά την κάναμε την πρώτη Ελληνική ομάδα (με εξαίρεση την τότε HARD που ήταν ήδη πολυεθνική) και μετά απο αυτό επέστρεψε ο καπετάνιος να μου πει οτι έπρεπε να την παραδώσω πίσω,
Ύ.Γ έχεις περάσει και τον πινόκιο...
Παραμύθια της Χαλιμάς - εκδόσεις @taramas !!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την barracudaz7 στις Σαβ Μάης 07, 2016 6:46 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθηκη)
dolofonos έγραψε:taramas έγραψε:
Επίσης να σας θυμίσω οτι στην περιβόητη συνάντηση για την δημιουργία της PNX τα δικά σας λόγια ήταν ακριβώς αυτά : "δεν μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια αν η πρώτη αυτή τη στιγμή ελληνική ομάδα δεν συμμετέχει", διαφήμιση δεν έχω κάνει ποτέ και για τίποτα αλλά η μαλακία σας δεν έχει όρια, την αχαριστία την είχα και την έχω δεδομένη αλλά η μαλακία είναι αξεπέραστη.
Τα δικά μας λόγια και εμείς είπαμε ότι η πρώτη κλαν είναι η κλαν σου.............
Τελικά ήταν του Γρηγόρη τα λόγια ΜΟΝΟ(και αν)...................
Δώσε λίστες. Εσυ μεγάλε ταραμά. Α ρε ενα παλικάρι ρεεεεεεεεε.
@Ταραμάς ον φάιρ
Για το τελευταίο θα σου απαντήσω, τίποτα δεν έγινε, ούτε οτι δεν είναι καλοί παίχτες τα παιδιά σημαίνει ούτε οτιδήποτε άλλο, για τον βλαμμένο που παρακολουθούμε εδώ μέσα και ανέφερε οτι σε ενα training η δεύτερη ομάδα κέρδισε την πρώτη σήμαινε οτι έπρεπε να του παραδώσουμε την ομάδα, που κολλάει σε σένα αυτό? πολύ απλά είσαι ένθερμος ακροατής του και θέλεις να έχεςι και άποψη κιόλας.
Οσο για τα παραπάνω, θα κοιτάξω να έχω την λίστα ακόμη, αλλά εσύ που είσαι παλικάρι και μεγάλος και τρανός φοβάσαι να μας πείς επιτέλους που ακριβώς βρίσκεται η ένστασή σου? μια που εσύ έφτιαξες τις λίστες (και εγώ θυμάμαι ποιες ομάδες ήτανε) δεν μας λές ποια ήταν η ομάδα που ήταν καλύτερη απο την ΗΕΑΤ? αντε να σε δούμε να σε καμαρώσουμε τεράστιε.
barracudaz7 έγραψε:Θέλει να πεί ότι και καλά εγώ επειδή και καλά έκανα fc τότε ήρθα μετά ήρθα & του ζήτησα την ομάδα....Είναι το ίδιο βρε νούμερο?Έπαιζα εγώ ποτέ Fc σου στη HEAT και σου τη ζήτησα(αυτό φυσικά δεν υπάρχει ποτέ να έπαιζε...αλλα λέμε...)???ή υποτίθεται ότι εγώ έτρεχα την ομάδα HEAT-X και εσύ δεν θα ασχοληθείς ποτέ??Πάλι κουτοπονηριά πάς να περάσεις αλλά δεν ισχύει γιατί όλα τα παιδιά που ήταν στην HEATX ξέρουν πολύ καλά και τι παπαριά είχες κάνει που άρχισες να χώνεσαι απο μόνος σου & τα κρυφά recruiting σε παίκτες & ότι έλεγες σε παίκτες της HEAT ότι είναι ακαδημία η HEATX και θα σου δίνει και παίκτες τρομάρα σου..!!!Eπίσης σου ξαναθυμίζω ότι αποφασίστηκε να σου τη ζητήσουμε την ΗΕΑΤΧ μετά από συνέλευση δεν το ζήτησα απο μόνος μου....στο έγραψε και ο @tyraell75 σε παλαιότερο post κάτι σελίδες πίσω.....μη λέμε όλο τα ίδια.....!!!έλεος πια!!!!@dolofonos έγραψε:στο προηγούμενο event ξέρεις αυτό με το αρματάκι, ήμουν στην GRGB, έτυχε λοιπόν να παίξουμε σε cw με την GRBB σε μια MALINOVKA, εγώ ο τομάτας εκανα fc, τους κερδίσαμε και μάλιστα με διαφορά, σε ρωτώ λοιπόν : κατα τα λεγόμενα του καραγκιόζη που ακούμε εδώ μέσα τι έπρεπε να κάνω? να πάω στον φίλο μου τον Λάσκα και να του πώ να μου δώσει την ομάδα του?
Κάτσε εκεί που κάθεσαι τώρα παλιο-BORAT και σταμάτα να ασχολείσαι με το φόρουμ... δλδ έχεις καταντήσει αηδία πως το λένε...βρές καμια ασχολία..πάνε σε κάνα καφενείο να δείς και τον έξω κόσμο....!!!
Ελεγα να το τελειώσω μαζί σου αλλά τα θέλει ο κώλος σου, δεν απορώ που τα βρίσκεις αυτά που λες, σε ξέρω καλά και ξέρω την φαντασία σου, ειδικά όταν είσαι βαρβάτος για να μην πώ τίποτα άλλο, για όσα λες απευθύνσου στον Τάσο (salonica) αυτός ξέρει πολύ καλά και έχει ακούσει και τα γέλια των ξένων commander όταν έβγαζες λόγο και αναγκαζόμουν μετά να τους εξηγώ τα ανεξήγητα, ο Τάσος λοιπόν τεράστιε μπαρούφα είχε ασχοληθεί με την ΗΕΑΤΧ πριν απο σένα και επίσης τον είχα αφήσει ελεύθερο να κάνει ότι νομίζει καλύτερο, αν λοιπόν έχεις κανένα θέμα απευθλυνσου σε αυτόν και όχι σε μένα, το κατάλαβες ή το θέλεις και με εικόνες?
@ RNGD
Τι ακριβώς θέλεις να μας πείς? το 25% τι σημαίνει? μηπως σημαίνει οτι δεν landαρα? αν είναι έτσι να το δούμε αλλιώς, και μάλλον δεν παρακολουθείς τον χάρτη, καμία περιοχή δεν είχε αδειάσει όταν μπήκα, και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και φοτο στο facebook, τράβα δες την και κόψε τις παπαριές, και που είσαι όταν την δείς στείλε μου την σε mail για να βεβαιωθώ οτι το έπιασες.
Τι ακριβώς θέλεις να μας πείς? το 25% τι σημαίνει? μηπως σημαίνει οτι δεν landαρα? αν είναι έτσι να το δούμε αλλιώς, και μάλλον δεν παρακολουθείς τον χάρτη, καμία περιοχή δεν είχε αδειάσει όταν μπήκα, και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και φοτο στο facebook, τράβα δες την και κόψε τις παπαριές, και που είσαι όταν την δείς στείλε μου την σε mail για να βεβαιωθώ οτι το έπιασες.
[url=][/url]Επειδή έχεις εν θέμα, λέω να σου βάλω μερικές φοτο που έχει δημοσιεύσει ενας φίλος και συμπαίκτης γιατί εγώ δεν έχω ανεβάσει ποτέ καμία και πουθενά, στο μόνο που έκανα λάθος είναι στον χρόνο, στον ελεύθερο χάρτη πριν το event ήταν τον μάρτιο, αρα πάνω απο ενα μήνα.
[url=][/url]
[url=][/url]
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Arma 2 Free
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...
» Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's
» teamspeak www.gamers-alliance.gr free ts server
» 350 Gold - 7 Days Premium - Pz.Kpfw. S35 739 (F) - Free Garage Slot
» Free Laskas...