World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 3 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 4:53 am

@ TYRAELL75

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, τον χαρακτηρισμό "μεθυσμένος καπετάνιος" τον αποσύρω γιατί δεν είναι του τύπου μου να αναφέρω προσωπικές αδυναμίες κανενός, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήμουν δικαιολογημένος επειδή οι παρενέργειες του γεγονότος στράφηκαν εναντίον μου, το αφήνω όμως γιατί αφορά την προσωπική ζωή του καθενός και δεν είναι θέμα προς συζήτηση, μόνο να πω οτι μεγάλωσα με πατέρα αλκοολικό και είμαι αντιαλκοολιστής απο πεποίθηση, εχω ενα προσωπικό θέμα με αυτό και το κλείνω εδώ.
Βλέπω οτι έχεις τοποθετήσει τον Φώτη σε κάποιου είδους σχέση με μένα και για χάριν συντομίας σε ενημερώνω οτι τον γνώρισα πριν λίγες μέρες οπότε καταλαβαίνεις οτι λες παπαριές.
Κάτι αναφέρεις για μπαλάκια αλλά η πραγματικότητα είναι οτι έχουν περάσει ακριβώς 2 χρόνια απο τότε και κανένας απο τότε μέχρι σήμερα δεν μου ζήτησε να ακούσει όλες τις συζητήσεις που έγιναν, αναρωτιέμαι γιατί? φοβάστε μην τυχόν ακούσετε πράγματα που θα διαλύσουν τα παραμυθάκια που φτιάξατε? δεν σας βολεύει μάλλον, όπως και νάχει εξακολουθείτε εσύ και 1-2 άλλοι να λέτε οτι μαλακία σας κατέβει στον βωμό του "λεγε λέγε όλο και κάτι θα μείνει".
Στις 26 Απριλίου έκλεισαν 2 χρόνια και ξέρεις γιατί την θυμάμαι την ημερομηνία? γιατί ακριβώς εκείνο το πρωί στις 11:30 ακριβώς και ενώ μίλαγα στο ts της HEAT και προσπαθούσα να απαντήσω σε αυτούς που μου έλεγαν οτι δεν έπρεπε να παραιτηθώ απο commander σταμάτησα να μιλάω και κατέληξα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου με κολπική μαρμαρυγή και κανείς δεν εμαθε γιατί εξαφανίστηκα για ενα διάστημα, οπως βλέπεις εμένα αυτή η ιστορία μου στοίχισε την υγεία μου αλλά πήρα το μάθημά μου έστω και σε αυτή την ηλικία, ποτέ δεν είναι αργά, έκτοτε απλά διασκεδάζω και περνάω την ώρα μου με φίλους.
Με απλά λόγια για να κλείσουμε, την ΗΕΑΤ μου την πέταξε στη μούρη ο aristodikos χωρίς καν να με ρωτήσει αφού προηγουμένως την είχαν διαλύσει μαζί με τον baracudaz7 με τον οποίο φαγώθηκαν μέχρι αηδίας και πήγαν να συνεχίσουν τον καυγά στο άλλο παιχνίδι που έστησαν, αυτή την ανύπαρκτη ομάδα εγώ μαζί με άλλα 15 παιδιά την κάναμε την πρώτη Ελληνική ομάδα (με εξαίρεση την τότε HARD που ήταν ήδη πολυεθνική) και μετά απο αυτό επέστρεψε ο καπετάνιος να μου πει οτι έπρεπε να την παραδώσω πίσω, την συνέχεια όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την ακούσει αλλά ολως τυχαίως κανείς δεν θέλει, τυχαίο? δεν νομίζω.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Μάης 03, 2016 5:41 am

Εγώ λέω να σταματήσετε οι υπόλοιποι να γράφετε και να αφήσετε τον γνωστό παντογνώστη να μας πει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 7:05 am

dfk_7677 έγραψε:Εγώ λέω να σταματήσετε οι υπόλοιποι να γράφετε και να αφήσετε τον γνωστό παντογνώστη να μας πει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εγώ λέω κάτι άλλο Διονύση, να τολμήσετε εστω και σαν εξαίρεση να πείτε την αλήθεια όσοι την ξέρετε ή βουλώστε το επιτέλους, και με την ευκαιρία της εμπλοκής σου να αναφέρουμε για όσους δεν το ξέρουν οτι η ΗΕΑΤ ανήκε σε σένα και όχι σε μένα, όπως επίσης η ΗΕΑΤΧ ανήκε σε μένα που την δημιούργησα και σε κανέναν άλλον, αν κατάλαβες ο Δημητράκης έχει θέμα με την ΗΕΑΤΧ οπότε να σου θυμίσω οτι ζήτησα και ηχογράφησα ολες τις συζητήσεις, αν θέλεις τώρα μπορείς να μας πεις την δική σου αλήθεια, δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό και μάλλον το έχετε εκλάβει ως αδυναμία, όποιος νομίζει οτι κατέχει την αλήθεια εδώ είμαι να βρεθούμε να το λύσουμε το θέμα μια και καλή, ευχαρίστως να σας φιλοξενήσω όποτε θέλετε στο ts, να τελειώνουμε όμως γιατί η μαλακία έχει πάει σύννεφο.

taramas

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Μάης 03, 2016 9:10 am

taramas έγραψε:Εγώ λέω κάτι άλλο Διονύση, να τολμήσετε εστω και σαν εξαίρεση να πείτε την αλήθεια όσοι την ξέρετε ή βουλώστε το επιτέλους, και με την ευκαιρία της εμπλοκής σου να αναφέρουμε για όσους δεν το ξέρουν οτι η ΗΕΑΤ ανήκε σε σένα και όχι σε μένα, όπως επίσης η ΗΕΑΤΧ ανήκε σε μένα που την δημιούργησα και σε κανέναν άλλον, αν κατάλαβες ο Δημητράκης έχει θέμα με την ΗΕΑΤΧ οπότε να σου θυμίσω οτι ζήτησα και ηχογράφησα ολες τις συζητήσεις, αν θέλεις τώρα μπορείς να μας πεις την δική σου αλήθεια, δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό και μάλλον το έχετε εκλάβει ως αδυναμία, όποιος νομίζει οτι κατέχει την αλήθεια εδώ είμαι να βρεθούμε να το λύσουμε το θέμα μια και καλή, ευχαρίστως να σας φιλοξενήσω όποτε θέλετε στο ts, να τελειώνουμε όμως γιατί η μαλακία έχει πάει σύννεφο.
Αλήθεια=/=ταραμάς
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από antkon Τρι Μάης 03, 2016 11:21 am

Tarama Ξερεις οτι η ηχογραφηση χωρις συμφωνη γνωμη ειναι παρανομη  και διωκεται ποινικα

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 68

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Μάης 03, 2016 11:45 am

antkon έγραψε:Tarama Ξερεις οτι η ηχογραφηση χωρις συμφωνη γνωμη ειναι παρανομη  και διωκεται ποινικα
Ισχύει,αλλά το πήγες πολύ μακριά :Ρ
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Μάης 03, 2016 12:09 pm

@taramas:
Η HEAT ανήκει στα μέλη της και εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνός της. Πέραν αυτού εγώ έχω ζητήσει ξανά να γράψετε τι έγινε τότε, αλλά δεν είδα καμία απάντηση.

Όσο για το 'παντογνώστης', γιατί πιστεύεις ότι αναφερόμουν σε σένα;

@antkon:
Εγώ σε μια συνάντηση παρευρεύθηκα, και η ηχογράφηση 'συμφωνήθηκε' από όλους.
dfk_7677
dfk_7677

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τρι Μάης 03, 2016 3:44 pm

dfk_7677 έγραψε:@taramas:
Η HEAT ανήκει στα μέλη της και εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνός της. Πέραν αυτού εγώ έχω ζητήσει ξανά να γράψετε τι έγινε τότε, αλλά δεν είδα καμία απάντηση.

@antkon:
δυστυχώς όπως φάνηκε  η heat δεν ανήκε στα μέλη της.Ειχατε παραχωρησει τον τομεα του wot σε κάποιους συγκεκριμενους ανθρώπους.
στην κουβεντα που αναφέρετε ο ταραμας υπηρχαν μελη της heat τα οποια ενδιαφεροταν για την προοδο της clan,εκτος τον διορισθέντων απο εσας διοικησεων,τα οποια εκδιωχθηκαν απο το ts γιατι δεν σας βολευε να ακουστουν αυτα που ελεγαν καθως αποδείκνυαν  την ανεπαρκεια αυτων των διοικησεων. η πορεια  αυτών που συμμετείχαν  σε αυτη την κουβεντα στο wot απο εκει και περα δειχνει οτι εσεις εχετε την πλήρη ευθύνη για την διάλυση της συγκεκριμενης clan.

ταραμα δεν εχω κανενα θεμα με την heats το εχω αφησει πισω μου πολυ καιρο αυτο.θεμα εχω με τους ψευτες σαν και του λογου σου.
λιγο ντροπη δλδ δεν εχεις ? 50+ και καθεσαι και αραδιάζεις ψεύτικα λόγια για ένα παιχνίδι στο internet. οτι έπιασες στα χέρια σου στο wot καταστράφηκε,συντηρούσατε έναν μύθο 2-3 χρονια  βασισμενο σε ψέμματα και συνωμοσίες και κοροιδευατε τους αφελής παιχτες. τελειωσε αυτο δεν μπορειτε να το συνεχίσετε πλέον παραδεχτείτε το και πατε παρακατω,κλειστε το στομα σας και παιχτε απλα το παιχνιδι.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 8:48 pm

antkon έγραψε:Tarama Ξερεις οτι η ηχογραφηση χωρις συμφωνη γνωμη ειναι παρανομη  και διωκεται ποινικα

Μάλλον θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει αλλά δεν πειράζει, να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, η ηχογράφηση έγινε σαφώς με την άδεια όλων των συμμετεχόντων στην συζήτηση μετά απο δικό μου αίτημα, άλλωστε η ηχογράφηση στο ts είναι φανερή και την βλέπει ο καθένας που είναι μέσα, νομίζω οτι το κλείσαμε και αυτό το θεματάκι.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 9:01 pm

dfk_7677 έγραψε:@taramas:

@antkon:

Δεν πιστεύω τίποτα, απλά εχω βαρεθεί να ακούω διάφορα απο διάφορους για μια υπόθεση που πολλές φορές έχω πεί οτι δεν είναι για συζήτηση μέσα σε ενα φόρουμ αλλά για μια κουβέντα με όποιον έχει ενδιαφέρον, αυτό είναι η δική μου άποψη γιαυτό και 2 χρόνια τώρα δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο παρά μόνο να απαντώ σε ψέμματα και μόνο όταν κρίνω οτι πρέπει.
Λυπάμαι αλλά δεν έχω προσέξει οτι ζήτησες να γράψουμε εδώ μέσα το ιστορικό, αν το είχα δεί θα είχα απαντήσει σίγουρα, επαναλαμβάνω οτι η άποψή μου ήταν και είναι οτι δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για τέτοιες συζητήσεις και επειδή είμαι και "παππούς" στην ηλικία αρα έχω το παλιομοδίτικο στην νοοτροπία μου κατα κάποιο τρόπο δεν θα έκανα κάτι τέτοιο χωρίς την άδεια τη δική σου γιατί εγώ δεν είμαι μέλος της ΗΕΑΤ εδώ και 2 χρόνια και η ομάδα αυτή έστω και σαν όνομα υφίσταται ακόμη, αφού λοιπόν το έχεις ζητήσει θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 9:40 pm

Η ομάδα του WOT στην ΗΕΑΤ ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου και εγώ μπήκα  στις περιπου στις 21 Νοεμβρίου, commander ήταν ο aristodikos (Πέτρος), απο τον πρώτο κιόλας μήνα περάσαμε απο την διαμάχη του aristodikos με τον cgakis με αποτέλεσμα να φύγει ο δεύτερος, φτάσαμε στον Μάρτιο όπου είχε ήδη εξελιχθεί η διαμάχη του aristodikos με τον baracudaz7 και τους 2 φίλους του, είχα μια ας το πούμε φιλική σχέση με τον Πέτρο και τον είχα βοηθήσει οικονομικά για να έχει premium account στο παιχνίδι, αυτός ήταν και ο λόγος υποθέτω που συζήταγε μαζί μου όποιο θέμα αφορούσε την ομάδα και με τράβαγε συνήθως στο κανάλι που γίνονταν η συζητήσεις (το αναφέρω για να καταλάβουμε οτι αυτά που λέω δεν είναι απόψεις μου αλλά γεγονότα που τα έζησα).
Τότε εμφανίστηκε η ιδέα να μαζέψουμε τους 15-20 παίχτες απο την ομάδα με τα καλύτερα στατιστικά και τους υπόλοιπους να δημιουργήσουμε μια δεύτερη και να τους βάλουμε μέσα, αυτή ήταν μια ιδέα των "7 σοφών" όπως τους λέγαμε τότε την οποία πήρε ο baracudaz7 και την έθεσε εκβιαστικά στον aristodikos, υπήρχαν όμως δύο προβλήματα : α) τα στατιστικά που είχαν θέσει ως όριο οι 7 σοφοί δεν τα είχαν ακριβώς ούτε και οι ίδιοι οι 7 σοφοί, ήταν τόσο ψηλά που όταν πήραμε την λίστα με τους παίχτες της ομάδας αν θυμάμαι καλά τα είχαν μόνο 6, το δεύτερο πρόβλημα ήταν οτι δεν έπαιρνε κανένας την ευθύνη να κάνει την επιλογή των παιχτών και το ρίχνανε όλοι στον aristodikos, κάποιος διέρρευσε την λίστα με τα ονόματα και τις επόμενες μέρες άρχισαν να φεύγουν ενας ένας οι παίχτες, μετά απο αυτό το παρεάκι του baracudaz7 έστησε κανάλι για το WOW και παράτησαν την ομάδα και ασχολήθηκαν με το νεο παιχνίδι, ο aristodikos μας μάζεψε όλους και μας ανακοίνωσε οτι δεν μπορεί να ασχοληθεί με την ομάδα για προσωπικούς λόγους και χωρίς καν να με ενημερώσει ανακοινώνει οτι με κάνει deputy και θα ασχοληθώ εγώ με την ομάδα, την ίδια στιγμή του απάντησα οτι το λιγότερο που έπρεπε να κάνουν ήταν να με ρωτήσουν πριν και τελικά συμφώνησα με τον όρο οτι μόλις στηθεί η ομάδα στα πόδια της θα κάναμε εκλογές για να εκλέξουμε κανονικό commander πράγμα το οποίο τήρησα κατα γράμμα.
Τότε να σου θυμίσω Διονύση οτι είχαν πάλι τσακωθεί ο aristodikos με τον baracudaz7 και είχατε μπανάρει τον aristodikos απο το ts ενώ ήταν ο commander της ομάδας, τότε μου ζητήσατε να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό του που μου είχε δώσει και να τον καθαιρέσω και να πάρω την θέση του, σου θυμίζω λοιπόν οτι αρνήθηκα να το κάνω και ζήτησα να τον επαναφέρετε στο ts έτσι ώστε να μπορέσει να συζητήσει μαζί μας. Δυστυχώς όμως απο τον καυγά του με το παρεάκι άρχισε να πετάει απο την ομάδα παίχτες χωρίς να ρωτάει κανέναν, τότε και μόνο τότε τον έβγαλα απο την θέση του και τον κάλεσα να έρθει να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές για την θέση του commander, ήρθε αλλά δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον και στις τότε εκλογές εκλέχθηκα εγώ απο όλους τους παίχτες της ομάδας που πλέον είχαν γίνει 90 αν θυμάμαι καλά.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 03, 2016 9:56 pm

Το παρεάκι του baracudaz7 επαιζε το WOW και δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την ομάδα, πέρασε καιρός και η ΗΕΑΤ έγινε αυτό που έγινε, δεν θα κάνω διαφήμιση και δεν έκανα ούτε και στο παρελθόν αλλά οι αριθμοί τα λένε όλα και οι συμμαχίες που κάναμε με ξένες ομάδες λένε περισσότερα.
Κάποια στιγμή φτάσαμε να μην έχουμε χώρο να βάλουμε παίχτες και τότε μαζευτήκαμε όλοι και συζητήσαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε, αποφασίσαμε απο κοινού να δημιουργήσουμε μια δεύτερη ομάδα και να ασχοληθούν 2-3 παιδιά απο την ομάδα μας, μου ζήτησαν όλα τα παιδιά να την φτιάξω εγώ και να ανήκει σε μένα γιατί κατα καιρούς πολλοί απο την ΗΕΑΤ του battlefield θεωρούσαν οτι η ομάδα του WOT ήταν ιδιοκτησία τους και έδιναν διάφορες εντολές σε μένα και σε άλλους, έτσι δημιούργησα την δεύτερη ομάδα και ασχολήθηκαν κάποια παιδιά, για μερικούς μήνες το προσπάθησαν αλλά δεν το έφτασαν εκεί που θα θέλαμε, εκείνη την περίοδο με πλησίασε ο baracudaz7 και μου είπε οτι θέλει να ασχοληθεί με το WOT ξανά, του απάντησα οτι ευχαρίστως να επανέλθει στην ομάδα αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε, μου είπε ακριβώς κατα λέξη "θέλω να ασχοληθώ με την δεύτερη ομάδα, δεν θέλω να γίνω commander, να είσαι εσύ, δεν θέλω ευθύνες, θέλω να ασχοληθώ και αν καταφέρω κάτι έχει καλώς αν όχι θα φύγω", το έθεσα το θέμα σε όλους και δεν υπήρξε ούτε ενας που να είναι θετικός στην ιδέα, τους έπεισα όμως με τιν όρο οτι δεν επρόκειτο ποτέ να δώσω την ομάδα σε κανέναν.
Ετσι λοιπόν έκανα τον baracudaz7 deputy στην ομάδα και ουσιαστικα τον άφησα ελεύθερο να κάνει ότι νομίζει καλύτερο, επίσης μου ζήτησε να μην ανακατευτώ σε τίποτα και να μιλώ μόνο με εκείνον και κανέναν άλλο, το σεβάστηκα κατα γράμμα και δεν έκανα τίποτα ακόμη κι όταν με πλησίαζαν παίχτες και μου εξέφραζαν παράπονα για τον ίδιο. 
Θα συνεχίσω αργότερα, είναι και για μένα κουραστικό αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα.

taramas

Δημοσίευση από dfk_7677 Τετ Μάης 04, 2016 12:18 am

TYRAELL75 έγραψε:δυστυχώς όπως φάνηκε η heat δεν ανήκε στα μέλη της.Ειχατε παραχωρησει τον τομεα του wot σε κάποιους συγκεκριμενους ανθρώπους.
στην κουβεντα που αναφέρετε ο ταραμας υπηρχαν μελη της heat τα οποια ενδιαφεροταν για την προοδο της clan,εκτος τον διορισθέντων απο εσας διοικησεων,τα οποια εκδιωχθηκαν απο το ts γιατι δεν σας βολευε να ακουστουν αυτα που ελεγαν καθως αποδείκνυαν την ανεπαρκεια αυτων των διοικησεων. η πορεια αυτών που συμμετείχαν σε αυτη την κουβεντα στο wot απο εκει και περα δειχνει οτι εσεις εχετε την πλήρη ευθύνη για την διάλυση της συγκεκριμενης clan.

Θα ήταν ενδιαφέρον να γράψεις εδώ δημοσίως, ποια ήταν αυτά 'που δε μας βόλευε να ακουστούν' λες κι εγώ είχα κονέ με τη διοίκηση και θα έθιγες τους φίλους μου. Το μόνον που ήξερα από όλο το WoT ήταν ο ihad.

Καταλαβαίνω ότι εσένα προσωπικά δε σου άρεσε η απόφαση να μην 'ξηλώσω' την τότε διοίκηση και να δώσω τα ηνία σε άλλους, τους οποίους προφανώς υποστήριζες. Το να ρίχνεις όμως την ευθύνη σε μένα που εσείς τα κάνατε π@υτάνα μεταξύ σας και συνέχεια πλακωνόσασταν, μάλλον είναι λίγο άδικο.

Εξ' αρχής είχα δηλώσει ότι θα αφήσω το WoT να έχει αυτονομία. Από την άλλη δεν είχα ούτε έχω σκοπό να δημιουργούνται προβλήματα μέσα στην ομάδα και όταν έρθει η στιγμή του μη παρέκει τα λύνω εγώ κι ας διαλυθεί τελείως η ομάδα (που μάλλον ήταν ήδη διαλυμένη).

Βέβαια δε φταίτε μόνο εσείς, αλλά και αυτό το καταραμένο μοντέλο που σας έχει φορέσει η WG, που σας κάνει ακόμα και τώρα να πλακώνεστε ποιος είναι ο καλύτερος για να πάρετε κι άλλους παίκτες στις ομάδες σας. Δε θέλω να σου πω πόσες φορές με πλησίασαν εμένα για να 'συγχωνεύσουν' τη HEAT...

Εγώ το μάθημά μου το πήρα, δε σκοπεύω επ' ουδενί από εδώ και πέρα να αφήσω παιχνίδι να το αναλάβει άνθρωπος που δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι. Άλλωστε δεν είναι ο σκοπός μου να έχει η ομάδα 100 games...
dfk_7677
dfk_7677

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 12:30 am

Με τον baracudaz7 (Γιώργο) συνονόματο που λένε μιλάγαμε κάθε μέρα, οτι μου ζητούσε το έκανα άμεσα, έβλεπα οτι έφερνε νέα παιδιά στην ομάδα και δούλευε, κάποια στιγμή και ενώ με την ΗΕΑΤ είχαμε μια πολύ καλή δηλωμένη επίσημα συμμαχία με 5 ξένες ομάδες και βρισκόμασταν στον χάρτη με 5 περιοχές ήρθε και μου ζήτησε να βοηθήσω να μπεί και η δεύτερη ομάδα στον χάρτη για να τραβήξει παίχτες, μου φάνηκε λογικότατο και το δέχτηκα αμέσως, συμφωνήσαμε να παίξει σε περιοχή δική μας και να του αφήσω την περιοχή να μπεί μέσα στον χάρτη, όταν αυτό έγινε μου ζήτησε να βάλω και την δεύτερη ομάδα στην συμμαχία των ομάδων που είχαμε, αν και οι υπόλοιπες ομάδες ήταν αρνητικές γιατί δνε θεωρούσαν οτι μπορούσε να σταθεί η δεύτερη ομάδα μέσα στον χάρτη εγώ το επέβαλα χάριν των προσωπικών γνωριμιών που είχα, μετά απο αυτό μου ζήτησε να συμμετέχει και ο ίδιος στις συναντήσεις που είχαμε καθημερινά όλοι οι commanders των ομάδων, έγινε και αυτό.
Δεν θα αναφέρω τις σαχλαμάρες που έλεγε στις συναντήσεις αυτές απλά θα πω οτι ευγενικά με ρώτησαν οι υπόλοιποι αν του έχω εμπιστοσύνη, πάμε όμως παρακάτω, την επόμενη μέρα στην καθιερωμένη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος απο τους υπόλοιπους να του δώσουν ακόμα μια περιοχή έτσι ώστε αν χάσει τη μάχη να μην φύγει απ οτον χάρτη, και αυτό έγινε και συνεχίστηκε για αρκετές μέρες, κάθε μέρα έχανε μια περιοχή και του δίναμε άλλη, ταυτόχρονα όπως έμαθα αργότερα για να δικαιολογήσει την χασούρα έλεγε στους συμπαίχτες του οτι ο ίδιος δεν ήθελε να μπεί στον χάρτη γιατί η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και τον υποχρέωσα εγώ να το κάνει, επίσης έλεγε οτι δεν τον άφηνα να κάνει πράγματα που ήθελε ενώ η πραγματικότητα είναι οτι απο μένα ήταν απόλυτα ελεύθερος να κάνει ότι νόμιζε σωστό, μόνο ενα πράγμα αρνήθηκα να κάνω, όταν ήρθε και μου είπε οτι υπάρχουν στην ομάδα του 4 παίχτες που του δημιουργούν προβλήματα και δεν ήθελε να τους διώξει εκείνος μου ζήτησε να το κάνω εγώ, αρνήθηκα να το κάνω και του είπα οτι ο ίδιος είναι ελεύθερος να κρίνει αν πρέπει να τους διώξει ή όχι, οι παίχτες αυτοί ήταν ο tyraell75 - karpepaok και άλλοι δύο που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τα ονόματα αλλά αν δώ την λίστα θα τους θυμηθώ, εχει σημασία αυτό γιατί ο ενας απο αυτούς (tyraell75) αργότερα έγινε ο κολλητός του και έχει το θράσος να απευθύνεται σε μένα σήμερα.
Αφού έφτιαξε το κλίμα όπως ήθελε ήρθε κάποια στιγμή μαζί με την γραμματέα του (νομίζω Βάσω την λέγανε τη κοπέλα) και χωρίς κανένα πρόλογο μου είπε κατα λέξη το εξής : "ή μου δίνεις την ομάδα ή παίρνω όλους τους παίχτες και φεύγω", του απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη οτι εκβιασμούς δεν δέχομαι απο κανέναν και δεν πρόκειται να κάνω εξαίρεση ούτε και τώρα, αμέσως τη ίδια μέρα έβγαλε όλους τους παίχτες και μάλιστα νου ζήτησε να αφήσει ενα δεύτερο λογαριασμό δικό του μέσα έτσι ώστε να έχει επαφή και με όσους δεν είχε προλάβει να ενημερώσει, και αυτό το δέχτηκα.
Μετά απο αυτό απαίτησε να ονομάσει την ομάδα του ΗΕΑΤ και να βρίσκεται στο ίδιο ts με εμάς, σε χρόνο μηδέν έβαλε και τους κολλητούς να του φτιάξουν κανάλια στο ts για την ομάδα του και όπως ήταν αναμενόμενο οι παίχτες της πραγματικής ΗΕΑΤ αντέδρασαν, τότε μας κάλεσες εσύ Διονύση και κάναμε τις συζητήσεις που έχω αναφέρει και υπάρχουν μαγνητοφωνημένες, δεν θα πώ τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα είναι στην διάθεση όποιου θέλει να τα ακούσει, μόνο θα πώ οτι επείδή το θέμα ήταν σοβαρό κάλεσα όλους τους παίχτες της ΗΕΑΤ και τους ζήτησα να αποφασίσουμε όλοι μαζί, εμένα η άποψή μου ήταν να τον αφήσουμε να κάνει ότι θέλει και αν κρίναμε οτι δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τότε μπορούσαμε να φύγουμε εμείς, δυστυχώς δεν υπήρξε ούτε ενας που να συμφωνήσει μαζί μου και έτσι ήρθα στις συζητήσεις για να μεταφέρω την απόφαση της ομάδας, και αυτο είναι καταγεγραμμένο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, μετά απο αυτά και για λόγους εργασίας ενημέρωσα όλα τα παιδιά οτι θα παραιτηθώ σε 2 μήνες και κανονίσαμε εκλογές για τον επόμενο commander της ομάδας, το τί έγινε μέχρι τις εκλογές και μετά απο αυτές αποτελεί ντροπή για ενήλικες και δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες, απο στημένες ψήφους μέχρι απειλές σε μένα και στους 2 υποψήφιους απο τους παρατρεχάμενους τους δικούς σου Διονύση, ξέρεις καλά σε ποιους αναφέρομαι, στο παρεάκι του internet cafe, που είχαν και το θράσος να με πιάσουνε να μου πούνε να τους παραδώσω τα κλειδιά της ομάδας και να ακυρώσω τις εκλογές.
Αυτά τα ολίγα, η μόνη μου απορία είναι : τι σκατά έχει αυτή η καρέκλα και γίνονται όλοι καραγκιόζηδες? εμένα μόνο κόπο, κούραση και στεναχώρια μου έδωσε αυτή η καρέκλα, το μόνο καλό είναι μερικοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 12:46 am

dfk_7677 έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:δυστυχώς όπως φάνηκε  η heat δεν ανήκε στα μέλη της.Ειχατε παραχωρησει τον τομεα του wot σε κάποιους συγκεκριμενους ανθρώπους.
στην κουβεντα που αναφέρετε ο ταραμας υπηρχαν μελη της heat τα οποια ενδιαφεροταν για την προοδο της clan,εκτος τον διορισθέντων απο εσας διοικησεων,τα οποια εκδιωχθηκαν απο το ts γιατι δεν σας βολευε να ακουστουν αυτα που ελεγαν καθως αποδείκνυαν  την ανεπαρκεια αυτων των διοικησεων. η πορεια  αυτών που συμμετείχαν  σε αυτη την κουβεντα στο wot απο εκει και περα δειχνει οτι εσεις εχετε την πλήρη ευθύνη για την διάλυση της συγκεκριμενης clan.

Θα ήταν ενδιαφέρον να γράψεις εδώ δημοσίως, ποια ήταν αυτά 'που δε μας βόλευε να ακουστούν' λες κι εγώ είχα κονέ με τη διοίκηση και θα έθιγες τους φίλους μου. Το μόνον που ήξερα από όλο το WoT ήταν ο ihad.

Καταλαβαίνω ότι εσένα προσωπικά δε σου άρεσε η απόφαση να μην 'ξηλώσω' την τότε διοίκηση και να δώσω τα ηνία σε άλλους, τους οποίους προφανώς υποστήριζες. Το να ρίχνεις όμως την ευθύνη σε μένα που εσείς τα κάνατε π@υτάνα μεταξύ σας και συνέχεια πλακωνόσασταν, μάλλον είναι λίγο άδικο.

Εξ' αρχής είχα δηλώσει ότι θα αφήσω το WoT να έχει αυτονομία. Από την άλλη δεν είχα ούτε έχω σκοπό να δημιουργούνται προβλήματα μέσα στην ομάδα και όταν έρθει η στιγμή του μη παρέκει τα λύνω εγώ κι ας διαλυθεί τελείως η ομάδα (που μάλλον ήταν ήδη διαλυμένη).

Βέβαια δε φταίτε μόνο εσείς, αλλά και αυτό το καταραμένο μοντέλο που σας έχει φορέσει η WG, που σας κάνει ακόμα και τώρα να πλακώνεστε ποιος είναι ο καλύτερος για να πάρετε κι άλλους παίκτες στις ομάδες σας. Δε θέλω να σου πω πόσες φορές με πλησίασαν εμένα για να 'συγχωνεύσουν' τη HEAT...

Εγώ το μάθημά μου το πήρα, δε σκοπεύω επ' ουδενί από εδώ και πέρα να αφήσω παιχνίδι να το αναλάβει άνθρωπος που δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι. Άλλωστε δεν είναι ο σκοπός μου να έχει η ομάδα 100 games...

Σαφώς και υπήρχαν κάποιοι που απο την μία δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα του WOT απο την άλλη όμως ήμουν υποχρεωμένος να τους έχω σαν μέλη και να δέχομαι και τις όποιες υποδείξεις τους για παράδειγμα "βάλε αυτον μέσα ή βγάλε τον άλλο", τους ξέρει καλά ο Διονύσης απο την άλλη όμως αγαπητέ Δημητράκη ξεχνάς οτι όλοι αυτοί ήταν οι κολλητοί του baracudaz7, του δικού σου δηλαδή για να τα λέμε με το όνομά τους, αυτοί έστησαν όλο το σκηνικό για να εξυπηρετήσουν τον φίλο τους, μαζί τους ήρθε ο κολλητός σου να μου ζητήσει να καθαιρέσω τον τότε commander και το κυριότερο για να μην ξεχνιόμαστε ακριβώς οι ίδιοι ήταν που διέλυσαν την ομάδα απο την φαγωμάρα τους ποιός θα πάρει το αρχηγιλίκι και την πετάξανε σε μένα, εγώ λοιπόν φίλε μου πάλεψα επι 2 χρόνια μαζί με λίγους φίλους και στήσαμε μια πολύ καλή ομάδα που εισέπραττε τον σεβασμό απο τις μεγαλύτερες ομάδες του παιχνιδιού και τήρησα κατα γράμμα όλα όσα είχα υποσχεθεί στα παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί και το μόνο για το οποίο με κατηγόρησαν ήταν οτι δεν έπρεπε να παραιτηθώ, λυπάμαι αλλά θυσίασα πολλά στην ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να θυσιάσω και την υγεία μου, έκτοτε πάω όπου πάνε οι φίλοι μου και δεν με ενδιαφέρει ούτε πως την λένε τη ομάδα ούτε αν έχει παιχταράδες, έχω ζήσει πολλά και έχω κάνει πάρα πολλά δεν χρειάζομαι τίποτα παραπάνω, η παρέα μου αρκεί και περισσεύει.

taramas

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 2:17 am

ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν μπορω να απαντησω εκτενώς. το ποστ του ταραμα ειναι 99% αληθες απλα καλυπτει μεγαλη χρονικη περιοδο και παρουσιαζει ορισμενες καταστασεις συνεχομενες ενω στην αληθεια αυτα τα γεγονοτα εχουν αποσταση μηνες μεταξυ τους και αποκρυπτει επισης καποιες αλλες λεπτομερειες που εχουν πολυ ζουμι και σημασια. να πω στα γρηγορα επισης πως κολλητος του barracudaz7 δεν ειμουν ποτε ειμασταν παντα στα μαχαιρια στην clan γιατι εχω πιστευω σε διαφορετικο τροπο λειτουργειας μιας clan οπως επισης να πω πως δεν ειχα ποτε σκοπο να επηρεασω καποιους να καθαιρέσουν την διοικηση της heat οπως υποστηριζει ο φιλος γιατι πολυ απλα δεν ειχα καμια σχεσυ με την συγκεκριμενη clan και ουτε καν με ενοιαζε τι κανουν.

TYRAELL75

Δημοσίευση από Dennis20vt Τετ Μάης 04, 2016 5:54 am

Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 9:10 am

Καλησπέρα,βάλτε τα ποπ κορν για ψήσιμο.....
Αν και έχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να παίζω και να ασχολούμαι με το game..το θεωρώ φοβερό & θλιβερό συνάμα μετά από 2 χρόνια που έχω να συμμετάσχω στο forum, να πρέπει να ξαναφτιάξω λογαριασμό για να απαντήσω σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και στα απίστευτα ψέμματα που γράφονται εδω πέρα από κάποια άτομα....Το θεωρώ καραγκιοζιλίκι το λιγότερο και λυπηρό να αναφέρονται και να 'κατηγορούνται' ονόματα και 'άτομα' χωρίς να είναι "παρόντες ή συμμετέχοντες" σε μία οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση.Γιαυτό και θα ζητήσω συγνώμη απο τώρα που αναφέρω 2-3 ονόματα στο ποστ που δεν είναι ενεργά στο game πλέον αλλά πρέπει να αναφερθούν λόγω της ιστορικότητας του θέματος!!

Καταρχάς @taramas ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να σχολιάζεις και να αναφέρεις το όνομά μου εδώ μέσα  χωρίς να ξέρεις καν ποιος είμαι μέσα από ένα παιχνίδι και να αναφέρεις για καπετάνιους και ηχογραφήσεις και ντοκουμέντα και άλλα στην οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις με τον οποιονδήποτε εδω μέσα....και μάλιστα για κάποια πράγματα που αφορούν "ΜΟΝΟ"  μία ομάδα στην οποία πλέον δεν είσαι μέλος...την ΗΕΑΤ...και επίσης αν κάποιος θέλει ιστορική αναδρομή των γεγονότων μπορούμε να μαζευτούμε σε ένα ts όλοι μαζί να φωναξουμε και ihad - chris82 - cataphract - banlout - drakoleon κτλ και να κάτσουμε να δούμε το τι έγινε τότε και ποιός έκανε τι....Το να βγάζεις χολή σε ένα forum με τους εμπλεκόμενους απόντες σε μία συζήτηση το θεωρώ ηλιθιότητα το λιγότερο...για να μην πω γυναικείο..!Όποιος έχει τα @@  και την όρεξη ας μαζέψει τους τότε εμπλεκόμενους να κάτσουμε να τα πούμε...Όσο γιαυτό που λές για την υγεία σου να σου θυμίσω ότι άλλοι στο προκάλεσαν τότε που σε έσκαγαν και σου έτρωγαν την πολύτιμη καρεκλίτσα σου στη HEAT και όχι εγώ...εγώ άφησα την HEAT και δε σου ζήτησα ποτέ να μου δώσεις καμία καρέκλα...ειδικά εσύ που με βρήκες...μην ξεχνάς που ερχόσουν τότε κάτω στα καναλάκια στο ts και κλαιγόσουν ότι η μισή clan δε σε ήθελε και οι άλλοι μισοί σε ήθελε και οτι θα τα παράταγες...... ΑΛΛΑ  ΠΟΤΕ στο τέλος δεν την άφηνες την καρέκλα του commander...Wink

@tyraell το κατα πόσο είναι αληθή αυτά που γράφει ο @taramas αμφιβάλλω κατά 1000% γιατί γράφει πολλά ψέμματα όπως γουστάρει εδω πέρα επιβάλλοντας πάλι την αποψή του για το πως έγιναν τα πράγματα στο forum χωρίς να υπάρχει αντίλογος ή κάποια διαφορετική άποψη (+απόντων των εμπλεκομένων επί του θέματος όπως προανέφερα)...τα οποία και θα αναλύσω παρακάτω...

Άντε λοιπόν να χαλάσουμε άλλη 1 μέρα απο τη ζωή μας αμα είναι να ληθούν τα απωθημένα σου!!!??Για να μην ξεχνιόμαστε @taramas στη ΗΕΑΤ εσύ μας "βρήκες" όχι "εμείς" όταν σε έφερε "μεταγραφή" ο aristodikos (τότε commander) κακήν κακώς από τις προηγούμενες clan που είχες ήδη ιστορικό με διαμάχες κτλ κτλ....Επίσης όταν μπήκες στην clan, είχε ήδη κατακτήσει περιοχές, είχε καλούς & κακούς παίκτες, είχε στημένο ts με 90+ άτομα και προοπτικές...και υπάρχει υλικό για αυτά που λέω....αλλά εσύ βέβαια μόλις ανέλαβες (πολύ αργότερα) είπες ότι την πήρες στα μπετά στους νέους παίκτες που έκανες recruit μαζί με τα τόσα άλλα ψέμματα που έχεις σούρει σε κόσμο και κοσμάκη εδω πέρα...για να μην ξεχνάμε ότι το παρελθόν προ-ηγεμονίας σου φρόντισες να το σβήσεις εξαρχής μαζί με τον άλλο τότε κολλητό σου το salonica που σε παράτησε στο τέλος και αυτός και σηκώθηκε και έφυγε....

Η ΗΕΑΤ λοιπόν ξεκίνησε με 13 άτομα απο τις τότε HARD2-3-4 και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλοι 30+ με commander τότε τον @aristodikos.Εγώ είχα την τύχη και συνάμα ατυχία τότε να ξεκινήσω σαν fc (ενώ ήμουν πολύ νέος παίκτης στο game) και να χαλάσω το παιχνίδι μου και τη συγκεντρωσή μου προκειμένου να ικανοποιήσω μαζί με τα άλλα παιδιά τις ανάγκες του αγχώδη @aristodikos που βιαζόταν να φτιάξει την super ομάδα - κοινώς "νέα HARD".
Τότε λοιπόν κανόνισε μεσω ενός συμπαίκτη την ίδρυση της HEAT που προυπήρχε στο παιχνίδι Battlefield με τον DFK (Διονύση) o οποίος πέραν από την φιλοξενία του Teamspeak ως owner και το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε το όνομα της HEAT στο παιχνίδι World of Tanks δεν είχε άλλη δικαιοδοσία τότε στην ομάδα.Αυτά φυσικά έγιναν κατόπιν συννενόησης του τότε φίλου "CHRIS82" που μαζί με το φίλο "IHAD" είχαν το internet cafe που σπονσοραρε ή φιλοξενούσε την HEAT στο battlefield (αν κάνω λάθος διορθώστε με).Εκεί λοιπόν ξεκινήσαμε να παίζουμε δυναμικά και να προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή απογοητευμένοι απο την εξέλιξη - κατάληξη της hard..

Δεν ξέρω από που να αρχίσω και πού να τελειώσω με το θέμα HEAT....το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως ήδη είχαμε φάει 5 μέρες απτη ζωή μας με τις συγκεντρώσεις του @tarama τότε για να παρθούν οι αποφάσεις που τον έκαιγαν για να μας διώξει γιατί τον είχαμε "πετσώσει" 2-3 φορές μέσα στις μάχες με τη HEAT-X (υπάρχει & υλικό)  και έχανε το κύρος του τοτε σαν commander(εδώ γελάμε)...
Για να μή μας χάσει λοιπόν ή πάρει πολύ αέρα η ομάδα και φυσικά στα πλαίσια του καλού commander της συμμαχίας ΗΕΑΤ & ΗΕΑΤ-Χ λειτούργησε με "φιλότιμο" όπως πάντα και είπε...πάρτε και σεις μια περιοχούλα να χαρείτε (εννοώντας να σας έχω standby μετά για να μην μου κουνιέστε και πολύ...).Τοτε λοιπόν μας έχωσε σε μία αιώνια συμμαχία  1-2 μέρες μετά το τότε campaign της WG και αποφάσισε να μας δώσει και περιοχή με αποτέλεσμα για 2 μήνες να μας έχει μπάστακες στο 2ο χάρτη χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τπτ...ούτε μπρός ούτε πίσω..ούτε άμυνα..ούτε επίθεση...τπτ...με αποτέλεσμα να σταματήσουν να παίζουν ενεργά πάνω απο 30 παίκτες λόγω αδράνειας.....ακόμα και τα παιδιά της Greek που είχαμε συμμαχία τότε σε παρακαλούσαν να βάλεις καμιά επίθεση που κατέβαζαν 3 15αδες καθημερινά μπας και ξεκολλήσουν απο το camperωμα της φοβερής συμμαχίας που είχε κάνει τότε και τα φοβερά gold που έβγαζε η clan....dld τι να πώ....τρομάρα του!!!!
Καλά δε ντρέπεσαι λίγο βρε αρχιψευτογεροκάβουρα να γράφεις ότι εγώ εξανάγκασα εκβιαστικά τον @aristodikos να φτιάξουμε 2 ομάδες και να χωρίζουμε την ομάδα στα 2 ?? Που μαζί με τον cataphracts για 3 μήνες είχαμε φάει όλη τη μαρμάγκα με training και tank companies και clanwars κάθε μέρα σαν fc με όλα τα παιδιά ασχέτως στατιστικων κτλ μέχρι τα χριστούγεννα, που ο άλλος (aristodikos) τα είχε παρατήσει και έφερε και τους 7 σοφούς όπως αποκαλείς(drakoleon,jimsilverblade κτλ..) στην clan που προαναφέρες, οι οποίοι ήταν "κουρασμένοι" πρώην παικτες της παλιάς hard και έπαιζαν όλη μέρα warthunder,  κλεισμένοι σε ένα κανάλι και τους κράζατε με την κλίκα σου??εγώ τον εξανάγκασα? ή αυτός πήγαινε και κλεινόταν στο κανάλι μαζί τους κάθε μέρα στο TS και του έλεγαν τις σωστές συμβουλές πως να φτιάξει μία νέα δυνατή και καλά ομάδα σαν τη hard και ερχόταν μετα στις συγκεντρώσεις κάθε κυριακή  ενώ έλειπε όλη την εβδομάδα και μας έλεγε να τα επιβάλλουμε αυτά που του έλεγαν (δλδ να αρχίσουμε να κάνουμε επιλεκτικά κρυφά invite των καλών στατιστικά μόνο παικτών στα tank company - χώρισμα σε καλούς και κακούς παίκτες εντός clan με στατιστικά κτλ - kickaρισματα σε όσους δεν αποδίδουν κτλ..)??Ξέρεις πολύ καλά τι είχε γίνει αλλά γουστάρεις να ρίχνεις τη λάσπη αλλού αντί σε αυτόν που  πραγματικά τα έπραξε και που για καλή σου τύχη σου παρέδωσε την clan...και ξέρεις πολύ καλά γιατί στην παρέδωσε...γιατί αρνηθήκαμε εμείς να την παραλάβουμε και να ακολουθήσουμε αυτές τις π@π@ριές που μας αράδιαζε κάθε κυριακή στα meeting...και γιαυτό και τσακώθηκα μαζί του τότε... γιατί έπρεπε μετά να αναλάβω εγώ και να κάτσω να κάνω ξεσκαρτάρισμα και να γίνω κακός εγώ στις δικές του επιλογές που τους έβαζε όλους στην clan χύμα στο κύμα......Να σου θυμίσω λοιπόν ότι εσύ @taramas ήταν να πάρεις όλη τη "σαβούρα" τοτε...δλδ την 2η ομάδα με τους "παίκτες-σαβούρα" και χαμηλά στατιστικά "κατα αυτόν"... και εμείς (εγώ και ο cataphracts δλδ την 1η ομάδα) μαζί με 2 απο τους 7 σοφούς που λές και σύ....αλλά δυστυχώς γιαυτόν και ευτυχώς για σένα προτιμήσαμε να απέχουμε από όλο αυτό γιατί μας ξενέρωσε και μας χαλούσε και έτσι βρέθηκε το παππουδίσιο ποπουδάκι σου στο θρόνο της heat...*applause*!!!

Πάμε στο κομμάτι HEAT-X....H HEAT-X (πρώην ΗΕΑΤ-1) ήταν μία ανενεργή clan που έφτιαξες με commander to account του γιου σου η οποία είχε μέσα 5-6 παρατημένα ή 2α account και τον Μάϊο - Ιούνιο που συζητήσαμε πρώτη φορά για το εγχείρημα αυτό εγώ είχα 4-5μήνες να ξαναασχοληθώ με τα της clan.Εσύ τότε δεν είχες καμία διάθεση να την κάνεις ομάδα και ούτε υπήρχε κανείς που ήθελε να το αναλάβει αυτό το κομμάτι....Επειδή τότε θέλω να πιστεύω ότι υπήρχε μία καλή επικοινωνία μιας και είχα ξανααρχίσει να παίζω το game και συμμετείχα σε κάποια clanwar μαζί σας με την κύρια ομάδα...σου ζήτησα χωρίς καμία βοήθεια να την αναλάβω και να γίνει η 2η ομάδα της HEAT από το μηδέν 0 όπως ήταν τότε.. μέχρι όπου φτάσει...δλδ ακόμα και ισάξια σε δυναμικότητα με την τότε HEAT και να μπορεί να πολεμάει η HEAT με 2 δυνατές ομάδες στη συμμαχία....και έτσι ανέλαβα γνωρίζοντας πως θα έχεις το commanding με το account του γιού σου χωρίς φυσικά να έχουμε το φόβο ότι θα επεμβαίνεις και θα επηρρεάζεις την ομάδα (που στο τέλος δυστυχώς έκανες όταν την είδες και δυνάμωσε αρκετά).
Έτσι λοιπόν συμφωνήσαμε ότι θα γίνει η 2η ομάδα της HEAT και όχι κάποια ακαδημία ή θυγατρικη κτλ όπως άφησες να εννοηθεί στους τότε παίκτες της HEAT που ήταν φρέσκοι στην clan και δεν ήξεραν τι γίνεται και σε ρωτούσαν...Εδώ λοιπόν ξετιλύγεται όλη η μαεστρία της φύσης του "κάβουρα-ταραμά" ο οποίος ναι μεν έλεγε στους παίκτες της HEAT τότε ότι εγώ και 4-5 άτομα που ακολούθησαν θα φτιάξουμε μία ακαδημία και θα δίνουμε και παίκτες στη HEAT και εμείς ξέραμε ότι θα φτιάξουμε τη 2η ομάδα της HEAT όσο μπορέσουμε να την φτιάξουμε ισάξια και ισοδύναμη με προσπάθεια.....ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Συμφωνίες με  @taramas = καλύτερα να μασάς παρά να συμφωνάς.
Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή όταν η HEAT-X έφτασε αισίως τα 80+ άτομα έτυχε μία ωραία πρωία να βρεθούν αντιμέτωποι 2 παίκτες της HEAT με αντίπαλους 2 της HEAT-X σε μία random μάχη...και εκεί σε κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν, ο 20.000μάχες παίκτης της HEAT πετάει στον 30000μάχες παίκτη της HEAT-X...-Τι μιλάς εσύ, εσύ είσαι της ακαδημίας...δεν μιλάνε οι noobades (lol)!!!... κτλ κτλ...και απο κεί λοιπόν χωρίς να πονηρευτούμε πολύ μας μπήκε μια υποψία ότι ο @taramas άλλα λέει απο δώ και άλλα λέει απο κεί....η συνέχεια ήταν αναμενόμενη μιας και όταν βρεθήκαμε στη μάχη 2 φορές ανεπίσημα και 2 φορές επίσημα σε clanwar έπεσε τρελή και 2πλή "τσαπού" και ο φίλος @taramas μετά μάσαγε σαν την κατσίκα τα λόγια του...εκεί ξεκίνησε και η αρχή του τέλους της συνεργασίας μας.....μιάς και στη συνέχεια μας έχωσε σε μια συμμαχία 2-3 μέρες μετά την έναρξη του τότε campaign για να μας έχει μπάστακες και να κουμαντάρει και να αποφασίζει και για τις 2 clan τι θα κάνουν...μέχρι που έφτασε στο σημείο να βάζει μόνος του chipakia clanwar ενώ του είχα πεί ότι θα λείπω και δεν είχαμε άλλον fc τοτε και αφού έβαλε μόνος του μάχες μετά μάζεψε και το κόσμο  χωρίς να ξέρει κανένα πως και τί παίζει και έκανε τη μάχη μόνος του με 8άτομα με αποτέλεσμα να μας διασύρει και να πεί μετά: "Γιωργάκη δεν ήξερες ότι έχεις μάχη σήμερα"????Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια που μας ανάγκασαν να του ζητήσουμε να μας δώσει την ομάδα και να του πληρώσουμε τα 2500gold για να μήν αφήσουμε την HEAT για την οποία κάποιοι ιδρώσαμε και πονέσαμε περισσότερο σαν ομάδα από τον καρεκλοκένταυρο @taramas και φυσικά ζητήσαμε να παίζουμε σαν σύμμαχοι με ανεξάρτητη διοίκηση.Αλλά ο φιλέσπλαχνος τότε και τρανός commander δεν το δέχθηκε και συγκάλεσε συμβούλιο εντός της HEAT με άτομα που δεν ήξεραν ή είχαν ασχοληθεί ποτέ και να τους καλέσει να πάρουν απόφαση/θέση (όπως ο DFK) και ουσιαστικα να μας διώξει απο την clan και απο το teamspeak μιας και αυτό κατά τα λεγόμενα του ήθελαν όλοι οι παίκτες της HEAT (καλά τα έλεγες DFK λοιπόν ότι μαλ*κία κάναμε που αφήσαμε να εξεληχθεί έτσι....δυστυχώς όμως είχαμε ήδη αναλωθεί και φθαρεί απο τα καμώματα του προϋγούμενου commander @aristodikos και ήταν ήδη αργά...)!!!

Όσο για τις ηχογραφήσεις κτλ που ανέφερες...Ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν πολλά βίτσια στον κόσμο..ειδικά στο διαδίκτυο.....άλλοι γουστάρουν να βιντεοσκοπούνται.. άλλοι να μαστιγώνονται και άλλοι να ηχογραφούν για να ακούν τον εαυτό τους μετά και προφανώς να ηδονίζονται...!Tην ηχογράφηση που έχεις λοιπόν και αναφέρεις συνέχεια, φρόντισε είτε να την σβήσεις είτε να την βάλεις κάπου αλλού (ξέρεις εσύ) γιατί εκτός του ότι είναι περσινά ξυνά σταφύλια και δεν αφορά το forum αλλά μόνο την διοίκηση και τους "τότε" συμμετέχοντες στη συζήτηση αυτή της  HEAT & HEAT-X , να σου θυμίσω ότι όσοι αποδέχθηκαν να πατήσεις record τότε, αναγκάστηκαν και είπαν το ναι , αφού το απαίτησες ως commander τότε και επίσης δεν είναι κάτι που γράφτηκε για να το παίζεις όποτε γουστάρεις σαν "κάτι άλλο"(ξέρεις εσύ)...μόνο εσύ απαιτούσες να γίνει αυτό απο τα 5-6 άτομα που συμμετείχαν στη συζήτηση και έγινε αποδεκτό δυστυχώς...αφού ήσουν ο commander!!!ποιός λοιπόν σου δίνει το δικαίωμα να αναφέρεις και να παίζεις την "κασέτα" σε όποιον σου καβλ*σει και στο ζητήσει εδω μέσα????!!!Φρόντισε λοιπόν πρωτού βρεθείς προ εκπλήξεων να σοβαρευτείς...γιατί υπάρχουν και άλλα υλικά και βίντεο στο Game και screenshot από τότε που μπορύν εύκολα να σε εκθέσουν μαζι με τα τότε "μεθυσμένα" τσιράκια σου που έβαζες να βρίζουν και να λένε "αυτά" που και καλά δεν έλεγες "ποτέ" εσύ στις οποιεσδήποτε συζητήσεις ή διαφωνίες είχες....!!!Η αλήθεια είναι ότι  εσύ  εξανάγκασες όλους τους συμμετέχοντες να γίνει ηχογράφηση για να πείς την προετοιμασμένη ομιλία σου για να ακούσουν τα κολλητάρια σου και (όχι μόνο) μετά και να το παίξεις ο καλός commander που έκανες όλα τα χατήρια...τρομάρα σου...όπως επίσης  έστεισες και όλο αυτό το θέατρο στο teamspeak από την αρχή προκειμένου να περάσει ο εκβιασμός σου για να διώξεις όλα τα παιδιά της HEAT-X απο το TS της HEAT στην οποία υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν ήδη από την ίδρυση της αρχικής ομάδας.
Αυτά προς το παρόν...!!!
barracudaz7
barracudaz7

Αριθμός μηνυμάτων : 71

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 9:41 am

taramas έγραψε:

Μάλλον θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει αλλά δεν πειράζει, να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό, η ηχογράφηση έγινε σαφώς με την άδεια όλων των συμμετεχόντων στην συζήτηση μετά απο δικό μου αίτημα, άλλωστε η ηχογράφηση στο ts είναι φανερή και την βλέπει ο καθένας που είναι μέσα, νομίζω οτι το κλείσαμε και αυτό το θεματάκι.
Τωρα το εκλεισες παλιοτερα παλα πεταγες εχεις κασετες και ηχογραφημενα

antkon

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 9:45 am

ο barracudaz με καλυψε απολυτα,δεν εχω τπτ αλλο να προσθεσω

TYRAELL75

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 9:51 am

TYRAELL75 έγραψε:ειμαι στην δουλεια τωρα και δεν μπορω να απαντησω εκτενώς. το ποστ του ταραμα ειναι 99% αληθες απλα καλυπτει μεγαλη χρονικη περιοδο και παρουσιαζει ορισμενες καταστασεις συνεχομενες ενω στην αληθεια αυτα τα γεγονοτα εχουν αποσταση μηνες μεταξυ τους και αποκρυπτει επισης καποιες αλλες λεπτομερειες που εχουν πολυ ζουμι και σημασια. να πω στα γρηγορα επισης πως κολλητος του barracudaz7 δεν ειμουν ποτε ειμασταν παντα στα μαχαιρια στην clan γιατι εχω πιστευω σε διαφορετικο τροπο λειτουργειας μιας clan οπως επισης να πω πως δεν ειχα ποτε σκοπο να επηρεασω καποιους να καθαιρέσουν την διοικηση της heat οπως υποστηριζει ο φιλος γιατι πολυ απλα δεν ειχα καμια σχεσυ με την συγκεκριμενη clan και ουτε καν με ενοιαζε τι κανουν.
Εγω παλι γιατι θυμαμαι στην Pnx-A  σε διαμαχη που ειχα με τον Baracudaz  με αποτελεσμα να φυγει για δυο μερες μονος του απο την κλαν αλλα μετα τις αμοιβαιες εξηγησεις να επιστρεφει εσυ και ο ΝΙΟ να με απειλεται οτι θα φυγεται  γιατι τον ακολουθειται  τι να σου πω μαλλον σε αλλη κλαν ειμουνα Commander  επισης οταν  φυγατε απο την PNX-Α  o Baracudaz ειχε κανει την κινηση και φυγατε ομαδικως για να τον στηριξεται στην νεα προσπαθεια KISS  λεγοταν η ομαδα ( για να μην παρεξηγηθω οι λογοι που εφυγαν τοτε ορθοι ηταν κατα μια εννοια )

antkon

Δημοσίευση από falakros Τετ Μάης 04, 2016 10:07 am

@barracudaz7εχει και αλλα?? Cool οχι τιποτα αλλα ολα αυτα βλεπω και τρωω φυστικακι με πορτοκαλαδιτσα Razz  καλα θα αναμενω για πολυ περισοτερα του παρελθοντος, αλλα ποιο πολυ με ενδιαφερει το αποτελεσμα, που θα καταληξετε, τι θα γινει κτλ κτλ κτλ...... τωρα αν γινονται, ωστε συζητηση να γινετε αλλο αυτο, αυριο κι'ολας θα παρω μισο κιλο φυστικια αλμυρα οχι ποπκρον, sorry, και να επισυμανω δεν ειρωνευομαι, ουτος η αλλος παρον δεν ειμουνα σε κανενα απο αυτα και χαιρομαι...............

οι ηχογραφησεις απαγορευονται απο το συνταγμα, αν τα κραταει καποιος, ναι μεν ειναι παρανομο, αλλα αν δεν τα χρησιμοποιησει αλλου, δεν πειραζει, αν παρουσιαστουν σε δικες ειναι φαουλ, μονο στην περιπτωση προστασιας αγαθων, π.χ. προστασιας ζωης, ετσι γενικα τα ειπα, τωρα οσο για ηχογραφησεις σε TS κτλ κτλ, οταν κανετε εγκαταστασεις προγραμματων διαβαστε τα δικαιωματα...........

εελα παμε για συνεχειααα, να βλεπουμε ολοι μας την καταντια του ελληνικου WoT Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ενω μπορουσαμε να ειμαστε ψηλα Crying or Very sad
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 10:10 am

τι σχεσυ εχει το ενα με το αλλο?το οτι ειμασταν μια ομαδα τοτε γιατι πρεπει να αποκλείει το οτι ειχαμε πολλες διαφωνιες?οταν φυγαμε απο την pnx κανεις δεν ακολουθησε κανεναν,δεν φυγαμε να στηριξουμε καποιο,αν θυμασαι ο γιωργος δεν επαιζε καν το game και στην pnx ηταν community commander καμια σχεσυ δλδ με την pnx-a.   το οτι φυγαμε ηταν κοινη αποφαση και δραση.

TYRAELL75

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 10:12 am

TYRAELL75 έγραψε:τι σχεσυ εχει το ενα με το αλλο?το οτι ειμασταν μια ομαδα τοτε γιατι πρεπει να αποκλείει το οτι ειχαμε πολλες διαφωνιες?οταν φυγαμε απο την pnx κανεις δεν ακολουθησε κανεναν,δεν φυγαμε να στηριξουμε καποιο,αν θυμασαι ο γιωργος δεν επαιζε καν το game και στην pnx ηταν community commander καμια σχεσυ δλδ με την pnx-a.   το οτι φυγαμε ηταν κοινη αποφαση και δραση.
Με ειδες να πω κατι το αντιθετο ως προς το θεμα της φιλιας το εγραψα τεσπα σας αφηνω να συνεχισεται την ατερμονη κοντρα με τον Ταραμα  και να βαλω κοκα κολα και ποπ κορν

antkon

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 10:15 am

με τον γιωργο φιλε αντωνη εχουμε πλακωθει παρα πολλες φορες για το game και οι σχεσεις μας ηταν παντα σε ενα τεντωμενο σκοινί,μαθαμε ομως μεσα απο αυτους τους καυγαδες να παιρνουμε τις καλυτερες αποφασεις για τις clan μας και τα αποτελεσματα τα βλεπεις και σε εμας τωρα και στις παλιοτερες clan του barracudaz. θυμασαι νομιζω την αλλαγη που εζησες οταν ηρθαμε στην pnx-a

TYRAELL75

Σελίδα 3 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης