World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Free mparmpas

+26
imperiumgraecum
mparmpas
JohBolter
37EMA
patatomhden
falakros
dfk_7677
dolofonos
TYRAELL75
RNGD
Convii
gregorakis
Gooakis
antkon
Sanguinius
galanosauros
sisifos
astoxos_x
Dennis20vt
barracudaz7
taramas
perseas
Pligomenos
blsbill
Xi@Le
mementoM0ri
30 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Free mparmpas - Σελίδα 4 Empty Απ: Free mparmpas

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 10:19 am

TYRAELL75 έγραψε:με τον γιωργο φιλε αντωνη εχουμε πλακωθει παρα πολλες φορες για το game και οι σχεσεις μας ηταν παντα σε ενα τεντωμενο σκοινί,μαθαμε ομως μεσα απο αυτους τους καυγαδες να παιρνουμε τις καλυτερες αποφασεις για τις clan μας και τα αποτελεσματα τα βλεπεις και σε εμας τωρα και στις παλιοτερες clan του barracudaz. θυμασαι νομιζω την αλλαγη που εζησες οταν ηρθαμε στην pnx-a
Δεν θες να το πιασουμε  το θεμα αυτο γιατι η κλαν προυπηρχε  και η αλλαγη δεν εγινε απο 20 ατομα αλλα απο ολη την ομαδα οποτε αστο καλυτερα  αλλη συζητηση ο ενας βοηθαει τον αλλον δεν ειναι ατομικο παιχνιδι εδω αλλα ομαδικο

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 68

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 10:21 am

φίλε @falakros όταν κάποιοι αναφέρουν συνεχόμενα την ίδια πιπίλα-π@π@ρια με ηχογραφήσεις και commandiλήκια και επαναλαμβάνουν το ίδιο τροπάριο ενώ ταυτόχρονα θήγουν άλλους και κάνουν επίθεση σε ονόματα κι πρόσωπα χωρίς να είναι παρόντες ή να συμμετέχουν πρέπει να έχουν και την ανάλογη μεταχείρηση κάποιες φορές...ο @taramas από τότε που ανακάλυψε αυτό το forum το έχει κάνει άντρο του...για να μην ξεχάσουμε τις φοβερές ατάκες - δηλώσεις κατά το παρελθόν...ειδικά επί εποχής που προσπαθούσε να φτιαχτεί η pnx....- Όσο είμαι εγώ στο forum δε θα αφήσω να φτιαχτεί καμία συμμαχία που κλέβει παίκτες απο ομάδες κτλ κτλ.........ο Σωτήρας υπερτιτανομέγιστος που κάνει τις μεγαλύτερες συμμαχίες στο χάρτη...και πόσα άλλα κουλά που γράφονται κατα καιρούς και κάνει ότι γουστάρει εδω πέρα.....αιντα τράβα για κανα ψάρεμα ρε κάβουρα 55 χρονων βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου!!!!!!!!perma ban να τελειώνουμε!!!
barracudaz7
barracudaz7

Αριθμός μηνυμάτων : 71

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 10:28 am

Φίλε @antkon αν σε απασχολεί το θέμα pnx & πως δημιουργήθηκε η kiss- μπορούμε και αυτό να το συζητήσουμε κάποια στιγμή και να σου λυθούν οι όποιες απορίες έχεις..αν και τώρα τον τιτλο του "founder" τον έχει πιάσει άλλος οπότε αργήσαμε...μάλλον!!καλές μάχες να έχουν τα παιδιά ευτυχώς είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και δεν γράφουν π@π@ριές όπως ο ταραμάς!!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 10:30 am

antkon έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:με τον γιωργο φιλε αντωνη εχουμε πλακωθει παρα πολλες φορες για το game και οι σχεσεις μας ηταν παντα σε ενα τεντωμενο σκοινί,μαθαμε ομως μεσα απο αυτους τους καυγαδες να παιρνουμε τις καλυτερες αποφασεις για τις clan μας και τα αποτελεσματα τα βλεπεις και σε εμας τωρα και στις παλιοτερες clan του barracudaz. θυμασαι νομιζω την αλλαγη που εζησες οταν ηρθαμε στην pnx-a
Δεν θες να το πιασουμε  το θεμα αυτο γιατι η κλαν προυπηρχε  και η αλλαγη δεν εγινε απο 20 ατομα αλλα απο ολη την ομαδα οποτε αστο καλυτερα  αλλη συζητηση ο ενας βοηθαει τον αλλον δεν ειναι ατομικο παιχνιδι εδω αλλα ομαδικο
μα φυσικα η clan προϋπήρχε γιαυτο και μιλαω για αλλαγη η οποια φυσικα και εγινε οχι απο 20 ατομα αλλα απο πολυ λιγοτερα που ασχοληθηκαν με την λειτουργία της.οσο για το ο εμας βοηθαει τον αλλο αστο καλυτερα γιατι οταν εξαναγκαζεις την ομαδα να παιζει clan war με fc απο wifi σε καραβι στην μεση του αιγαιου δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν. μην τα ξεχνας αυτα.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 10:45 am

barracudaz7 έγραψε:Φίλε @antkon αν σε απασχολεί το θέμα pnx & πως δημιουργήθηκε η kiss- μπορούμε και αυτό να το συζητήσουμε κάποια στιγμή και να σου λυθούν οι όποιες απορίες έχεις..αν και τώρα τον τιτλο του "founder" τον έχει πιάσει άλλος οπότε αργήσαμε...μάλλον!!καλές μάχες να έχουν τα παιδιά ευτυχώς είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και δεν γράφουν π@π@ριές όπως ο ταραμάς!!
δεν εχω καμια απορια πιστεψε με παρα πολυ παλια ιστορια

antkon

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 10:48 am

@ barracudaz7

Εγω αρχικά θα σε καλωσορίσω στο φόρουμ και πάμε να δούμε την συνέχεια...

1) χαίρομαι που απάντησες γιατί αν κατάλαβες καλά εσύ είσαι το επίκεντρο όλης της ιστορίας, δεν είχα ποτέ και τίποτα με κανέναν εκτός απο σένα και μάλιστα σε είχα ξεχάσει κιόλας αλλά σε επανέφεραν άλλοι στο προσκήνιο.

2) χαίρομαι επίσης που ξεκινάς με ορμή και δεν ελέγχεις καθόλου τον εαυτό σου, το είπα και πριν οτι η προσωπική ζωή του καθενός δεν είναι θέμα συζήτησης αλλά μόνο για σένα θα κάνω μια εξαίρεση, όποιος αφιερώσει λίγο χρόνο και διαβάσει προσεκτικά αυτά που γράφεις αλλά και αυτά που θα γράψεις στη συνέχεια θα καταλάβει εύκολα σε τι κατάσταση είσαι, ελπίζω να γράψεις και άλλα πολλά και ξέρεις γιατί? είμαι σίγουρος οτι δεν θα θυμάσαι τι έγραψες και αν γυρίσουμε και σελίδα ούτε που θα τα δείς.

3) κάνεις λάθος όπως πάντα, δεν ξεκίνησα εγώ απολύτως τίποτα, σε έχω γραμμένο εκεί που πολύ καλά ξέρεις και δεν είχα ούτε έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου, άλλοι το ξεκίνησαν το θέμα και δεν είναι η πρώτη φορά, επίσης ο Διονύσης ζήτησε να ειπωθούν αυτά και όχι εγώ, επίσης ούτε εγώ αλλά ούτε εσύ είσαι μέλος της ΗΕΑΤ πολύ περισσότερο απο μένα, κράτα το αυτό γιατί θα σου χρειαστεί.

4) Η πρώτη μεγάλη βλακεία που λές : μην ξεχνάς που ερχόσουν τότε κάτω στα καναλάκια στο ts και κλαιγόσουν ότι η μισή clan δε σε ήθελε και οι άλλοι μισοί σε ήθελε και οτι θα τα παράταγες...... ΑΛΛΑ  ΠΟΤΕ στο τέλος δεν την άφηνες την καρέκλα του commander."

Πρέπει να είσαι σε τόσο μεγάλη σύγχυση που δεν ξέρεις τι παραμύθι να πεις, αν δεν με ήθελε η μισή ομάδα δεν θα με ψήφιζαν παμψηφεί, επίσης αν είχα τόση γλύκα με την καρέκλα δεν θα είχα παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, έχω υπομονή, θα τα πείς όλα μόνος σου στη συνέχεια.

5) στη ΗΕΑΤ δεν με έφερε ο aristodikos αλλά το πολύ καλό παλικάρι απο την κρήτη που ήταν recruiter μόλις θυμηθώ το nick θα το αναφέρω και δεν ήρθα μόνος μου ούτε είδα ανοιχτή πόρτα και μπήκα, ήρθα μαζί με άλλους 3 απο την GRAF και δεν είχα καμία διαμάχη, τι διαμάχη να έχω? με ποιόν? ενας απλός παίχτης ήμουν και τίποτα παραπάνω και μάλιστα η παρέα μου απο την GRAF είναι μέχρι σήμερα φίλοι μου, οπότε λυπάμαι που στο χαλάω αλλά δεν περνάνε οι βλακείες που σκαρφίζεσαι.

6) ο salonica (τάσος) δεν ήταν ποτέ κολλητός μου και μάλιστα είχαμε πολλές διαφωνίες αλλά πάντα συζητάγαμε και βρίσκαμε την λύση, καλό το παραμύθι αλλά δεν στέκει απο πουθενά.

7) οταν μου πετάξατε στη μούρη την ΗΕΑΤ είχε 42 μέλη απο τα οποία οι 14 ήταν ανύπαρκτοι λογαριασμοί, το μαγικό νούμερο είναι το 28 και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τα παιδιά αυτά που με στήριξαν και όλοι μαζί κάναμε αυτά που κάναμε, το μόνο σίγουρο είναι οτι εσύ και το παρεάκι σου ήσασταν απόντες γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον, δεν είναι του τύπου σου να παριστάνεις τον αρχηγό σε μια διαλυμένη ομάδα αν και αν φέρω τον Πέτρο εδώ θα μας πεί και γεγονότα που δεν ήμουν παρόν για το ταλέντο σου.

Cool Το επίπεδό σου φαίνεται ξεκάθαρα, ακου τι λές : ήθελα εγώ να σας διώξω γιατί είχαμε παίξει 2 μάχες (η μια ήταν σίγουρα training η άλλη δεν θυμάμαι) και μας κερδίσατε, ειλικρινά ρίξε μια ματιά αριστερά και θα δείς οτι φαίνεται και η πραγματική μου ηλικία την οποία δεν έκρυψα ποτέ, είμαι 53 χρονών και αυτή τη στιγμή αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και απαντάω σε σένα, είσαι εκτός ανταγωνισμού ρε φίλε, μια κατηγορία απο μόνος σου, τι να πώ το σίγουρο είναι οτι ρίξαμε πολύ γέλιο με τα παιδιά εδώ.

9) Και πάμε στο ζουμί τώρα, ευτυχώς για μένα υπάρχουν και οι Ελληνες και οι ξένοι που είναι μέχρι σήμερα φίλοι μου και θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να έρθεις στο ts μου και να πεις αυτά που λες, φίλε έχεις περάσει κάθε όριο γελοιότητας, αυτά έλεγες στα παιδιά της ομάδας? έμαθα μερικά τότε αλλά ομολογώ οτι τώρα αρχίζω και τους δίνω την σωστή διάσταση, με τις παπαριες που έλεγες δικαιολογείται ο tyraell75 να πιστεύει οτι ναναι για μένα αλλά απορώ μόνο για ένα πράγμα, δεν σε πήρε χαμπάρι κανείς? 
..........

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 10:52 am

TYRAELL75 έγραψε:
antkon έγραψε:
μα φυσικα η clan προϋπήρχε γιαυτο και μιλαω για αλλαγη η οποια φυσικα και εγινε οχι απο 20 ατομα αλλα απο πολυ λιγοτερα που ασχοληθηκαν με την λειτουργία της.οσο για το ο εμας βοηθαει τον αλλο αστο καλυτερα γιατι οταν εξαναγκαζεις την ομαδα να παιζει clan war με fc απο wifi σε καραβι στην μεση του αιγαιου δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν. μην τα ξεχνας αυτα.
Επισης δεν ξεχναω  οτι  αυτο εγινε δυο φορες και μετα τσακωθηκα με το συγκεκριμενο ατομο  και επισης μαλλον ξεχνας οτι παντα σας στηριζα ασχετα αν δεν περιμενε κανεις να γυρισω απο τις 7 μερες διακοπες που ειχα παει και δεν ενημερωθηκα για τιποτα απο οσα εγιναν  παρα βλεπω ξαφνικα 20 3- ατομα να φευγουν απο μια κλαν η οποια και καλα πηγαινε  και οσο το δυνατον καλο κλιμα υπηρχε  εμπας περιπτωση  ομως παλιες ιστοριες το καλο απο ολα αυτα ειναι οτι δημιουργηθηκαν δυο καλες Κλαν

antkon

Δημοσίευση από Convii Τετ Μάης 04, 2016 11:03 am

Μα τι ωραία που τα λέτε ! Σαν μηχανή του χρόνου μοιάζει Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Convii στις Τετ Μάης 04, 2016 11:07 am, 1 φορά

Convii

Αριθμός μηνυμάτων : 92

Δημοσίευση από antkon Τετ Μάης 04, 2016 11:07 am

Convii έγραψε:Μα τι ωραία που τα λέτε !
+++++++

antkon

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:18 am

@ barracudaz7

Θα είμαι σύντομος για δύο λόγους, α) θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχολούμαι μαζί σου και β) δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, θα καταρρίψεις μόνος σου τα λεγόμενά σου οπότε λίγη υπομονή χρειάζεται και τίποτα παραπάνω. 

Σε ευχαριστώ που μου θύμησες το παρεάκι του internet cafe, είχα ξεχάσει τα nickname τους : chris82 - ihad, αυτοί είναι οι κύριοι που πετάγανε ψήφους μέσα απο τα pc του internet cafe στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που κάναμε για την εκλογή commander όπου ο πρώτος ήταν και υποψήφιος, τα πρακτικά υπάρχουν και φυσικά δεν τον ψήφισε κανείς, πήρε τους μούφα ψήφους που κατάφερε να χώσει μέσα.

Επίσης μου θύμησες και τον dracoleon εναν απο τους 7 σοφούς που λέγαμε τότε, να σου θυμήσω μόνο οτι μέσα στη συζήτηση υποστήριζες το πλάνο των σοφών και μετά γύρναγες στα κανάλια και έλεγες στους παίχτες οτι ο aristodikos θέλει να πετάξει τους παίχτες έξω.

Τέλος να σου θυμίσω οτι ζήτησα να ηχογραφήσω τις συζητήσεις γιατί άλλα έλεγες μέσα και άλλα έλεγες έξω, το κατάλαβε ο Διονύσης και συμφώνησε, τόσο καραγκιόζης είσαι που έφυγα για 10 λεπτά για να φέρω την σύζυγο απο την δουλειά και ξέχασες οτι ηχογραφούσα και ξέρασες οτι παπαριά σου κατέβηκε μαζί με τον chris82, κάποια στιγμή στο θύμισε οτι γράφεται αλλά είχες ήδη ξεράσει τις παπαριές σου.

Αυτά απο μένα, θεωρώ οτι πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, θα ασχοληθούν άλλοι απο εδώ και πέρα όπως βλέπω, οποιος θέλει να ακούσει και να μάθει δεν έχει παρά να μου το ζητήσει και να έρθει, χαρά μου να τον φιλοξενήσω.

taramas

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 11:25 am

@taramas έγραψε:1) χαίρομαι που απάντησες γιατί αν κατάλαβες καλά εσύ είσαι το επίκεντρο όλης της ιστορίας, δεν είχα ποτέ και τίποτα με κανέναν εκτός απο σένα και μάλιστα σε είχα ξεχάσει κιόλας αλλά σε επανέφεραν άλλοι στο προσκήνιο.
Για πές πως χωρίς να έχω αναφερθεί σε σένα εδω μέσα αναφέρεσαι εσύ στο πρόσωπό μου και γράφεις και τα σχολιάκια σου?μήπως είσαι γκιόζης?

@taramas έγραψε:2) χαίρομαι επίσης που ξεκινάς με ορμή και δεν ελέγχεις καθόλου τον εαυτό σου, το είπα και πριν οτι η προσωπική ζωή του καθενός δεν είναι θέμα συζήτησης αλλά μόνο για σένα θα κάνω μια εξαίρεση, όποιος αφιερώσει λίγο χρόνο και διαβάσει προσεκτικά αυτά που γράφεις αλλά και αυτά που θα γράψεις στη συνέχεια θα καταλάβει εύκολα σε τι κατάσταση είσαι, ελπίζω να γράψεις και άλλα πολλά και ξέρεις γιατί? είμαι σίγουρος οτι δεν θα θυμάσαι τι έγραψες και αν γυρίσουμε και σελίδα ούτε που θα τα δείς.
Θα ήθελα με μεγάλο ενδιαφέρον να μου εξηγήσεις πως το κατάλαβες αυτό πραγματικά!!!Μήπως βάζεις και κρυφές κάμερες στα σπίτια η μιλάς με πνεύματα οεο????

@taramas έγραψε:3) κάνεις λάθος όπως πάντα, δεν ξεκίνησα εγώ απολύτως τίποτα, σε έχω γραμμένο εκεί που πολύ καλά ξέρεις και δεν είχα ούτε έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου, άλλοι το ξεκίνησαν το θέμα και δεν είναι η πρώτη φορά, επίσης ο Διονύσης ζήτησε να ειπωθούν αυτά και όχι εγώ, επίσης ούτε εγώ αλλά ούτε εσύ είσαι μέλος της ΗΕΑΤ πολύ περισσότερο απο μένα, κράτα το αυτό γιατί θα σου χρειαστεί.
Δεν είπα ότι είμαι πιο πολύ HEAT απο σένα είπα ότι 1ον δεν είσαι μέλος πλέον της HEAT και 2ον οτι με βρήκες στη HEAT...δε σε βρήκα εγώ Smile
3ον αφού δεν έχεις διάθεση γιατί κατέβασες 2 σεντόνια κείμενο στο forum αναφέροντας-μιλώντας με αρνητικά σχόλια για το ονομά μου?μήπως να σε δει κανας ψηχίατρος?
@taramas έγραψε:Πρέπει να είσαι σε τόσο μεγάλη σύγχυση που δεν ξέρεις τι παραμύθι να πεις, αν δεν με ήθελε η μισή ομάδα δεν θα με ψήφιζαν παμψηφεί, επίσης αν είχα τόση γλύκα με την καρέκλα δεν θα είχα παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, έχω υπομονή, θα τα πείς όλα μόνος σου στη συνέχεια.

Ερχόσουν στα καναλάκια είπα πρωτού φτιάξουμε την HEAT-X τότε που παίζαμε wow με κάποια παιδιά και μας κλαιγόσουν....τα ξέχασες αυτά????τον cataphracts ακόμα τον βλέπω κάποιες φορές αν θες ενα meeting μπορώ να το κανονίσω να το ακούσεις και απο άλλους no prob:)
Ότι είχα να δώ απο σένα το είδα..το μόνο που μπορώ να δώ πλέον είναι να πάψεις να ασχολείσαι με τους άλλους γεροκουτσομπόλη και να αφήσεις το forum ήσυχο..
@taramas έγραψε:Free mparmpas - Σελίδα 4 Icon_cool Το επίπεδό σου φαίνεται ξεκάθαρα, ακου τι λές : ήθελα εγώ να σας διώξω γιατί είχαμε παίξει 2 μάχες (η μια ήταν σίγουρα training η άλλη δεν θυμάμαι) και μας κερδίσατε, ειλικρινά ρίξε μια ματιά αριστερά και θα δείς οτι φαίνεται και η πραγματική μου ηλικία την οποία δεν έκρυψα ποτέ, είμαι 53 χρονών και αυτή τη στιγμή αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και απαντάω σε σένα, είσαι εκτός ανταγωνισμού ρε φίλε, μια κατηγορία απο μόνος σου, τι να πώ το σίγουρο είναι οτι ρίξαμε πολύ γέλιο με τα παιδιά εδώ.

Ήθελες να μας διώξεις γιατί δεν ήθελες να υπάρχει 2η ομάδα της HEAT που να μην την διοικείς εσύ και να κάνεις όλα τα κουμάντα....οπότε δεν είχε πλέον θέση στο βασίλειο που είχες φτιάξει 2η ομάδα με το ίδιο όνομα....και ευτυχώς που έφαγες και τις ήττες στο κεφάλι γιατί φάνηκε πιο γρήγορα ο σκοπός σου....για να μην αναφέρουμε τα recruiting που κατέβαινε και έκανε ο φίλος σου τότε salonica στα κανάλια του ts σε παίκτες στα μουλωχτά και μας τα έλεγαν μετά.Παραδέξου επιτέλους ότι είσαι γερολιμάρης και μόλις είδες τη 2η clan να ανεβαίνει σιγα σιγά την λιμαρεύτηκες και αυτή μαζί με τους παίκτες υπερτατε και ξακουστέ commander...!!!

Όσο για τα υπόλοιπα βρές όλο το team της διοικησης τότε και πάμε όποτε γουστάρεις και όπου γουστάρεις να τα πούμε να δούμε τι και πώς!!!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:25 am

Και κάτι τελευταίο που το ξέχασα :

Δεν έχεις πει στον tyraell75 και στους άλλους 3 οτι ήθελες να τους πετάξεις απο την ομάδα επειδή σου χαλούσαν τα σχεδια, γιατί δεν τους το είπες? δεν το θυμάσαι? να στο θυμίσω λοιπόν και αυτό αν και είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή κάτι θα είχαν πάρει χαμπάρι, τουλάχιστον ο Δημητράκης φαίνεται έξυπνο παλικάρι.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:31 am

Να σου πω ρε Γιωργάκη, με τον Μιχάλη τα πίνετε μαζί ακόμα? λυπάμαι γιατί κάναμε παρέα με τον Μιχάλη και παρά το γεγονός οτι σε κατέκρινε για τις μαλακίες που έκανες στο τέλος δεν ήταν παρά ενας αναμεταδότης σου, λυπάμαι γιατί τον συμπαθούσα και εξακολουθώ να τον συμπαθώ.

Στα υπόλοιπα απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί, μόλις ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου μπορείς να τις διαβάσεις, παραπάνω αν διαβάσεις θα δεις οτι έχω μια ευαισθησία στο θέμα και εξηγώ κια το γιατί, είμαι εξοικειωμένος με αυτές τις καταστάσεις αλλά δεν χρειάστηκε να μαντέψω, μου τα ανέφεραν οι φίλοι σου.

taramas

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 11:38 am

ρε ταραμα με.τον baracudaz ειμαστε σκωτομενοι δεν μιλαμε εναν χρονο,παλιοτερα με εχει banarei απο το ts,εχω φυγει απο τηn clan 2 φορες εχουμε αρπαχτει ασχημα απειρες φορες. τι προσπαθεις να κανεις τωρα να με στρεψεις ας πουμε απεναντι στον γιωργο?ποιος σου ειπε οτι εγω υποστηριζω τον γιωργο. εγω μιλαω για το δικιο ταραματζουκο. δεν την ξερεις την εκφραση και του στραβου το δικιο? ε ο στραβος(barracudaz7) εχει δικιο

TYRAELL75

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:39 am

Εχω κάτι καλύτερο για σένα, να μαζευτείτε εσύ και οι δικοί σου, να καλέσετε και τον Πέτρο, να έρθει και ο Τάσος και να τα πείτε μια χαρά, να θυμηθείτε οτι φαγωμάρα είχατε και να τα βρείτε, εμένα προσωπικά δεν με αφορούν αυτά, εγώ τα λάθη μου τα ξέρω πολύ καλά, ήταν λάθος μου που δέχθηκα να πάρω στα χέρια μου μια ομάδα διαλυμένη και δεύτερο μέγα λάθος μου που σας ανέχθηκα, και εδώ να σου θυμίσω ρε καραγκιοζάκο οτι ο aristodikos σε είχε πετάξει έξω απο την ομάδα και σε επανέφερα εγώ, το θυμάσαι ή το κάνεις γαργάρα?

Σε αφήνω στον μικρόκοσμό σου

taramas

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 11:40 am

@taramas τελικά είσαι μεγάλη λούγκρα για την ηλικία σου...δεν ξέρεις να απευθύνεσαι ευθέως παρά το συνεχίζεις να μιλάς μέσω τρίτων & πλαγίως όπως πάντα σαν τον κάβουρα....απο γυναικωτούς χορτάσαμε!!!οθονάκιας θα παραμείνεις μια ζωή.ασε τους άλλους και κοίτα τα χάλια και την κατάντια σου 53 χρονών o superman του φόρουμ....!!!!Σου είπα και πρίν τράβα για κάνα ψάρεμα μιας και είσαι και σε νησί...και μάθε επιτέλους ότι ο σεβασμός κερδίζεται & μη πουλάς μούρες με την ηλικία σου εδω μέσα...λοιπόν και μάθε να μην σχολιάζεις άλλους όταν δεν είναι παρόν σε συζητήσεις δημοσίως αν δε στο έμαθαν οι γονείς σου ή οι καθηγητές σου απο μικρός στο σχολείο...!!!
Θα το αφήσω εδώ λοιπόν και όταν είσαι έτοιμος για συζήτηση με όλα τα μέλη της τότε heat πολύ ευχαρίστως να παρεβρεθώ και σε ts και σε skype και σε ότι μέσο γουστάρεις!!Άντε γειά!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:40 am

TYRAELL75 έγραψε:ρε ταραμα με.τον baracudaz ειμαστε σκωτομενοι δεν μιλαμε εναν χρονο,παλιοτερα με εχει banarei απο το ts,εχω φυγει απο τηn clan 2 φορες εχουμε αρπαχτει ασχημα απειρες φορες. τι προσπαθεις να κανεις τωρα να με στρεψεις ας πουμε απεναντι στον γιωργο?ποιος σου ειπε οτι εγω υποστηριζω τον γιωργο. εγω μιλαω για το δικιο ταραματζουκο. δεν την ξερεις την εκφραση και του στραβου το δικιο? ε ο στραβος(barracudaz7) εχει δικιο

Ευχαρίστως να συζητήσω μαζί σου, αν μου πείς που ακριβώς βρίσκεται το δίκαιο θα σου απαντήσω με χαρά.

taramas

Δημοσίευση από taramas Τετ Μάης 04, 2016 11:42 am

barracudaz7 έγραψε:@taramas τελικά είσαι μεγάλη λούγκρα για την ηλικία σου...δεν ξέρεις να απευθύνεσαι ευθέως παρά το συνεχίζεις να μιλάς μέσω τρίτων & πλαγίως όπως πάντα σαν τον κάβουρα....απο γυναικωτούς χορτάσαμε!!!οθονάκιας θα παραμείνεις μια ζωή.ασε τους άλλους και κοίτα τα χάλια και την κατάντια σου 53 χρονών o superman του φόρουμ....!!!!Σου είπα και πρίν τράβα για κάνα ψάρεμα μιας και είσαι και σε νησί...και μάθε επιτέλους ότι ο σεβασμός κερδίζεται & μη πουλάς μούρες με την ηλικία σου εδω μέσα...λοιπόν και μάθε να μην σχολιάζεις άλλους όταν δεν είναι παρόν σε συζητήσεις δημοσίως αν δε στο έμαθαν οι γονείς σου ή οι καθηγητές σου απο μικρός στο σχολείο...!!!
Θα το αφήσω εδώ λοιπόν και όταν είσαι έτοιμος για συζήτηση με όλα τα μέλη της τότε heat πολύ ευχαρίστως να παρεβρεθώ και σε ts και σε skype και σε ότι μέσο γουστάρεις!!Άντε γειά!

Οποτε θέλεις, πέρα απο αυτά όμως δείχνεις να κάνεις γαργάρα ότι σου θύμισα, τι έγινε? έχεις θέμα μνήμης?

taramas

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 11:50 am

@taramas
o @aristodikos που ανέφερες, μπήκε μια μέρα κρυφά στο site της WG γιατί ήταν λούγκρα σαν και σένα και ενώ είμασταν ανενεργοι στην clan τότε και δεν παίζαμε WoT, όπως και αυτός....και μας kickare τα account εμένα και τον chris82 γιατί είχε μείνει (τυχαία?) το account του στη διοίκηση του WoT (μπας και θελήσει να επιστρέψει θέλω να φαντάζομαι)...και ενώ είχε ήδη φάει ban απο το teamspeak απο τον chris (αν θυμάμαι καλά) αφού μας είχε ήδη βρίσει και στο ts kαι στο facebook μετά απο τον τσακωμό που είχαμε μαζί τουSmile
Οπότε άντε γειά!!!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 11:53 am

Αντί να λές που σας σώσαμε τότε που ήθελε να φτιάξει την clan στο Planetside και να πείσει όλους να ακολουθήσουν και να διαλύσει την clan στα tanks,,,μιλάς κιόλας....αλλά έτσι είναι όταν σου κάνουν δώρο αρχηγηλίκι η σπάτουλα πάει σύννεφο!!!!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από TYRAELL75 Τετ Μάης 04, 2016 12:18 pm

taramas έγραψε:
TYRAELL75 έγραψε:ρε ταραμα με.τον baracudaz ειμαστε σκωτομενοι δεν μιλαμε εναν χρονο,παλιοτερα με εχει banarei απο το ts,εχω φυγει απο τηn clan 2 φορες εχουμε αρπαχτει ασχημα απειρες φορες. τι προσπαθεις να κανεις τωρα να με στρεψεις ας πουμε απεναντι στον γιωργο?ποιος σου ειπε οτι εγω υποστηριζω τον γιωργο. εγω μιλαω για το δικιο ταραματζουκο. δεν την ξερεις την εκφραση και του στραβου το δικιο? ε ο στραβος(barracudaz7) εχει δικιο

Ευχαρίστως να συζητήσω μαζί σου, αν μου πείς που ακριβώς βρίσκεται το δίκαιο θα σου απαντήσω με χαρά.
κοιταξε εγω μπορω μονο να μιλησω για την heat1 για.ολα τα υπολοιπα που αναφέρεται για την μαμαheat δεν μπορω να πω τπτ γιατι δεν τα γνωριζω δεν με αφορουσαν.           
η heat1 μετονομαστηκε σε heatx για να φυγει απο πανω της η υποψια της ακαδημιας με την εγκριση σου. μετα απο 6 μηνες αφου ειδες ποσο εχει δυναμωσει η clan και πως στην ουσια αυτη η δευτερη clan ειναι πιο ανταγωνιστηκη απο την πρωτη θελησες να απλωσεις το χερακι σου και σε αυτην. για το θεμα του recruiting που λεει ο γιωργος εκτος απο της προσπαθειες που κανατε να μεταφέρετε παιχτες απο την heatx στην heat να θυμίσω τουλαχιστον 2 περιπτωσεις παιχτων τους οποιους προσεγγισαμε εμεις και.οταν ηρθαν στο ts να μας πουν οτι εχει ληξη το ban και μπορουν να παρουν invite τους βαλατε στην heat χωρις να ξερουν τα παιδια καν οτι μπαινουν σε αλλη clan, και την πιο τραγικη περιπτωση 2 φιλων που ο ενας εχει ερθει σε εμας και τον αλλο τον κοροιδευετε λεγοντας του που θα πας τωρα στην ακαδημια?εισαι ετοιμος για την μεγαλη ομαδα γιατι να χανεις χρονο στην ακαδημια. αυτο το συμβαν ηταν και αυτο που ξεκίνησαν οι υπολοιπες εξελίξεις. ο γιωργος δεν ηρθε ετσι απο τρελλα με την βασω στα επανω καναλια,προηγήθηκε συνέλευση στην ομαδα στην οποια αποφασίστηκε οτι εφοσον μας βλεπεται δαν ακαδημια δεν εχουμε καμια θεση εκει και ο γιωργος πηρε εντολη απο την clan να ερθει επανω και να ζητήσει την αρχηγια τις clan,εαν δεν του δινόταν οι λυσεις που ειχαμε δει ηταν 2.
δημιουργια καινουργιας clan με την ιδια ονομασια,γιαυτο και σου ζητηθηκε να αλλαξεις την heatx παλι σε heat1 και να παραμεινουμε ως εχει γιατι θελαμε να παιζουμε με τα χρωματα της heat και αν ουτε αυτο γινπταν δεκτο απλα να φευγαμε τελειως απο την κοινοτητα οπως και εγινε.
το θεμα ειναι γιατι εσυ πολεμησες λυσσαλέα το  ενδεχομενο να παραμεινουμε σαν heatx στο κοινο ts και φαγωθηκες να μας διωξεις?να πω οτι το πληρωνες να το δικαιολογησω.

TYRAELL75

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 12:43 pm

Και να πείς ότι του πήρε κανείς παίκτες από την HEAΤ ή μας έδωσε την clan του ή το ts του...αρχιψεύτης και ελεεϊνός....ψάχνεις συμπαραστάτες ταραμά αλλά όλοι ξέρουν τι λαμόγιο είσαι...το έχεις κάνει άντρο εδω πέρα να γράφεις τις παπαριές σου για να σου φεύγουν τα ψυχολογικα που έχεις...όσο για το καλωσόρισμα που μου είπες μην φοβάσαι έχω λογαριασμό απο παλιά...απλά δεν έτυχε να μπαίνω συχνά σαν και σένα την κατίνα και να μιλάω για πρόσωπα και πράγματα χωρίς να είναι παρόν...αυτα τα κάνουν κάτι γκομενάκια στη συγγρού!
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από barracudaz7 Τετ Μάης 04, 2016 12:44 pm

...και στη Ρόδο (no offends για το νησί)
barracudaz7
barracudaz7

Δημοσίευση από perseas Τετ Μάης 04, 2016 12:46 pm

Αλήθεια ποιοί ήταν οι ''7 σοφοί'' και ως προς ποιό θέμα ήταν ''σοφοί'';
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από dfk_7677 Τετ Μάης 04, 2016 12:48 pm

taramas έγραψε:
Τέλος να σου θυμίσω οτι ζήτησα να ηχογραφήσω τις συζητήσεις γιατί άλλα έλεγες μέσα και άλλα έλεγες έξω, το κατάλαβε ο Διονύσης και συμφώνησε, τόσο καραγκιόζης είσαι που έφυγα για 10 λεπτά για να φέρω την σύζυγο απο την δουλειά και ξέχασες οτι ηχογραφούσα και ξέρασες οτι παπαριά σου κατέβηκε μαζί με τον chris82, κάποια στιγμή στο θύμισε οτι γράφεται αλλά είχες ήδη ξεράσει τις παπαριές σου.

Ή γέρασα και ξεχνάω, ή βάζεις πράγματα στο στόμα μου. Αν δεν έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο, είσαι πολύ φάουλ.

barracudaz7 έγραψε:@taramas
o @aristodikos που ανέφερες, μπήκε μια μέρα κρυφά στο site της WG γιατί ήταν λούγκρα σαν και σένα και ενώ είμασταν ανενεργοι στην clan τότε και δεν παίζαμε WoT, όπως και αυτός....και μας kickare τα account εμένα και τον chris82 γιατί είχε μείνει (τυχαία?) το account του στη διοίκηση του WoT (μπας και θελήσει να επιστρέψει θέλω να φαντάζομαι)...και ενώ είχε ήδη φάει ban απο το teamspeak απο τον chris (αν θυμάμαι καλά) αφού μας είχε ήδη βρίσει και στο ts kαι στο facebook μετά απο τον τσακωμό που είχαμε μαζί τουSmile
Οπότε άντε γειά!!!

Από μένα το έφαγε και μάλιστα μου ζητούσε και το λόγο στο facebook.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dfk_7677 στις Τετ Μάης 04, 2016 12:54 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Προσθήκη)
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Σελίδα 4 από 20 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης