Reward Tank
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Reward Tank
Για να ακουσω γνωμες Is OR Kv
Το Κν φενεται να εχει πιο καλα στατιστικα και λογικα πρεπει να ειναι τερας στο sidescrap απο την αλλη ομως ειναι αργο
Το Κν φενεται να εχει πιο καλα στατιστικα και λογικα πρεπει να ειναι τερας στο sidescrap απο την αλλη ομως ειναι αργο
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Απ: Reward Tank
Αυτό το πράγμα το KV γυρνάει πύργο γύρω γύρω; Κάπου είδα ότι έχει περιορισμούς.
Προσωπικά...IS5 δαγκωτό. Ειδικά αν το KV έχει περιορισμό στον πύργο. Και οι λόγοι απλοί: +1 υποκατάστατο του IS3 όταν κλειδώσεις άρματα σε CW. + Credit maker ενώ παίζω με try hard set up σε tier 8 skirmishes.
Προσωπικά...IS5 δαγκωτό. Ειδικά αν το KV έχει περιορισμό στον πύργο. Και οι λόγοι απλοί: +1 υποκατάστατο του IS3 όταν κλειδώσεις άρματα σε CW. + Credit maker ενώ παίζω με try hard set up σε tier 8 skirmishes.
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Χμμ και εγω προς τα εκει παω αλλα απο την αλλη αυτο το 122αρι θα μου σπασει τα νευρα
Ιs5 με κλειστά μάτια εφόσον δεν το έχεις. Το καβάλας στα skirmish και farmareis silver.
Eαν έχεις is5 το kv4 φαίνεται μια χαρά για random games,για skirmish είναι πολύ αργό,η θωράκιση είναι λίγο χειρότερη από το κανονικό άλλα η θέση του turret σου επιτρέπει εύκολο sidescraping.
Eαν έχεις is5 το kv4 φαίνεται μια χαρά για random games,για skirmish είναι πολύ αργό,η θωράκιση είναι λίγο χειρότερη από το κανονικό άλλα η θέση του turret σου επιτρέπει εύκολο sidescraping.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Και εμένα. Αλλά θα το ξεπερνάω άμα κερδίζω 6-7 στα 10 skirmishes με bonus credit card ...antkon έγραψε:Χμμ και εγω προς τα εκει παω αλλα απο την αλλη αυτο το 122αρι θα μου σπασει τα νευρα
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Λες εRNGD έγραψε:Και εμένα. Αλλά θα το ξεπερνάω άμα κερδίζω 6-7 στα 10 skirmishes με bonus credit card ...antkon έγραψε:Χμμ και εγω προς τα εκει παω αλλα απο την αλλη αυτο το 122αρι θα μου σπασει τα νευρα
egw kolotrivomoun gia kv4 ALLA xreiazomai ena 8ari prem pou na pezei skirmish kai na farmarei asimi.opote monodromos
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Εγω να δεις πως το ζαχαρωνα αλλα ειναι μονο για ta random γαμωτοblsbill έγραψε:egw kolotrivomoun gia kv4 ALLA xreiazomai ena 8ari prem pou na pezei skirmish kai na farmarei asimi.opote monodromos
Το επαιξα λιγο εχτες αλλα το MM δεν με πηγε αρκετα καλα οταν ομως πετυχενα μια κανονικη ομαδα που ενιωθαν λιγο τι σημαινει σημαδευω ηταν μια χαρα γενικα ομως αν και δεν ειναι στα στατσ τοΥ IS3 μου φενεται οτι εχει αρκετο μεγαλο fun factor τουλαχιστον για το τροπο παιχνιδιου μουgalanosauros έγραψε:η καλύτερη των 3 Αντώνη.
καλά games
Ευχαριστω πολυ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
» ESL Greece WoT
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ