Όσοι πιστοί προσέλθετε...
+3
TYRAELL75
antkon
RNGD
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Όσοι πιστοί προσέλθετε...
AXAXXAAXAXA να σε δώ να κάνεις FC με τέτοια φωνή..θα πάω να στήσω κ*λο στον commander των fame να σε δώσει συμμαχία.....α ρε χαλβά είσαι φοβερός....ξέρεις πόσα insert έχεις κάνει εσύ στα δικά μου ποστ?λοιπόν καληνύχτα λαλάκα μαζί σου σπάμε πλάκα@RNGD έγραψε:
Οφείλω να ομολογήσω ότι δοκίμασα να πάρω πρώτα τον αφρό...εσένα δηλαδή....
Πήγα να πάρω το "cream of the crop". Ήσουν το μυστικό μου ΟΠΛΟ. Αλλά με μία μέρα που έπαιξες, το --->500<--- average damage σου τρομοκράτησε ΟΛΟ το server. Διπλωμάτες των FAME,OMNI ήρθαν και μας ζήτησαν έλεος.
Τώρα βέβαια, που τον λυπηθήκαμε τον server. Σε αναβάθμισα σε άλλο ρόλο. Σε έχω κάνει το σκυλάκι μου. Θα γράφεις όποτε γουστάρω, γιατί αυτό κάνουν τα σκυλάκια, τους λες τούμπα, τούμπα αυτά..
Άντε τώρα σαν καλό σκυλάκι τώρα....insert μια μαλακία από κάτω.
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
babis2015 έγραψε:AXAXXAAXAXA να σε δώ να κάνεις FC με τέτοια φωνή..θα πάω να στήσω κ*λο στον commander των fame να σε δώσει συμμαχία.....α ρε χαλβά είσαι φοβερός....ξέρεις πόσα insert έχεις κάνει εσύ στα δικά μου ποστ?λοιπόν καληνύχτα λαλάκα μαζί σου σπάμε πλάκα@RNGD έγραψε:
Οφείλω να ομολογήσω ότι δοκίμασα να πάρω πρώτα τον αφρό...εσένα δηλαδή....
Πήγα να πάρω το "cream of the crop". Ήσουν το μυστικό μου ΟΠΛΟ. Αλλά με μία μέρα που έπαιξες, το --->500<--- average damage σου τρομοκράτησε ΟΛΟ το server. Διπλωμάτες των FAME,OMNI ήρθαν και μας ζήτησαν έλεος.
Τώρα βέβαια, που τον λυπηθήκαμε τον server. Σε αναβάθμισα σε άλλο ρόλο. Σε έχω κάνει το σκυλάκι μου. Θα γράφεις όποτε γουστάρω, γιατί αυτό κάνουν τα σκυλάκια, τους λες τούμπα, τούμπα αυτά..
Άντε τώρα σαν καλό σκυλάκι τώρα....insert μια μαλακία από κάτω.
Το "σπάμε¨έχει μεγάλη πλάκα...
Πάντως μπράβο στο σκυλάκι, σαν καλό pet απάντησε...
Εγώ σε trolαρα και σε πήρα pet στο clan που είμαι γιατί συνέχεια κλαιγόσουν για την "ευκαιρία". Ήρθες παίξαμε παρέα, βγάλαμε το σκυλάκι βόλτα οι άλλοι 9 και τα μάζεψες και έφυγες μόνος σου.
Σου έχω πει πάντως πάλι. Το καλό troll θέλει 2 πράγματα στα games. Θέλει παιχνίδι και μυαλό.
Τι σκατά έχεις από τα 2;
Άσε ξέρω....άντε πάλι στην τρύπα ο Μπάμπης
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Προσέλθετε οι πιστοί να σας βρίζει και να σας λέει ντομάτες πρίν και μετά την έξοδο απο την clan του.....
Πως φαίνεται ο Έλληναρας που έχει αναλάβει διοικητικά καθήκοντα σε ξένη clan??έχετε μήπως ιδέα.....Δείτε εδώ λοιπόν:
Το συμπέρασμα.....μικρό "έλο" .....Μεγάλες υποσχέσεις.......lol
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ Ο ΤΥΠΟΣ...!!!
ΜΕτά την παραπάνω δήλωση λοιπόν στο TAG της Clan ο ακόλουθος μένει άνεργος......και δαρμένος....πρόσεχε μην έχεις την ίδια κατάληξη
Πως φαίνεται ο Έλληναρας που έχει αναλάβει διοικητικά καθήκοντα σε ξένη clan??έχετε μήπως ιδέα.....Δείτε εδώ λοιπόν:
Το συμπέρασμα.....μικρό "έλο" .....Μεγάλες υποσχέσεις.......lol
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ Ο ΤΥΠΟΣ...!!!
ΜΕτά την παραπάνω δήλωση λοιπόν στο TAG της Clan ο ακόλουθος μένει άνεργος......και δαρμένος....πρόσεχε μην έχεις την ίδια κατάληξη
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Σε ευχαριστώ πολύ που έβγαλες screenshot που δείχνει την ομάδα να έχει 9 περιοχές στο χάρτη.
Το ξέρω ότι δεν το ήθελες.
Απλά είσαι βλάκας.
Άντε πάλι πίσω στην ψύχωση noobά...
Το ξέρω ότι δεν το ήθελες.
Απλά είσαι βλάκας.
Άντε πάλι πίσω στην ψύχωση noobά...
Καταρχην Μπαμπη εισαι βλακας!!
Ο RNGD εφυγε απο τους kiss- μονος του!Νομιζω οτι και απο τους GRBB παλι μονος του εφυγε!
Συμπερασμα απ ολα αυτα που εγραψε το γιδοπροβατο ο Μπαμπης!
KISS-
Ο commander ειναι βλαχοτσολιας που κοιταει την θεση του και το παιζει καποιος!Εχει κανει μια κλικα μεσα στην ομαδα και ειναι ο γαμαωταο!
Ο FC ειναι ενας noobas που κανει panding και θελει να δειχνει στον κοσμο οτι εχει ενα acc με 2500 wn8 και ειναι ασχετος!
Οι παιχτες τους εχουν κανει και αυτους πλυση εγκεφαλου και ειναι πανω κατω τα ιδια!
Συμπερασμα οι kiss- τωρα που μιλαμε 1 θεση στα 8αρια!
Χμμμμ μαλον η διοικηση δεν τα παει καλα!Κραταει αμυνες με 1200wn8 παιχτες και περνει περιοχες!
RNGD
Ενας βλακας που δεν παιζει σε ελληνικες ομαδες γιατι τον διωξανε και παιζει σε ξενη ομαδα!!
Συμπερασμα ο RNGD παιζει σαν αρχικος FC σε ξενη ομαδα και εχει 9 περιοχες στον χαρτη!
Χμμμμ μαλλον βρηκε ομαδα που εχει μονο βλακες μεσα και δεσαν!!
GRBB
Ακομα μια ομαδα που οτι ισχυει στους kiss- ειναι το ιδιο!!
Συμπερασμα!
Οι grbb τωρα που μιλαμε ειναι 10 θεση στα 10αρια!!
Χμμμ........
Babis0sougias
Ο κλασσικος noobakos Ελληνας παιχτης που τα βλεπει ολα με αλλο ματι!
Τα ξερει ολα αλλα δεν εχει πειρα απο cws,γενικα απο ομαδικο παιχνιδι γιατι ποτε δεν ασχοληθηκε με μια ομαδα!Εχει ομως αποψη ναι και την λεει σε ολους τους αλλους απο πανω!Τους την λεει που πηραν μονο 35 αρματα ενω αυτος ποτε δεν εχει παρει ουτε 1!Τους την λεει που αυτοι περνουν καποιο gold που δεν εχει ιδεα ποσο μπορει να ειναι ενω αυτος δεν εχει παρει ποτε ουτε 1!Τους την λεει που εχουν αγορασει τοσα πολλα prem ενω δεν ξερει ποσα πραγματικα εχουν αγοραστει με λεφτα και ποσα οχι!
Μπαμπη επειδη ειναι το μονο site που μπορεις να γραφεις σαν noobas που εισαι,καλα ειναι καποια στιγμη να βαλεις λιγο να δουλεψει αυτο το πραγμα που εχεις στο κεφαλι σου και λεγεται μυαλο μπας και καταλαβεις οτι το λαθος εισαι εσυ και οχι ολοι οι Ελληνες παιχτες!!
Φυσικα για να γινει κατι τετοιο πρεπει μεσα στο κεφαλι σου να εχεις μυαλο!Το προβλημα με σενα ειναι οτι σου λειπει αυτο το οργανο!
Ο Μπαμπης ειναι βλακας!!
Ο RNGD εφυγε απο τους kiss- μονος του!Νομιζω οτι και απο τους GRBB παλι μονος του εφυγε!
Συμπερασμα απ ολα αυτα που εγραψε το γιδοπροβατο ο Μπαμπης!
KISS-
Ο commander ειναι βλαχοτσολιας που κοιταει την θεση του και το παιζει καποιος!Εχει κανει μια κλικα μεσα στην ομαδα και ειναι ο γαμαωταο!
Ο FC ειναι ενας noobas που κανει panding και θελει να δειχνει στον κοσμο οτι εχει ενα acc με 2500 wn8 και ειναι ασχετος!
Οι παιχτες τους εχουν κανει και αυτους πλυση εγκεφαλου και ειναι πανω κατω τα ιδια!
Συμπερασμα οι kiss- τωρα που μιλαμε 1 θεση στα 8αρια!
Χμμμμ μαλον η διοικηση δεν τα παει καλα!Κραταει αμυνες με 1200wn8 παιχτες και περνει περιοχες!
RNGD
Ενας βλακας που δεν παιζει σε ελληνικες ομαδες γιατι τον διωξανε και παιζει σε ξενη ομαδα!!
Συμπερασμα ο RNGD παιζει σαν αρχικος FC σε ξενη ομαδα και εχει 9 περιοχες στον χαρτη!
GRBB
Ακομα μια ομαδα που οτι ισχυει στους kiss- ειναι το ιδιο!!
Συμπερασμα!
Οι grbb τωρα που μιλαμε ειναι 10 θεση στα 10αρια!!
Χμμμ........
Babis0sougias
Ο κλασσικος noobakos Ελληνας παιχτης που τα βλεπει ολα με αλλο ματι!
Τα ξερει ολα αλλα δεν εχει πειρα απο cws,γενικα απο ομαδικο παιχνιδι γιατι ποτε δεν ασχοληθηκε με μια ομαδα!Εχει ομως αποψη ναι και την λεει σε ολους τους αλλους απο πανω!Τους την λεει που πηραν μονο 35 αρματα ενω αυτος ποτε δεν εχει παρει ουτε 1!Τους την λεει που αυτοι περνουν καποιο gold που δεν εχει ιδεα ποσο μπορει να ειναι ενω αυτος δεν εχει παρει ποτε ουτε 1!Τους την λεει που εχουν αγορασει τοσα πολλα prem ενω δεν ξερει ποσα πραγματικα εχουν αγοραστει με λεφτα και ποσα οχι!
Μπαμπη επειδη ειναι το μονο site που μπορεις να γραφεις σαν noobas που εισαι,καλα ειναι καποια στιγμη να βαλεις λιγο να δουλεψει αυτο το πραγμα που εχεις στο κεφαλι σου και λεγεται μυαλο μπας και καταλαβεις οτι το λαθος εισαι εσυ και οχι ολοι οι Ελληνες παιχτες!!
Φυσικα για να γινει κατι τετοιο πρεπει μεσα στο κεφαλι σου να εχεις μυαλο!Το προβλημα με σενα ειναι οτι σου λειπει αυτο το οργανο!
Ο Μπαμπης ειναι βλακας!!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Dennis20vt έγραψε:
RNGD
Ο Μπαμπης ειναι βλακας!!
Μην ξεχνάς και τον κουφό που είχαμε!!! Έφυγε δυστυχώς κατά το event γιατί δεν τον διαλέγαμε στις ομάδες (νοιώθω άσχημα για αυτό αλλά δεν είχαμε απλά τον χρόνο να τα λέμε και να γράφουμε κιόλας).
Νομίζω ότι κάνεις λάθος για την εμπειρία του Μπάμπη. Ο Μπάμπης με το κόμπλεξ του, αφού τα έσκασε στον Τσέχο για το account, τρέμει να το loggάρει να παίξει μπας και καθυστερήσει παραπάνω την κατρακύλα. Οπότε τι κάνει, λυώνει στο 1000αράκι αρχικό του account σε κάποιο noob-clan εκλιπαρώντας κατά καιρούς να μαζευτούν όλοι οι άλλοι να τον κουβαλήσουν να μπει στο χάρτη. Και όταν τον λένε ότι πρέπει να κάνει κάτι και αυτός, κοιτάει το 1000ρικάκι του, τον πιάνει τρέμουλο και είναι όλοι οι άλλοι άχρηστοι.
Όχι αυτός που παίζει με 2 αριστερά χέρια
Υ.Γ: νομίζω ότι πρέπει να βάλεις το "ο Μπάμπης είναι βλάκας" σαν μέρος της υπογραφής σου. Γλυτώνεις χρόνο στο τύπωμα έτσι
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk