Ανταλλαγή σημάτων και links
+7
giannis71
dolofonos
trexas
power4
Astronautis
Kostis_Larsson
Founder
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Ανταλλαγή σημάτων και links
Αν κάποια από τις ελληνικές clans ενδιαφέρεται μπορούμε να ανταλάξουμε σηματάκια και links τα οποία θα αναρτηθούν στα sites μας ώστε και από εδώ να προοθούντε οι ελληνικές ομάδες αλλά και αυτές θα προωθούν το φόρουμ της κοινότητας. Τα σήματα των ομάδων θα αναρτούνται στο πλαι του φόρουμ στο τμήμα Affiliates. Ενώ μπορώ να φτιάξω και ένα ξεχωριστό τμήμα με links από όλες τις ελληνικές ομάδες (αρκεί να μου δώσετε στοιχεία) Παρακάτω παραθέτω δύο σήματα του φόρουμ σε δύο διαφορετικά μεγέθη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Πεμ Ιαν 10, 2013 11:50 pm, 1 φορά
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Ανταλλαγή σημάτων και links
Έφτιαξα αυτά τα δύο, ελπίζω να σας αρέσουν
Σύντομα θα φτιάξω μερικά ακόμη.
Σύντομα θα φτιάξω μερικά ακόμη.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Ταλέντο ο Kωστής! +1 απο εμένα!
Βλέπω να πέφτουν παραγγελίες απο τις clans σιγά σιγά για νέα σήματα.
Βλέπω να πέφτουν παραγγελίες απο τις clans σιγά σιγά για νέα σήματα.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
+1 και από μένα Κωστή!
Έχω την άδεια σου να χρησιμοποιήσω το δεξί σήμα για να αλλάξω-βελτιώσω το logo του φόρουμ?
Το φαντάζομαι κάπως έτσι:
Έχω την άδεια σου να χρησιμοποιήσω το δεξί σήμα για να αλλάξω-βελτιώσω το logo του φόρουμ?
Το φαντάζομαι κάπως έτσι:
Founder- Admin
Δεν έχω κανένα πρόβλημα sisife
Αν και πιστεύω κάτι τέτοιο ίσως να δείχνει πιο ωραίο...
Το δεύερο από αυτά που έφτιαξα παραπάνω ίσως να είναι καλό για default avatar.
Αν έχετε ιδέες για σήματα γράψτε εδώ ότι θέλετε και θα προσπαθήσω να φτιάξω μερικά ακόμη.
Αν και πιστεύω κάτι τέτοιο ίσως να δείχνει πιο ωραίο...
Το δεύερο από αυτά που έφτιαξα παραπάνω ίσως να είναι καλό για default avatar.
Αν έχετε ιδέες για σήματα γράψτε εδώ ότι θέλετε και θα προσπαθήσω να φτιάξω μερικά ακόμη.
Πολύ ωραίο και αυτό αλλά έχει πολύ ύψος και δε νομίζω να βολεύει για banner. Θα δίνει πολύ ύψος.
Μπορείς στο σηματάκι σου που χρησιμοποίησα να αλλάξεις την απόχρωση στο περίγραμμα από νίκελ σε ένα πιο σκούρο τόνο (σκούρο μέταλο) για να δένει καλύτερα με τα υπόλοιπα?
Btw έχεις pm αν δεν το χεις προσέξει
Μπορείς στο σηματάκι σου που χρησιμοποίησα να αλλάξεις την απόχρωση στο περίγραμμα από νίκελ σε ένα πιο σκούρο τόνο (σκούρο μέταλο) για να δένει καλύτερα με τα υπόλοιπα?
Btw έχεις pm αν δεν το χεις προσέξει
Founder- Admin
Με αλλαγή μεγέθους νομίζω θα ταιριάξει, να όπως αυτό που έβαλα τις σημαίες να γέρνουν λίγο...
Ουυυυπς, πάω να δω το PM...
Ουυυυπς, πάω να δω το PM...
To τελευταίο κατοχυρώθηκε. Πολύ ωραίο
Founder- Admin
Adobe Photoshop CS5 extended
Είχα μια ιδέα για logo που να φαίνεται πάνω στο άρμα σα μεταλλική πλάκα,
Τα χρώματα της πλάκας μπορούμε να τα αλλάξουμε όπως θέλουμε ενώ τα χαραγμένα γράμματα είναι στο χρώμα της παραλλαγής του άρματος.
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα και τι νομίζετε ότι πρέπει να αλλαχθεί για να γίνει καλύτερο ?
Τα χρώματα της πλάκας μπορούμε να τα αλλάξουμε όπως θέλουμε ενώ τα χαραγμένα γράμματα είναι στο χρώμα της παραλλαγής του άρματος.
Πως σας φαίνεται σαν ιδέα και τι νομίζετε ότι πρέπει να αλλαχθεί για να γίνει καλύτερο ?
Απλά έχω μείνει άφωνος!!!
Πολύ καλή δουλειά Κώστα!!!
+1 από μένα κ αναμένω τις νέες σου δημιουργίες.
Πολύ καλή δουλειά Κώστα!!!
+1 από μένα κ αναμένω τις νέες σου δημιουργίες.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Kostis_Larsson έγραψε:Είχα μια ιδέα για logo που να φαίνεται πάνω στο άρμα σα μεταλλική πλάκα,........
Πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως πάνω στο άρμα μπαίνει αυτόματα το σήμα της κάθε clan όπως αυτό έχει δηλωθεί από τον δημιουργό της (και το οποίο χρησιμοποιείται και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού και του site) .Αυτό βέβαια αλλάζει μεν, δεν ξέρω κατά πόσο θα το επιθυμούν οι υπεύθυνοι δε
Founder- Admin
Και ένα αστείο avatar
Παιδιά επαναφέρω το θέμα καθώς ήδη στο πλάι του φόρουμ έχει μπει το logo της GBOA και για να μην έχουμε τυχών παρεξηγήσεις.
Όποια άλλη ελληνική clan θέλει να μπει το logo της με λινκ προς την ιστοσελίδα της στο πλάι του φόρουμ μας, ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. Αυτό που χρειάζεται να δώσετε είναι ένα λινκ της εικόνας και ένα λινκ της ιστοσελίδας σας.
Όποια άλλη ελληνική clan θέλει να μπει το logo της με λινκ προς την ιστοσελίδα της στο πλάι του φόρουμ μας, ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. Αυτό που χρειάζεται να δώσετε είναι ένα λινκ της εικόνας και ένα λινκ της ιστοσελίδας σας.
Founder- Admin
Έχω φτιάξει αυτό το damage panel με το logo της clan που είμαι.... βασικά μόνο το logo ξέρω να βάζω και όχι να φτιάξω το panel από το μηδέν.
Αν θέλετε να σας φτιάξω ένα για την clan σας απλά μου δίνεται το logo και θα σας το ετοιμάσω.
Αν θέλετε να σας φτιάξω ένα για την clan σας απλά μου δίνεται το logo και θα σας το ετοιμάσω.
Kosti έχεις προσπαθήσει πότε να μεταφράσεις κάποιο mod ? Πχ.σε ένα σκόπευτρο αντί για 'reloading' να λέει 'γεμισμα' ή αντί για 'ready' να λέει 'έτοιμο'; Αν όχι,ξέρει κανείς άλλος;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
http://hellenicarmoreddiv.forumgreek.com/
Αυτά είναι της HARD2. Αν δεν είναι κόπος μια δοκιμή να γράφει πάνω από την περικεφαλαία το HARD. Ευχαριστώ
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Αν και είμαι άσχετος πήγα να κάνω μια τέτοια μετάφραση από ρώσικα σε Ελληνικά αλλά είχε εικόνες μέσα και δεν το κατέχω το σχέδιο.power4 έγραψε:Kosti έχεις προσπαθήσει πότε να μεταφράσεις κάποιο mod ? Πχ.σε ένα σκόπευτρο αντί για 'reloading' να λέει 'γεμισμα' ή αντί για 'ready' να λέει 'έτοιμο'; Αν όχι,ξέρει κανείς άλλος;
Δεν το έχω προσπαθήσει, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω αν και φαντάζομαι ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τις γραμματοσειρές αν δεν υποστηρίζουν Ελληνικά.power4 έγραψε:Kosti έχεις προσπαθήσει πότε να μεταφράσεις κάποιο mod ? Πχ.σε ένα σκόπευτρο αντί για 'reloading' να λέει 'γεμισμα' ή αντί για 'ready' να λέει 'έτοιμο'; Αν όχι,ξέρει κανείς άλλος;
Θοδωρή, θέλεις να βάλω το logo σας στο πλάι του φόρουμ ή απλά το έβαλες για ρετουσάρισμα όπως λες? Kαι αν ναι, θες να δείχνει στο κεντρικό site της HARD ή έχετε κάτι ξεχωριστό σαν HARD2?
Founder- Admin
Αν μπορούσες να το κάνεις ένα ρετούς να δω πως είναι(δεν είναι αναγκαίο) και όπως είπες αν είναι να μπουν τα σήματα δεξιά στην σελίδα. Το φόρουμ που έχουμε είναι κοινό για όλες τις HARD.
Sisife το αφήνω πάνω σε να επιλεξεις ότι σε βολεύει!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbTmZUu1bsNoT6Shu4xD0Lk0j_I8ebiEbUKgJiZjf0KOi12Q1z
Ή
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ63C17mQt2AMLpA3yw32KIQAtkeER5_n4nYdgJZspQhcyDyQVPkg
Site: http://pci.selfip.com:8181/grf/
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbTmZUu1bsNoT6Shu4xD0Lk0j_I8ebiEbUKgJiZjf0KOi12Q1z
Ή
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ63C17mQt2AMLpA3yw32KIQAtkeER5_n4nYdgJZspQhcyDyQVPkg
Site: http://pci.selfip.com:8181/grf/
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Άντε επιτέλους.
Να δούμε μήπως ενδιαφερθούν και οι υπόλοιπες clan σιγά σιγά.
Να δούμε μήπως ενδιαφερθούν και οι υπόλοιπες clan σιγά σιγά.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk