ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ SMS
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ SMS
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Forum!
Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω αγορά μέσω sms θα ήταν πολύ χρήσιμο αυτό!
Δηλαδή να αγοράζω Gold στέλνοντας sms μέσω κινητού ;
Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να κάνω αγορά μέσω sms θα ήταν πολύ χρήσιμο αυτό!
Δηλαδή να αγοράζω Gold στέλνοντας sms μέσω κινητού ;
KronosT- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Απ: ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ SMS
καλησπερα..
οχι, δεν την εχει αυτην την επιλογη, μια φορα και εναν καιρο την ειχε....
αν και δεν ξερω γιατι εχεις φοβο, τεσπα δικο σου προσωπικο θεμα, χρησιμοποιησε paysafe card, αν δεν θελεις να μπλεκεις με καρτες...
οχι, δεν την εχει αυτην την επιλογη, μια φορα και εναν καιρο την ειχε....
αν και δεν ξερω γιατι εχεις φοβο, τεσπα δικο σου προσωπικο θεμα, χρησιμοποιησε paysafe card, αν δεν θελεις να μπλεκεις με καρτες...
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, όχι δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης απλώς έχω έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας που βάζω κάθε 3 μήνες αναγκαστικά λεφτά 10-20 ευρώ για να μην κλείσει και μπει φραγή. Μετά από 3μήνες αν δεν κάνεις τίποτα τα λεφτά μηδενίζονται από το παροχο οπότε έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να τα ξοδεύω αλλου))
KronosT έγραψε:Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, όχι δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης απλώς έχω έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας που βάζω κάθε 3 μήνες αναγκαστικά λεφτά 10-20 ευρώ για να μην κλείσει και μπει φραγή. Μετά από 3μήνες αν δεν κάνεις τίποτα τα λεφτά μηδενίζονται από το παροχο οπότε έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να τα ξοδεύω αλλου))
οκ καταλαβα, για φυσικα για να το κανεις αυτο θα ειναι σημαντικος αριθμος..........
ΛΥΣΕΙΣ:
1) αν ειναι watch up στελνε σε εμενα, χαχαχαχα οταν πηγαινω στα πεθερικα χρησιμοποιω το δυκτιο κινητης οοοοοταν θελω να περασω την ωρα μη εχοντας να κανω κατι
2) αντι να παιζεις με το σταθερο ιντερνετ, παιζε απο τα ΜΒ σου, οχι οτι τρωει πολλα το παιχνιδι, αλλα ετσι πληροφοριακα το ειπα, τωρα αν με πεις οτι ετσι θα επιβαρυνεις το κινητο - μπαταρια, παρε ενα wifi pocket........
3) παντος η καλυτερη λυση ειναι να τα στελνεις σε εμενα, πχ 5€ το μηνα, αχαχαχαχχαχαχ
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω σε κανένα γιατί κάρτα βάζω κάθε 3 μήνες για να μην μου κάνει φραγή και όταν πάω να κάνω μεταφορά σε άλλο αριθμό μου λέει πως για να κάνεις μεταφορά θα πρέπει να έχεις βάλει τουλάχιστον 2 κάρτες τους τελευταίους 3 μήνες οπότε παγιδευμένος και δεν ξέρω τι να τα κάνω τα money
Παρόμοια θέματα
» Αγορα Gold
» Αγορα λογαριασμου
» Αγορά Premium tank
» Θέμα για αγορά χρυσού!
» ΑΓΟΡΑ ΑCC ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ
» Αγορα λογαριασμου
» Αγορά Premium tank
» Θέμα για αγορά χρυσού!
» ΑΓΟΡΑ ΑCC ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ
Σελίδα 1 από 1