Αγορα Gold
+3
imperiumgraecum
vilanick
kick1995
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Αγορα Gold
Μπορεις να Κατεβασεις μια εφαρμογη στο κινιτο σου η οποια ονομαζεται revolut.....ειναι της mastercard.....βαζεις τα στοιχεια σου και σε ρωταει αν θες πλαστικο.....βαζεις διευθυνσεις κτλ..εντος 6 ημερων θα σου εχει ερθει εντελως δωρεαν...συνδεεται με λογαριασμο για περισσοτερες και ποιο σωστες πληροφοριες μπες εδω: https://revolut.com/
kick1995- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Εγώ ρώτησα για το πως μπορούμε να αγοράσουμε Gold στο παιχνίδι από Ελλάδα...., εσείς το έχετε 'μαμιση' το θέμα....
vilanick- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Vilanick, μετακίνησα αλλού την "κουβεντούλα" με τους άλλους, σρυ για τον ψιλοχαμό
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Βασικά αν είσαι κάτοχος της παραπάνω κάρτας (συνδεδεμένη με ένα λογαριασμό) καθώς και ενός λογαριασμού paypal μπορείς να αγοράσεις τα πάντα χωρίς προμήθειες.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
και ακομα δεν ειδες τιποταvilanick έγραψε:Εγώ ρώτησα για το πως μπορούμε να αγοράσουμε Gold στο παιχνίδι από Ελλάδα...., εσείς το έχετε 'μαμιση' το θέμα....
σε ενα ποστ ειχα πει σε ενα μελος το τι κανω με την paypal, η γνωμη μου ειναι να κανει οτι ειπε ο @kick1995
και οδηγιες εχει κλικαροντας ΕΔΩ
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Πάντως με την pre-paid μπορώ να αγοράσω κανονικά χρυσό
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
@imperiumgraecum έγραψε:Vilanick, μετακίνησα αλλού την "κουβεντούλα" με τους άλλους, σρυ για τον ψιλοχαμό
Και πολύ καλά έκανες αφού είσαι ψιλοάσχετος να απαντήσεις....xD!!!
@vilanick έγραψε:Πως μπορουμε τελικα να αγορασουμε Gold?
Αγαπητέ φίλε vilanick , υπάρχουν πλέον αρκετοί τρόποι να βάλεις gold & silver sto account σου...υπάρχει το "paysafecard", τo "paypal" , το "vivawallet" και άλλα μέσα (pre-paid cards) τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις...απλά πρέπει να μεταφέρεις το ποσό που διαθέτεις από την κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτεις "ήδη" σε κάποιον "online λογαριασμό" και όχι απευθείας από την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα (η οποία έχει εκδωθεί σε Ελληνική Τράπεζα...)!!!Η wargaming όπως και άλλες εταιρείες, όλες τις κάρτες που έχουν εκδωθεί από Ελλάδα τις απορρίπτουν για απευθείας online αγορές προς το παρόν (λόγο capital control)!!!
Για online αγορές υπάρχει η paysafecard όπου εκτός απο περίπτερα και καταστήματα που μπορείς να την αγοράσεις & υπάρχει και το: WKV (https://www.wkv.com/) που αγοράζεις paysafe online pin με πιστωτική κάρτα ή μέσω viva wallet απο τον καναπέ (....χωρίς να τρέχεις και να ψάχνεις περίπτερα...αλλά με ένα μικρό κόστος...)!!!Ειδικά στο paypal (στο συνιστώ) μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό και να τον χρησιμοποιείς για κάθε αγορά σου στο premium shop του WOT αρκεί το paypal balance σου να έχει λεφτά μέσα..!!!!Εκεί (paypal) μπορείς να linkάρεις την vivawallet card σου(ως mastercard) και αφού την φορτίσεις με όποιο ποσό θες, μπορείς μετά να κάνεις όλες σου τις αγορές άνετα!!!
Επίσης όσον αφορά vivawallet, μπορείς να την παραγγείλεις και να την ενεργοποιήσεις πανεύκολα θα σου πάρει 1-2 εργάσιμες και στην φέρνουν σπίτι σου....!!!Όταν πλέον την ενεργοποιήσεις έχεις μία online prepaid card για ότι αγορές θες...!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την babis2015 στις Κυρ Μάης 29, 2016 8:07 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : add)
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
babis2015 έγραψε:@imperiumgraecum έγραψε:Vilanick, μετακίνησα αλλού την "κουβεντούλα" με τους άλλους, σρυ για τον ψιλοχαμό
Και πολύ καλά έκανες αφού είσαι ψιλοάσχετος να απαντήσεις....xD!!
Ασχετος είμαι σίγουρα, δεν το κατέχω πραγματικά καθόλου μετά τα capital controls
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
προς τους αμεσα ενδιαφερομενους, η WG δέχεται απευθειας της καρτα πειραιως WEBUY, μαλλον λογω χαλαρωσης των καπιταλ..... δεν το δοκιμασα εγω εχω ειμαι 2 μηνες χωρις προνομιακο, απο οκτωβριο ισως....
το δοκιμασε ενα φιλαρακι ειμασταν μαζι............
απλα σεκφτηκα μια ψιλο ενημερωση να κανω
το δοκιμασε ενα φιλαρακι ειμασταν μαζι............
απλα σεκφτηκα μια ψιλο ενημερωση να κανω
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Παρόμοια θέματα
» Αγορα λογαριασμου
» ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ SMS
» Θέμα για αγορά χρυσού!
» Αγορά Premium tank
» Μετάβαση πληρώματος σε νέο άρμα και επανεκπαίδευση στο 100% χωρίς gold. (100% crew with no gold)
» ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ SMS
» Θέμα για αγορά χρυσού!
» Αγορά Premium tank
» Μετάβαση πληρώματος σε νέο άρμα και επανεκπαίδευση στο 100% χωρίς gold. (100% crew with no gold)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT