TEST SERVER 7.3 (UPDATE)
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
TEST SERVER 7.3 (UPDATE)
Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, πριν απο την κυκλοφορία του patch, έχουμε και Test Server για να δούμε τις αλλαγές σε άρματα και χάρτες σχετικά με την 7.3 έκδοση.
Ο test server θα παραμείνει ανοιχτός τουλάχιστον μέχρι τις 25 Απριλίου.
Σημαντικές σημειώσεις:
■ Οι πληρωμές δεν γίνονται δεκτές στο test server(ανανέωση premium, αγορά gold κλπ).
■ O πολλαπλασιαστής για τα Credits και το expierience(xp) σε κάθε μάχη είναι x10 και όλοι οι συμετέχοντες έχουν απο 15.000 Gold στη διάθεση τους για τις ανάκες των δοκιμών τους στο test server.
■ Tέλος, η πρόοδος στο test server δεν επηρεάζει την πρόοδο στο κανονικό παιχνίδι.
Προσοχή!!!
Η εγκατάσταση του test θα πρέπει να γίνει σε διαφορετικό φάκελο απο αυτό του κανονικού παιχνιδιού και φυσικά το παιχνίδι εκείνη την ώρα να είναι κλειστό!
Περισσότερα, καθώς και το link για download, θα βρείτε εδώ : Public test of 7.3
Όπως ήταν αναμενόμενο, πριν απο την κυκλοφορία του patch, έχουμε και Test Server για να δούμε τις αλλαγές σε άρματα και χάρτες σχετικά με την 7.3 έκδοση.
Ο test server θα παραμείνει ανοιχτός τουλάχιστον μέχρι τις 25 Απριλίου.
Σημαντικές σημειώσεις:
■ Οι πληρωμές δεν γίνονται δεκτές στο test server(ανανέωση premium, αγορά gold κλπ).
■ O πολλαπλασιαστής για τα Credits και το expierience(xp) σε κάθε μάχη είναι x10 και όλοι οι συμετέχοντες έχουν απο 15.000 Gold στη διάθεση τους για τις ανάκες των δοκιμών τους στο test server.
■ Tέλος, η πρόοδος στο test server δεν επηρεάζει την πρόοδο στο κανονικό παιχνίδι.
Προσοχή!!!
Η εγκατάσταση του test θα πρέπει να γίνει σε διαφορετικό φάκελο απο αυτό του κανονικού παιχνιδιού και φυσικά το παιχνίδι εκείνη την ώρα να είναι κλειστό!
Περισσότερα, καθώς και το link για download, θα βρείτε εδώ : Public test of 7.3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Astronautis στις Σαβ Απρ 28, 2012 5:06 am, 1 φορά
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Απ: TEST SERVER 7.3 (UPDATE)
Άντε καιρός ήτανε! Thanks Πάνο.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Κατέβαζε Αντώνη, κατέβαζε, να πάμε κανένα platoon μαζί στο test να δούμε τους νέους χάρτες και να δοκιμάσεις και εσύ το 10άρι σου!sisifos έγραψε:Άντε καιρός ήτανε! Thanks Πάνο.
Μια παραγγελία μόνο από εμένα αν μπορεί κάποιος από εσάς να ποσταρεί info από το clan logo περικαλω!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Αν σου πω οτι κατάλαβα τι ζητάς, θα πω ψέματα...power4 έγραψε:Μια παραγγελία μόνο από εμένα αν μπορεί κάποιος από εσάς να ποσταρεί info από το clan logo περικαλω!
Τι είναι αυτό?Που το βρίσκω?Τι info ακριβώς θες να βρώ?
Το βίντεο της WG tv το είδατε; ο δεύτερος χάρτης είναι εμπνευσμένος από το αρχαίο παλάτι την λιβαδειάς δηλαδή είναι ο ΠΡΏΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΧΆΡΤΗΣ ΣΤΟ WOT !!! αλλά για κάποιο λόγο δεν το ανέφεραν σε αντίθεση με τον κινεζικό .
Astronautis έγραψε:Αν σου πω οτι κατάλαβα τι ζητάς, θα πω ψέματα...power4 έγραψε:Μια παραγγελία μόνο από εμένα αν μπορεί κάποιος από εσάς να ποσταρεί info από το clan logo περικαλω!
Εννοώ το έμβλημα των clan που με το update θα μπορείς να αντικαταστάσεις τους σταυρούς και τα αστέρια των αρμάτων με αυτό το έμβλημα !
power4 έγραψε:Astronautis έγραψε:Αν σου πω οτι κατάλαβα τι ζητάς, θα πω ψέματα...power4 έγραψε:Μια παραγγελία μόνο από εμένα αν μπορεί κάποιος από εσάς να ποσταρεί info από το clan logo περικαλω!
Εννοώ το έμβλημα των clan που με το update θα μπορείς να αντικαταστάσεις τους σταυρούς και τα αστέρια των αρμάτων με αυτό το έμβλημα !
Αν και καθυστερημένα, θα σου πω πως δε το δοκίμασα, ούτε και ξέρω πως λειτουργεί αλλά απ'όσο διάβασα εδώ("Added clan logos display on tanks") και εδώ("Clan logos are finally displayed in the client") πλέον τα εμβλήματα των clan δουλεύουν κανονικά.
Πόσο gold θα κάνει είπαν; , υπάρχει κανα νέο από τα ρώσικα άρματα και τους χάρτες,την προηγούμενη φορά τα είχατε βγάλει όλα στην φόρα αυτό το update τόσο χάλια είναι και δεν λέτε τίποτα;
Για τα logos δεν ξέρω κάτι...
Τα Ρώσικα άρματα είναι αρκετά έως πολύ καλά.
Το IS4 μου αρέσει ακόμα περισσότερο από πριν (περισσότερη ζωή 1790>2400 κ λίγο πιο γρήγορο) , το IS8 το βρίσκω πολύ καλό με το μεγάλο πυροβόλο κ αρκετά γρήγορο...
Τα KV1,KV2,KV3,KV4,T150&ST1 ουσιαστικά θα τα δούμε με την κυκλοφορία του 7,3....
Τους χάρτες δεν τους έχω δει ακόμα...
Τα Ρώσικα άρματα είναι αρκετά έως πολύ καλά.
Το IS4 μου αρέσει ακόμα περισσότερο από πριν (περισσότερη ζωή 1790>2400 κ λίγο πιο γρήγορο) , το IS8 το βρίσκω πολύ καλό με το μεγάλο πυροβόλο κ αρκετά γρήγορο...
Τα KV1,KV2,KV3,KV4,T150&ST1 ουσιαστικά θα τα δούμε με την κυκλοφορία του 7,3....
Τους χάρτες δεν τους έχω δει ακόμα...
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Σιγά μην έβγαινε το patch στην ώρα του!
Δεύτερος γυρός test για το 7.3 μέχρι τις 2 Μαΐου.
Κάτι που σημαίνει πως τα σχέδια για να γίνει το update τέλος του μήνα πάνε περίπατο!
Επίσης αυτό σημαίνει πως όσοι δεν πρόλαβαν να ανοίξουν άρματα ή modules, έχουν ακόμα κάποιες μέρες περιθώριο.
Λεπτομέριες εδώ : Second public test of the version 7.3
Δεύτερος γυρός test για το 7.3 μέχρι τις 2 Μαΐου.
Κάτι που σημαίνει πως τα σχέδια για να γίνει το update τέλος του μήνα πάνε περίπατο!
Επίσης αυτό σημαίνει πως όσοι δεν πρόλαβαν να ανοίξουν άρματα ή modules, έχουν ακόμα κάποιες μέρες περιθώριο.
Λεπτομέριες εδώ : Second public test of the version 7.3
Το θέμα βέβαια είναι να μην παμε και τρίτο γύρω όπως άλλες φορές!
Παρόμοια θέματα
» τα νεα απο το 8.0 test server
» TEST SERVER ΓΙΑ ΤΗΝ 7.2 ΕΚΔΟΣΗ - ROUND 2 KΑΙ ROUND 3
» 7.4 test!!!
» Beta Test.
» Screenshots απο 8.2 test
» TEST SERVER ΓΙΑ ΤΗΝ 7.2 ΕΚΔΟΣΗ - ROUND 2 KΑΙ ROUND 3
» 7.4 test!!!
» Beta Test.
» Screenshots απο 8.2 test
Σελίδα 1 από 1