Random Screenshots !
+4
Founder
Astronautis
billys07
ee3509
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Random Screenshots !
εε στην πρωτη το αρτι θα ειχε ανεβει στο υψωμα... πως λεγετε αυτο το mod? στο αριστερο πανελ?
edit:
to brika to panel
edit:
to brika to panel
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Όλο mods μου είσαι!Γεμάτη χρωματάκια η οθόνη σου!
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Πες το και σε μας ρε Μπίλη. Είναι πανέμορφο όντως.
Το minimap είναι από το ίδιο mod? Οι κύκλοι τι να δείχνουν άραγε?
Το minimap είναι από το ίδιο mod? Οι κύκλοι τι να δείχνουν άραγε?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Είναι minimap για arty που σου λέει αν κάποιος είναι στην γωνία ριπής σου
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Το damage panel mod δεν θυμάμαι πως το λένε, αλλα το βρίσκω πολύ συμπαθητικό + οτι καταγράφει το damage που δέχεσαι.
Το camera mod είναι must γιατί σε αφήνει να κάνεις max zoom out, πολύ χρήσιμο σε close combat, όταν θες να δεις που έχει στραμμένο το κανόνι ο αντίπαλο πίσω απο γωνία.
Τα χρωματιστά icons έχουν το armor σε πύργο και σώμα για όλα τα άρματα, επίσης έχει το max penetration και τα max hit points (απο τα max hit points συμπαιρένεις εάν ένα άρμα έχει stock turret ή όχι)
Το minimap mod, εχει ένα κύκλο στα 400 μέτρα, ένα στα 450, ένα μικρό στα 50 (min camo distance), η κόκκινη γραμμή είναι η ευθεία σου, η πράσινη παύλα πάνω στην κόκκινη γραμμή κάποιοι λενε οτι είναι η απόσταση στην οποία ακούγεται η κανονιά σου (το απο πόσο μακριά θα σε δουν περίπου όταν πυροβολήσεις) - δεν είναι και πολύ επιβεβαιωμένο πάντως.
Link : http://mirtankov.net/mods/6727-minimap-mod.html
Το camera mod είναι must γιατί σε αφήνει να κάνεις max zoom out, πολύ χρήσιμο σε close combat, όταν θες να δεις που έχει στραμμένο το κανόνι ο αντίπαλο πίσω απο γωνία.
Τα χρωματιστά icons έχουν το armor σε πύργο και σώμα για όλα τα άρματα, επίσης έχει το max penetration και τα max hit points (απο τα max hit points συμπαιρένεις εάν ένα άρμα έχει stock turret ή όχι)
Το minimap mod, εχει ένα κύκλο στα 400 μέτρα, ένα στα 450, ένα μικρό στα 50 (min camo distance), η κόκκινη γραμμή είναι η ευθεία σου, η πράσινη παύλα πάνω στην κόκκινη γραμμή κάποιοι λενε οτι είναι η απόσταση στην οποία ακούγεται η κανονιά σου (το απο πόσο μακριά θα σε δουν περίπου όταν πυροβολήσεις) - δεν είναι και πολύ επιβεβαιωμένο πάντως.
Link : http://mirtankov.net/mods/6727-minimap-mod.html
Εχω ποσταρει μια πιο απλή έκδοση αυτού του panel στο topic προτεινόμενα mod και νομίζω ότι και το δικό μου και του ee3509 έχουν τον ίδιο δημιουργό
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Έχω δει πολλούς να ανεβαίνουν εκεί αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναιKostis_Larsson έγραψε:Πάμε για ορειβασία ?
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Με σπρώξανε όλοι οι υπόλοιποι, θέλει κάπου 7-8 άρματα να σπρώχνουν... όμως καταφέραμε να ανεβάσουμε μέχρι και Τ-32, IS-3cgakis έγραψε:πως το εκανες αυτο ειπαμε?
Σε random δεν είναι γιατί δε θα ανέβεις ποτέ... σε clan war ίσως βοηθήσει για de-cap αν έχεις σκοπό να κάνεις άμυνα.Sanguinius έγραψε:Έχω δει πολλούς να ανεβαίνουν εκεί αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ