World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Hellenic Armored Squad [HELAS]

+12
Lordtakis
cgakis
0032107
dolofonos
foxjim
spatharios
NIKOLARAS
jimarask
Astronautis
trexas
billys07
giannis71
16 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Hellenic Armored Squad [HELAS] - Σελίδα 2 Empty Απ: Hellenic Armored Squad [HELAS]

Δημοσίευση από NIKOLARAS Παρ Απρ 26, 2013 10:13 pm

ΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟ
NIKOLARAS
NIKOLARAS

Αριθμός μηνυμάτων : 3

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Hellenic Armored Squad [HELAS] - Σελίδα 2 Empty Απ: Hellenic Armored Squad [HELAS]

Δημοσίευση από KwiZats_Haderatz Τετ Μάης 01, 2013 1:32 am

Κατ΄εμε το ομορφότερο σήμα ελληνικής ομάδας, μετά ίσως των heat.

KwiZats_Haderatz

Αριθμός μηνυμάτων : 13

Δημοσίευση από cgakis Τετ Μάης 01, 2013 1:52 am

KwiZats_Haderatz έγραψε:Κατ΄εμε το ομορφότερο σήμα ελληνικής ομάδας, μετά ίσως των heat.

να ειναι καλα ο babis74 ο γραφιστας μας
να δεις και το garage μας https://wotgr.forumgreek.com/t93-topic#2991
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από KwiZats_Haderatz Τετ Μάης 01, 2013 2:26 am

Και αυτό πολύ καλή δουλειά ωραίος ο Μπάμπης. Χαιρετισμούς στον anemasgr καλός παίκτης ( εκεί πρωτοείδα το σήμα σας πάνω σε άρμα ).

KwiZats_Haderatz

Αριθμός μηνυμάτων : 13

Δημοσίευση από Επισκέπτης Πεμ Μάης 02, 2013 6:30 am

Και μια που τώρα που καθόμουν στο γραφείο μου και ατένιζα τον απέναντι τοίχο και αναρωτιόμουν ποιο είναι το νόημα της ζωής θυμήθηκα οτι είμαι recruiter και είπα να κάνω λίγο recruiting ...

Πλέον έχουμε αρκετά άτομα και κατεβάζουμε 2 15-άδες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Συνήθως παίζουμε 2-3 clan wars την ημέρα και συμμετέχουμε στην Ελληνική συμμαχία. Κάνουμε πολύ συχνά trainings & TC.

Όποιος έχει όρεξη για ένα ανταγωνιστικό αλλά χαλαρό περιβάλλον ας επικοινωνήσει μαζί μας !!!
afro

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Hellenic Armored Squad [HELAS] - Σελίδα 2 Empty H HELAS ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Δημοσίευση από cgakis Σαβ Μάης 18, 2013 2:12 pm

κυριοι η ομαδα μας ειναι στον χαρτη σας ευχαριστω ολους για αυτη τη μαγευτικη βραδια
απο σημερα ομως εχουμε δουλεια το θεμα δεν ηταν να μπουμε αλλα να μεινουμε στον χαρτη και να στηριξουμε την ομαδα και την συμαχια

ευχαριστω τα μελη της clan αλλα και ολους αυτους που τον τελευταιο καιρο εφυγαν απο την clan

ο φιλος σας

cgakis
Hellenic Armored Squad [HELAS] - Σελίδα 2 Signature

Υ.Γ. συνεχιζουμε την στρατολογιση ελληνων παιχτων οποιος θελει να συμετασχει σε αυτη τη προσπαθεια θα μας βρει μεσω αυτου του forum https://wotgr.forumgreek.com
και στην σελιδα μας στο παιχνιδι http://worldoftanks.eu/community/clans/500007943-HELAS/#wot&mt_order_by=role
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Σαβ Μάης 18, 2013 3:27 pm

ΜΠΡΑΒΟ !!! cheers

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από billys07 Σαβ Μάης 18, 2013 5:59 pm

μπραβο παντια τετοια!!
billys07
billys07

Αριθμός μηνυμάτων : 259

Δημοσίευση από taramas Σαβ Μάης 18, 2013 9:06 pm

Συγχαρητήρια στα παιδιά της HELAS, η ευχή μου ειναι να μείνουν μέσα στον χάρτη και να υποστηρίξουν στο μέτρο που μπορούν και την HARD2 που μαχεται εκεί δίπλα, μπήκατε εκεί πάνω στην ώρα που εμείς συζητάγαμε οτι έπρεπε να μπούμε εκεί για βοήθεια στους φίλους HARD2 και μάλιστα σκεφτόμασταν οτι καθυστερήσαμε γιατί φαινόταν οτι δεν υπήρχε πρόβλημα, οπως και νάχει η επιτυχία σας αυτή νομίζω ήρθε πάνω στην ώρα.

Φίλε Χρήστο, πολύ καλά κάνεις και προωθείς - διαφημίζεις την clan σας, θα έλεγα όμως χωρις να έχω καμμία πρόθεση να υποδείξω τίποτα οτι είναι το ολιγότερο άκομψο να διαφημίζεις και τα παιδιά που για διαφόρους λόγους έφυγαν απο την παρέα σας, η ζωή έχει γυρίσματα και δεν ειναι καλό να δημιουργείς προηγούμενα, ολοι είμαστε οκ όπου και να βρισκόμαστε σήμερα, αύριο και μεθαύριο.
Και πάλι μπράβο στα παιδιά.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από cgakis Κυρ Μάης 19, 2013 1:30 am

taramas έγραψε:
Φίλε Χρήστο, πολύ καλά κάνεις και προωθείς - διαφημίζεις την clan σας, θα έλεγα όμως χωρις να έχω καμμία πρόθεση να υποδείξω τίποτα οτι είναι το ολιγότερο άκομψο να διαφημίζεις και τα παιδιά που για διαφόρους λόγους έφυγαν απο την παρέα σας, η ζωή έχει γυρίσματα και δεν ειναι καλό να δημιουργείς προηγούμενα, ολοι είμαστε οκ όπου και να βρισκόμαστε σήμερα, αύριο και μεθαύριο.

τα παιδια που εφυγαν τον τελευταιο μηνα απο αυτην την clan αξιζουν το λιγοτερο ενα ευχαριστω γιατι για 1 χρονο στηριξαν την ομαδα αλλα κουραστηκαν εγω πρωσωπικα αυτα τα παιδια τα ευχαριστω και ξερουν οτι εχθες το βραδυ θα τα ηθελα διπλα μου να γουσταρουμε ολοι μαζι οπως γουσταραμε σε αλλα landing της HELAS την χρονια που μας περασε

cgakis
cgakis

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Μάης 19, 2013 2:57 am

taramas έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά της HELAS, η ευχή μου ειναι να μείνουν μέσα στον χάρτη και να υποστηρίξουν στο μέτρο που μπορούν και την HARD2 που μαχεται εκεί δίπλα, μπήκατε εκεί πάνω στην ώρα που εμείς συζητάγαμε οτι έπρεπε να μπούμε εκεί για βοήθεια στους φίλους HARD2 και μάλιστα σκεφτόμασταν οτι καθυστερήσαμε γιατί φαινόταν οτι δεν υπήρχε πρόβλημα, οπως και νάχει η επιτυχία σας αυτή νομίζω ήρθε πάνω στην ώρα.

Μα Γιώργο δεν μπήκαμε εκεί τυχαία. Και δεν είναι μόνο η HARD2 εκεί απο την συμμαχία μας . Με τα παιδιά μιλάμε καιρό τώρα και συνεργαζόμαστε... γιαυτο και μου φαινόταν περίεργη η δήλωση σου περι μη συνεργασίας των Ελληνικών κλαν ... farao

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Κυρ Μάης 19, 2013 8:35 pm

xiale έγραψε:
taramas έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά της HELAS, η ευχή μου ειναι να μείνουν μέσα στον χάρτη και να υποστηρίξουν στο μέτρο που μπορούν και την HARD2 που μαχεται εκεί δίπλα, μπήκατε εκεί πάνω στην ώρα που εμείς συζητάγαμε οτι έπρεπε να μπούμε εκεί για βοήθεια στους φίλους HARD2 και μάλιστα σκεφτόμασταν οτι καθυστερήσαμε γιατί φαινόταν οτι δεν υπήρχε πρόβλημα, οπως και νάχει η επιτυχία σας αυτή νομίζω ήρθε πάνω στην ώρα.

Μα Γιώργο δεν μπήκαμε εκεί τυχαία. Και δεν είναι μόνο η HARD2 εκεί απο την συμμαχία μας . Με τα παιδιά μιλάμε καιρό τώρα και συνεργαζόμαστε... γιαυτο και μου φαινόταν περίεργη η δήλωση σου περι μη συνεργασίας των Ελληνικών κλαν ... farao

Ωππς, γράψε λάθος, έτσι όπως το διάβασα ακούστηκε σαν ειδος μομφής προς αυτούς που έχουν φύγει, μια χαρά, όσο για το landing δεν είπα οτι μπήκατε τυχαία, απλά θεωρώ οτι ήτανε καλο το timming, οσο για την συμμαχία σας με τους HARD2 και λοιπούς δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα χθές απο εναν δικό μας που ειχε μιλήσει μιλήσει με τους HARD2 πρίν 2-3 μέρες και ειχε παραβλέψει να με ενημερώσει, anyway που λένε, αν το ήξερα δεν θα ειχα τον προβληματισμό που καθυστερήσαμε να πάμε για βοήθεια.
Μια χαρά λοιπόν, καλές μάχες σε ολους

taramas

Δημοσίευση από giannis71 Κυρ Μάης 19, 2013 10:14 pm

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΤΗΣ HELAS ..... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
giannis71
giannis71

Αριθμός μηνυμάτων : 45

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ Μάης 20, 2013 12:04 am

taramas έγραψε:
Ωππς, γράψε λάθος, έτσι όπως το διάβασα ακούστηκε σαν ειδος μομφής προς αυτούς που έχουν φύγει, μια χαρά, όσο για το landing δεν είπα οτι μπήκατε τυχαία, απλά θεωρώ οτι ήτανε καλο το timming, οσο για την συμμαχία σας με τους HARD2 και λοιπούς δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα χθές απο εναν δικό μας που ειχε μιλήσει μιλήσει με τους HARD2 πρίν 2-3 μέρες και ειχε παραβλέψει να με ενημερώσει, anyway που λένε, αν το ήξερα δεν θα ειχα τον προβληματισμό που καθυστερήσαμε να πάμε για βοήθεια.
Μια χαρά λοιπόν, καλές μάχες σε ολους

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο απογοητευμένος . Εκεί που θα περίμενα εχτές στο landing (που κρατήσαμε) να δώ 5-6 Ελληνικές κλαν να κάνουν σκούπα και να ετοιμάζονται για να μπουν πίσω μας, μόνο η GBOA και η SBS ήταν εκεί ...
Είναι κρίμα παιδιά να μην αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσουμε Ελληνικό cluster στο χάρτη ... Suspect

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Δευ Μάης 20, 2013 1:50 am

Επειδή εγω προσωπικά εγραψα πριν μερικές μέρες οτι καλό θα ήταν να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας πρέπει πρώτος να το υποστηρίξω, για τον λόγο αυτό και νομίζω οτι ειναι υποχρέωσή μου να απαντήσω στον φίλο xiale στο προηγούμενο post.
Η HARD2 αν δεν το γνωρίζεις ειχε μπεί πρόσφατα στη συμμαχία που είμαστε και εμείς "purple ally" άλλωστε το χρώμα τους το δείχνει, σε λίγο χρόνο χάθηκαν, άλλαξαν διοίκηση και διάφορα άλλα που δεν τα γνωρίζω καλά και είναι εσωτερικά δικά τους και δεν ενδιαφέρουν εμάς, εμφανίστηκαν πριν μερικές μέρες να μας προτείνουν να κάνουμε μια συμμαχία άλλη με Ελληνικές clan, δεν ειμαστε εντελώς αρνητικοί αλλά εξηγήσαμε με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο οτι είμαστε σε συμμαχία και τιμούμε την συμφωνία μας και τους συμμάχους μας, αρα η HARD2 εμεινε σε μια μετέωρη να την πώ ή κάπως έτσι κατάσταση, βλέποντας τους λοιπόν να μπαίνουν στον χάρτη (σε εντελώς άσχετο σημείο απο αυτα που η δική μας συμμαχία ειχε προγραμματίσει) σκεφτήκαμε οτι ισως θα έπρεπε να βοηθήσουμε οχι μόνο εμείς σαν clan αλλά και η υπόλοιπη συμμαχία μας εστω και αν η HARD2 δεν είχε καμμία επικοινωνία με κανέναν μας, έτσι το έθεσα το θέμα στην συμμαχία και μάλιστα τους ειπα οτι εγω προσωπικά απο την στιγμή που εχουν ακόμη το χρώμα της συμμαχίας μας θεωρώ οτι πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και μάλλον καθυστερήσαμε, η άποψή μου έγινε δεκτή και αρχίσαμε να βλέπουμε πως θα μπούμε ομαδικά μέσα, ταυτόχρονα ενας δικός μας FC πήγε να μιλήσει με τους HARD2 και εκεί εν ολίγοις του είπανε "δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, έχουμε τους συμμάχους μας HELAS-GBOA και δεν θυμάμαι ποιον άλλον είπανε, εκείνη την στιγμή εγω δεν ενημερώθηκα για το γεγονός αυτό (κακώς) και ησύχασα βλέποντας την HELAS μέσα γιαυτό και εργαψα την ικανοποίησή μου και συνάμα την απολογία μου κατα κάποιο τρόπο για την καθυστέρηση που είχαμε. Μετά απο αυτό ενημερώθηκα για την επαφή που είχε γίνει οπότε ησύχασα εντελώς και δεν έχω παρά να σας ευχηθώ καλές μάχες και πολλές επιτυχίες, νομίζω οτι είμαστε μια χαρά γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους.

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ Μάης 20, 2013 4:21 am

taramas έγραψε:Επειδή εγω προσωπικά εγραψα πριν μερικές μέρες οτι καλό θα ήταν να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας πρέπει πρώτος να το υποστηρίξω, για τον λόγο αυτό και νομίζω οτι ειναι υποχρέωσή μου να απαντήσω στον φίλο xiale στο προηγούμενο post.
Η HARD2 αν δεν το γνωρίζεις ειχε μπεί πρόσφατα στη συμμαχία που είμαστε και εμείς "purple ally" άλλωστε το χρώμα τους το δείχνει, σε λίγο χρόνο χάθηκαν, άλλαξαν διοίκηση και διάφορα άλλα που δεν τα γνωρίζω καλά και είναι εσωτερικά δικά τους και δεν ενδιαφέρουν εμάς, εμφανίστηκαν πριν μερικές μέρες να μας προτείνουν να κάνουμε μια συμμαχία άλλη με Ελληνικές clan, δεν ειμαστε εντελώς αρνητικοί αλλά εξηγήσαμε με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο οτι είμαστε σε συμμαχία και τιμούμε την συμφωνία μας και τους συμμάχους μας, αρα η HARD2 εμεινε σε μια μετέωρη να την πώ ή κάπως έτσι κατάσταση, βλέποντας τους λοιπόν να μπαίνουν στον χάρτη (σε εντελώς άσχετο σημείο απο αυτα που η δική μας συμμαχία ειχε προγραμματίσει) σκεφτήκαμε οτι ισως θα έπρεπε να βοηθήσουμε οχι μόνο εμείς σαν clan αλλά και η υπόλοιπη συμμαχία μας εστω και αν η HARD2 δεν είχε καμμία επικοινωνία με κανέναν μας, έτσι το έθεσα το θέμα στην συμμαχία και μάλιστα τους ειπα οτι εγω προσωπικά απο την στιγμή που εχουν ακόμη το χρώμα της συμμαχίας μας θεωρώ οτι πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και μάλλον καθυστερήσαμε, η άποψή μου έγινε δεκτή και αρχίσαμε να βλέπουμε πως θα μπούμε ομαδικά μέσα, ταυτόχρονα ενας δικός μας FC πήγε να μιλήσει με τους HARD2 και εκεί εν ολίγοις του είπανε "δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, έχουμε τους συμμάχους μας HELAS-GBOA και δεν θυμάμαι ποιον άλλον είπανε, εκείνη την στιγμή εγω δεν ενημερώθηκα για το γεγονός αυτό (κακώς) και ησύχασα βλέποντας την HELAS μέσα γιαυτό και εργαψα την ικανοποίησή μου και συνάμα την απολογία μου κατα κάποιο τρόπο για την καθυστέρηση που είχαμε. Μετά απο αυτό ενημερώθηκα για την επαφή που είχε γίνει οπότε ησύχασα εντελώς και δεν έχω παρά να σας ευχηθώ καλές μάχες και πολλές επιτυχίες, νομίζω οτι είμαστε μια χαρά γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους.

Παιδιά γενικότερα θέλει λίγο ψυχραιμία και πραγματική όρεξη για για συνεργασία και ΟΛΕΣ οι διαφορές ΘΑ λυθούν. Δεν ξέρω τι έγινε με τα παιδιά της HARD2 και δεν θέλω να μπω και στην διαδικασία να μάθω. Το ένα όμως δεν επηρεάζει το άλλο. Εδώ παρεξηγούμαστε ανταλλάσσοντας 5 κουβέντες σε ένα φόρουμ οπότε είναι πολύ πιθανόν να παρερμηνευτικαν - παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα τους/ σας / μας ...
Εμείς το μόνο που πρεσβευουμε είναΙ ΟΤΙ αν αρχίσουμε να μιλάμε και να συνεργαζόμαστε ΣΑΝ ΙΣΟΙ όλοι μπορούμε σε 15 μέρες να έχουμε κάνει την μισή αφρική ΜΠΛΕ...
όλα τα άλλα μου φένονται περιτά και μη παραγωγικά.
ΥΓ) ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ
ΥΓ2) ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ
ΥΓ3) ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ cat

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από taramas Δευ Μάης 20, 2013 1:47 pm

Καμμία παρεξήγηση φιλε μου, καλή εξήγηση, αυτό φτάνει, απλά πρέπει να σκεφτούμε όλοι τι ακριβώς θέλουμε και που θέλουμε να πάμε, αν το ξέρουμε μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα, αν είμαστε έτσι την μια μέρα και γιουβέτσι που λένε την άλλη τότε απλά γίνεται κουραστικό. Ετσι απλά ειναι για μένα τα πράγματα.

taramas

Δημοσίευση από cgakis Τρι Μάης 21, 2013 1:58 pm

κυριοι η HELAS συνεχιζει αυτο που ξεκινησε και ειναι ανοιχτη σε συνεργασιες -συμφωνιες - συμμαχιες
για αλλη μια φορα ευχαριστω τους παιχτες της HELAS

cgakis
cgakis

Δημοσίευση από taramas Τρι Μάης 21, 2013 6:35 pm

xiale έγραψε:

Παιδιά γενικότερα θέλει λίγο ψυχραιμία και πραγματική όρεξη για για συνεργασία και ΟΛΕΣ οι διαφορές ΘΑ λυθούν. Δεν ξέρω τι έγινε με τα παιδιά της HARD2 και δεν θέλω να μπω και στην διαδικασία να μάθω. Το ένα όμως δεν επηρεάζει το άλλο. Εδώ παρεξηγούμαστε ανταλλάσσοντας 5 κουβέντες σε ένα φόρουμ οπότε είναι πολύ πιθανόν να παρερμηνευτικαν - παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα τους/ σας / μας ...
Εμείς το μόνο που πρεσβευουμε είναΙ ΟΤΙ αν αρχίσουμε να μιλάμε και να συνεργαζόμαστε ΣΑΝ ΙΣΟΙ όλοι μπορούμε σε 15 μέρες να έχουμε κάνει την μισή αφρική ΜΠΛΕ...
όλα τα άλλα μου φένονται περιτά και μη παραγωγικά.
ΥΓ) ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ
ΥΓ2) ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ
ΥΓ3) ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ cat

Λοιπόν το πιστεύεις? τώρα θυμήθηκα ποιός είσαι, ρε θηρίο μαζί δεν είμασταν στην GRAF? ειχες ερθει τότε με τα παιδιά απο την MAD, σωστά δεν τα λέω? κάτσε να θυμηθώ.. ο verzevulis ή ο makrιsgialos ηταν που σας έφερε στην GRAF, τέλος πάντων τι μου θύμησες, αλλες εποχές, ειναι μικρός ο κόσμος μας φίλε και αυτό το ΙΣΟΙ ΟΛΟΙ θέλει πολύ αγώνα και προσπάθεια, αν θέλεις να το κατακτήσεις ξεκίνα απο τον ίδιο σου τον εαυτό, για όλους μας το λέω αυτό
Καλές μάχες νάχουμε

taramas

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ Μάης 22, 2013 2:00 am

taramas έγραψε:
Λοιπόν το πιστεύεις? τώρα θυμήθηκα ποιός είσαι, ρε θηρίο μαζί δεν είμασταν στην GRAF? ειχες ερθει τότε με τα παιδιά απο την MAD, σωστά δεν τα λέω? κάτσε να θυμηθώ.. ο verzevulis ή ο makrιsgialos ηταν που σας έφερε στην GRAF, τέλος πάντων τι μου θύμησες, αλλες εποχές, ειναι μικρός ο κόσμος μας φίλε και αυτό το ΙΣΟΙ ΟΛΟΙ θέλει πολύ αγώνα και προσπάθεια, αν θέλεις να το κατακτήσεις ξεκίνα απο τον ίδιο σου τον εαυτό, για όλους μας το λέω αυτό
Καλές μάχες νάχουμε

Τώρα που το λες ναι όντως... σορρυ αλλά μόλις είχα ξεκινήσει το Wot και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα απο τότε. Το μόνο που θυμάμαι πάντως με αφορμη τους 2 ακατανόμαστους που ανέφερες είναι το πόσο εύκολα το Εγω κάποιων μπορεί να γ*****ει μια όμορφη ομαδική προσπάθεια ...

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει .... Suspect

Έχει επεξεργασθεί από τον/την billys07 στις Τετ Μάης 22, 2013 5:48 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Θα παρακαλέσω πολύ να προσέχουμε το λεξιλόγιο μας.)

Επισκέπτης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από billys07 Τετ Μάης 22, 2013 5:48 am

Θα παρακαλέσω πολύ να προσέχουμε το λεξιλόγιο μας
billys07
billys07

Αριθμός μηνυμάτων : 259

Δημοσίευση από spartakos Τετ Μάης 22, 2013 11:16 am

Παιδιά αν θυμάμαι καλά είχαμε μιλήσει κάποιες clan για να κάνουμε ally. Αλλά υπήρχε ένα θέμα μεταξύ των helas και των greed. Οπότε οι hard θα έπρεπε να διαλέξει μεταξύ των heat (και το ally τους) και μεταξύ των helas (και το ally τους). Κρίναμε όμως πρέπον ότι με το υλικό που έχουμε (άρματα και παίκτες) μπορούσαμε να βοηθήσουμε σε ένα ally το οποίο θα προσπαθούσε για κάτι καινούριο και χωρίς μεγάλες προσδοκίες και πάντα ισότητα μεταξύ μας. Αποδείχτηκε πολύ επικοδομητικό τουλάχιστον για τους hard2 και θέλω να ελπίζω και για τις άλλες φίλιες clan. Το ally πάει μια χαρά και ελπίζω να μεγαλώσει κι άλλο. Όσο για το ότι δεν δεχτήκαμε την βοήθεια των heat δεν ξέρω πως το ερμηνεύσατε. Εγώ απλά είπα ότι το ally μας αποφάσισε να χτυπήσει ένα landing το οποίο το πήραμε και τα παιδιά κάθε μέρα μας βοηθάνε. Δεν είπα όμως ποτέ σε καμιά άλλη ελληνική clan ότι δεν τους θέλουμε δίπλα μας. Οπότε δεν υφίσταται ότι έδωσα άκυρο στους heat.
spartakos
spartakos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης