Greek Voice Pack Project
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Greek Voice Pack Project
GREEK VOICE PACK PROJECT
Με αφορμή την πρόταση που έκανε ο φίλος power4 και το link με τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται που έδωσε (thanks power4) είπα να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ένα project για την κατασκευή ελληνικού voice pack. Να ακούμε δηλαδή της φωνές του πληρώματος μέσα στο παιχνίδι στα ελληνικά.
Μια πρώτη δοκιμή που έκανα στέφθηκε με επιτυχία. Αυτό που μένει είναι να ηχογραφηθούν-επεξεργαστούν όλες οι ατάκες που ακούγονται στο παιχνίδι πράγμα βέβαια αρκετά χρονοβόρο. Αφού όμως βρέθηκε ο τρόπος και δουλεύει τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χρόνου.
Σκέφτομαι να δημιουργήσω δύο εκδόσεις. Μια σοβαρή και μία parody με αστείες ατάκες.
Σε τακτά διαστήματα θα σας ενημερώνω για την πορεία του έργου από αυτό εδώ το thread.
DOWNLOADS
Greek Voice Pack V1.01.rar H σοβαρή έκδοση.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
31/5/12 Ανέβηκε νέα έκδοση (1.01). Διορθώθηκε bug το οποίο προκαλούσε την εκτέλεση μηνύματος για βλάβη στα πυρομαχικά όταν χτυπούσαμε στόχο και δεν κάναμε διάτρηση.
30/5/2012 Η πρώτη έκδοση της σοβαρής εκδοχής είναι διαθέσιμη για κατέβασμα. Συγχωρέστε με για την ποιότητα και την πειθώ των φωνών αλλά η δουλειά έγινε στο πόδι για να δοκιμάσω άν δουλευουν όλα σωστά. Ελπίζω να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πιο ποιοτικό υλικό στο μέλλον ηχογραφώντας άτομα με κλίση στην υποκριτική για να αντικαταστήσουμε την τωρινή αγριοφωνάρα Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείτε μέσα στο rar.
Με αφορμή την πρόταση που έκανε ο φίλος power4 και το link με τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται που έδωσε (thanks power4) είπα να ξεκινήσουμε σιγά σιγά ένα project για την κατασκευή ελληνικού voice pack. Να ακούμε δηλαδή της φωνές του πληρώματος μέσα στο παιχνίδι στα ελληνικά.
Μια πρώτη δοκιμή που έκανα στέφθηκε με επιτυχία. Αυτό που μένει είναι να ηχογραφηθούν-επεξεργαστούν όλες οι ατάκες που ακούγονται στο παιχνίδι πράγμα βέβαια αρκετά χρονοβόρο. Αφού όμως βρέθηκε ο τρόπος και δουλεύει τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χρόνου.
Σκέφτομαι να δημιουργήσω δύο εκδόσεις. Μια σοβαρή και μία parody με αστείες ατάκες.
Σε τακτά διαστήματα θα σας ενημερώνω για την πορεία του έργου από αυτό εδώ το thread.
DOWNLOADS
Greek Voice Pack V1.01.rar H σοβαρή έκδοση.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
31/5/12 Ανέβηκε νέα έκδοση (1.01). Διορθώθηκε bug το οποίο προκαλούσε την εκτέλεση μηνύματος για βλάβη στα πυρομαχικά όταν χτυπούσαμε στόχο και δεν κάναμε διάτρηση.
30/5/2012 Η πρώτη έκδοση της σοβαρής εκδοχής είναι διαθέσιμη για κατέβασμα. Συγχωρέστε με για την ποιότητα και την πειθώ των φωνών αλλά η δουλειά έγινε στο πόδι για να δοκιμάσω άν δουλευουν όλα σωστά. Ελπίζω να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πιο ποιοτικό υλικό στο μέλλον ηχογραφώντας άτομα με κλίση στην υποκριτική για να αντικαταστήσουμε την τωρινή αγριοφωνάρα Οδηγίες για την εγκατάσταση θα βρείτε μέσα στο rar.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Πεμ Μάης 31, 2012 8:31 am, 6 φορές συνολικά
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Greek Voice Pack Project
εγώ θέλω την φωνή του kopcokolis στον gunner
death_shadow- Αριθμός μηνυμάτων : 29
death_shadow έγραψε:εγώ θέλω την φωνή του kopcokolis στον gunner
............ Μάρκο Σεφερλη,Σωτήρη Μουστάκα,Στάθης Ψάλτης,Βέγγος,Πρέκας,Παπανδρέου και πολλοί άλλοι κωμικοί !
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Πάρτε τώρα κάτι πιο σοβαρό και βλέπουμε
Founder- Admin
Μπράβο Αντώνη!!!
Πολύ καλή δουλειά!!!
+1 από μένα.
Πολύ καλή δουλειά!!!
+1 από μένα.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Μετα απο δοκιμη εμενα δεν μου επεζαν η ηχοι απο τα αρματα πχ ο κινητηρας,οταν πυροβολουσα, το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα?
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
billys07 έγραψε:Μετα απο δοκιμη εμενα δεν μου επεζαν η ηχοι απο τα αρματα πχ ο κινητηρας,οταν πυροβολουσα, το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα?
Ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασης? Είναι σημαντικό να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο \audio από τον \res στον \res_mods\0.7.3 και μετα να βαλεις εκεί το mod.
To mod έχει δοκιμαστεί και δουλεύει κανονικά. Απλά επειδή δεν κατάφερα να φέρω τις φωνές στο ίδιο ακριβώς επίπεδο έντασης με τους υπόλοιπους ήχους (είναι λίγο πιο χαμηλα) ίσως χρειαστεί να βάλετε στις ρυθμίσεις Volume του παινιδιού τους υπόλοιπους ήχους στο 80-90% και μόνο το Voive Messages στο 100%.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Πεμ Μάης 31, 2012 1:57 am, 1 φορά
Founder- Admin
ααα ναι γιαυτο εγω εβαλα μονο τα 2 αρχεια...
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
billys07 έγραψε:σημερα θα φτιαξω εγω ενα βιντεακι!!!
Άντε ρε βασίλη τί πολεμας μια μέρα να κανείς top gun;
Sisife μόλις δοκίμασα τα project και εχω να πω ότι: από τεχνικής άποψης είναι τέλειο ,από ποιότητα ήχου όμως δεν ήταν καλώ (κάποιες φορές άκουγα ένα μουρμουριτο ,κάποιες άλλες ήταν σαν να άκουγα την παρωδία του γιάννη του ράμπο ) κατά τα αλλά όμως αν χρησιμοποίησης ηχογραφημένους ήχους καλής ποιότητας από το YouTube και ταινίες θα πετύχεις πιστεύω το απόλυτο!!!
KEEP WALKING !
KEEP WALKING !
Κατ' αρχήν thanks για το feedback.
Ναι οπως είπα και γω από την αρχή οι ήχοι είναι άθλιοι καθώς τους ηχογράφησα (και μαλιστα χωρις να κατέχω το θέμα) σε ένα βράδυ μέσα απλά γιατι χρειαζόμουν το υλικό για το τέστ. Χρειάζονται τουλάχιστον μια πενηντάδα ηχογραφημένες ατάκες για να αντιστοιχήσεις στα διάφορα events (σπασμένες ερπύστριες, κατσατροφή πυροβόλου κλπ κλπ)
Όσο για ετοιμες ατάκες άστο καλύτερα. Ανα ακούγαμε τον Γούντη τον Τρυοκάρυδο να λέει πώς έσπασαν οι ερπύστριες και μετά τον Ράμπο να λέει πως καταστρέωαμε ένα άρμα θα ήταν μεγαλύτερη παρωδία. Ασε που άντε να τους πείσεις να πούνε τις συγκεκριμένες φράσεις που θες εσύ
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα άτομο καλίφωνο με υποκριτικό ταλέντο να ηχογραφήσει με την φωνούλα του τις ατάκες που θα του δώσουμε για να τις περάσω μετά στο game.
Περιμένω αιτήσεις υποψηφίων λοιπόν
Ναι οπως είπα και γω από την αρχή οι ήχοι είναι άθλιοι καθώς τους ηχογράφησα (και μαλιστα χωρις να κατέχω το θέμα) σε ένα βράδυ μέσα απλά γιατι χρειαζόμουν το υλικό για το τέστ. Χρειάζονται τουλάχιστον μια πενηντάδα ηχογραφημένες ατάκες για να αντιστοιχήσεις στα διάφορα events (σπασμένες ερπύστριες, κατσατροφή πυροβόλου κλπ κλπ)
Όσο για ετοιμες ατάκες άστο καλύτερα. Ανα ακούγαμε τον Γούντη τον Τρυοκάρυδο να λέει πώς έσπασαν οι ερπύστριες και μετά τον Ράμπο να λέει πως καταστρέωαμε ένα άρμα θα ήταν μεγαλύτερη παρωδία. Ασε που άντε να τους πείσεις να πούνε τις συγκεκριμένες φράσεις που θες εσύ
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα άτομο καλίφωνο με υποκριτικό ταλέντο να ηχογραφήσει με την φωνούλα του τις ατάκες που θα του δώσουμε για να τις περάσω μετά στο game.
Περιμένω αιτήσεις υποψηφίων λοιπόν
Founder- Admin
Απλά αποκαλούμε την γνωστή και πετυχημένη συνταγή που τώρα πια την χρησιμοποιούν όλοι και είναι και μια γρήγορη λύση .
Αντώνη θα δούμε κάποια νέα έκδοση με Ελληνικές φωνές;
Θα μπορούσες επίσης να πεις με πιο πρόγραμμα έκανες την δουλειά;
Θα μπορούσες επίσης να πεις με πιο πρόγραμμα έκανες την δουλειά;
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Παίδες δυστυχώς αυτή την εποχή δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθώ. Πολύ ευχαρίστως όμως, το απόγευμα που θα πάω σπίτι (δεν τα έχω στο γραφείο) θα σας δώσω το πρόγραμμα και οδηγίες
Founder- Admin
Ένα παιδί (λέμε τώρα....) από την clan μου μου έδωσε την ιδέα να χρησιμοποιήσουμε την φωνή στην μετάφραση της Google (με το κουμπί ΑΚΡΌΑΣΗ αφού γράψεις τις λέξεις)!
Το πρόγραμμα το είχα ανεβάσει στο τοπικ ελληνικα mod ή σε κάποιο άλλο από την ομάδα mod-utilities !
Το πρόγραμμα το είχα ανεβάσει στο τοπικ ελληνικα mod ή σε κάποιο άλλο από την ομάδα mod-utilities !
Λοιπόν κοίτα. Πέρα από το utility που χρειάζεσαι για να περάσεις τις φωνές στο παιχνίδι, αντιστοιχώντας την κάθε φωνή-ηχογράφηση με κάποιο συγκεκριμένο event (ricochet, hit κλπ), εγώ χρησιμοποίησα το Audacity (δωρεάν) για την ηχογράφηση και επεξεργασία των φωνών. Υπάρχουν όμως και προγράμματα vox που μετατρέπουν εντελώς την φωνή σου καθώς μιλάς κάνοντας την από miky maus μεχρι ότι θες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο.
Ο κόπος είναι πως για κάθε event θα πρέπει να ηχογραφήσετε τουλάχιστον 2-3 ατάκες για να μην επαναλαμβάνονται συνέχεια τα ίδια.
Ο κόπος είναι πως για κάθε event θα πρέπει να ηχογραφήσετε τουλάχιστον 2-3 ατάκες για να μην επαναλαμβάνονται συνέχεια τα ίδια.
Founder- Admin
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk