7,4 εντυπωσεις
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
7,4 εντυπωσεις
Καλημερα
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας σχετικα με το νεο patch.Εγω οταν διαβασα τις αλλαγες στο τεστ σερβερ ειχα ξενερωσει ηδη(ειδικα με τα Ε50-Ε75)αλλα περιμενα να βγει κανονικα για να παιξω και να κρινω.Να πω την αληθεια μου τωρα που εχει EURO τα εχω γραψει κανονικα τα τανκς-εχει ληξει και το premium-αλλα θελω να καταληξω οτι την Πεμπτη μπηκα και εκανα καποια τεστ με τα E50-E75.Δεν μπορω να πω οτι ειναι εντελως τραγικα τα πραγματα-αλλα τα τεστ εγιναν σε συνθηκες training και οχι στο κανονικο πεδιο μαχης.Ομως και φωτια πηραν και μηχανη καπουτ.
Επισης τα νεα game modes μιας και δεν εχω παιξει ακομα και εδω που τα λεμε δεν ψηνομαι ιδιαιτερα ακομα-τι σας λενε-εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια στο φορουμ αλλα παρακαλω θα ηθελα να ακουσω και τα δικα σας οπως επισης αν ξερετε αν σκοπευουν να αλλαξουν κατι.
Θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας σχετικα με το νεο patch.Εγω οταν διαβασα τις αλλαγες στο τεστ σερβερ ειχα ξενερωσει ηδη(ειδικα με τα Ε50-Ε75)αλλα περιμενα να βγει κανονικα για να παιξω και να κρινω.Να πω την αληθεια μου τωρα που εχει EURO τα εχω γραψει κανονικα τα τανκς-εχει ληξει και το premium-αλλα θελω να καταληξω οτι την Πεμπτη μπηκα και εκανα καποια τεστ με τα E50-E75.Δεν μπορω να πω οτι ειναι εντελως τραγικα τα πραγματα-αλλα τα τεστ εγιναν σε συνθηκες training και οχι στο κανονικο πεδιο μαχης.Ομως και φωτια πηραν και μηχανη καπουτ.
Επισης τα νεα game modes μιας και δεν εχω παιξει ακομα και εδω που τα λεμε δεν ψηνομαι ιδιαιτερα ακομα-τι σας λενε-εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια στο φορουμ αλλα παρακαλω θα ηθελα να ακουσω και τα δικα σας οπως επισης αν ξερετε αν σκοπευουν να αλλαξουν κατι.
Orora- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Απ: 7,4 εντυπωσεις
Εγώ με το e50 δεν εχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ,εχω δει κάποια e75 να πιάνουν φωτιά αλλά αρκετά σπάνια οπότε για εμένα δεν υπάρχει κάποια διαφορά ,από τα game mods αυτό που αξίζει είναι το encounter που και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την ουδέτερη σημαία αλλά το άλλο mod θα χρειαστεί πολύ balance για να γίνει καλό ,από τα γαλλικα όπως ήταν αναμενόμενο το πυροβολικό είναι πολύ επικίνδυνο ενώ το td πέρα από το να κάθεται μέσα στους θάμνους και να κάνει sniping δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ,στο update πολύ ωραίο είναι και το 'ενεργό' damage panel που αφού πεθάνεις μπορείς να δεις το health bar το συμπαίχτη σου .
Υ.Γ ένα ωραίο damage panel είχα και εγώ και το έχασα
Υ.Γ ένα ωραίο damage panel είχα και εγώ και το έχασα
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Αυτό που με χαλάει εμένα είναι πως πολλοί παίκτες που μάλλον δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις στο παιχνίδι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα την ύπαρξη των νέων modes και πολλές φορές στις μάχες βλέπεις κωμικοτραγικές καταστάσεις (τη μισή και βάλε ομάδα να μάχεται σε εντελώς άσχετα σημεία προσπαθώντας να καταλάβει ανύπαρκτες εχθρικές σημαίες κλπ)
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Έχεις δίκιο sisifos σε αυτό που λες. Μερικοί παίζουν με μυαλό 5χρονου και μετά φταις εσύ που αρχίζεις τα μπινελίκια......
Εντάξει καταλαβαινω πως έχει αλλαξει κατά πολύ η όλη στρατηγική του παιχνιδιού με αυτές τις αλλαγές, αλλά μερικοί παίχτες ειναι το λιγότερο τραγικοί.
Εντάξει καταλαβαινω πως έχει αλλαξει κατά πολύ η όλη στρατηγική του παιχνιδιού με αυτές τις αλλαγές, αλλά μερικοί παίχτες ειναι το λιγότερο τραγικοί.
atreidisGR- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Οπωσδήποτε με το ξεκίνημα της μάχης πρέπει επαναλαμβάνεις για τα ζωντανά τι είδος μάχης παίζετε την παρούσα στιγμή.
Τραγικό....
Αλλά κ φυσιολογικό από την άλλη πλευρά αν το σκεφτούμε πιο ήρεμα.
Το παιχνίδι μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας ουσιαστικά ανανεώθηκε με τα modes αυτά.
Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν δώσει δικαίωμα στους παίκτες να επιλέγουν σε ποιους χάρτες και modes τους αρέσει να παίζουν.
Πως σας φάνηκαν τα νέα Γαλλάκια?
Στον τεστ έπαιξα μέχρι τέλους τα TD κ μέχρι tier 5 τα arty...
Θεωρώ ότι στο 7.4 που παίζουμε τα έχουν ανεβάσει κ λίγο παραπάνω από τον τεστ.
Τραγικό....
Αλλά κ φυσιολογικό από την άλλη πλευρά αν το σκεφτούμε πιο ήρεμα.
Το παιχνίδι μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας ουσιαστικά ανανεώθηκε με τα modes αυτά.
Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν δώσει δικαίωμα στους παίκτες να επιλέγουν σε ποιους χάρτες και modes τους αρέσει να παίζουν.
Πως σας φάνηκαν τα νέα Γαλλάκια?
Στον τεστ έπαιξα μέχρι τέλους τα TD κ μέχρι tier 5 τα arty...
Θεωρώ ότι στο 7.4 που παίζουμε τα έχουν ανεβάσει κ λίγο παραπάνω από τον τεστ.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ