clan ma poia clan?????
+5
Founder
trexas
death_shadow
Orora
BLACK72
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
clan ma poia clan?????
yparxei kamia clan pou na dexete pextes xoris premioum acount kai xoris voice chat , alla na se proskaloun se platoon kai alles se alles maxes otan eisai on?
stin teleytea pou eimoun me egrafan kanonika, xaxaxaxaxa
stin teleytea pou eimoun me egrafan kanonika, xaxaxaxaxa
BLACK72- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Απ: clan ma poia clan?????
Κοιτα να δεις πιο ειναι το προβλημα
Clan υπαρχουν αρκετες-Ακομα και η δικια μου που παιζουμε για χαβαλε και δεν μας πειραζει αν καποιος ειναι καλος η κακος παιχτης η αν εχει premium η οχι.
Το θεμα αφορα το voice chat καθαρα πιστευω-θα σου εξηγησω φερνοντας παραδειγμα εμενα-Παιζω platoon ΑΛΛΑ μονο με ατομα που ειναι μαζι μου στο ventrillo(voice chat program αν δεν το χερεις)Ο λογος ειναι απλος-συννενοουμαι καλυτερα με το να μιλαω παρα με το να γραφω!Ελπιζω να καταλαβες!
Clan υπαρχουν αρκετες-Ακομα και η δικια μου που παιζουμε για χαβαλε και δεν μας πειραζει αν καποιος ειναι καλος η κακος παιχτης η αν εχει premium η οχι.
Το θεμα αφορα το voice chat καθαρα πιστευω-θα σου εξηγησω φερνοντας παραδειγμα εμενα-Παιζω platoon ΑΛΛΑ μονο με ατομα που ειναι μαζι μου στο ventrillo(voice chat program αν δεν το χερεις)Ο λογος ειναι απλος-συννενοουμαι καλυτερα με το να μιλαω παρα με το να γραφω!Ελπιζω να καταλαβες!
Orora- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Καλημέρα !
Φυσικά και καταλαβαίνω ότι είναι χρήσιμο το voice chat, αλλά στο σπίτι γίνετε πανικός απο τότε που απόχτησα παιδί. Δεν νομίζω να θέλει κάποιος να ακούει την φωνή τις πεθεράς μου στο ventrillo !!!!
ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!
Φυσικά και καταλαβαίνω ότι είναι χρήσιμο το voice chat, αλλά στο σπίτι γίνετε πανικός απο τότε που απόχτησα παιδί. Δεν νομίζω να θέλει κάποιος να ακούει την φωνή τις πεθεράς μου στο ventrillo !!!!
ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!
Μπαμπά, γιατί η γιαγιά τρέχει στην αυλή με ζικ-ζακ;
Για σένα μπορεί να είναι γιαγιά, αλλά για μένα είναι πεθερά. Δώσ' μου τον δεύτερο γεμιστήρα.
Για σένα μπορεί να είναι γιαγιά, αλλά για μένα είναι πεθερά. Δώσ' μου τον δεύτερο γεμιστήρα.
death_shadow- Αριθμός μηνυμάτων : 29
αχαχαχαχ αχαχαχ αχα χαχαχαχαχα
Άρη με έκανες λιώμα από τα γέλια!!!!!
χαχαχαχαχα
Άρη με έκανες λιώμα από τα γέλια!!!!!
χαχαχαχαχα
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
death_shadow έγραψε:Μπαμπά, γιατί η γιαγιά τρέχει στην αυλή με ζικ-ζακ;
Θεικό!!!!
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
axaxaxxaxaxa,
να ΄στε καλά ρε παιδιά , πάντα τέτοια!
να ΄στε καλά ρε παιδιά , πάντα τέτοια!
Μην ανησυχείς ειναι συχνο φερόμενο να ακους τα παιδιά να παιζουν και του μεγάλους να συζητάνε οταν σου μιλάει ο συμπαίκτης σου αλλα οπως και να'χει σε ολους μας εχει συμβεί καποια στιγμή οπότε δεν πρεπει να σε απασχολεί αυτο.
ΩΡΑΙΑ FOTO ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ
ΩΡΑΙΑ FOTO ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Που να δεις και μένα τι ακούνε όταν έχω τη μάνα μου στο σπίτι να έχει τέρμα τη τηλεόραση λόγο βαρηκοΐας το γιο μου να κάνει τον ινδιάνο τη γυναίκα μου να φωνάζει να σηκωθώ επιτέλους από το κομπιούτερ και εγώ να φωνάζω και να καταριέμαι το εχθρό και την υπόλοιπη ομάδα που με άφησε μόνο "Γιατί εμείς είμαστε παιχταραδες απλά οι υπόλοιποι δεν παίζουν σωστά"
komis1973- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Παρόμοια θέματα
» Clan Recruiting...
» CLAN GAS ----------------
» Νεα Clan [HACF]
» MOUFA Clan!!!
» Neo clan metalcocks
» CLAN GAS ----------------
» Νεα Clan [HACF]
» MOUFA Clan!!!
» Neo clan metalcocks
Σελίδα 1 από 1