Τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες, προφυλακτικά για το AIDS!Πάρε πάρε πάρε πάρε!
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες, προφυλακτικά για το AIDS!Πάρε πάρε πάρε πάρε!
Η WG είναι στις καλές της(προφανώς γιατί κολυμπάει στο χρήμα) και μας κάνει δώρο τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες και σόδες για τη χόνεψη!
Κωδικός BONUS
GGWP
(Με κεφαλαία μόνο)
Μετά την εισαγωγή του κωδικού μπόνους που θα λάβετε όλα τα ακόλουθα:
3 ημέρες Premium (για εμάς τα φτωχαδάκια, να δούμε και ένα "άσπρο" γκαράζ επιτέλους!)
Καθώς και:
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee
5x Pudding and Tea
Κωδικός BONUS
GGWP
(Με κεφαλαία μόνο)
Μετά την εισαγωγή του κωδικού μπόνους που θα λάβετε όλα τα ακόλουθα:
3 ημέρες Premium (για εμάς τα φτωχαδάκια, να δούμε και ένα "άσπρο" γκαράζ επιτέλους!)
Καθώς και:
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee
5x Pudding and Tea
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Astronautis στις Παρ Νοε 02, 2012 6:57 am, 1 φορά
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Απ: Τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες, προφυλακτικά για το AIDS!Πάρε πάρε πάρε πάρε!
Thanks Πάνο! Προσέξτε μόνο με τα consumables παίδες. Όσοι έχετε gold στο λογαριασμό σας, απενεργοποιήστε τον αυτόματο ανεφοδιασμό στα άρματα που θα τα βάλετε γιατί μόλις τελειώσουν τα τζαμπέ θα αρχίσει να σας τρώει το gold αγοράζοντας καινούρια! Όλα τα σκέφτεται η θεία WG
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Τσίχλες, σοκολάτες, καραμέλες, προφυλακτικά για το AIDS!Πάρε πάρε πάρε πάρε!
Σωστή παρατήρηση.sisifos έγραψε:Thanks Πάνο! Προσέξτε μόνο με τα consumables παίδες. Όσοι έχετε gold στο λογαριασμό σας, απενεργοποιήστε τον αυτόματο ανεφοδιασμό στα άρματα που θα τα βάλετε γιατί μόλις τελειώσουν τα τζαμπέ θα αρχίσει να σας τρώει το gold αγοράζοντας καινούρια! Όλα τα σκέφτεται η θεία WG
άσπρο γκαράζ? εμενα είναι μέσα στις αράχνες και τις κολοκύθες....
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Υπομονή, halloween είναι θα περάσει...billys07 έγραψε:άσπρο γκαράζ? εμενα είναι μέσα στις αράχνες και τις κολοκύθες....
οφφτοπικ ον
ξερεις πιο αρχειο ειναι το hangar να το αποθηκευσω?
οφφτοπικ οφφ....
οφφτοπικ οφφ....
billys07 έγραψε:οφφτοπικ ον
οφφτοπικ οφφ....
- Σπόιλερ:
- Δε ξέρω σίγουρα... αλλά,
Δοκιμάσε να ψάξεις στο φάκελο του game τη λέξη "hangar".
Εμένα μου έχει κάτι αρχεία "Halloween" εδώ μέσα ---> C:\Games\World_of_Tanks\res\packages (με όνομα hangar_Halloween.pkg και hangar_premium_Halloween.pkg)
Έχει και ένα στο audio που λέει Halloween ---> C:\Games\World_of_Tanks\res\audio (hangar_halloween.fsb)
Με τι προγράμματα μπορείς να τα επεξεργαστείς βέβαια δεν έχω ιδέα, όμως δε σε φοβάμαι εσένα.Κάτι θα βρείς.
Astronautis έγραψε:billys07 έγραψε:οφφτοπικ ον
οφφτοπικ οφφ....
- Σπόιλερ:
Δε ξέρω σίγουρα... αλλά,
Δοκιμάσε να ψάξεις στο φάκελο του game τη λέξη "hangar".
Εμένα μου έχει κάτι αρχεία "Halloween" εδώ μέσα ---> C:\Games\World_of_Tanks\res\packages (με όνομα hangar_Halloween.pkg και hangar_premium_Halloween.pkg)
Έχει και ένα στο audio που λέει Halloween ---> C:\Games\World_of_Tanks\res\audio (hangar_halloween.fsb)
Με τι προγράμματα μπορείς να τα επεξεργαστείς βέβαια δεν έχω ιδέα, όμως δε σε φοβάμαι εσένα.Κάτι θα βρείς.
οκ τα βρήκα τώρα θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα δικό μου! (όταν τελείωση το halloween θα δοκιμάσω να τα περάσω να δω άμα λειτουργεί...)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ