Ψυχολογικα λογο wot
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ψυχολογικα λογο wot
Στο φόρουμ του παιχνιδιού έτυχε να δω ένα τοπικ που έλεγε αν μπορούσες να πάθεις ψυχολογικά προβλήματα από το wot ,αυτός που ρώταγε για αυτό το θέμα ήταν ένας άγγλος που έπαιζε wot πολλές ώρες την μέρα ,και είπε το εξής πρόβλημα που είχε: το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά με το αμάξι έχοντας παίξει το προηγούμενο βράδυ wot ,όταν σταμάτησε σε ένα φανάρι είδε ένα vk 3600(h) να κάνει μανούβρες και να τρέχει γύρω από το αμάξι του ,αυτό έγινε αρκετές φορές πριν γράψει το τοπικ και τελεικα του λέει ένας ψυχολόγος που ήταν και αυτός στο φόρουμ ότι όταν έχεις γεμάτες μέρες από δουλειά,υποχρεώσεις,κτλ και παίζεις 6+ ώρες wot τότε έχεις πρόβλημα ,ο άγγλος έμεινε σε φάση ουπς! Και τώρα η τύχη του αγνοείται!!!
Αν είναι κανείς τρελογριατρος στο φόρουμ καλό είναι να το δηλώσει!
Αν είναι κανείς τρελογριατρος στο φόρουμ καλό είναι να το δηλώσει!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Απ: Ψυχολογικα λογο wot
Το θέμα δεν είναι αν μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχολογικά το WoT...
Το θέμα είναι... να μάθουμε πόσοι είναι αυτοί που παίζουν WoT και έχουν ήδη ψυχολογικά.
Γιατί κάτι μου λέει πως πολύ μεγάλο αυτό το ποσοστό των παικτών!
Το θέμα είναι... να μάθουμε πόσοι είναι αυτοί που παίζουν WoT και έχουν ήδη ψυχολογικά.
Γιατί κάτι μου λέει πως πολύ μεγάλο αυτό το ποσοστό των παικτών!
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Με λένε Αντώνη και είμαι καλά. Ουυυπς ξέχασα το Tiger στο parking ξεκλείδωτο....μισό επιστρέφω....
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Χαχαχα.sisifos έγραψε:Με λένε Αντώνη και είμαι καλά. Ουυυπς ξέχασα το Tiger στο parking ξεκλείδωτο....μισό επιστρέφω....
Εγώ μια φορά ξέχασα να βάλω χειρόφρενο στο KV-3 και παραλίγο να χαλάσω τη μάντρα του γείτονα!Στο τσάκ σταμάτησε πάνω σε ένα βράχο!
Ήταν πριν το patch με τα physics βλέπετε, αλλιώς τώρα θα τρέχαμε στα δικαστήρια!
Μια φορά είχα πάει στη ΔΟΥ για να πληρώσω ένα χαράτσι ,μετά από μια ώρα ψάξιμο βρήκα μια θέση να παρκάρω ,εκεί που ήμουν έτοιμος να μπώ μου πετάχθηκε μια ξανθιά με smart και μου κλέβει την θέση ! Από τα νεύρα μου καβάλησα το smart και επιτέλους παρκαρα,ευτυχώς το panther είναι 4χ4 και δεν είχα πρόβλημα μόνο λίγο η μπογιά χάλασε αλλά χαλάλι,τελεικα αυτα τα smart δεν τα φτιάχνουν γερά ,μόνο το γερμανικό αμάξι αξίζει ,όλα τα άλλα είναι κινέζικα !
Έχεις και cabriolet για να χτυπάς γκομενάκια ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Όχι εχω panther μοντέλο ausf.opel astra του 2004 coupe με ζαντες αλουμινίου και costume αεροτομη,χρώμα μαμά ασημί αλλά ο πετρελαιοκινητηρας του καίει πολλά !
Τώρα κιόλας με το πετρέλαιο στα ύψη δεν βγαίνω!,άσε που εχω να αλλάξω και ερπύστριες σε μερικούς μήνες και επειδή είναι μονοκόμματες κάνουν κάτι χιλιάρικα η μία !
Ασε θα βάλω πωλητήριο μπας και το πάρει κανένας παππούς ή κανένας χρυσαυγητης για να γλιτώσω την εφορία !
Τώρα κιόλας με το πετρέλαιο στα ύψη δεν βγαίνω!,άσε που εχω να αλλάξω και ερπύστριες σε μερικούς μήνες και επειδή είναι μονοκόμματες κάνουν κάτι χιλιάρικα η μία !
Ασε θα βάλω πωλητήριο μπας και το πάρει κανένας παππούς ή κανένας χρυσαυγητης για να γλιτώσω την εφορία !
Και προσοχή στο παρκάρισμα να μη ρίχνετε τα δέντρα!
Μπορεί να σας βλέπει ο puffy!(που ρίχνει και gold αλλα δε το παραδέχεται!)
Μπορεί να σας βλέπει ο puffy!(που ρίχνει και gold αλλα δε το παραδέχεται!)
Τουλάχιστον δε μας έχει πιάσει ποτέ κίνηση στην Κηφισίας.
Αυτό τι tier ειναι ???
1 ή 2 ?
1 ή 2 ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung