ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ GREEK
+2
Kostis_Larsson
perseas
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ GREEK
TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ GREEK ΣΤΗΣ RANDOM ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ (HELAS) ΔΙΚΑ ΜΑΣ KAI ENΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ TEAM KILLER) KAI TOYS BΡIZOYN ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...(ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ VIDEO ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ)ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΈΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΌΜΩΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΑ VIDEO ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ....
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ CLAN ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ CLAN...
TO ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ........
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ HELAS
????????- Επισκέπτης
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ GREEK
Αυτό είναι αρκετά σοβαρό, άλλο να κάνεις αθώα πειράγματα και άλλο να προβαίνεις σε ΤΚ. Αν όντως συμβαίνουν αυτά σε τόση έκταση και από μεγάλη μερίδα μελών των ''GREEK'' πρέπει ο αρχηγός τους να δώσει κάποιες εξηγήσεις και να πάρει μέτρα. Η ''HELAS'' αν διαπιστώσει ότι το θέμα συνεχίζεται χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση πρέπει να απευθυνθεί στη WG.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
δε νομίζω να χρειάζεται να γίνει κάτι, αφού σε περίπτωση που όντως ισχύει και συνεχιστεί θα banαριστούν από το αυτόματο σύστημα του παιχνιδιού.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Δεν θυμάμαι καλά αλλά αρκετές φορές που εγώ και οι κλανιοτες μου παίζαμε σε platoon χαιρετούσαμε οποίους ελληνες πετυχαίναμε λέγοντάς "γεια"(πρέπει να έγινα διάσημος από αυτό το συνηθειο) κάποιοι μας απαντούσαν με ένα "γειά σου μα***α" , αυτό μας το έχουν πει άτομα χωρίς clan αλλά και με clan ,δεν θυμάμαι όμως από ποιές ,υπάρχει περίπτωση να ήταν και της Greek !
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ GREEK ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
????????- Επισκέπτης
Να τους τρώτε πρώτοι
Που και που λίγο μπλε κάνει καλό. Αυτά τα "μου είπε μου έκανε πες του κάτι" δεν είναι του τύπου μου....
Που και που λίγο μπλε κάνει καλό. Αυτά τα "μου είπε μου έκανε πες του κάτι" δεν είναι του τύπου μου....
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Εμείς οι Έλληνες σαν λαός γενικότερα έχουμε την τάση να εξειδικευόμαστε στο "τρωγεσθε αλλήλων". Θα μπορούσαμε όλοι να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις αυτές λίγο πιο ψύχραιμα και ο τρόπος είναι να αντιλαμβανόμαστε πόσο κακό μας κάνουν. Για παράδειγμα, αντί να σπαταλάμε την ώρα μας κατηγορώντας και αναζητώντας την τιμωρία ορισμένων απερίσκεπτων παικτών ανεξαρτήτου εθνικότητας, θα μπορούσαμε να σπαταλήσουμε λίγο χρόνο φτιάχνοντας κάτι χρήσιμο για την clan μας, εκτός αν τα έχουμε φτιάξει όλα τόσο τέλεια και δεν εκκρεμεί τίποτα.
Γιατί πάντα η άμεση προτεραιότητα μας να είναι οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι κατηγορίες απουσίας των εμπλεκομένων κλπ.
Στην παρούσα φάση έχετε να κάνετε με μία ομάδα Ελλήνων παικτών οι οποίοι έχουν την τάση να εκφράζουν την δυσαρέσκια ή τον κόμπλεξ (ας πούμε) μέσα σε ένα παιχνίδι. Ακολουθώντας τους λοιπόν είναι σαν να πέφτουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο.
Στην τελική δεν τους συναντάτε σε κάθε σας μάχη! και να έχετε μία κακή μάχη χάρη σε αυτούς δεν σημαίνει πως θα είναι και η επόμενη. Αν είναι και η επόμενη κακή ...και η μεθεπόμενη, τότε κάτι άλλο φταίει
Αρκετά λοιπόν με τα θαψίματα και τους τσακωμούς. Αυτά μας χαντακώνουν και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας
Και για ποίο λόγο να δώσει εξηγήσεις ο αρχηγός της ομάδας? Σε ποιόν να λογοδοτήσει? Υπάρχει κάποιος προϊστάμενος των Ελληνικών clan? και αν δεν δώσει εξηγήσεις τότε τι θα γίνει? θα τους σκοτώνουμε σε κάθε μάχη που θα τους συναντάμε για εκδίκηση? Για να σοβαρευτούμε λίγο και να αφήσουμε σε μέρος όλες αυτές τις ορνιθο-νοοτροπίες και για μία φορα και μόνο να ακολουθίσουμε το παράδειγμα των ξένω (ναι εμείς οι Έλληνες) γιατί απ' ότι φαίνεται αυτό δουλεύει.
Υ.Γ. Με τους GREEK η ΗΕΑΤ δεν έχει καμία απολύτως σχέση και αυτό διευκρινίζετε για τους κακοπροέραιτους κυρίους που θα σκεφτούν πως τους υποστηρίζουμε. Το μήνυμά μου είναι εντελώς γενικό και αναφέρετε στην γενική κατάντια των ελληνικών clan
Γιατί πάντα η άμεση προτεραιότητα μας να είναι οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι κατηγορίες απουσίας των εμπλεκομένων κλπ.
Στην παρούσα φάση έχετε να κάνετε με μία ομάδα Ελλήνων παικτών οι οποίοι έχουν την τάση να εκφράζουν την δυσαρέσκια ή τον κόμπλεξ (ας πούμε) μέσα σε ένα παιχνίδι. Ακολουθώντας τους λοιπόν είναι σαν να πέφτουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο.
Στην τελική δεν τους συναντάτε σε κάθε σας μάχη! και να έχετε μία κακή μάχη χάρη σε αυτούς δεν σημαίνει πως θα είναι και η επόμενη. Αν είναι και η επόμενη κακή ...και η μεθεπόμενη, τότε κάτι άλλο φταίει
Αρκετά λοιπόν με τα θαψίματα και τους τσακωμούς. Αυτά μας χαντακώνουν και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας
Και για ποίο λόγο να δώσει εξηγήσεις ο αρχηγός της ομάδας? Σε ποιόν να λογοδοτήσει? Υπάρχει κάποιος προϊστάμενος των Ελληνικών clan? και αν δεν δώσει εξηγήσεις τότε τι θα γίνει? θα τους σκοτώνουμε σε κάθε μάχη που θα τους συναντάμε για εκδίκηση? Για να σοβαρευτούμε λίγο και να αφήσουμε σε μέρος όλες αυτές τις ορνιθο-νοοτροπίες και για μία φορα και μόνο να ακολουθίσουμε το παράδειγμα των ξένω (ναι εμείς οι Έλληνες) γιατί απ' ότι φαίνεται αυτό δουλεύει.
Υ.Γ. Με τους GREEK η ΗΕΑΤ δεν έχει καμία απολύτως σχέση και αυτό διευκρινίζετε για τους κακοπροέραιτους κυρίους που θα σκεφτούν πως τους υποστηρίζουμε. Το μήνυμά μου είναι εντελώς γενικό και αναφέρετε στην γενική κατάντια των ελληνικών clan
Aristodikos- Αριθμός μηνυμάτων : 8
xiale έγραψε:καλησπέρα,
μπορειτε να μου πειτε νικ ?
ΤΟ POST ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΙΣ GREEK ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ...
????????- Επισκέπτης
Ανακοίνωση
Μετά από απαίτηση το παρών άρθρο Κλειδώνεται και Διαγράφεται.
Η διαχειριστικη ομάδα.
Μετά από απαίτηση το παρών άρθρο Κλειδώνεται και Διαγράφεται.
Η διαχειριστικη ομάδα.
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Παρόμοια θέματα
» Ευγενης και κοσμια συμπεριφορα μεταξυ Ελληνων
» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GREEK
» another greek replay
» Greek eLeague
» 3vs3 by WoT in Greek
» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GREEK
» another greek replay
» Greek eLeague
» 3vs3 by WoT in Greek