Το STEAM μας
+2
dolofonos
power4
6 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Το STEAM μας
power4 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μου το κάνεις εσυ που ξέρεις την ανταλλαγή του dota για gods +kings του civ 5 και τα DLC του ruse ή για το battlestations pacific και να μου στείλεις τα κλειδιά σε pm ;
Ποιος δέχτηκε να σου κάνει τέτοια ανταλλαγή? Το Dotaείναι F2P ενώ τα άλλα κοστίζουν μια 10-15€
The Beast Dam- Αριθμός μηνυμάτων : 39
μόλις νίκησα σε ένα διαγωνισμό στο youtube που το ειδα από το site που έχουμε στα affiliates :DDD portal 1 + portal 2 in comming
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Μόλις νίκησα και στο galagiveaway δείτε και μια πικ πως θα σας έρθει άμα νικήσατε κατι...
...
...
..μαζι τελικα εχω 2 games με τον κωδικο που μου εστειλε το παιδι... το Darkest Hour:Europe '44 - '45 και το Red Orchestra: Ostfront 41 - 45
συνολο 4 games με τα portal 1 και 2
...
...
..μαζι τελικα εχω 2 games με τον κωδικο που μου εστειλε το παιδι... το Darkest Hour:Europe '44 - '45 και το Red Orchestra: Ostfront 41 - 45
συνολο 4 games με τα portal 1 και 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την billys07 στις Τετ Ιαν 09, 2013 5:08 am, 2 φορές συνολικά
Ο συνδιασμός τζαμπατζισμου και τύχης είναι υπερδύναμη !!!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
χαχαχαχ ναι εχω 2 guest pass 10μερων οποιος θελει ας μου στειλει μνμ στο στεαμ
OMGGGG!!!!!!!!!! UNBELIEVEBLE PAO NA PAIKSO TZOKER!!!
1.κερδισα portal 1-2 proof https://www.youtube.com/watch?v=Y0icj5YPGAo&feature=plcp
2.Red Orchestra + Darkest Hour proof pio pano
3.PSP Games PQ kai Dante Inferno proof http://www.gameover.gr/contests/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1.234.html Δειτε ονομα (Billys07) κατω κατω
πειτε νουμερα για τζοκερ και κινο!! ακουω... χαχαχαχα
1.κερδισα portal 1-2 proof https://www.youtube.com/watch?v=Y0icj5YPGAo&feature=plcp
2.Red Orchestra + Darkest Hour proof pio pano
3.PSP Games PQ kai Dante Inferno proof http://www.gameover.gr/contests/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1.234.html Δειτε ονομα (Billys07) κατω κατω
πειτε νουμερα για τζοκερ και κινο!! ακουω... χαχαχαχα
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Astronautis έγραψε:Εσύ πρέπει να πεις τα νούμερα, ρε νούμερο!
Εσύ είσαι ο τυχερός!
Απλά έλιωσα.... hahahahahaha
Ρε Μπιλυ έλεος! Με τον πόνο μας παίζεις? Παιζει να έχω συμμετάσχει σε πάνω από 150 διαγωνισμους στο Gala και έχω πάρει το μακρύτερο
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Δεν μου λες αν δεις ,εστί τυχαία κανά giveaway για cod ή gods+kinds πάρε μέρος και αν κερδίσεις και δεν σου αρέσει ξέρεις ποιος άλλο θα το ήθελε πολύ να του το δώσεις
Billy για πες εσύ που κέρδισες στο Gala...το δώρο σου έρχεται σαν gift ή μπαινει στο library σου αυτόματα?
Founder- Admin
Δώρο ή κωδικός είναι ,δεν μπορούν να στο βάλουν με το ζόρι στη βιβλιοθήκη, και έλεος βάλτο στα ελληνικα το steam !
Στο Steamgifts και στο Galagiveaways μπαίνουν κυρίως keys. Αν λοιπόν κερδίσει κάτι κάποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει, δεν μπορεί να το βάλει πάλι ως giveaway για το μόνο λόγο ότι δεν ξέρει αν το key είναι χρησιμοποιημένο ή όχι. Επιπλέον στο steamgifts, απαγορεύεται να βάλεις game που κέρδισες, ως gift.
αμα δειτε στο Description μερικοι γραφουν πχ will sent like gift on steam,Sent via mail the key και τετοια. το δικο μου μου το εστειλε το παιδι στο email μου
Κέρδισα επιτέλους κάτι. Bioshock 2 στο Playblink. Και περιμένω άλλα 150 αποτελέσματα. 10$ Donation έκανα και είμαι κομπλέ ήδη.
Πρόσφατα όχι. Απλά είμαι στο φόρουμ τους και γιορτάζουν τα 500.000 μέλη
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
To mound&blades είναι καλό ; το έχει παίξει κανείς ; μοιάζει με το chivalry medieval warfare !
Το Chivalry το χω δει μόνο σε βιντεάκια. Φαίνεται να έχει πολύ καλύτερα γραφικά. Σε gameplay πάντως το Mount & Blade σκίζει. Και έχει και πολύ active multiplayer. Το καλύτερο της σειράς για μένα είναι το Warband.
Founder- Admin
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT