World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Νεκρός η ζωντανός?

+2
Kostis_Larsson
Astronautis
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Νεκρός η ζωντανός? Empty Νεκρός η ζωντανός?

Δημοσίευση από Astronautis Δευ Δεκ 24, 2012 2:56 am

Είχα δει αυτό το video στο official forum του παιχνιδιού, όπου ένα Τ32 έριχνε σε ένα "ψόφιο" KV-5!
Μου είχε φανεί αρκετά αστείο μάλιστα.Φαίνεται ένα πράγμα, λες και ο τύπος έχει παραισθήσεις και βλέπει "ζωντανό" το "ψόφιο" KV-5.

Τελικά μου έτυχε και μένα και κατάλαβα τι ακριβώς έβλεπε το Τ32 του παραπάνω video και έριχνε στο ψόφιο KV-5.
Και επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις... ιδού!

Νεκρό η ζωντανό το pershing???
Νεκρός η ζωντανός? Gg0lW
Ίσως το μεγαλύτερο bug που έχω συναντήσει μέχρι τώρα στο WoT...

Υ.Γ: Συγνώμη για το link του youtube.
Δε ξέρω γιατί μαλακίζεται το forum και δε το βγάζει σαν video εδώ.
Astronautis
Astronautis

Αριθμός μηνυμάτων : 433

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Νεκρός η ζωντανός? Empty Απ: Νεκρός η ζωντανός?

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Παρ Δεκ 28, 2012 6:26 am

Αυτό μου έτυχε και εμένα όταν προσπαθούσα να σκοτώσω ένα πεθαμένο Jagdtiger.... No
Απ' ότι διάβασα στα forum (Ευρωπαϊκό, Αμερικάνικο) και άλλοι παίκτες έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο bug όπου ένα πεθαμένο άρμα εμφανίζεται κόκκινο με ζωή και ακίνητο.

edit: και επειδή έριξα με το Τ-54 θέλω τα 1200 credits του βλήματος πίσω... jocolor

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από trexas Παρ Δεκ 28, 2012 9:33 am

Νεκρό το πλήρωμα, άρα κ το άρμα εκτός μάχης κ ας είχε ζωή ακόμα!!!!
Ναι συμβαίνει κ αυτό.... Δεν είναι bug, απλά συμβαίνει που κ που κ στις καλύτερες οικογένειες....
trexas
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Δημοσίευση από Astronautis Παρ Δεκ 28, 2012 10:18 am

Έχεις δίκιο Στράτο.Το ξέρω και εγώ αυτό που λές.
Όμως δεν παύει να είναι "bug" ή αν θες ακόμα καλύτερα, σφάλμα στο μηχανισμό του game.
Δε γίνεται ψόφιο άρμα να το εμφανίζει με hp!Θα έπρεπε να το κάνουν να φαίνεται ψόφιο με κάποιο τρόπο για να μη μπερδεύομαστε.

Σε κάθε περίπτωση, μεγάλη προσοχή όταν σας συμβεί, γιατί τα βλήματα κοστίζουν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας κοστίσει στην ροή της μάχης.Να σημαδέυετε ας πούμε το ψόφιο άρμα και να σας φάει κάποιος άλλος!

Το μάτια σας 14 Exclamation
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τετ Ιαν 02, 2013 12:37 pm

Ακόμη μια φορά που μου έτυχε... το "Cruiser I" είναι zombie.

Νεκρός η ζωντανός? Shot_081

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από perseas Πεμ Ιαν 03, 2013 5:38 am

Επειδή το έχω πάθει κι εγώ μια φορά. Σε περίπτωση που σκοτωθούν όλα τα μέλη του πληρώματος το άρμα παραμένει στη μάχη αλλά όταν το χτυπάς χάνει hp δηλαδή συμπεριφέρετε κανονικά ως άρμα, μόνο που παραμένει ακινητοποιημένο μέχρι να καταστραφεί.
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από Astronautis Πεμ Ιαν 03, 2013 9:49 am

Το ίδιο με το Στράτο λες και εσύ και εν μέρη έχεις δίκιο.
Το φαινόμενο, έτσι όπως το περιγράφετε είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει αρκετά patch πριν το 8.0 με την δικαιολογία "πλήρωμα νεκρό, όμως το άρμα δεν είναι πλήρως κατεστραμένο".
Το θέμα όμως είναι πως τώρα τελευταία, 1) έχει παραγίνει το κακό γιατί το φαινόμενο συναντάται πολύ συχνότερα απο ότι παλαιότερα*(άρα μεγάλη προσοχή όταν σας τύχει!), 2) δε μας κάνει πλέον η δικαιολογία πως το πλήρωμα είναι νεκρό και όχι το άρμα!, αφού θα έπρεπε και πάλι το άρμα να γίνεται "γκριζαρισμένο" = εκτός μάχης αφού δεν υπάρχει κάποια λογική να μένει σα "ζόμπι" στην μάχη.

Κάτι ακόμα που με κάνει να πιστεύω πως πρόκειται για bug και όχι για μηχανισμό του game.
Σε μάχη πρόσφατα, μου έτυχε να είμαι εγώ το "ζόμπι" και το άρμα μου ήταν πλήρως κατεστραμένο!Δηλαδή και το πλήρωμα ήταν εκτός, αλλά και το άρμα μου ήταν πλήρως κατεστραμένο = 0 hp!Παρόλα αυτά, ένας αντίπαλος επέμενε να με ρωτάει αν είχε ψοφήσει μόνο το πλήρωμα μου, αφού γι'αυτόν το άρμα μου φαινόταν πως είχε ακόμα κάποιο ποσοστό hp!

Άρα... κάτι τρέχει με τη Sara και δεν είναι απλά ένας μηχανισμός του παινιχιδού "working as intended" όπως θέλουν να το παρουσιάσουν. Wink

*η θεωρία μου λέει πως αυτό με το χαζό hp που μένει στο άρμα έχει να κάνει με την εισαγωγή των physics όπου τα άρματα πέφτουν μέσα στο νερό με σκοπό να πνίγεται το πλήρωμα, αλλά το hp του άρματος, μένει ώς έχει.Μπορεί δηλαδή κάποιος να ρίξει στο "πνιγμένο" άρμα μέσα στο νερό και να του κάνει damage όσο έχει ακόμα hp σα να ήταν "ζωντανό" στη ξηρά.Ε, κάπου εκεί τα έκαναν λίγο μπάχαλο και εφηύραν ακόμα ένα bug! bounce
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Ιαν 03, 2013 3:41 pm

perseas έγραψε:Επειδή το έχω πάθει κι εγώ μια φορά. Σε περίπτωση που σκοτωθούν όλα τα μέλη του πληρώματος το άρμα παραμένει στη μάχη αλλά όταν το χτυπάς χάνει hp δηλαδή συμπεριφέρετε κανονικά ως άρμα, μόνο που παραμένει ακινητοποιημένο μέχρι να καταστραφεί.
Αν δεις λίγο παραπάνω για την περίπτωση με το Jagdtiger, ήμουν platoon με τον Kopcokoli, το χτυπήσαμε και οι 2 και είχε τα ίδια HP (περίπου 200) μετά από δύο βολές από Τ-54 στο πίσω του μέρος.
Άρα κάτι διαφορετικό είναι από το να έχει πεθάνει το πλήρωμα, μιας και τότε το Jagd θα έπρεπε να έχει μηδενίσει και να γκριζάρει.

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από Astronautis Δευ Ιαν 07, 2013 6:55 pm

Ένα ακόμα παράδειγμα που με κάνει να πιστεύω πως είναι bug...
Panther II έχει 333hp στο βάθος της εικόνας... ενώ δεξιά είναι ψόφιο!
Νεκρός η ζωντανός? AmhS6
Φαίνεται καλύτερα εδώ, στη λίστα των αρμάτων.
Νεκρός η ζωντανός? C1R3l
Και μετά απο ένα λεπτό που έβαλα πάλι την camera στο άρμα του Kostis_Larsson στην εξέλιξη της μάχης, το δείχνει κανονικά ψόφιο χωρίς hp! Shocked
Νεκρός η ζωντανός? D8CoR
Χωρίς να του ρίξει κανένας απο την ομάδα μας και χωρίς να το βλέπει κάποιος άλλος σαν "ζωντανό"!(απο το platoon μας τουλάχιστον)
Νεκρός η ζωντανός? OAz5R

Οπτικό bug για μένα λοιπόν και όχι ψόφιο πλήρωμα ή οτιδήποτε άλλο...
Νεκρός η ζωντανός? Case-Closed
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από trexas Δευ Ιαν 07, 2013 9:23 pm

Μου έχουν σκοτώσει όλο το πλήρωμα ενώ το άρμα είχε ακόμα ΗΡ.....
Το άρμα το έδειχνε κατεστραμμένο κ ας είχε ακόμα ΗΡ.
trexas
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Δημοσίευση από Astronautis Τρι Ιαν 08, 2013 6:57 am

Το ερώτημα είναι, "είχε hp μόνο για σένα ή το έβλεπαν και άλλοι με hp?και αν ναι, πόσοι ήταν αυτοί που το έβλεπαν με hp εκτός απο σένα?"
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από Midblue Τετ Ιαν 09, 2013 5:12 am

Ναι βρε παίδες.
Όλοι το βλέπουν με HP ακόμα μιας και δεν έχει καταστραφεί το άρμα αλλά όλο το πλήρωμα.
Μου έχει τύχει και εμένα να χάσω όλο το πλήρωμα αλλά το τανκ να έχει ακόμα 30% ζωή.
Midblue
Midblue

Αριθμός μηνυμάτων : 65

Δημοσίευση από Astronautis Τετ Ιαν 09, 2013 12:05 pm

Αφού έχουμε δώσει πόσα παραδείγματα παραπάνω με περιπτώσεις που ΔΕΝ το βλέπουν ΟΛΟΙ με hp... pale

Edit: Ορίστε άλλο ενα χθεσινό.
Εδώ δηλαδή το Maus έχει χάσει το όλο το πλήρωμα χωρίς να χάσει όλο του το HP?
Νεκρός η ζωντανός? Fh1Xa
H απάντηση στην εικόνα παρακάτω(απο τον kopcokolis που στην ίδια μάχη το βλέπει κανονικά ψόφιο)...
Νεκρός η ζωντανός? 1fJxq
Και πριν βιαστεί κανείς και απαντήσει πως το ένα screenshot με το άλλο έχει κάποια δευτερόλεπτα διαφορά και μπορεί κάποιος να χτύπησε το Maus και να του έφαγε αυτό το hp(που μόνο εγώ έβλεπα) δείτε και το παρακάτω...
Νεκρός η ζωντανός? 89KH8
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τετ Ιαν 23, 2013 4:53 pm

Με λίγο ψάξιμο βρήκα την απάντηση...
This bug also very occasionally causes wrecked tanks to show as alive,
with a regular health bar and all, which are "undestroyable" as they are
already destroyed (every shot put into them will show as a bounce, they
can't spot but they can get spotted).

Υπάρχει bug που κάνει τα πεθαμένα άρματα να φαίνονται ζωντανά, κανονικά με ζωή, τα άρματα αυτά δεν καταστρέφονται μια και έχουν καταστραφεί (κάθε βολή πάνω τους κάνει bounce, δεν μπορούν να σποτάρουν αλλά μοιάζουν ζωντανά.

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από Astronautis Πεμ Ιαν 24, 2013 2:45 am

Και για να το ξεκαθαρίσω, φυσικά και ισχύει και αυτό που λένε τα παιδιά παραπάνω(perseas, trexas και Midblue) απλά είναι αρκετά δύσκολο και σπάνιο να συμβεί, ειδικά σε άρματα που έχουν πολλά μέλη πληρώματος.
Το είδα πρόσφατα σε video να συμβαίνει σε ένα μικρό tier II άρμα, που είχε μόνο 2 μέλη πληρώματος και όταν το χτύπησαν και βγήκε εκτός μάχης του έγραφε απο κάτω το μήνυμα "all crew members are killed" ενώ είχε ακόμα hp στο άρμα.

Απλά δεν είναι το ίδιο με τα παραδείγματα που έδωσα εγώ παραπάνω που το βλέπουν οι μισοί ψόφιο και οι άλλοι μισοί ζωντανό.
Astronautis
Astronautis

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Πεμ Ιαν 24, 2013 5:23 am

Εδώ ένα σχετικό topic από το επίσημο forum.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/163539-bug-dead-tank-showing-as-alive/

Kostis_Larsson

Δημοσίευση από hoannis Πεμ Οκτ 29, 2015 5:40 pm

Μπορείτε να δείτε βίντεο με παρόμοια περίπτωση.
hoannis
hoannis

Αριθμός μηνυμάτων : 27

https://www.youtube.com\hoannis

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης