WAR THUNDER
+8
HeeroYuy997
Founder
SiegfriedGR
Glaros
Evzonas
Midblue
dimstam
power4
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: WAR THUNDER
power4 έγραψε:Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες αλλά είναι αρκετά κοντά στα κρυφά για τώρα δέντρα !
Για Το war thunder vs wot πιστεύω ότι ξέρουμε όλοι ότι η gaijin θα βγει νικήτρια μιας και επενδύει στην πραγματικότητα και τον αντικαπιταλισμο ενώ φτιάχνει με συχνά μικροupdate ότι πρόβλημα υπάρξει ....όχι σαν κάτι άλλους που μόνο να τρολαρουν ξέρουν !!!
OK ένα ένα τα πράγματα πρώτον οι photo των tech tree είναι λιθηνές απλά οχι με την σειρά και δημοσιεύτικαν σε Γερμανικο περιοδικό μετα απο συνεντευξη και μαζί δοθηκε και η ημερωμηνία οτι βγαίνουν τα άρματα μεσα αυγούστου.
Σε οτι άλλο γράφεις συμφωνώ μαζί σου και όσον αφορα το wot θα αρχίσει να πέρνει π... σύντομα.
Για τα παιδειά που ρώτησαν για paysafe να σας πω ότι ι gajin χρησιμοποιεί την ukash που την βρίσκεις στα περίπτερα εξίσου εύκολα με την paysafe, δεν έχω βάλει ακόμα αλλά απ όσο μου έχουν πει είναι ίδιοι σύστημα με της paysafe.
ingame name:
ZGMF_X20
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Για τις φωτογραφίες στο news discussion στο topic ground forces ένας dev δήλωσε ότι είναι ψεύτικες και τα πραγματικά δέντρα είναι πιο "ενδιαφέροντα" !
Από ότι ξέρω τις ukash τις ενεργοποιείς από ένα site και επιβαρύνεσαι με -7% (αλλά δεν είμαι σίγουρος)!
Από ότι ξέρω τις ukash τις ενεργοποιείς από ένα site και επιβαρύνεσαι με -7% (αλλά δεν είμαι σίγουρος)!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Evzona ποιο spit έχεις στο βίντεο ;
Εγώ εχω μέχρι 7αρια αγγλικά και μέχρι 12αρια γιαπωνέζικα ! (πάλι τα nerfαρισμενα πήρα :p)
Μπείτε στο φόρουμ,missions and maps ,εχω κάνει topic για χάρτη της γραμμής Μεταξά !
Btw τα αγαπημένα μου αεροπλάνα είναι : hurricane, spit Mk 1 & 2 ,zero m2&m3 και το h6k4 (banana bomber) !
Εγώ εχω μέχρι 7αρια αγγλικά και μέχρι 12αρια γιαπωνέζικα ! (πάλι τα nerfαρισμενα πήρα :p)
Μπείτε στο φόρουμ,missions and maps ,εχω κάνει topic για χάρτη της γραμμής Μεταξά !
Btw τα αγαπημένα μου αεροπλάνα είναι : hurricane, spit Mk 1 & 2 ,zero m2&m3 και το h6k4 (banana bomber) !
Ελα power, το MK II ειναι, φιλε θεριζει για τα καλα. Γενικως ολα τα spit ειναι δυνατα οπως τα zero και τα BF109 μεχρι το G2 οσο αφορα τις κλειστες στροφες. το ειδα αυτο που εγραψες φιλε και σ εβαλα και 1+ πρεπει πρεπει για α γινει χαμος
Evzonas- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Είδα το βιντεάκι σου και κατάλαβα ότι είμαι σε καλό δρόμο... τα flaps τα ρημάζω και εγώ συνέχεια raise-combat και χαμήλωμα το throttle για να παίρνει κλειστά τις στροφές.
Αναρωτιέμαι όμως αν με ποντίκι οι fr είναι εφικτές μιας και εκεί πρώτα κοιτάς να μην χάσεις τον έλεγχο και μετά τα υπόλοιπα....
Αναρωτιέμαι όμως αν με ποντίκι οι fr είναι εφικτές μιας και εκεί πρώτα κοιτάς να μην χάσεις τον έλεγχο και μετά τα υπόλοιπα....
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
mid με ποντικι δεν ειναι εφικτο αυτο το πραγμα πκανω στο βιντεο
Evzonas- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Όχι ,είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα απλά υπάρχουν λιγότεροι νουμπαδες !
Αν έχετε να προτείνετε κάποιο joystick που συμπαθεί το WT ακούω
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Καλημέρα στην κοινότητα μετά από πολύ καιρό.Η Gaijin ανακοίνωσε τα tech trees για το νέο παιχνίδι,θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοέμβρη ως open beta(εάν δεν απατώμαι).
Είπα να το ποστάρω εδώ για να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται.Προσωπικά μάλλον λίγο αργότερα θα ξεκινήσω(κατά Δεκέμβρη)λόγω προβλημάτων με την σύνδεση.
Τα λέμε και καλή συνέχεια.
Λονγκ Μήτσος- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Αφού έχω κάνει αρκετές πλέον μάχες μπορώ να πω 2 λόγια παραπάνω. Υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι το WOT ήταν(είναι) pay 2 win, ε αυτοί καλύτερα να μην ακουμπήσουν το WT. Βέβαια στο WT αν είσαι κουλός όσο χρήμα και να ρίξεις δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Απλά τα πάντα κινούνται με χρυσό. Πχ ρίχνεις χρυσό φτιάχνεις πλήρωμα ρίχνεις χρυσό κάνεις elite ένα αεροπλάνο οπότε έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά ξαναλέω αν είσαι κουλός δεν σου δίνει τίποτα. Έχει και εδώ θέμα με το balance αλλά ακόμη και με το tier 1 μπορείς να ρίξεις και μεγάλα tier, επίσης είναι beta που σημαίνει δεν έχει και πολύ κόσμο για να δουλέψει σωστά. Τα πτητικά μοντέλα δεν είναι σωστά ή απλά δεν υπάρχουν. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ ανώτερο από το WOT αλλά έχει θέματα που ελπίζω να τα λύσουν σύντομα. Σε λίγο καιρό μπαίνουν τα άρματα και επιτέλους θα παίζουμε με tiger και δεν το τρυπάνε από παντού(έτσι ελπίζω). Ένα ακόμη καλό είναι ότι δεν πάνε να το ισορροπήσουν αλλά να βάλουν τα πάντα σύμφωνα με το πως ήταν στην πραγματικότητα.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Δεν ξέρω αν συνεχίζεις wt-tanks αλλά χτες ήμουν σε μάχη με ενα pz το τελευταίο πριν το πρώτο tiger. Μέσα στην μάχη λοιπόν ακολουθούσα ένα Tiger σκεφτόμενος αυτο που είπες, δεν το τρυπάνε εύκολα, και ξαφνικά εμφανίζετε ένα Τ-34 tier2 και το παίρνει μονόχιτο μούρη με μούρη.Δεν φαντάζεσαι τι μπινελίκια κατέβασε ο άλλος.dolofonos έγραψε:Αφού έχω κάνει αρκετές πλέον μάχες μπορώ να πω 2 λόγια παραπάνω. Υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι το WOT ήταν(είναι) pay 2 win, ε αυτοί καλύτερα να μην ακουμπήσουν το WT. Βέβαια στο WT αν είσαι κουλός όσο χρήμα και να ρίξεις δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Απλά τα πάντα κινούνται με χρυσό. Πχ ρίχνεις χρυσό φτιάχνεις πλήρωμα ρίχνεις χρυσό κάνεις elite ένα αεροπλάνο οπότε έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά ξαναλέω αν είσαι κουλός δεν σου δίνει τίποτα. Έχει και εδώ θέμα με το balance αλλά ακόμη και με το tier 1 μπορείς να ρίξεις και μεγάλα tier, επίσης είναι beta που σημαίνει δεν έχει και πολύ κόσμο για να δουλέψει σωστά. Τα πτητικά μοντέλα δεν είναι σωστά ή απλά δεν υπάρχουν. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ ανώτερο από το WOT αλλά έχει θέματα που ελπίζω να τα λύσουν σύντομα. Σε λίγο καιρό μπαίνουν τα άρματα και επιτέλους θα παίζουμε με tiger και δεν το τρυπάνε από παντού(έτσι ελπίζω). Ένα ακόμη καλό είναι ότι δεν πάνε να το ισορροπήσουν αλλά να βάλουν τα πάντα σύμφωνα με το πως ήταν στην πραγματικότητα.
Ενώ έχουν σωστή αντιγραφή των βλήμάτων και δει τών ρώσικων HE, αντιθέτως το armor στα γερμανικά το έχουν ξεσκίσει!!!!!!!!!!!
Από του διαόλου την μάνα σου ρίχνουν=μονόχιτος, απο κοντά=μονόχιτος.Τα ρώσικα δεν χρειάζεται να σημαδεύουν. Οταν ρίχνεις σε ένα big ammorack box το αποτέλεσμα είναι BOOOOOOOOOM
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
kaλησπερα.
στο war thunder,μπορειs ενα πληρωμα που το εχειs εκπαιδευσει σε καποιο βαθμο,να το βαλειs σε αλλο αεροπλανο μεγαλυτερου τιερ?
Αν ναι ,πωs το κανειs?
στο war thunder,μπορειs ενα πληρωμα που το εχειs εκπαιδευσει σε καποιο βαθμο,να το βαλειs σε αλλο αεροπλανο μεγαλυτερου τιερ?
Αν ναι ,πωs το κανειs?
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Τα πληρώματα όσο ανεβαίνουν lvl ανεβαίνουν για για όλα τα αεροπλάνα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι train το αεροπλάνο για το πλήρωμα.
Πχ
αν έχεις ένα spitfire mk IX και το πλήρωμα 1 είναι 20 lvl και το πλήρωμα 2 500lvl μπορείς απλά να κάνεις train το αεροπλάνο για το 2 πλήρωμα.
Πχ
αν έχεις ένα spitfire mk IX και το πλήρωμα 1 είναι 20 lvl και το πλήρωμα 2 500lvl μπορείς απλά να κάνεις train το αεροπλάνο για το 2 πλήρωμα.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
μια ερωτηση ακομα.(μιλαω για τα αεροπλανα μαχη).
Ποια ειναι οιποντοι που μειωνουν τη δυναμη του εχθρου?
Απο οτι εχω δει,τρωs αεροπλανο και δεν μειωνεται.
Τα τροχοφορα και τανκ και τα πυροβολεια αφαιρουν ποντουs απο τον εχθρο?(ενταξει σε βασειs Α,Β με αεροδρομια me βομβεs ,αυτο το εχω παρει χαμπαρι οτι μειωνει.)
(den xero agklika kai pelagodromo sunhtos:()
Ποια ειναι οιποντοι που μειωνουν τη δυναμη του εχθρου?
Απο οτι εχω δει,τρωs αεροπλανο και δεν μειωνεται.
Τα τροχοφορα και τανκ και τα πυροβολεια αφαιρουν ποντουs απο τον εχθρο?(ενταξει σε βασειs Α,Β με αεροδρομια me βομβεs ,αυτο το εχω παρει χαμπαρι οτι μειωνει.)
(den xero agklika kai pelagodromo sunhtos:()
ακυρο,βρηκα ενα σαιτ που εχει πολλεs εξηγησειs για το παιχνιδι.
kiasa.orggr68 έγραψε:ακυρο,βρηκα ενα σαιτ που εχει πολλεs εξηγησειs για το παιχνιδι.
Συγνώμη αλλά δεν πρόσεξα το post... Κάτω αριστερά στην οθόνη έχει κάτι σηματάκια tank, πυροβόλα etc με αριθμό από δίπλα αν αυτά φτάσουν στο 0 συνήθως χάνεις και το game. Να ξέρεις ότι αν φας συνήθως τα spoter η εχθρική ομάδα χάνει ποιο γρήγορα ground targets. Spotter είναι συνήθως bf110 etc που πετάν πολύ ψιλά και δεν έχουν όνομα όπως τα bot.
TIP:
Τα πυροβολεία και Τανκ αν τα χτυπήσεις από πίσω μπορείς να τους κάνεις ζημιά και με κανόνια.
TIP:
Τα πυροβολεία και Τανκ αν τα χτυπήσεις από πίσω μπορείς να τους κάνεις ζημιά και με κανόνια.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» War Thunder Updates !.!.!
» War Thunder - Tanks (Closed Beta)
» War Thunder Tank CBT GBOA JOINS :)
» Τμήμα War Thunder
» Good Battle War Thunder
» War Thunder - Tanks (Closed Beta)
» War Thunder Tank CBT GBOA JOINS :)
» Τμήμα War Thunder