Βρηκα το νεο 10αρι μου!! :D
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: Βρηκα το νεο 10αρι μου!! :D
Σε σχέση με το Τ-62 τι διαφορές έχει ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Δε ξέρω τι διαφορές έχει με το T-62A, ξέρω πως έχει κακό depression(δε μπορεί να σημαδέψει χαμηλά) και αυτό μου τη σπάει υπερβολικά!
Βρέθηκα τετ-α-τετ με εχθρικό arty σε ευθεία γραμμή και για ένα μικρό υψοματάκι(ανάχωμα) που βρέθηκε μπροστά μου δε μπόρεσα να το σημαδέψω και έριξα οριακά απο πάνω του!Ως αποτέλεσμα ήταν να με σκοτώσει αμέσως μετά... πφφφ!
Καλό σαν 10άρι, όχι κάτι το ιδιαίτερο.Το βλέπω σαν "ακόμα ένα 10άρι άρμα για τα clan wars" δηλαδή.
Δε μου αρέσει πάντως.Προτιμώ τα άλλα 10άρια mediums καλύτερα.
Βρέθηκα τετ-α-τετ με εχθρικό arty σε ευθεία γραμμή και για ένα μικρό υψοματάκι(ανάχωμα) που βρέθηκε μπροστά μου δε μπόρεσα να το σημαδέψω και έριξα οριακά απο πάνω του!Ως αποτέλεσμα ήταν να με σκοτώσει αμέσως μετά... πφφφ!
Καλό σαν 10άρι, όχι κάτι το ιδιαίτερο.Το βλέπω σαν "ακόμα ένα 10άρι άρμα για τα clan wars" δηλαδή.
Δε μου αρέσει πάντως.Προτιμώ τα άλλα 10άρια mediums καλύτερα.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
.... βασικά δεν έχει καμία ομοιότητα με το Τ-62 παρά μόνο διαφορές ... είναι τα δύο άκρα.... το πιο μεγάλο ROF, το πιο μικρό DPS, η μεγαλύτερη ευστοχία (Τ-62) απέναντι στο μικρότερο RoF, το μεγαλύτερο DPS με μεγάλη διαφορά και το μικρότερο accuracy (121) .... ακόμα έχουμε ένα γρήγορο, ευκίνητο, "άγριο" άρμα με καλό depression και με το χειρότερο armor στην κατηγορία απέναντι σε ένα αργό και δυσκίνητο αλλά με ικανή θωράκιση μπροστά .... επίσης το 121 δεν έχει "κακό" depression απλά δεν έχει καθόλου, έχω την εντύπωση πως ρίχνει σε παράλληλο επίπεδο με το έδαφος αν όχι ψηλότερα... όμως είναι πολύ το DMG αγόρια, ρίχνει πολύ πιο γρήγορα από το IS4 και έχει το ίδιο DPS... συστήνεται ανεπιφύλακτα σε αρχάριους ή λιγότερο ικανούς παίκτες που θέλουν σώνει και καλά 10αρι, καλύτερα να έχουν αυτό πάρα κάποιο από τα άλλα (ή τουλάχιστο ας έχουν όποιο θέλουν αλλά μακριά από την ομάδα μου ... ναι το ξέρω δε γίνεται )
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Πρέπει να κατεβαίνει 5 μοίρες προς κάτω ;Pgregorakis έγραψε:επίσης το 121 δεν έχει "κακό" depression απλά δεν έχει καθόλου, έχω την εντύπωση πως ρίχνει σε παράλληλο επίπεδο με το έδαφος αν όχι ψηλότερα...
Κι άλλο εγκεφαλικό ρε Γιώργο?Test server θες να πείς!power4 έγραψε:Beta test όλα αυτα
Αλλά δε νομίζω να έχει διαφορές και στο release του patch.Θα δούμε...
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
... δε θα έχει διαφορές ... έτσι κι αλλιώς ο test1 με τον test2 δεν έχει καμία διαφορά όσον αφορά τα άρματα .... μόνο σε χρ και κρεντις έκαναν κάποιες μικρορυθμίσεις ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ