συμμετοχη στα event της war gaming
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
συμμετοχη στα event της war gaming
καθομουνα και διαβαζα τα post που εχετε για τα event και μου ηρθε η ιδεα
να δηλωσουμε συμμετοχη οσοι μπορουμε να παιζουμε παρασκευη σαββατο κυριακη στα cup που φτιαχνει η war gaming με 6αρια και 8αρια tier δινουν αρκετο χρυσο τοσο ωστε αν μπουμε στην τελικη 5αδα να βγαλει ο καθε συμμετεχων τον premium λογαριασμο του για τον μηνα
νομιζω οτι καμια clan δεν θα εχει προβλημα να δανισει το team speak της για αυτον τον σκοπο αλλα και στην τελικη θα δωσω εγω την server adress του server μου (ειναι προσωπικος) ή στο raidcall του wotgr.forumgrek για να διεξαγωντε οι μαχες και τα training που θα χρειαστει να κανουμε
η συμμετοχη μας δεν 8α ειναι σαν clan αλλα σαν wotgr.forumgrek συντονιστες του εχγειρηματος θα ειναι οι admin του forum και συμμετοχη μπορουμε να δηλωσουμε ολοι και αν μπορεσουμε ας κατεβασουμε περισσοτερες απο μια ομαδες
περιμενω απαντησεις σας
να δηλωσουμε συμμετοχη οσοι μπορουμε να παιζουμε παρασκευη σαββατο κυριακη στα cup που φτιαχνει η war gaming με 6αρια και 8αρια tier δινουν αρκετο χρυσο τοσο ωστε αν μπουμε στην τελικη 5αδα να βγαλει ο καθε συμμετεχων τον premium λογαριασμο του για τον μηνα
νομιζω οτι καμια clan δεν θα εχει προβλημα να δανισει το team speak της για αυτον τον σκοπο αλλα και στην τελικη θα δωσω εγω την server adress του server μου (ειναι προσωπικος) ή στο raidcall του wotgr.forumgrek για να διεξαγωντε οι μαχες και τα training που θα χρειαστει να κανουμε
η συμμετοχη μας δεν 8α ειναι σαν clan αλλα σαν wotgr.forumgrek συντονιστες του εχγειρηματος θα ειναι οι admin του forum και συμμετοχη μπορουμε να δηλωσουμε ολοι και αν μπορεσουμε ας κατεβασουμε περισσοτερες απο μια ομαδες
περιμενω απαντησεις σας
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Απ: συμμετοχη στα event της war gaming
Για να το κάνουμε bump αυτό το θέμα μιας και πολλοί μπορεί να ενδιαφέρονται...
Προσωπικά δε με απασχολούν τα events τις WG αλλά αν μαζευτείτε ζητήστε όποια βοήθεια θέλετε από εμένα, ειδικότητά μου να είμαι aggressor force σε training rooms.
Προσωπικά δε με απασχολούν τα events τις WG αλλά αν μαζευτείτε ζητήστε όποια βοήθεια θέλετε από εμένα, ειδικότητά μου να είμαι aggressor force σε training rooms.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Για το esl θέλει πολύ δουλειά και χρόνο όπως και 8αρια τούμπανο
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
μπορουμε να κανουμε καποια κινηση ακομα και στα 6αρια που επισης δινουν χρυσο
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Παρόμοια θέματα
» Συμμετοχή στο 3ο campaign!!!
» Αναδιάρθρωση του φόρουμ σχετικά με την συμμετοχή των ομάδων
» East Front - WoT Greece Event (Ανενεργό)
» BONUS CODE ΑΠΟ WAR GAMING
» HELLENIC GAMING COMMUNITY - PHOENIX
» Αναδιάρθρωση του φόρουμ σχετικά με την συμμετοχή των ομάδων
» East Front - WoT Greece Event (Ανενεργό)
» BONUS CODE ΑΠΟ WAR GAMING
» HELLENIC GAMING COMMUNITY - PHOENIX
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk