Γνώμες για τα ελαφρά κινεζάκια?
+2
dolofonos
Founder
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γνώμες για τα ελαφρά κινεζάκια?
Έχει δοκιμάσει κανένας (έστω στον τεστ σερβερ) τα t7 και t8 κινέζικα light (WZ131, WZ132)? Οι αριθμοί στα χαρακτηριστικά τους τα δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα αλλά καμιά φορά η WG "άλλα μας δείχνει κι άλλα μας μπήχνει".
Παίζω αυτή τη στιγμή με το πεντάρι Type T-34 (αρκετά καλό) και σκέφτομαι να ανοίξω το εξαράκι light κανονικά και μετά να το κάνω skip με free xp (φαίνεται άθλιο) και να πάω κατευθείαν στο εφτάρι ώστε να φτάσω από κει στα 9άρι-10αρι mediums που επίσης φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Φοβάμαι όμως μην είναι τίποτα φόλα και αυτά και χάσω τζάμπα 50-60K free xp.
Παίζω αυτή τη στιγμή με το πεντάρι Type T-34 (αρκετά καλό) και σκέφτομαι να ανοίξω το εξαράκι light κανονικά και μετά να το κάνω skip με free xp (φαίνεται άθλιο) και να πάω κατευθείαν στο εφτάρι ώστε να φτάσω από κει στα 9άρι-10αρι mediums που επίσης φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Φοβάμαι όμως μην είναι τίποτα φόλα και αυτά και χάσω τζάμπα 50-60K free xp.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Γνώμες για τα ελαφρά κινεζάκια?
Παιδιά που έπαιξαν μου είπαν ότι είναι πολύ καλά. Εγώ ξεκλείδωσα το 59-16 αλλά ανεβάζω από την σειρά τον medium. To type-58
χάλια. Το 34 ήταν πολύ καλό.
χάλια. Το 34 ήταν πολύ καλό.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Thanks. Έριξα μια ματιά στο επίσημο φόρουμ και βλέπω και από κει πολύ καλά λόγια. Οπότε μάλλον θα τα χώσω τα free xp και ελπίζω να μην το μετανιώσω.
Founder- Admin
Φήμες λένε ότι τα lights είναι πάρα πολύ καλά, τα meds καλά και τα heavies ψιλοχάλια...
Αλλά αυτά είναι απόψεις άλλων παικτών που μπορεί και να μην ευσταθούν.
Αλλά αυτά είναι απόψεις άλλων παικτών που μπορεί και να μην ευσταθούν.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
dolofonos έγραψε: To type-58 χάλια. Το 34 ήταν πολύ καλό.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Πολύ χαίρομαι με αυτά που ακούω (για τα light) Είμαι μια-δυο μέρες μακρυά από το WZ131. Μόλις το πάρω και δοκιμαστεί εντατικά θα ενημερώσω.
Founder- Admin
Χθες έβαλα το 7αρι σε TC(8ρια) και έκανε πολύ καλή δουλειά. Έχουν το κανόνι από το T59 οπότε βγάζουν damage.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Το άνοιξα και το πήρα (το WZ-131), αλλά είναι εντελώς στοκάτο. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα για να δείξει
PS. Μου κατσε και μια χαρά καθώς τον Φεβρουάριο το WZ-131 είναι άρμα του μήνα με +30% credits
PS. Μου κατσε και μια χαρά καθώς τον Φεβρουάριο το WZ-131 είναι άρμα του μήνα με +30% credits
Founder- Admin
dolofonos έγραψε:Χθες έβαλα το 7αρι σε TC(8ρια) και έκανε πολύ καλή δουλειά. Έχουν το κανόνι από το T59 οπότε βγάζουν damage.
Μπαίνει το WZ-131 σε 8άρες TC?? Δεν πιάνεται scout?? Αν ναι πολύ χαίρομαι
Founder- Admin
Μέχρι 8αρια light μπαίνουν, πώς αλλιώς θα βάζανε το AMX 13 90 ?
Π@λιο Κ%^όφ@ρδε!sisifos έγραψε:PS. Μου κατσε και μια χαρά καθώς τον Φεβρουάριο το WZ-131 είναι άρμα του μήνα με +30% credits
Οn topic : Είναι το κινέζικο που μου αρέσει καλύτερα απο όλα μέχρι τώρα.Δε το έχω παίξει βέβαια... αλλά αν θα διαλέγα ένα κινέζικο, αυτό θα ήταν.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Ενα θα πω ειναι οι απολυτοι *διάολοι* του παιχνιδιου, με καλα κανονια ειναι *διάολοι* κανονικοι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Astronautis στις Δευ Φεβ 04, 2013 8:21 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : *Αντικατάσταση παλιοκουβέντας και πιπέρι στο πληκτρολόγιο*)
????????- Επισκέπτης
Πες για να γίνεις υπεύθυνος κινέζικων αρμάτων στο forum... αφού είναι τα αγαπημένα σου.The Judge έγραψε:τώρα να πω εγώ την γνώμη μου?
αμα πω την γνώμη μου, μπορεί να φάω κανα ban
The Judge- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Το φόρουμ μας δεν ρίχνει ban. Το πολύ να σου βάλουμε κάνα extra φόρο
Για το WZ-131 εντυπώσεις τώρα:
Χωρίς 100αρισμένο πλήρωμα και έχοντας βάλει τοπ ερπύστριες, κινητήρα και όπλο.
Θετικά
+Πολύ ευέλικτο
+Πολύ καλή ταχύτητα
+Πολύ καλή επιτάχυνση
+Φανταστικό όπλο για τέτοιου τύπου άρμα
+Πολύ καλό camouflage bonus που δεν χάνεται με την κίνηση (scout)
+Πολύ καλό view range
Αρνητικά
-Ανύπαρκτο armor.
-Πολύ λίγη ζωή. Πεθαίνεις πολύ εύκολα αν φοκάρουν πάνω σου.
-Πολύ μικρό αρνητικό depresion στο όπλο. Χαμηλώνει πολύ λίγο.
-To MM σε βάζει αρκετές φορές και σε T10 μάχες (αναμενόμενο λόγω κλάσης)
Γενικές εντυπώσεις
Τα χαρακτηριστικά του κάνουν αυτό το μικρό διαβολάκι πολύ ενδιαφέρον στο παίξιμο του. Καταρχήν το όπλο του είναι φανταστικό για την κλάση του. Πολύ εύστοχο και ρίχνει κάθε 5sec (πέφτει κι άλλο) 200dmg. Μπορείς να κάνεις sniping άνετα και σε συνδιασμό με το πολύ καλό καμουφλάζ του να μένεις αθέατος.
Επίσης με το όπλο που φέρει, το οποίο παρεμπίπτοντος με χρυσά βλήματα έχει 260 penetration (τρυπάς και 10ρια δλδ) μπορείς να το παίξεις και σαν medium κάνοντας flanking.
Kαι τέλος εννοείται με την ευελιξλια και την ταχύτητα του κάνει πολύ καλό scouting.
Me λίγα λόγια δεν θα βαρεθήτε ποτέ
Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή είναι να μην παρασύρεστε. Και πιστέψτε με αυτό το άρμα σε παρασύρει πολύ εύκολα. Με το καλό κανόνι που διαθέτει και την ταχύτητα κσι την ευελιξία του θα χωθείς πολλές φορές σε μπελάδες που με ένα καθαρόαιμο 5αρι scout δεν θα έμπαινες καθώς δεν έχουν όπλα για dmg. Και όταν ψοφήσεις με 1-2 βολές τότε θυμάσαι πως είσαι χάρτινος και με λίγη ζωή
Για equipment προτείνω:
Ventilation, V. Stab, Coated Optics
Skills (H σειρά είναι προσωπική υπόθεση του καθένα)
Commander: Camouflaz, 6th Sense, BIA
Driver: Camouflaz, Smooth Ride, BIA
Gunner: Camouflaz, Snap Shot, BIA
Loader: Camouflaz, Situational Awaraness, BIA
Για το WZ-131 εντυπώσεις τώρα:
Χωρίς 100αρισμένο πλήρωμα και έχοντας βάλει τοπ ερπύστριες, κινητήρα και όπλο.
Θετικά
+Πολύ ευέλικτο
+Πολύ καλή ταχύτητα
+Πολύ καλή επιτάχυνση
+Φανταστικό όπλο για τέτοιου τύπου άρμα
+Πολύ καλό camouflage bonus που δεν χάνεται με την κίνηση (scout)
+Πολύ καλό view range
Αρνητικά
-Ανύπαρκτο armor.
-Πολύ λίγη ζωή. Πεθαίνεις πολύ εύκολα αν φοκάρουν πάνω σου.
-Πολύ μικρό αρνητικό depresion στο όπλο. Χαμηλώνει πολύ λίγο.
-To MM σε βάζει αρκετές φορές και σε T10 μάχες (αναμενόμενο λόγω κλάσης)
Γενικές εντυπώσεις
Τα χαρακτηριστικά του κάνουν αυτό το μικρό διαβολάκι πολύ ενδιαφέρον στο παίξιμο του. Καταρχήν το όπλο του είναι φανταστικό για την κλάση του. Πολύ εύστοχο και ρίχνει κάθε 5sec (πέφτει κι άλλο) 200dmg. Μπορείς να κάνεις sniping άνετα και σε συνδιασμό με το πολύ καλό καμουφλάζ του να μένεις αθέατος.
Επίσης με το όπλο που φέρει, το οποίο παρεμπίπτοντος με χρυσά βλήματα έχει 260 penetration (τρυπάς και 10ρια δλδ) μπορείς να το παίξεις και σαν medium κάνοντας flanking.
Kαι τέλος εννοείται με την ευελιξλια και την ταχύτητα του κάνει πολύ καλό scouting.
Me λίγα λόγια δεν θα βαρεθήτε ποτέ
Αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή είναι να μην παρασύρεστε. Και πιστέψτε με αυτό το άρμα σε παρασύρει πολύ εύκολα. Με το καλό κανόνι που διαθέτει και την ταχύτητα κσι την ευελιξία του θα χωθείς πολλές φορές σε μπελάδες που με ένα καθαρόαιμο 5αρι scout δεν θα έμπαινες καθώς δεν έχουν όπλα για dmg. Και όταν ψοφήσεις με 1-2 βολές τότε θυμάσαι πως είσαι χάρτινος και με λίγη ζωή
Για equipment προτείνω:
Ventilation, V. Stab, Coated Optics
Skills (H σειρά είναι προσωπική υπόθεση του καθένα)
Commander: Camouflaz, 6th Sense, BIA
Driver: Camouflaz, Smooth Ride, BIA
Gunner: Camouflaz, Snap Shot, BIA
Loader: Camouflaz, Situational Awaraness, BIA
Founder- Admin
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung