Ξεκινάω πρώτος
+57
charlymp
praktoras
GRC_Macedonian
Menelaos
gregorakis
kostasman97
opapor
PanayiotisG
Darkmaster
KILLER01
paokaras1977
psarandis
berekai
panther44
JIMIS2
cgakis
Midblue
dolofonos
Leonidas22
Crazy_Tiger
Kostis_Larsson
xray25gr
Earthmoon
Stamatus13
stamthes
Gabriel_GR
Inncubus
o_dokimos
atreidisGR
jimarask
HeeroYuy997
CmDFalcoN
power4
=GR=Tiger
Λονγκ Μήτσος
giannis71
spatharios
wkurtz
nich
weaver1986
Zeus7
gstathis
Monty57
Rodamanthys
drakoleon
Astoxos
BLACK72
xx11
billys07
death_shadow
wolfcy
misiakoulis
dionum
Astronautis
trexas
Orora
Founder
61 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ξεκινάω πρώτος
καλως ηρθες φιλε GRC_Macedonian καλες μαχες και σε εσενα!
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Ειμαι ο παναγιωτης και στο παιχνιδι ειμαι με το ονομα praktoras
καλες μαχες σε ολους
καλες μαχες σε ολους
praktoras- Αριθμός μηνυμάτων : 1
καλως ηρθες φιλε praktoras(Παναγιωτη) καλες μαχες και σε εσενα!
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Καλώς σας βρήκα. Γιώργος με ψευδώνυμο στο παιχνίδι charlymp
charlymp- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Geia sas paidia onomazomai Giwrgos (Etairos) st paixnidi paizw sxedon ena xrono se auto t account ( sorry gia t greeklish alla o sugkekrimenos upologisths dn exei ellhnika,otan paw A8hna stn diko mou 8a grafw me ellhnika )
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Καλώς ήρθατε Γιώργηδες, καλές μάχες να έχετε.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Καλως σας βρηκα, με λενε Σιμο και ειμαι καλα (λεμε τωρα....) c_mos sto game.
c_mos- Αριθμός μηνυμάτων : 2
c_mos έγραψε:Καλως σας βρηκα, με λενε Σιμο και ειμαι καλα (λεμε τωρα....) c_mos sto game.
αν συνεχίσεις να παίζεις όμως,πολύ αμφιβάλω αν θα συνεχίσεις να χαιρεις άρτιας ψυχολογικής υγείας.Παντως καλές μάχες και να μπαίνεις και στ channel Hellas_Greece που φτιάχνει ο τρεχας και ο,τι θές ρωτάς ελεύθερα
Η αισιοδοξία μου δν έχει όρια,πάρτε με στν γάμο σας να σας πω και τ χρόνου
Γεια σας παιδια, ειμαι ο Μιχαλης και το in-game όνομά μου ειναι nation22, kaλως σας βρηκα παιδια. Το παιχνιδι το παιζω σχεδον 1 μηνα. Δυσκολο ομως και χωρις πολυ πληροφορηση για το τι πρεπει να κανουμε, που να παμε, πως να βαλουμε το "εργαλείο" σε "θανατηφορα" κινηση!!:D
nation22- Αριθμός μηνυμάτων : 1
nation22 έγραψε:Γεια σας παιδια, ειμαι ο Μιχαλης και το in-game όνομά μου ειναι nation22, kaλως σας βρηκα παιδια. Το παιχνιδι το παιζω σχεδον 1 μηνα. Δυσκολο ομως και χωρις πολυ πληροφορηση για το τι πρεπει να κανουμε, που να παμε, πως να βαλουμε το "εργαλείο" σε "θανατηφορα" κινηση!!:D
Μπες στο κανάλι του τρέχα Hellas_Greece εκεί θα δεις εμένα τον Κωστή και καμιά φορά μπαίνει και κανένας ξέμπαρκος και ρώτησέ μας ό,τι θέλεις
Καλώς ήρθες Μιχάλη στη παρέα.
Όπως είπε κ ο Sanguinius όποτε μπεις στο παιχνίδι έλα στο chat channel "Hellas_Greece" κ θα την βρούμε την άκρη...
Υ.Γ. Το κανάλι δεν είναι δικό μου όποιος μπει κ δεν το βρει το δημιουργεί κ μπαίνουμε μετά όλοι. Απλά είμαι πρωινός κ το φτιάχνω συνήθως εγώ!
Καλές μάχες!
Όπως είπε κ ο Sanguinius όποτε μπεις στο παιχνίδι έλα στο chat channel "Hellas_Greece" κ θα την βρούμε την άκρη...
Υ.Γ. Το κανάλι δεν είναι δικό μου όποιος μπει κ δεν το βρει το δημιουργεί κ μπαίνουμε μετά όλοι. Απλά είμαι πρωινός κ το φτιάχνω συνήθως εγώ!
Καλές μάχες!
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
καλησπερα στους αρματιστες, χρησιμο το forum.
μου το ειχαν πει πριν 6 μηνες για το παιχνιδι, αλλα τελικα με επεισαν, εχει ενα μηνα σχεδον, και αφιερωνω 1 ωρα μπορει και 2, να βαζουμε και τιποτα στον κουμπαρα. με λενε χρηστο και στο WoT ειμαι ο falakrosAE. τωρα οσο για το chat του trexa αφου εισαι πρωινος, τοτε σε κανα ρεπο θα επειχηρησω να συνδεθω, αν το βρω βεβαια το καναλι και που
το προβλημα δεν ειναι η ωρες, αλλα ο υπολογιστης εχω machintoh και οσες φορες και αν προσπαθησα να παιξω, με διαφορες λειτουργιες, (εκτος απο μια που θελω ωρες για να γινει) με πεταει εξω, και κανω καταληψη το laptop της γυναικας για λιγο και με την καλοκαιρινη πειριοδο το ανεμηστηρακι δουλευει full:silent:
μου το ειχαν πει πριν 6 μηνες για το παιχνιδι, αλλα τελικα με επεισαν, εχει ενα μηνα σχεδον, και αφιερωνω 1 ωρα μπορει και 2, να βαζουμε και τιποτα στον κουμπαρα. με λενε χρηστο και στο WoT ειμαι ο falakrosAE. τωρα οσο για το chat του trexa αφου εισαι πρωινος, τοτε σε κανα ρεπο θα επειχηρησω να συνδεθω, αν το βρω βεβαια το καναλι και που
το προβλημα δεν ειναι η ωρες, αλλα ο υπολογιστης εχω machintoh και οσες φορες και αν προσπαθησα να παιξω, με διαφορες λειτουργιες, (εκτος απο μια που θελω ωρες για να γινει) με πεταει εξω, και κανω καταληψη το laptop της γυναικας για λιγο και με την καλοκαιρινη πειριοδο το ανεμηστηρακι δουλευει full:silent:
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk