Panther M10
+2
power4
dolofonos
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Panther M10
Καταρχάς ευχαριστώ τον αδελφό (andara) μου που μου στείλε το gold για να το αγοράσω. Έκανα το λάθος και το πήρα σήμερα ενώ αύριο το έχει -30%. Δεν έχω πολλές μάχες ακόμη αλλά το άρμα τα σπάει. Ήθελα κάτι ανάμεσα στο 5 και 8. Κάτι πιο διασκεδαστικό από το T25 και να βγάζει και κάνα φράγκο. Το Τ34 είναι πολύ βαρετό άρμα. Είναι πολύ καλύτερο από τον κανονικό πάνθηρα. Βγάζει πολύ ζημιά και είναι αρκετά ευέλικτο. Λεφτά με prem 40000+ καθαρά. Περισσότερα όταν κάνω περισσότερες μάχες.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Απ: Panther M10
Καλό φενεται ,μπορεί να το πάρω ,το κανόνι λέει τίποτα γιατί φενεται αδύναμο ,η μπροστινή θωράκιση είναι καλή (εξοστρακιζει τίποτα ή σαν το panther) ;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Το κανόνι είναι πολύ καλό αν και μικρό τρύπημα μόνο στα 8αρια έχεις κάποιο θέμα. Παίζεις 7αρια και κάτω οπότε κάνει κανα ντινγκ. Έχεις αρκετή ενέργεια να ανταπεξέλθεις πάντως. 1300 HP για 7 είναι τέλειο.
Είναι πολύ καλό άρμα όντως. Στην ουσία έχει την οδηγική συμπεριφορά του Panther αλλά έχει πιο χαμηλό πύργο και κανόνι με πολύ καλύτερο depression. Το penetretion μην σας ανησυχεί καθόλου καθώς έχει special MM. Νομίζω μέχρι tier 8 τα οποία όμως δεν θα βλέπετε πολύ συχνά. Επίσης μην σας ξενερώνει το πολύ χαμηλό dmg γιατί ρίχνει σαν πολυβόλο (αν θυμάμαι καλά 3,5 κάτι με 100% πλήρωμα, vent και rammer).
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Το ΜΜ πρέπει να μας απασχολεί διότι το τελευταίο διάστημα δεν έχω κάνει σχεδόν κανένα παιχνίδι κάτω από 8αρια, στα οποία ΔΕΝ μπορείς να κάνεις και πολλά. Το λατρεύω το άρμα αλλά λόγο ΜΜ σταμάτησα να παίζω. Είναι απελπισία στα 8αρια πραγματικά.
Δυσκολο γιατι εχει κακο gun και ειναι σχετικα αργο,αλλα ειναι τ αγαπημενο μου τανκ στ παιχνιδι.Ευτυχως που εχει καλουτσικο gun depression.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να στείλω gold σε ένα φίλο? υπάρχει κάποια διαδικασία και πώς? Ευχαριστώ!
elgato- Αριθμός μηνυμάτων : 23
επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω, πως παίρνεις πράγματα για ένα άρμα από αυτά που έχεις στην αποθήκη?
elgato- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ