World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κανονισμοί Forum

Πήγαινε κάτω

Κανονισμοί Forum Empty Κανονισμοί Forum

Δημοσίευση από billys07 Κυρ Φεβ 24, 2013 8:08 am

Χρηστή συμπεριφορά στο Forum

Η κάτωθι απαγόρευση ισχύει τόσο για τα δημόσια θέματα και προσωπικά μηνύματα (PMs). 

Η απαγόρευση περιλαμβάνει:

1. Flaming
2. Δημιουργία άχρηστων μηνυμάτων, ή δημιουργία threads σχετικά με μη χρηστικά θέματα
3. Παρενόχληση ή δυσφημιστικά σχόλια
4. Χυδαίες εκφράσεις/ανάρμοστη γλώσσα
5. Προσωπικές επιθέσεις
6. Προσβολές κατά της προσωπικότητας του ατόμου και κάθε είδος υποτιμητικά σχόλια με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις
7. Υπερβολική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων
8. Κατονομασία και διαπόμπευση(Νaming and Shaming). Δημοσιοποίηση προσωπικών πληροφοριών άλλων χρηστών του forum χωρίς την εκ των προτέρων συγκατάθεσή τους
9. Συζήτηση για κοινωνικά, θρησκευτικά, πολιτικά θέματα που δύνανται να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών
10. Προσβολές προς τα μέλη εποπτείας του forum (moderators κτλ.)
11. Προσβολές ή/και υβριστικά σχόλια μέσω PM, μετά από επιβολή ban ή warning για παράβαση ενός ή περισσότερων κανόνων
12. Aπειλές κατά ζωής και άλλες απειλές βίας και στην πραγματική ζωή, στοχεύουσες είτε άλλους χρήστες του φόρουμ ή μέλη εποπτείας του forum
13. Mηνύματα και συζητήσεις που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών (όπως διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, e-mail, άλλα στοιχεία επικοινωνίας)
14. Spamming και αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. 
15. Aποστολή και δημοσίευση περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright (βλ. cracks) και παράνομου λογισμικού.


 Αναλογιζόμενοι την φύση του μέσου (forums / message board) είναι αδύνατον να επιβλέπουμε συνεχώς και να διαχειριζόμαστε σε πραγματικό χρόνο την συζήτηση. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα από την στιγμή που θα ειδοποιηθούν οι υπεύθυνοι του forum για κάποια παράβαση των κανόνων, μέχρι να μπορέσουν να επιληφθούν της κατάστασης. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι εύλογο, κατά την κρίση των διαχειριστών της σελίδας.


Τυχόν παραβίαση των ανωτέρω κανόνων επισύρει προειδοποιητικό μήνυμα(warning message), η δε κατά συρροή παραβίαση μίας ή παραπάνω απαγορεύσεων, προσωρινή αφαίρεση δικαιωμάτων δημιουργίας μηνυμάτων(κατάσταση Ban)

Συμβουλές και κανόνες χρήσης του forum
1. Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες)
2. Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός
3. Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και "μη ολοκληρωμένες" ή/ και "ανούσιες" απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται. 
4. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους

Ειδικοί κανονισμοί για τις ομάδες (clans)
Οι παρακάτω κανονισμοί αφορούν μόνο τις ομάδες (clans) καθώς και τους αντιπροσώπους τους, που έχουν παρουσία στο φόρουμ μας.

1. Όλα τα θέματα συζητήσεων που αφορούν ομάδες θα πρέπει να ανοίγονται στο αντίστοιχο τμήμα του φόρουμ με ονομασία CLANS και σε κάποια από τις κατηγορίες του. Αυτό γίνετε για να κρατιέται το υπόλοιπο φόρουμ καθαρό για συζητήσεις των υπόλοιπων μελών που δεν ενδιαφέρονται για ομάδες. Θέμα που έχει σχέση με ομάδες και ανοίγεται εκτός του κατάλληλου τμήματος θα μεταφέρεται σε αυτό από τους συντονιστές.

2. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει και να συντηρεί ένα θέμα στην κατηγορία "Παρουσιάσεις Ομάδων" του τμήματος CLANS, στο οποίο θα παρουσιάζει την ομάδα, τους στόχους της, της απαιτήσεις από υποψήφια μέλη και όποια άλλη πληροφορία θέλει. Το ίδιο θέμα θα χρησιμοποιείται από την ομάδα για να παρουσιάζει νέα για την πορεία της στο παιχνίδι. Το θέμα για κάθε ομάδα θα πρέπει να δημιουργείτε από κάποιο διοικητικό στέλεχος της και μόνο. Το θέμα θα παραμένει ανοικτό αλλά θα επιτρέπονται μόνο διευκρινιστικές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους. Κανενός είδους διπλωματική συζήτηση ή άλλου είδους διάλογοι - αντίλογοι δεν θα επιτρέπονται σε αυτά τα θέματα. Οι υπεύθυνοι της κάθε ομάδας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν διαγραφή συγκεκριμένων ποστ από το θέμα της ομάδας τους αν κρίνουν ότι δεν πρέπει να βρίσκονται εκεί.   Τα ποστ που θα κάνει η ομάδα   μέσα στην ανάρτηση παρουσίασης της θα αφορούν μόνο δικά της θέματα προς ενημέρωση του κοινού και με κανένα τρόπο δεν θα θίγουν ή αναφέρουν άλλες ομάδες ή άτομα.  Σε τέτοια περίπτωση θα διαγράφονται αυτόματα.

3. Επικοινωνία και διπλωματικές συζητήσεις μεταξύ των ομάδων επιτρέπονται μόνο στην κατηγορία "Διπλωματία" του τμήματος CLANS και μόνο αφού έχουν ζητήσει να μπουν σε συγκεκριμένο group που θα βλέπει την διπλωματία. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φέρουν στο προφίλ τους τις απαραίτητες πληροφορίες (ομάδα-βαθμός κλπ) ώστε να διευκολύνουν τους συντονιστές του φόρουμ. Οι συζητήσεις θα πρέπει να τηρούνται σε πολιτισμένα επίπεδα και κάθε παρεκτροπή θα προκαλεί κλείδωμα της συζήτησης.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε Ελληνική ομάδα και να δηλώσουν το ενδιαφέρουν τους για αυτό το group στους διαχειριστές μέσο PM.

4. Θέματα που ανοίγονται σε άσχετα σημεία του φόρουμ από απλά μέλη και έχουν σαν θέμα τους ελληνικές ομάδες, θα διαγράφονται αυτόματα. Αν κάποιο απλό μέλος θέλει να ρωτήσει κάτι κάποια ομάδα θα το κάνει στο θέμα παρουσίασης της και μόνο και θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων της ομάδας αυτής να του απαντήσουν. Αν κάποιο μέλος θέλει να αναζητήσει κάποια ομάδα για να ενταχθεί μπορεί να το κάνει στην κατηγορία "Αναζήτηση Ομάδας". Όπου και το topic α κλειδώνεται και οι συζητήσεις θα γίνονται με PM μεταξύ παίκτη και ομάδων.

5. Εμβλήματα στην δεξιά στήλη του φόρουμ μας θα μπορούν να έχουν μόνο ομάδες που διαθέτουν δικές τους ιστοσελίδες (στις οποίες και θα παραπέμπει το έμβλημα) και έχουν αναρτήσει σε αυτές το αντίστοιχο σήμα του φόρουμ μας με link. H διαχείριση του φόρουμ μας διατηρεί την επιφύλαξη ανάρτησης συγκεκριμένου αριθμού εμβλημάτων αν κρίνει ότι δημιουργείται πρόβλημα (χώρος κλπ).
billys07
billys07

Αριθμός μηνυμάτων : 259

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης