ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SOS!!!!
+2
power4
dimitrisP
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SOS!!!!
Ως καινούργιος στο FORUM ττα θερμά μου χαιρετίσματα σε όλους! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, στα θέματα μάλλον:
ΘΕΜΑ 1ον: KV-1: Τα μισώ, τα μισώ, τα μισώ, τα μισω, τα μισώ, τα μισω! Ας μου πει κάποιος με ποιο άρμα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά?( μιλάμε πάντα για άρματα εκτός premium λογαριασμού) Με όσα κι αν έχω δοκιμάσει, κανένα, μα κανένα (μίλάμε για Churchill I το αγγλικό, για τη Matilda, to Hetzer, απ όσα είχα, μάλιστα τα δύο τελευταία τα έχω ακόμα στο γκαράζ μου και παίζω μαζί τους) δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Ριχνεις, ρίχνεις και ξαναρίχνεις, αλλά μετά από δέκα βολές, ζήτημα, αν τους ρίξεις σε ποσοστό κάνα 5%. Ποιο άρμα επιτέλους μπορεί να σταθεί απέναντί τους?
ΘΕΜΑ 2ον: Υπάρχει τρόπος κι αν ναι ποιος είναι αυτός με τον οποίο το άρμα σου γίνεται αόρατο απ τον αντίπαλο? Το χω παρατηρήσει να συμβάινει με αντιπαλους μου και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται
ΘΕΜΑ 3ον: Εχω στο γκαράζ μου τα εξής άρματα: PANZER III Ausf, M7 (αμερικάνικο), Matilda, kai Xetzer. Ποια είναι η γνώμη σας? Είναι καλά? Αξίζει να τα χει κανείς?
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε το topic μου και περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
ΘΕΜΑ 1ον: KV-1: Τα μισώ, τα μισώ, τα μισώ, τα μισω, τα μισώ, τα μισω! Ας μου πει κάποιος με ποιο άρμα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά?( μιλάμε πάντα για άρματα εκτός premium λογαριασμού) Με όσα κι αν έχω δοκιμάσει, κανένα, μα κανένα (μίλάμε για Churchill I το αγγλικό, για τη Matilda, to Hetzer, απ όσα είχα, μάλιστα τα δύο τελευταία τα έχω ακόμα στο γκαράζ μου και παίζω μαζί τους) δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Ριχνεις, ρίχνεις και ξαναρίχνεις, αλλά μετά από δέκα βολές, ζήτημα, αν τους ρίξεις σε ποσοστό κάνα 5%. Ποιο άρμα επιτέλους μπορεί να σταθεί απέναντί τους?
ΘΕΜΑ 2ον: Υπάρχει τρόπος κι αν ναι ποιος είναι αυτός με τον οποίο το άρμα σου γίνεται αόρατο απ τον αντίπαλο? Το χω παρατηρήσει να συμβάινει με αντιπαλους μου και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται
ΘΕΜΑ 3ον: Εχω στο γκαράζ μου τα εξής άρματα: PANZER III Ausf, M7 (αμερικάνικο), Matilda, kai Xetzer. Ποια είναι η γνώμη σας? Είναι καλά? Αξίζει να τα χει κανείς?
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε το topic μου και περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
dimitrisP- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Απ: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ & ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SOS!!!!
Για σου Μήτσο ,απέφευγε τα έντονα γράμματα γιατί έτσι κι αλλιώς θα τα διαβάζουμε ο,τι γραφής , 1) το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι είτε να κρατάς μεγάλες αποστάσεις 300 μέτρα και βαλε είτε να πάρεις κάποιο άρμα με derp κανόνι είτε να φουλαρεις το pz 4 που πέφτοντας πάνω του δεν θα μπορεί να σου ρίξει λόγο της θωράκισης του καλού πύργου ενώ το μεγάλο 75άρι θα του κάνει πολύ ζημία ! Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ανεβείς tier !
2) αυτό που λες είναι το camo mechanics ,μπορείς να βρεις τα πάντα στο wiki που είναι πάνω αριστερά στο site του παιχνιδιού δίπλα από το "region" ,είναι φυσιολογικό απλά πρέπει να μάθεις κάποιους νόμους όπως το να κρύβεσε πίσω από θάμνους !
3) το Matilda και το hertzer είναι καλά και διασκεδαστικα άρματα που ακόμα και παλιοί παίκτες τα έχουν κρατήσει , το πρόβλημα που πρέπει να λύσης είναι το αν θες να αρχίσεις να παίζεις σοβαρά με στόχο να πάρεις μεγάλα άρματα και νέα μπεις σε μια καλή clan(προϋποθέτει χρόνο,πραγματικό χρήμα και τιτάνια νεύρα) ή αν θες να έχεις μόνο μικρα άρματα για να περνά καλά η ώρα ?
2) αυτό που λες είναι το camo mechanics ,μπορείς να βρεις τα πάντα στο wiki που είναι πάνω αριστερά στο site του παιχνιδιού δίπλα από το "region" ,είναι φυσιολογικό απλά πρέπει να μάθεις κάποιους νόμους όπως το να κρύβεσε πίσω από θάμνους !
3) το Matilda και το hertzer είναι καλά και διασκεδαστικα άρματα που ακόμα και παλιοί παίκτες τα έχουν κρατήσει , το πρόβλημα που πρέπει να λύσης είναι το αν θες να αρχίσεις να παίζεις σοβαρά με στόχο να πάρεις μεγάλα άρματα και νέα μπεις σε μια καλή clan(προϋποθέτει χρόνο,πραγματικό χρήμα και τιτάνια νεύρα) ή αν θες να έχεις μόνο μικρα άρματα για να περνά καλά η ώρα ?
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
To KV-1 αντιμετωπίζεται αρκεί να μην το χτυπάς από μπροστά, στο πλάι και λίγο πίσω από τον πύργο μπορεί να πιάσει και φωτιά
Τώρα αν πρέπει να του ρίξεις μπροστά προτίμησε την κοιλιά και τις θυρίδες του οδηγού και του πολυβολητή/ασυρματιστή.
Δες και αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τη θωράκιση του KV-1 αναλυτικά.
http://wotguru.com/wp-content/uploads/2012/08/KV1_Front.jpg
http://wotguru.com/wp-content/uploads/2012/08/KV1_Side.jpg
Γενικά να αποφεύγεις τον πύργο του KV.
Το Hetzer το ξαναπήρα πρόσφατα, βάλτου το 10,5cm πυροβόλο και να ρίχνεις μόνο HE βλήματα (μόνο που δε θα μπορείς να ρίχνεις σε μεγάλες αποστάσεις)
Δε θα σου πω ποια συγκεκριμένα άρματα να κρατήσεις αλλά να κρατήσεις αυτά με τα οποία διασκεδάζεις και ευχαριστιέσαι το παιχνίδι.
Καλώς ήρθες στο forum και καλές μάχες να έχεις.
Τώρα αν πρέπει να του ρίξεις μπροστά προτίμησε την κοιλιά και τις θυρίδες του οδηγού και του πολυβολητή/ασυρματιστή.
Δες και αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τη θωράκιση του KV-1 αναλυτικά.
http://wotguru.com/wp-content/uploads/2012/08/KV1_Front.jpg
http://wotguru.com/wp-content/uploads/2012/08/KV1_Side.jpg
Γενικά να αποφεύγεις τον πύργο του KV.
Το Hetzer το ξαναπήρα πρόσφατα, βάλτου το 10,5cm πυροβόλο και να ρίχνεις μόνο HE βλήματα (μόνο που δε θα μπορείς να ρίχνεις σε μεγάλες αποστάσεις)
Δε θα σου πω ποια συγκεκριμένα άρματα να κρατήσεις αλλά να κρατήσεις αυτά με τα οποία διασκεδάζεις και ευχαριστιέσαι το παιχνίδι.
Καλώς ήρθες στο forum και καλές μάχες να έχεις.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Φίλε Δημήτρη καλωσόρισες στο forum και από εμένα.
Μια καλή λύση είναι να πάρεις και εσύ ένα KV-1 και να το κάνεις τούμπανο. Έτσι θα
μπορείς να μπαίνεις σε μάχες με tier V και IV σαν Top-Tier άρμα,
αποκτώντας πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου. Αν τώρα καταφέρεις να βάλεις
και 1-2 perks and skills στο πλήρωμα σου όπως τα Brothers-in-arms και
το Repairs τότε θα κάνεις τρελές μάχες. Επίσης να ξέρεις ότι με το
συγκεκριμένο άρμα μπορείς εύκολα να μαζεύεις χρήμα και experience.
Πίστεψε με αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια.
Μια καλή λύση είναι να πάρεις και εσύ ένα KV-1 και να το κάνεις τούμπανο. Έτσι θα
μπορείς να μπαίνεις σε μάχες με tier V και IV σαν Top-Tier άρμα,
αποκτώντας πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου. Αν τώρα καταφέρεις να βάλεις
και 1-2 perks and skills στο πλήρωμα σου όπως τα Brothers-in-arms και
το Repairs τότε θα κάνεις τρελές μάχες. Επίσης να ξέρεις ότι με το
συγκεκριμένο άρμα μπορείς εύκολα να μαζεύεις χρήμα και experience.
Πίστεψε με αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια.
Darkmaster- Αριθμός μηνυμάτων : 5
... δυστυχώς είναι μεγάλη συζήτηση και πρακτικά αδύνατο να εξηγήσει κάποιος εδώ, σε έναν αρχάριο παίκτη, πως θα παίξει το παιχνίδι ... το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις λίγο το wiki (όπως είπαν και τα παιδιά) και να δεις τα εκπαιδευτικά βιντεάκια της εταιρίας. Έτσι θα κατανοήσεις βασικούς κανόνες για penetration, slope & spaced armor etc πράγματα απαραίτητα ... Σιγά σιγά θα δεις πως δεν υπάρχουν "αόρατοι" παίκτες ούτε και "ανίκητα" άρματα ... και σίγουρα ναι χρειάζεσαι tier 5 άρματα ... είναι το καλύτερο tier για να "εκπαιδευτεί" κάποιος στο παιχνίδι ... ΜΗΝ προσπαθήσεις να ανέβεις tier αν δεν είσαι έτοιμος, μείνε εκεί, δες αν το παιχνίδι σε ικανοποιεί, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις κάποια ευρώ για να ασχοληθείς πιο σοβαρά κτλ ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Επειδή κάποιοι μου λέτε
για Tier V, έχω το Μ7 που είναι αυτής της κατηγορίας. Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο άρμα εχει πολύ αδύνατη θωράκιση για το εν λόγω επίπεδο. Μια βολή και μου το βγάζουν OFF!
Κάποιος φίλος παραπάνω μου είπε για το PAnzer. Ειχα το Panzer III/IV. Το απέκτησα μετά από πολύωρες μάχες και πίστεψα ότι θα είχα ένα καλό μέσο άρμα για το επίπεδό του. Μάταιες οι προσδοκίες! θωράκιση σαν τσιγαρόχαρτο, που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το χαρακτήρα του μέσου άρματος.
Οσο τα υπόλοιπα που είπατε θα τα μελετήσω με προσοχή.
Υ.Γ.:Κάποιος φίλος παραπάνω είπε για το Hetzer με 10,5 πυροβόλο. ΑΥτό έχω ήδη και.....γαμεί και δέρνει στην κυριολεξία! Το μόνο που με χαλάει στο συγκεκριμένο άρμα είναι ο άχαρος σχεδιασμός του. Εχω μείνει όμως ευχαριστημένος απ τις επιδόσεις του, τόσο, ώστε σκεφτομαι σοβαρά να μην προχωρήσω στο επόμενο STUGIII, poy απ ότι λεχω ακούσει είναι κι αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
για Tier V, έχω το Μ7 που είναι αυτής της κατηγορίας. Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο άρμα εχει πολύ αδύνατη θωράκιση για το εν λόγω επίπεδο. Μια βολή και μου το βγάζουν OFF!
Κάποιος φίλος παραπάνω μου είπε για το PAnzer. Ειχα το Panzer III/IV. Το απέκτησα μετά από πολύωρες μάχες και πίστεψα ότι θα είχα ένα καλό μέσο άρμα για το επίπεδό του. Μάταιες οι προσδοκίες! θωράκιση σαν τσιγαρόχαρτο, που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί το χαρακτήρα του μέσου άρματος.
Οσο τα υπόλοιπα που είπατε θα τα μελετήσω με προσοχή.
Υ.Γ.:Κάποιος φίλος παραπάνω είπε για το Hetzer με 10,5 πυροβόλο. ΑΥτό έχω ήδη και.....γαμεί και δέρνει στην κυριολεξία! Το μόνο που με χαλάει στο συγκεκριμένο άρμα είναι ο άχαρος σχεδιασμός του. Εχω μείνει όμως ευχαριστημένος απ τις επιδόσεις του, τόσο, ώστε σκεφτομαι σοβαρά να μην προχωρήσω στο επόμενο STUGIII, poy απ ότι λεχω ακούσει είναι κι αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Αν και διαβάζοντας το mnm ου φίλου darkmaster μου φαίνετια ότι πρέπει να πουλήσω το M7 και να αρχίσω προσπάθεια για να ξεκλειδώσω ένα KV 1. Οσο κι αν τα μισω΄τα συγκεκριμένα άρματα (η αλήθεια είναι ότι μου χουν κάνει πολλές...."κηδείες") είναι πολύ δυνατά!
To M7 είναι άλλου τύπου άρμα, δεν έχει θωράκιση αλλά είναι αρκετά γρήγορο και αυτή την ταχύτητα και ευελιξία είναι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.
Το ίδιο ισχύει για όλα τα medium του παιχνιδιού, να τα χρησιμοποιείς έχοντας στο μυαλό σου ότι δεν έχουν θωράκιση και τα bounce θα είναι ελάχιστα.
Το ίδιο ισχύει για όλα τα medium του παιχνιδιού, να τα χρησιμοποιείς έχοντας στο μυαλό σου ότι δεν έχουν θωράκιση και τα bounce θα είναι ελάχιστα.
Σε αυτά κυρίως τα tier κάποια άρματα είναι πολύ πιο δυνατά απο τά άλλα,
επίσης σε κάθε tier υπάρχουν κανα δυο άρματα που θεωρούνται "kings"
στο 5 είναι το kv-1 και το pz4, σε 1 vs 1 δεν τα έχεις αυτά τα άρματα γενικά, πάντα πρέπει να σε βοηθήσει η ομάδα. Απο την άλλη δεν είναι γενικά ανάγκη να πας να συναντήσεις το kv-1 - σιγά σιγά θα καταλάβεις οτι είναι ψιλο standard το που πάνε τα heavy άρματα σε κάθε πίστα - όπως και ποιος πρέπει να κρατήσει άμυνα ή ποιος πρέπει να επιτεθεί. Ο ρόλος σου με ένα πιο μικρό άρμα δεν είναι να σκοτώσεις το kv-1 αλλά μαζί με τους άλλους να μην τον αφήσεις να κερδίσει τη μάχη - και να δώσεις χρόνο στην δική σου επίθεση να κερδίσει. Το πως γίνεται αυτό είναι άλλη κουβέντα - όμως βασική αρχή είναι οτι το νεκρό άρμα δεν σποτάρει - 1 σποτ σου εάν τον πιάσεις σε ανοικτό πεδίο μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά εάν το arti τον χτυπήσει.
Ακόμα, οταν παίζεις γρήγορο άρμα γυρίζεις πίσω για ένα decap, αυτός δεν μπορεί να το κάνει.
Στο tier6 τα καλά heavy είναι τα kv1s, και το m6 (υποκειμενικά πάντα)
παίζονται με διαφορετικό τρόπο όμως ! Σύντομα θα κάνεις και tier6 companies εκεί θα χρειαστείς kv1s or hellcat συνήθως.
επίσης σε κάθε tier υπάρχουν κανα δυο άρματα που θεωρούνται "kings"
στο 5 είναι το kv-1 και το pz4, σε 1 vs 1 δεν τα έχεις αυτά τα άρματα γενικά, πάντα πρέπει να σε βοηθήσει η ομάδα. Απο την άλλη δεν είναι γενικά ανάγκη να πας να συναντήσεις το kv-1 - σιγά σιγά θα καταλάβεις οτι είναι ψιλο standard το που πάνε τα heavy άρματα σε κάθε πίστα - όπως και ποιος πρέπει να κρατήσει άμυνα ή ποιος πρέπει να επιτεθεί. Ο ρόλος σου με ένα πιο μικρό άρμα δεν είναι να σκοτώσεις το kv-1 αλλά μαζί με τους άλλους να μην τον αφήσεις να κερδίσει τη μάχη - και να δώσεις χρόνο στην δική σου επίθεση να κερδίσει. Το πως γίνεται αυτό είναι άλλη κουβέντα - όμως βασική αρχή είναι οτι το νεκρό άρμα δεν σποτάρει - 1 σποτ σου εάν τον πιάσεις σε ανοικτό πεδίο μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά εάν το arti τον χτυπήσει.
Ακόμα, οταν παίζεις γρήγορο άρμα γυρίζεις πίσω για ένα decap, αυτός δεν μπορεί να το κάνει.
Στο tier6 τα καλά heavy είναι τα kv1s, και το m6 (υποκειμενικά πάντα)
παίζονται με διαφορετικό τρόπο όμως ! Σύντομα θα κάνεις και tier6 companies εκεί θα χρειαστείς kv1s or hellcat συνήθως.
Παιδιά, σας χαιρετώ και πάλι! Σε συνέχεια προηγούμενου post μου, θα θελα να ρωτήσω: Ως προς το χειρισμό του panzer IV, ποιες είναι ακριβώς οι καλύτερες κινήσεις μ αυτό το άρμα? Μένεις καλυμένος και περιμένεις ή κινείσαι συνέχεια για επιλογή στόχου? Μέχρι τώρα έχω επιλέξει να κάνω το δεύτερο, αλλά δεν μου χει βγεί σε καλό.... Του χω βάλει πάνω το 10,5 πυροβόλο, που ναι μεν κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ το 7,5άρι αλλά στο ζήτημα διάτρησης είναι λίγο κατώτερο απ το 7,5άρι. Συνεπώς ποιο απ τα δύο συμφέρει να χεις καλύτερα πάνω στο άρμα?
Τέλος, θα θελα να ρωτήσω πότε συμφέρει να χρησιμοποείς τα εκρηκτικά βλήματα (αυτά με την πορτοκαλί λωρίδα) και εναντίον ποιων αρμάτων πρέπει να τα χρησιμοποείς? (Το μόνο που ξέρω είναι ότι εκρηκτικά είναι πολύ αποτελεσματικά απέναντι σε ανοικτού τύπου οχήματα, π.χ. SPG) Οταν φερ ειπειν έχεις απέναντί σου βαρύ άρμα, τι είναι καλύτερα, τα κοινά ή τα εκρηκτικά? (Τα διατρητικά βέβαια πιθανό να έιναι τα καλύτερα, αλλά και πιο....ακριβά)
Τέλος, θα θελα να ρωτήσω πότε συμφέρει να χρησιμοποείς τα εκρηκτικά βλήματα (αυτά με την πορτοκαλί λωρίδα) και εναντίον ποιων αρμάτων πρέπει να τα χρησιμοποείς? (Το μόνο που ξέρω είναι ότι εκρηκτικά είναι πολύ αποτελεσματικά απέναντι σε ανοικτού τύπου οχήματα, π.χ. SPG) Οταν φερ ειπειν έχεις απέναντί σου βαρύ άρμα, τι είναι καλύτερα, τα κοινά ή τα εκρηκτικά? (Τα διατρητικά βέβαια πιθανό να έιναι τα καλύτερα, αλλά και πιο....ακριβά)
Και οι δύο τρόποι δουλεύουν αλλά και μπορούν να αποτύχουν. Το που είσαι κρυμμένος και για πόση ώρα, όπως και το που,πότε και με ποιον τρόπο θα κινηθείς είναι αυτά που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.Μένεις καλυμένος και περιμένεις ή κινείσαι συνέχεια για επιλογή στόχου?
Δεν μπορείς να είσαι κρυμμένος πίσω από ένα σπίτι ενώ η μάχη γίνεται αλλού και μπορεί να σε χρειάζονται, ούτε όμως και να τριγυρνάς στο ξέφωτο χωρίς υποστήριξη γιατί θα πεθάνεις γρήγορα και θα ακούσεις διάφορα...
Συνήθως συνδυασμός αυτών των τρόπων είναι αρκετά αποδοτικός, μετακίνηση σε κάποια θέση - παίρνεις μερικές βολές και μετακίνηση σε επόμενη θέση.
Όπως είπες τα ΗΕ βλήματα αποδίδουν εναντίον ανοιχτών οχημάτων, αλλά και αρμάτων με χαμηλή θωράκιση. Για παράδειγμα με το κανόνι των 10.5cm που αναφέρεις ρίχνοντας HE μπορείς να κάνεις περίπου 400 damage στο 10αρι αμερικάνικο heavy αρκεί να του ρίξεις από πίσω στη μηχανή.Τέλος, θα θελα να ρωτήσω πότε συμφέρει να χρησιμοποείς τα εκρηκτικά βλήματα
Τα ΗΕ βλήματα έχουν χημική ενέργεια αυτή χοντρικά μετατρέπεται σε ενέργεια για την έκρηξη, τη διάτρηση και τη ζημιά. Οπότε όσο λιγότερη ενέργεια ξοδευτεί για τη διάτρηση τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα κάνει.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζεις τα αντίπαλα άρματα και το που πρέπει να τους ρίξεις, για παράδειγμα το γερμανικό Ε-75 από πίσω δύσκολα θα του κάνει πάνω από 100 ζημιά ενώ στο αμερικάνικο Μ103 θα δεις από 350 και πάνω. Οπότε όταν ρίχνεις μόνο ΗΕ θα πρέπει να επιλέγεις προσεκτικά τους στόχους αλλά και τον τρόπο που θα τους προσεγγίζεις.
... το 10,5cm κανόνι το "παίζουμε" με premium ammo και το άρμα γίνεται OP (ίσως όχι όσο το M4 σε αντίστοιχο ρόλο αλλά γίνεται) ... χωρίς premium ammo το 7,5cm κανόνι είναι υπέρ αρκετό για το tier του ... το πως θα παίξεις ένα άρμα, και αυτό ισχύει για όλα, εξαρτάται από το πλήρωμα και τον εξοπλισμό που έχεις ... θα υποθέσω, έστω και αυθαίρετα, πως έχεις πλήρωμα χωρίς skills και με τον βασικό εξοπλισμό πχ camonet, toolbox, binos ... έτσι ΔΕΝ μπορείς δυστυχώς να εκτιμήσεις ένα άρμα ... παίξε-φτιάξε το άρμα σου και σιγά σιγά θα βρεις τί τακτική σου ταιριάζει ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Το καλύτερο που έχεις να κανείς δημήτρη είναι να αφήσεις της συμβουλές στην άκρη και να αρχίζεις να πειραματίζεσαι (μην την καλή έννοια) για να καταλάβεις από μόνος σου τι παίζει αφού αν δεν παθεις δεν θα μάθεις. ,σε αυτό μάλιστα μπορούν να σε βοηθήσουν τα 5αρια σου , οι συμβουλές πιστεύω αξίζουν και μάλιστα πολλά μόνο όταν έχεις αποκτήσει την πραγματική εμπειρία γιατί "οι πληροφορίες είναι χρήσιμες σε αυτόν που μπορεί να τις αξιοποιήσει στο έπακρο" γιαυτό πρέπει να βρεις την θέση σου στην ομάδα και να μάθεις να τον ρόλο σου (play-style) ,(φιλόσοφος mode) πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου για απαντήσεις ώστε να βρεις την αγάπη και την πραγματική ευτυχία και να κανείς την σωστή επιλογή (φιλόσοφος mode) ,υπάρχουν πολλόι που έκαναν λάθος επιλογή αρμάτων (και σε τύπο και σε χώρα) και το,πληρώνουν ακόμα
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ