Angling/sidescraping
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Angling/sidescraping
Πριν από μια βδομάδα περίπου είχα μια μακροσκελή συζήτηση με μια ιδιαιτερη και πολύ ικανή παιχτρια για το ποσο βοηθάει οι τακτικές angling μετά την δυνατότητα να αγοράζεις premium βλήματα με credits και καταλήξαμε στο συμπερασμα πως πλέον αυτές οι τακτικές είναι άχρηστες και η καλύτερη λύση είναι το sidescraping.Επίσης πιστεύω με την εισδοχή νέων και γρήγορων αρμάτων τα βαριά τεθωρακισμένα θα έχουν ακομα δυσκολότερο έργο ( βλέπε Maus ).Εσεις τι πιστεύετε;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Απ: Angling/sidescraping
Να πούμε εξ αρχής ότι για να μάθει κάποιος σωστο στήσιμο πρέπει να παίξει με γερμανικα heavy ιδιαίτερα tiger h και tiger 2 ,πιστεύω ότι το angling είναι ακόμα χρήσιμο αλλά τώρα με τις χρυσές πρέπει να αυξάνεις την κλίση σου(βέβαια έτσι δυσκολεύουν τα πράγματα) τώρα το sidescraping πιστεύω ότι είναι διαχρονική αξία γιατί αν το κάνεις σωστά μπορείς να κανεις εξοστρακισμό σε χρυσό βλήμα 400+ pen εφ όσον έχεις το κατάλληλο άρμα !
Αυτό βέβαια με τα χρυσα βλήματα ήταν πολύ κακή επιλογή της WG ,πριν εβδομάδες ένα 6άρι td με τρύπησε 3 φορές από μακριά στο ferdy ,η γνώμη μου είναι να αφαιρεθούν οι χρυσές στα άρματα κάτω των tier8 για να περιοριστεί το πρόβλημα ,(τώρα ανησυχούν στην WG γιατί εμφανίζονται στοιχεία pay to win στο wot...)
Αυτό βέβαια με τα χρυσα βλήματα ήταν πολύ κακή επιλογή της WG ,πριν εβδομάδες ένα 6άρι td με τρύπησε 3 φορές από μακριά στο ferdy ,η γνώμη μου είναι να αφαιρεθούν οι χρυσές στα άρματα κάτω των tier8 για να περιοριστεί το πρόβλημα ,(τώρα ανησυχούν στην WG γιατί εμφανίζονται στοιχεία pay to win στο wot...)
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
...sry τί είναι το sidescraping???
... φυσικά να καταργηθούν οι "χρυσές" κάτω από tier8 να μη σου "τρυπούν" το ferdi αλλά εσύ με το ferdi να φορτώνεις τη "χρυσούλα" σου και να "τρυπάς" το IS4 στα 300+ μέτρα ... "είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε..."
... φυσικά να καταργηθούν οι "χρυσές" κάτω από tier8 να μη σου "τρυπούν" το ferdi αλλά εσύ με το ferdi να φορτώνεις τη "χρυσούλα" σου και να "τρυπάς" το IS4 στα 300+ μέτρα ... "είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε..."
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
xa! xa! xa! poli kalogregorakis έγραψε: "είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε..."
????????- Επισκέπτης
Το sidescraping είναι η πολύ παλιά τακτική του vk ausf b και maus όπου σε κάποια γωνία ενος κτιρίου κρύβουμε το μπροστινό μέρος του hull και φέρνουμε το άρμα σε angling θέση ώστε να είναι ορατό στο εχθρό μόνο η μέση και πίσω του hull και ο πύργος ώστε να μην μπορεί να τρυπήσει τα πλάγια του hull ή το LFP λόγο κλίσης !
Καγκουρικη γλώσσα : το πατηλικωνεις και στο σταυροδρόμι κανείς κωλια με μουρι μέσα και "οπίσθια" έξω για να σου δουν τις καινούριες ζαντες αλλά όχι τον σπασμένο προφυλακτήρα !
Καγκουρικη γλώσσα : το πατηλικωνεις και στο σταυροδρόμι κανείς κωλια με μουρι μέσα και "οπίσθια" έξω για να σου δουν τις καινούριες ζαντες αλλά όχι τον σπασμένο προφυλακτήρα !
Σίγουρα πρέπει να καταργηθούν και γενικά οι διατρησεις στα καινούρια 10ρια είναι εξωφρενικες πλεον ακομα και ένα medium κάνει ρόμπα ένα heavy διαπερνώντας με κάθε βολή την εμπρόσθια θωράκιση,με λιγα λόγια δεν υπαρχει λόγος να βάλεις το μυαλό σου να δουλεψει πως θα χτυπήσεις ένα jagdpanzer e100 ή ένα e-75 απλά φορτωνεις τα χρυσά βλήματα και τέλος
βασικά με όλα τα άρματα μάχης μπορείς να το κάνεις εκτός των γαλλικών και όσων δεν έχουν καλή θωράκιση στους πύργους τους πχ churchill,matilda.Όμως αυτά που είναι τα πλέον κατάλληλα για αυτή την τεχνική είναι όσα έχουν τους πύργους στο πίσω μέρος του σασί.power4 έγραψε:Το sidescraping είναι η πολύ παλιά τακτική του vk ausf b και maus όπου σε κάποια γωνία ενος κτιρίου κρύβουμε το μπροστινό μέρος του hull και φέρνουμε το άρμα σε angling θέση ώστε να είναι ορατό στο εχθρό μόνο η μέση και πίσω του hull και ο πύργος ώστε να μην μπορεί να τρυπήσει τα πλάγια του hull ή το LFP λόγο κλίσης !
https://www.youtube.com/watch?v=akOFgYt0wasgregorakis έγραψε:...sry τί είναι το sidescraping???
Κανείς δεν πρέπει να είναι άτρωτος, πριν τις χρυσές υπήρχαν άρματα που έπαιζαν χύμα επειδή είχαν καλό front armor, τώρα όλα γίνονται και το κόστος που έχουν οι χρυσές δεν σε αφήνει να τις ρίχνεις για πλάκα.
Το βασικό θέμα του παιχνιδιού σε αυτή τη φάση για εμένα είναι οι weekend players νομίζω. Παίζεις ΣΚ και βλέπεις ότι να 'ναι, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί.
Το βασικό θέμα του παιχνιδιού σε αυτή τη φάση για εμένα είναι οι weekend players νομίζω. Παίζεις ΣΚ και βλέπεις ότι να 'ναι, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί.
... μάλιστα, αυτό είναι το sidescraping, ευχαριστώ ... βέβαια το βιντεάκι είναι λίγο σκέτο "craping" αλλά νταξ δεν τρέχει και τίποτα ... το τί θα κάνεις σε μια μάχη 1vs1 δεν έχει και μεγάλη σημασία, διότι 1ο) το παιχνίδι είναι ομαδικό και 2ο) ο παράγοντας τύχη είναι πάρα πολύ μεγάλος ... ένας καλός παίκτης θα προσπαθήσει να μη βρεθεί ποτέ σε θέση να παίξει 1vs1 απέναντι σε ισοδύναμα άρματα και να περιορίσει έτσι όσο μπορεί τον παράγοντα τύχη ...
... τώρα όσον αφορά τις "χρυσές" δε νομίζω πως έχουν αλλάξει κάτι στο παιχνίδι ... οι καλοί παίκτες παρέμειναν καλοί και οι κακοί παρέμειναν κακοί ή αν άλλαξε κάτι αυτό δεν οφείλεται στη χρήση prem ammo ... βασικά πιστεύω πως έκαναν το παιχνίδι πολύ πιο δίκαιο αφού δεν παίζουν πλέον μόνο οι "μεγάλες" clan με prem ammo αλλά μπορεί ο καθένας ... θα μπορούσαν όμως να είχαν ένα όριο πχ το κάθε άρμα να φέρει συγκεκριμένο αριθμό τέτοιων βλημάτων 5-8-10 ανάλογα ...
@ee3509 ... φυσικά και υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ... ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚ
... τώρα όσον αφορά τις "χρυσές" δε νομίζω πως έχουν αλλάξει κάτι στο παιχνίδι ... οι καλοί παίκτες παρέμειναν καλοί και οι κακοί παρέμειναν κακοί ή αν άλλαξε κάτι αυτό δεν οφείλεται στη χρήση prem ammo ... βασικά πιστεύω πως έκαναν το παιχνίδι πολύ πιο δίκαιο αφού δεν παίζουν πλέον μόνο οι "μεγάλες" clan με prem ammo αλλά μπορεί ο καθένας ... θα μπορούσαν όμως να είχαν ένα όριο πχ το κάθε άρμα να φέρει συγκεκριμένο αριθμό τέτοιων βλημάτων 5-8-10 ανάλογα ...
@ee3509 ... φυσικά και υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ... ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚ
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Έχουν αλλάξει πολλά κάποτε ακομα και οι κακοί παίχτες έστω και λίγο αναγκάζονταν να μάθουν 2-3 πράγματα για το παιχνίδι τώρα πλέον έχει φτάσει σε σημείο να μου ριχνουμ με prenium στο AMX 50 100 γιατί εξωστρακιστηκε η προηγούμενη βολή ενός Patton κατά τύχη ελεος δηλαδή :'(
Εταιρε , υπάρχουν πολλά καλά άρματα για sidescraping και το churchill είναι από τα καλύτερα λόγο του σασι του και του μικρού πύργου του (δοκιμασμένο) ,άρματα με πύργο μπροστά ή με πολύ αδύναμο πλαϊνό armor δεν το έχουν... , το is4 πχ αν είχε τον πύργο στην μέση θα ήταν πιο δυνατό ...
Εγώ εχω το pz v -m10 εδώ και ένα μήνα ,μόλις χθες εξοστρακισα 2-3 βλήματα με τρελο angling ,είναι τυχαίο που δεν εχω πετύχει ούτε έναν που να μου ρίξει μερικές φορές και να μου κάνει ντινκγ ;
Εγώ εχω το pz v -m10 εδώ και ένα μήνα ,μόλις χθες εξοστρακισα 2-3 βλήματα με τρελο angling ,είναι τυχαίο που δεν εχω πετύχει ούτε έναν που να μου ρίξει μερικές φορές και να μου κάνει ντινκγ ;
Αυτό είναι το sidescraping (βάζω μια εικόνα για να βοηθήσω την κουβέντα)
Από την άλλη αν ο άλλος σου ρίξει κανονικό βλήμα (όχι χρυσό) και δεν έχεις κάνει angling θα σε τρυπήσει οπότε πάντα προσπαθώ να αυξάνω την θωράκιση ανάλογα βέβαια με την κατάσταση.
Αυτό όμως που με έχει βοηθήσει πολύ είναι η γενικότερη αντιμετώπιση στο παιχνίδι, από τότε που μπορούμε να αγοράζουμε τις premium με credits,είναι ότι παίζω θεωρώντας ότι κάθε βλήμα που θα δεχτώ είναι χρυσό. Δεν αγανακτώ επειδή με τρύπησε κάποιος που κανονικά δε θα έπρεπε αλλά ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα επειδή πήγα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, εκτός αν έχω αποφασίσει ότι πρέπει να δεχτώ κάποιες βολές.
Το παραπάνω φαίνεται πολύ έντονα στο ποσοστό επιβίωσής μου και στο ρυθμό ανόδου του από το Γενάρη και μετά:
Το γράφημα είναι από το PlanetWoT. http://www.planetwot.com/playerStats/?name=Kostis_Larsson&d=eu
Τέλος μιας και αναφέρθηκαν τα Γαλλικά άρματα έχω παρατηρήσει ότι έχουν την τάση να κάνουν αρκετά bounce, κυρίως τα μεγάλα, σε ΗΕΑΤ βλήματα.
Από την άλλη αν ο άλλος σου ρίξει κανονικό βλήμα (όχι χρυσό) και δεν έχεις κάνει angling θα σε τρυπήσει οπότε πάντα προσπαθώ να αυξάνω την θωράκιση ανάλογα βέβαια με την κατάσταση.
Αυτό όμως που με έχει βοηθήσει πολύ είναι η γενικότερη αντιμετώπιση στο παιχνίδι, από τότε που μπορούμε να αγοράζουμε τις premium με credits,είναι ότι παίζω θεωρώντας ότι κάθε βλήμα που θα δεχτώ είναι χρυσό. Δεν αγανακτώ επειδή με τρύπησε κάποιος που κανονικά δε θα έπρεπε αλλά ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα επειδή πήγα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, εκτός αν έχω αποφασίσει ότι πρέπει να δεχτώ κάποιες βολές.
Το παραπάνω φαίνεται πολύ έντονα στο ποσοστό επιβίωσής μου και στο ρυθμό ανόδου του από το Γενάρη και μετά:
Το γράφημα είναι από το PlanetWoT. http://www.planetwot.com/playerStats/?name=Kostis_Larsson&d=eu
Τέλος μιας και αναφέρθηκαν τα Γαλλικά άρματα έχω παρατηρήσει ότι έχουν την τάση να κάνουν αρκετά bounce, κυρίως τα μεγάλα, σε ΗΕΑΤ βλήματα.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
τα prenium έχουν καταστρέψει όλη την τακτική σκέψη του παιχνιδιού,όσον αφορά το churchill το έχω δοκιμάσει διεξοδικά και το αδύνατο σημείο του είναι ο πύργος φυσικά αναφέρομαι στο churchill 1power4 έγραψε:Εταιρε , υπάρχουν πολλά καλά άρματα για sidescraping και το churchill είναι από τα καλύτερα λόγο του σασι του και του μικρού πύργου του (δοκιμασμένο) ,άρματα με πύργο μπροστά ή με πολύ αδύναμο πλαϊνό armor δεν το έχουν... , το is4 πχ αν είχε τον πύργο στην μέση θα ήταν πιο δυνατό ...
το θέμα είναι πως αυτός που έριξε με χρυσό σε άλλη περίπτωση θα σκεφτόταν κάποιον άλλον τρόπο ώστε να νικήσει το πλεονέκτημα της θωράκισης σου.Τα γαλλικά είναι μεγάλη ιστορία έχω κάνει του κόσμου τα κωλόφαρδα boune με το AMX 50 100Kostis_Larsson έγραψε:Αυτό είναι το sidescraping (βάζω μια εικόνα για να βοηθήσω την κουβέντα)
Sanguinius έγραψε:τα prenium έχουν καταστρέψει όλη την τακτική σκέψη του παιχνιδιού,όσον αφορά το churchill το έχω δοκιμάσει διεξοδικά και το αδύνατο σημείο του είναι ο πύργος φυσικά αναφέρομαι στο churchill 1power4 έγραψε:Εταιρε , υπάρχουν πολλά καλά άρματα για sidescraping και το churchill είναι από τα καλύτερα λόγο του σασι του και του μικρού πύργου του (δοκιμασμένο) ,άρματα με πύργο μπροστά ή με πολύ αδύναμο πλαϊνό armor δεν το έχουν... , το is4 πχ αν είχε τον πύργο στην μέση θα ήταν πιο δυνατό ...
Τα hatch είναι κατα κανόνα weak spots
γενικά 89 χιλιοστά θωράκισης ειναι πολύ λιγα για οποιοδήποτε κανονι t5 άνετα διαπερνάει και κάνει ζημια η καλύτερη τακτική ειναι το angling με το churchill.Παρεπιμπτόντως μετά το AMX 50 100 και M4 ειναι το αγαπημένο μου άρμαee3509 έγραψε:Sanguinius έγραψε:τα prenium έχουν καταστρέψει όλη την τακτική σκέψη του παιχνιδιού,όσον αφορά το churchill το έχω δοκιμάσει διεξοδικά και το αδύνατο σημείο του είναι ο πύργος φυσικά αναφέρομαι στο churchill 1power4 έγραψε:Εταιρε , υπάρχουν πολλά καλά άρματα για sidescraping και το churchill είναι από τα καλύτερα λόγο του σασι του και του μικρού πύργου του (δοκιμασμένο) ,άρματα με πύργο μπροστά ή με πολύ αδύναμο πλαϊνό armor δεν το έχουν... , το is4 πχ αν είχε τον πύργο στην μέση θα ήταν πιο δυνατό ...
Τα hatch είναι κατα κανόνα weak spots
Γενικά με τα Βρετανικά πρέπει να εφαρμόζεις τακτική turret down και να κυκλοφορείς κάπως έτσι
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
βασικά και το κητος πρέπει να προστατεύεις για ειναι γεμάτο ammo racks από μπροστάKostis_Larsson έγραψε:Γενικά με τα Βρετανικά πρέπει να εφαρμόζεις τακτική turret down και να κυκλοφορείς κάπως έτσι
Είμαι συγουρος ότι με αυτή την τακτικής μπορούμε να κάνουμε φοβερό angling συν ότι το LFP δεν θα είναι πια weak spot
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/237925-gold-shell-analysis-and-petition-for-balance/ αυτό το post το έκανε η κοπέλα που προανέφερα στην αρχική ανάρτηση αξίζει να του ρίξετε μια ματια
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ