ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ WOT
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ WOT
Δεν βάζω τον εαυτό μου mέσα, γιατί έχω μία μεγάλη (τεράστια) έφεση να βρίζω χυδαία noobαδες ή και να γίνομαι teamkiller όταν συναντώ άτομα μηδενικής φαίας ούσίας που το μόνο που σε προσφέρουν είναι νεύρα και defeats. Παιδιά μη με πέρνεται με κακό μάτι προσπαθώ να τα καταπολεμήσω και να εμπεδώσω πως όλα αυτά είναι μερος του παιχνιδιού ( αυτό μάλλον θα πάρει πολύ καιρό ).
Σε αυτή την κατηγορία θα βάλω ένα άτομο που γνώρισα μέσα στο παιχνίδι και απ΄τι βλέπω είναι πολύ ενεργός και στο forum, ένα μεγάλο ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση σου στα ερωτήματα μου Κωστή (Kostis_Larsson).
Σε αυτή την κατηγορία θα βάλω ένα άτομο που γνώρισα μέσα στο παιχνίδι και απ΄τι βλέπω είναι πολύ ενεργός και στο forum, ένα μεγάλο ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση σου στα ερωτήματα μου Κωστή (Kostis_Larsson).
KwiZats_Haderatz- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Απ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ WOT
Και ο Kostis και o Astronautis που έχει χαθεί τελευταία είναι top.
Με το δούλεμα και λίγο βρίσιμο σε μερικούς δεν έχω πρόβλημα, αλλα με teamkill πηδάς όλη την ομάδα (όσο noob και να είναι κάποιος μπορεί να κάνει passive spot, και έχει hit point για να τον πυροβολήσει κάποιος αντίπαλος) - εάν βρω κάποιον επικίνδυνο (blocker, pusher) απομακρύνομαι και συνήθως πολύ σύντομα βγαίνει off ή πάω αλλού - μια φορά έσπρωξα έναν έξω απο γωνία για να μου δημιουργήσει cover αφού σκοτωθεί (μερικοί άπλα θέλουν να πεθάνουν σε λάθος μέρος)
Αυτό είναι το πρώτο σου account η το δεύτερο
Με το δούλεμα και λίγο βρίσιμο σε μερικούς δεν έχω πρόβλημα, αλλα με teamkill πηδάς όλη την ομάδα (όσο noob και να είναι κάποιος μπορεί να κάνει passive spot, και έχει hit point για να τον πυροβολήσει κάποιος αντίπαλος) - εάν βρω κάποιον επικίνδυνο (blocker, pusher) απομακρύνομαι και συνήθως πολύ σύντομα βγαίνει off ή πάω αλλού - μια φορά έσπρωξα έναν έξω απο γωνία για να μου δημιουργήσει cover αφού σκοτωθεί (μερικοί άπλα θέλουν να πεθάνουν σε λάθος μέρος)
Αυτό είναι το πρώτο σου account η το δεύτερο
Το 2ο είναι, είπα να κανω μια καινούργια αρχή(μακρια απο t28 td αυτό με ξενέρωσε την πρώτη φορα). ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? .
Όσο για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο μάλλον είμαι παραπάνω οξύθυμος από το κανονικό, ασε και τα 48ωρα ban που έχω φάει.
Όσο για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο μάλλον είμαι παραπάνω οξύθυμος από το κανονικό, ασε και τα 48ωρα ban που έχω φάει.
KwiZats_Haderatz- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Μη σκοτώνεις τους δικούς σου... και τα bot (πολλές φορές τα bot είναι πιο έξυπνα από κανονικούς ανθρώπους) ακόμη είναι χρήσιμα αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Έχω κερδίσει παιχνίδια επειδή ακολουθούσα την κίνηση ενός bot από απόσταση και έκανα damage χωρίς να εμφανίζομαι.KwiZats_Haderatz έγραψε:Δεν βάζω τον εαυτό μου mέσα, γιατί έχω μία μεγάλη (τεράστια) έφεση να βρίζω χυδαία noobαδες ή και να γίνομαι teamkiller όταν συναντώ άτομα μηδενικής φαίας ούσίας που το μόνο που σε προσφέρουν είναι νεύρα και defeats.
Σε επίπεδα μέχρι το 6 είναι λογικό να βρίσκεις παίκτες που ακόμη δεν έχουν "καταλάβει" το παιχνίδι, μιας και στα επίπεδα 5-6 είναι που μαθαίνουμε το παιχνίδι. Τώρα αν πετύχεις παίκτες που με 8αρι heavy να έχουν κάτω από 45% σηκώνεις τα χέρια ψηλά μιας και κάτι κάνουν που αποβαίνει εις βάρος της ομάδας τους.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
KwiZats_Haderatz έγραψε:Το 2ο είναι, είπα να κανω μια καινούργια αρχή(μακρια απο t28 td αυτό με ξενέρωσε την πρώτη φορα). ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? .
Τα stats σου δείχνουν παίκτη που έχει ξαναπαίξει, είναι πολύ καλά.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT