message reputation problem
+2
panoc
Founder
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
message reputation problem
Καλησπέρα,
όπως λέει και ο τίτλος έχει εξαφανιστεί το message reputation που σημαίνει οτι δεν μπορώ να δώσω ούτε + ούτε - και βλέπω μόνο τις ψήφους των άλλων.
έχω κάνει πολλαπλά logout,delete cookies, αλλαγή browser και έχω δοκιμάσει απο 3 διαφορετικά Pc και το τηλέφωνο μου .
Καμια ιδέα ???
όπως λέει και ο τίτλος έχει εξαφανιστεί το message reputation που σημαίνει οτι δεν μπορώ να δώσω ούτε + ούτε - και βλέπω μόνο τις ψήφους των άλλων.
έχω κάνει πολλαπλά logout,delete cookies, αλλαγή browser και έχω δοκιμάσει απο 3 διαφορετικά Pc και το τηλέφωνο μου .
Καμια ιδέα ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Απ: message reputation problem
Αλέξη δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Με ενημέρωσαν γιατο θέμα σου και το κοίταξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα στον πίνακα ελέγχου του φόρουμ που να μπορεί να επιρεάσει κάτι τέτοιο.
Έχει κάποιος άλλος μήπως το ίδιο πρόβλημα?
Btw μην ανησυχείς γιατί έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το απενεργοποιήσω. Το είχα βάλει εξαρχής σαν ένα τρόπο για να λέμε ευχαριστώ για κάτι χρήσιμο που βάζει κάποιος συμπαίκτης μας. Όπως όμως και για πολλά άλλα σε αυτό το φόρουμ κάποιοι έχουν βρει άλλη χρησιμότητα σε αυτό. Απλά μέρες τώρα το αφήνω και παρακολουθώ για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλακεία των ανθρώπων.
Btw μην ανησυχείς γιατί έτσι κι αλλιώς σκοπεύω να το απενεργοποιήσω. Το είχα βάλει εξαρχής σαν ένα τρόπο για να λέμε ευχαριστώ για κάτι χρήσιμο που βάζει κάποιος συμπαίκτης μας. Όπως όμως και για πολλά άλλα σε αυτό το φόρουμ κάποιοι έχουν βρει άλλη χρησιμότητα σε αυτό. Απλά μέρες τώρα το αφήνω και παρακολουθώ για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλακεία των ανθρώπων.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
κρίμα είναι βρε σύ ...
Υπήρχαν 3-4 ποστ τις τελευταίες μέρες που πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω γιατί έμαθα κάτι το καινούριο ... κρίμα είναι να μην υπάρχει η δυνατότητα
Υπήρχαν 3-4 ποστ τις τελευταίες μέρες που πραγματικά ήθελα να ευχαριστήσω γιατί έμαθα κάτι το καινούριο ... κρίμα είναι να μην υπάρχει η δυνατότητα
Επισκέπτης- Επισκέπτης
μπορει να ποσταρεις το ευχαριστω, αλλα ξεροντας απο phpbb το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο εχει απενεργοποιηθει (μαλλον λογω abuse).
panoc- Αριθμός μηνυμάτων : 33
panoc έγραψε:μπορει να ποσταρεις το ευχαριστω, αλλα ξεροντας απο phpbb το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο εχει απενεργοποιηθει (μαλλον λογω abuse).
μόνο σε μένα πάνο ??? γιατι οι άλλοι μπορείτε κανονικά ...
και αν ναι γιατί ?????
Επισκέπτης- Επισκέπτης
τώρα η και πριν ???
Γιατι εγώ το παρατήρησα εδώ και αρκετές μέρες και οι υπόλοιποι ψηφίζανε κανονικά ...
Τι στο καλό ... ντεν καταλαμπαινει ... ?!
διορθωση ...
τωρα πρεπει να το απενεργοποίησε ο Αντώνης γιατι πια δεν λέει και διπλα στα ονόματα μας το reputation mas...
Γιατι εγώ το παρατήρησα εδώ και αρκετές μέρες και οι υπόλοιποι ψηφίζανε κανονικά ...
Τι στο καλό ... ντεν καταλαμπαινει ... ?!
διορθωση ...
τωρα πρεπει να το απενεργοποίησε ο Αντώνης γιατι πια δεν λέει και διπλα στα ονόματα μας το reputation mas...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
απο πριν, τουλαχιστο δε μπορουσα απο σημερα νωρις το πρωι, εχθες και
προχθες ελειπα οποτε δε γνωριζω.
προχθες ελειπα οποτε δε γνωριζω.
panoc- Αριθμός μηνυμάτων : 33
Αααα για αυτο δν έχω neg rep στ τελευταία post μου,λέω κι εγώ τ έγινε βαρέθηκαν;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
... φτιάξτε το ASAP ... όλοι θέλουμε να βάλουμε (-) στον Sanguinius & στον xiale ... δεν αντέχουμε άλλο ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ναι ναι να έχω περισευμα,διακιοες έρχονται τώρα λολgregorakis έγραψε:... φτιάξτε το ASAP ... όλοι θέλουμε να βάλουμε (-) στον Sanguinius & στον xiale ... δεν αντέχουμε άλλο ...
sisifos έγραψε:Αλέξη δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Με ενημέρωσαν γιατο θέμα σου και το κοίταξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα στον πίνακα ελέγχου του φόρουμ που να μπορεί να επιρεάσει κάτι τέτοιο.
Ωπα, περίμενε, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί πιστεύω και έχω και αποδείξεις οτι ξένος δάχτυλος και ξένες μυστικές υπηρεσίες έκοψαν το reputation ακριβώς μόλις το δικό μου έγινε μωβ, τι λέω μωβ παραπάνω απο μωβ (ποιό χρώμα ειναι πάνω απο το μωβ?) αυτό τέλος πάντων.
Θεωρώ οτι αξίζει να γίνει διπλωματικό θέμα και προτίθεμαι να διακόψω τις διπλωματικές σχέσεις με τον (αυτόν που το έκοψε τέλος πάντων).
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Κακά τ ψέματα τ μωβ ειναι τ τελειότερο χρώμα,για αυτο και θεοω να μάθω να παίζω τοσο καλα ώστε να έχω μωβ στατιστικά,αλλιώς σιγά μν ασχολιομουν τοσο πολύ με τ wottaramas έγραψε:Ωπα, περίμενε, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί πιστεύω και έχω και αποδείξεις οτι ξένος δάχτυλος και ξένες μυστικές υπηρεσίες έκοψαν το reputation ακριβώς μόλις το δικό μου έγινε μωβ, τι λέω μωβ παραπάνω απο μωβ (ποιό χρώμα ειναι πάνω απο το μωβ?) αυτό τέλος πάντων.sisifos έγραψε:Αλέξη δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Με ενημέρωσαν γιατο θέμα σου και το κοίταξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα στον πίνακα ελέγχου του φόρουμ που να μπορεί να επιρεάσει κάτι τέτοιο.
Θεωρώ οτι αξίζει να γίνει διπλωματικό θέμα και προτίθεμαι να διακόψω τις διπλωματικές σχέσεις με τον (αυτόν που το έκοψε τέλος πάντων).
taramas έγραψε:Ωπα, περίμενε, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί πιστεύω και έχω και αποδείξεις οτι ξένος δάχτυλος και ξένες μυστικές υπηρεσίες έκοψαν το reputation ακριβώς μόλις το δικό μου έγινε μωβ, τι λέω μωβ παραπάνω απο μωβ (ποιό χρώμα ειναι πάνω απο το μωβ?) αυτό τέλος πάντων.
Έλα ρε συ μην είσαι πλεονέκτης, αφού πρόλαβες και έβαλες την μισή σου κλαν να σε ψηφίσει ... μια χαρά το πήγες ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ενημερωση
Το Reputanion εχει απενεργοποιηθει γιαυτο και δεν το βλεπετε πλεον μπορει σε καποιο μελλον να το ξανα ενεργοποιησουμε.
Το παρον τοπικ κλειδωνετε λυθηκε το προβλημα/απορια.
Το Reputanion εχει απενεργοποιηθει γιαυτο και δεν το βλεπετε πλεον μπορει σε καποιο μελλον να το ξανα ενεργοποιησουμε.
Το παρον τοπικ κλειδωνετε λυθηκε το προβλημα/απορια.
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ