ACR Auto Club Revolution
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ACR Auto Club Revolution
Καλησπέρα αυτές της μέρες βρήκα αυτο το game ειναι f2p είναι περίπου όπως το LFS έχω καεί αυτές της 2-3 μέρες υπάρχουν τα upgrades, customization κλπ. έχει πολλές πίστες και "ελάχιστα" αυτοκίνητα αλλά θα προσθέσουν κι άλλα στο μέλλον μάλλον αφού μόλις άνοιξε από Beta...
http://autoclubrevolution.com
δειτε και ενα βιντεακι...
και ένα από τους ειδικούς του επαγγέλματος..
Στο game θα με βρειτε με το όνομα MrBillys
http://autoclubrevolution.com
δειτε και ενα βιντεακι...
και ένα από τους ειδικούς του επαγγέλματος..
Στο game θα με βρειτε με το όνομα MrBillys
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Απ: ACR Auto Club Revolution
Μπήκα και εγώ με το bmw523igr αλλά δεν μπορώ να μπω σε αγώνα με τίποτα μου λέει ότι δεν τρέχει την εφαρμογή ενώ δουλεύει. Ρε την WG τι κάνει.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
OK δεν δουλεύει με το Opera θέλει όλους τους άλλους browser.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
εμενα θα με βρειτε σαν cgakis ενταξει καλουτσικο ειναι αλλα πρεπει να δω τι γινεται με τις πορτοκαλι μαρκες για upgrade δεν ξερω θελουν μονο euro ή τις κερδιζεις μεσα απο αγωνες
σημερα θα το δοκιμασω με pc game pad αφου βρηκα το stikaki του wirless οποτε θα δω γιατι με τα κουμπια αστα να παν
σημερα θα το δοκιμασω με pc game pad αφου βρηκα το stikaki του wirless οποτε θα δω γιατι με τα κουμπια αστα να παν
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
dolofonos
Ναι θελει Chrome η Firefox
χαχα και εγω στην αρχη με το πληκτρολογιο αστα... μετα εβαλα την τιμονιερα και πηγε λιγο καλυτερα αχαχα
τωρα για τα πορτοκαλι αυτα οχι δν τα κερδιζεις τα αγοραζεις δηλαδη σαν τα Gold του WoT. μονο τα Cr κ exp κερδιζεις μετα απο αγωνες...τα upgrades τα κανεις και με τους 2 τροπους.
OK δεν δουλεύει με το Opera θέλει όλους τους άλλους browser.
Ναι θελει Chrome η Firefox
cgakis έγραψε:εμενα θα με βρειτε σαν cgakis ενταξει καλουτσικο ειναι αλλα πρεπει να δω τι γινεται με τις πορτοκαλι μαρκες για upgrade δεν ξερω θελουν μονο euro ή τις κερδιζεις μεσα απο αγωνες
χαχα και εγω στην αρχη με το πληκτρολογιο αστα... μετα εβαλα την τιμονιερα και πηγε λιγο καλυτερα αχαχα
τωρα για τα πορτοκαλι αυτα οχι δν τα κερδιζεις τα αγοραζεις δηλαδη σαν τα Gold του WoT. μονο τα Cr κ exp κερδιζεις μετα απο αγωνες...τα upgrades τα κανεις και με τους 2 τροπους.
Έχει και κανονικούς αγώνες όπως το LFS ή μόνο Time Challenges? Επίσης έχει όψη μέσα από το κάθισμα του οδηγού?
EDIT: Επίσης billy εσύ που έχεις τιμονιέρα. Force Feedback έχει? Και αν ναι έχει καλή αίσθηση?
EDIT: Επίσης billy εσύ που έχεις τιμονιέρα. Force Feedback έχει? Και αν ναι έχει καλή αίσθηση?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Τρι Ιουν 18, 2013 11:40 pm, 1 φορά
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
οχι εχει camera μονο hood κοντα μακρια και εξωτερικη κοντα μακρια τωρα για τους αγωνες LFS = ?
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Εννοώ να συναγωνίζονται ταυτόχρονα πολλά αυτοκίνητα στην πίστα για συγκεκριμένους γύρους, στούκες, pitstops για επισκευές και τέτοια.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
λοιπον εχει αγωνες με Elinimetor (νμζ ειναι μια ευθεια και οποιος φτασει πρωτος νικαει η ειναι πολλα ατομα και καθε γυρο ο ενας βγαινει νοκ ουτ..)
εχει Singelplayer οπου προσπαθεις να σπασεις χρονους που εχει κανει καποιος αλλος παιχτης...
Αλλα και Singleplayer με A.I.
καμερες εδω μολις τωρα το εμαθα οτι εχει inside Cockpit αλλα νμζ ειναι μονο σε μερικα modelα που εχουν φτιαξει δεν εχουν ολα πχ το BMW M1 εχει cockpit...
ForceFeedBack εχει καλο αμα βγαλεις και τα Traction Control k Stability Control k Assisted Braking ειναι εντελως διαφορετικο οταν ξεκινας με φουλ γκαζια σου πεταει κωλο... εγω την G27 την εχω ρυθμισει απο τον profiler..
Edit sorry τωρα ειδα το αλλο ερωτημα οχι δν εχει pitstops τα αυτοκινητα μπορουν να στουκαρουν(βεβαια δν χαλαει η λαμαρινα οπως το ΛΦΣ) αλλα αμα το κανεις παρα πολυ σε kickari για Assault/Agressive Driving...
Edit 2 εμαθα κιολας οτι αν εισαι σε ομαδα (κλαν) περνεις κατι bonus λευτα,exp και e-Bucks αλλα δν το εχω δοκιμασει...
εχει Singelplayer οπου προσπαθεις να σπασεις χρονους που εχει κανει καποιος αλλος παιχτης...
Αλλα και Singleplayer με A.I.
καμερες εδω μολις τωρα το εμαθα οτι εχει inside Cockpit αλλα νμζ ειναι μονο σε μερικα modelα που εχουν φτιαξει δεν εχουν ολα πχ το BMW M1 εχει cockpit...
ForceFeedBack εχει καλο αμα βγαλεις και τα Traction Control k Stability Control k Assisted Braking ειναι εντελως διαφορετικο οταν ξεκινας με φουλ γκαζια σου πεταει κωλο... εγω την G27 την εχω ρυθμισει απο τον profiler..
Edit sorry τωρα ειδα το αλλο ερωτημα οχι δν εχει pitstops τα αυτοκινητα μπορουν να στουκαρουν(βεβαια δν χαλαει η λαμαρινα οπως το ΛΦΣ) αλλα αμα το κανεις παρα πολυ σε kickari για Assault/Agressive Driving...
Edit 2 εμαθα κιολας οτι αν εισαι σε ομαδα (κλαν) περνεις κατι bonus λευτα,exp και e-Bucks αλλα δν το εχω δοκιμασει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την billys07 στις Τετ Ιουν 19, 2013 12:41 am, 2 φορές συνολικά
Promo!
Να νε καλα τα παιδια στο chat τους ρωτησα ποιο αμαξι να αγορασω και μου εδωσαν ενα δωρεαν ;P το BWM M1
Εδω.. https://autoclubrevolution.com/en/bmw (εχει και cockpit)
Να νε καλα τα παιδια στο chat τους ρωτησα ποιο αμαξι να αγορασω και μου εδωσαν ενα δωρεαν ;P το BWM M1
Εδω.. https://autoclubrevolution.com/en/bmw (εχει και cockpit)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ