ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ XP ,
Η ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝ?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ XP ,
Η ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝ?
BLACK72- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΕΣ.
Στις λεπτομέρειες τώρα...
α)ΚΕΦΑΛΑΙΑ βάζουμε 1.στους τίτλους, 2.όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι και 3.όταν θέλουμε να δείξουμε πως φωνάζουμε.
Μερικοί τα βρίσκουν κουραστικά, εμενα πάλι δε με πειράζει, αλλά όσο μπορείς να τα αποφευγείς καλό είναι.
β)Καλό θα είναι ο τίτλος στα θέματα να είναι όσο γίνεται πιο επεξηγηματικός για το τι εμπεριέχεται στο κυρίως θέμα του Post και όχι απλά "ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?", "ΒΟΗΘΕΙΑ", "ΠΝΙΓΟΜΑΙ", "ΣΩΣΤΕ ΜΕ", "ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?" κλπ... ώστε να είναι το forum όσο γίνεται πιο νοικοκυρεμένο και πιο εύχρηστο όταν αναζητάμε παλαιότερα θέματα.
Επίσης
γ)Θα ήθελα να ρίχνουμε μια καλύτερη ματιά για το που μπορεί να ταιριάζει καλύτερα ένα post-θέμα μας πριν το ανεβάσουμε στο forum.
Όχι γιατί έχω εγώ τέτοιο βίτσιο.Είπαμε, για να είναι όσο γίνεται πιο νοικοκυρεμένο το forum.
Κρητικέ μου, στα λέω αυτά με καλή διάθεση και πιστεύω να το καταλαβαίνεις.
Σέβομαι το "αναρχικό" σου πνεύμα, απλά επειδή έχουμε κάνει και μάχες μαζί και σε έχω για τσακάλι, πιστεύω πως μπορείς και καλύτερα αν θές.
Μη με βάζεις να κυνηγάω τα post σου και τα θέματα σου κάθε φορά.Λυπήσου με!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!
*Τα πράσινα ισχύουν για όλους μας εννοείται!
ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΕΣ.
Στις λεπτομέρειες τώρα...
α)ΚΕΦΑΛΑΙΑ βάζουμε 1.στους τίτλους, 2.όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι και 3.όταν θέλουμε να δείξουμε πως φωνάζουμε.
Μερικοί τα βρίσκουν κουραστικά, εμενα πάλι δε με πειράζει, αλλά όσο μπορείς να τα αποφευγείς καλό είναι.
β)Καλό θα είναι ο τίτλος στα θέματα να είναι όσο γίνεται πιο επεξηγηματικός για το τι εμπεριέχεται στο κυρίως θέμα του Post και όχι απλά "ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?", "ΒΟΗΘΕΙΑ", "ΠΝΙΓΟΜΑΙ", "ΣΩΣΤΕ ΜΕ", "ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?" κλπ... ώστε να είναι το forum όσο γίνεται πιο νοικοκυρεμένο και πιο εύχρηστο όταν αναζητάμε παλαιότερα θέματα.
Επίσης
γ)Θα ήθελα να ρίχνουμε μια καλύτερη ματιά για το που μπορεί να ταιριάζει καλύτερα ένα post-θέμα μας πριν το ανεβάσουμε στο forum.
Όχι γιατί έχω εγώ τέτοιο βίτσιο.Είπαμε, για να είναι όσο γίνεται πιο νοικοκυρεμένο το forum.
Κρητικέ μου, στα λέω αυτά με καλή διάθεση και πιστεύω να το καταλαβαίνεις.
Σέβομαι το "αναρχικό" σου πνεύμα, απλά επειδή έχουμε κάνει και μάχες μαζί και σε έχω για τσακάλι, πιστεύω πως μπορείς και καλύτερα αν θές.
Μη με βάζεις να κυνηγάω τα post σου και τα θέματα σου κάθε φορά.Λυπήσου με!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!
*Τα πράσινα ισχύουν για όλους μας εννοείται!
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ - ΠΝΙΓΟΜΑΙΙΙΙ- ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑ.......
ΧΑΧΑΧΑ!!
Ρε γαμ..... τις αναβαθμίσεις τους μέσα.
Δέν ανήγει το μ@#$% παιχνίδι με τίποτα.
Εχει κολήσει στο cheking for apdates τώρα και ώρες, να πάρει ο διά..........................................
ΧΑΧΑΧΑ!!
Ρε γαμ..... τις αναβαθμίσεις τους μέσα.
Δέν ανήγει το μ@#$% παιχνίδι με τίποτα.
Εχει κολήσει στο cheking for apdates τώρα και ώρες, να πάρει ο διά..........................................
BLACK72- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Άνοιξε το απο το WorldOfTanks.exe μου έχει συμβεί και εμένα.
CmDFalcoN- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ