ESL Cups Competition
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ESL Cups Competition
Μιας και ξαναέπιασα λίγο το WOT υπάρχει μία σκέψη να ξανά ασχοληθώ λίγο με το συγκεκριμένο άθλημα, αφού ο ανταγωνισμός είναι που μου αρέσει. Αν είναι κανείς που το σκέφτεται ή έχει ασχοληθεί ας ενημερώσει. Ξαναλέω είναι μόνο σκέψη προς το παρόν. Τo βασικά είναι να έχεις αρκετά 8ρια άρματα τουλάχιστον 3 skill και βέβαια να το κατέχεις πολύ καλά το άθλημα του WOT και να είσαι online τις ώρες esl. Αυτή είναι η ομάδα μου. http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_141/team/6885252/
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Απ: ESL Cups Competition
... το βασικό είναι να έχεις τον LTK manager ... θα σου κλείσει τρελές μεταγραφές το γενάρη ... βλέπω από liveIT μέχρι jerrycan στην ομάδα σας ...
... ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από υψηλός στο ESL, είναι πλέον πάρα πολλοί οι επαγγελματίες που συμμετέχουν ... καλή επιτυχία ...
ps... αν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο WoT ρίξε κανά pm ... έχω μιλήσει με αρκετούς "ξενιτεμένους" από HAMI & EXNOM που δεν περνούν και πολύ καλά στα ξένα ...
... ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από υψηλός στο ESL, είναι πλέον πάρα πολλοί οι επαγγελματίες που συμμετέχουν ... καλή επιτυχία ...
ps... αν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο WoT ρίξε κανά pm ... έχω μιλήσει με αρκετούς "ξενιτεμένους" από HAMI & EXNOM που δεν περνούν και πολύ καλά στα ξένα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Δε νομίζω να προτιμήσουν την ομάδα σου οι ΠΑΟΚτζηδες
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Greg το ξέρω ότι το εσλ είναι δύσκολο αλλά πάντα αυτά μου άρεσαν. Έχω παίξει με μοβουλίνια και είδα πόσο καλά το κατέχουν και έχουμε κερδίσει(δύσκολα εννοείτε). Απλά πάντα είχαμε 2-3 που δεν είχαν άρματα δεν είχαν πλήρωμα σωστό κτλ. Σήμερα δοκίμασα και αυτά τα team battle και είδα ότι παρότι όλοι είμαστε σκουριασμένοι δεν μασάμε(13νίκες-3ήττες). Επιτέλους μαζευτήκαμε κάμποσοι διάσπαρτοι και είχε πάλι καλό χαβαλέ. Βέβαια ο ΛΤΚ δεν έμπαινε με τίποτα. Τι να κάνω ρε Κωστή έχουμε και ένα κόλλημα άσε που μόνο 2 από την παλιά ομάδα είμαστε Αρειανοί.
ps. Με έχουν ενημερώσει αρκετοί από τις παλιές καραβάνες ότι είναι έτοιμοι με το κουμπί αποχώρησης(από τις κλαν τους) αν ξανά στήσουμε κλαν.
ps. Με έχουν ενημερώσει αρκετοί από τις παλιές καραβάνες ότι είναι έτοιμοι με το κουμπί αποχώρησης(από τις κλαν τους) αν ξανά στήσουμε κλαν.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
... καλά τώρα μη συγκρίνεις team battles με ό,τι άλλο ... τα team battles υπάρχουν για 2 λόγους, 1ος) για να pwnαρεις νουμβάκια και 2ος) για να γκριντάρεις 8αρια ... στην EFE παίζουν ΤΒ χωρίς commander εντελώς ελεύθερα μόνο και μόνο για το grinding ...
... στα TC είναι κάπως πιο ανεβασμένο το επίπεδο αλλά κι εκεί η απόσταση με το ESL είναι χάσμα ... έπαιξα 2-3 μέρες TC με την ομάδα του hami και κάναμε ήττα μετά από 40-50 μάχες, και φυσικά έπρεπε να συμβεί κάτι απρόσμενο πχ. κάποιο blow up ή κάποιο d/c ... πριν κανα μήνα έκανε ρεκόρ 110 στα 110 !!! νταξ έχει πλάκα να νικάς αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει και όριο ...
ps... εγώ ξέρω αρκετούς που με την ολοκλήρωση του campaign (τρελή μούφα το 2ο campaign anyway) θα πατήσουν leave clan έτσι κι αλλιώς ... θα υπάρχουν αρκετές μοναχικές ψυχές εκεί έξω ...
... στα TC είναι κάπως πιο ανεβασμένο το επίπεδο αλλά κι εκεί η απόσταση με το ESL είναι χάσμα ... έπαιξα 2-3 μέρες TC με την ομάδα του hami και κάναμε ήττα μετά από 40-50 μάχες, και φυσικά έπρεπε να συμβεί κάτι απρόσμενο πχ. κάποιο blow up ή κάποιο d/c ... πριν κανα μήνα έκανε ρεκόρ 110 στα 110 !!! νταξ έχει πλάκα να νικάς αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει και όριο ...
ps... εγώ ξέρω αρκετούς που με την ολοκλήρωση του campaign (τρελή μούφα το 2ο campaign anyway) θα πατήσουν leave clan έτσι κι αλλιώς ... θα υπάρχουν αρκετές μοναχικές ψυχές εκεί έξω ...
... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους ... πρέπει να εξαντλήθηκαν οι γερμανικές βρισιές σε λιγότερο από 3-4 λεπτά ...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ