World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ESL Cups Competition

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ESL Cups Competition Empty ESL Cups Competition

Δημοσίευση από dolofonos Τρι Δεκ 10, 2013 6:17 pm

Μιας και ξαναέπιασα λίγο το WOT υπάρχει μία σκέψη να ξανά ασχοληθώ λίγο με το συγκεκριμένο άθλημα, αφού ο ανταγωνισμός είναι που μου αρέσει. Αν είναι κανείς που το σκέφτεται ή έχει ασχοληθεί ας ενημερώσει. Ξαναλέω είναι μόνο σκέψη προς το παρόν. Τo βασικά είναι να έχεις αρκετά 8ρια άρματα τουλάχιστον 3 skill και βέβαια να το κατέχεις πολύ καλά το άθλημα του WOT και να είσαι online τις ώρες esl. Αυτή είναι η ομάδα μου. http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_141/team/6885252/
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ESL Cups Competition Empty Απ: ESL Cups Competition

Δημοσίευση από gregorakis Τετ Δεκ 11, 2013 8:26 am

... το βασικό είναι να έχεις τον LTK manager ... θα σου κλείσει τρελές μεταγραφές το γενάρη ... βλέπω από liveIT μέχρι jerrycan στην ομάδα σας   Cool  ... 

... ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από υψηλός στο ESL, είναι πλέον πάρα πολλοί οι επαγγελματίες που συμμετέχουν ... καλή επιτυχία ...

ps... αν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο WoT ρίξε κανά pm ... έχω μιλήσει με αρκετούς "ξενιτεμένους" από HAMI & EXNOM που δεν περνούν και πολύ καλά στα ξένα ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Kostis_Larsson Τετ Δεκ 11, 2013 11:16 am

Δε νομίζω να προτιμήσουν την ομάδα σου οι ΠΑΟΚτζηδες    lol! 

Kostis_Larsson

Αριθμός μηνυμάτων : 651

Δημοσίευση από dolofonos Τετ Δεκ 11, 2013 5:22 pm

Greg το ξέρω ότι το εσλ είναι δύσκολο αλλά πάντα αυτά μου άρεσαν. Έχω παίξει με μοβουλίνια και είδα πόσο καλά το κατέχουν και έχουμε κερδίσει(δύσκολα εννοείτε). Απλά πάντα είχαμε 2-3 που δεν είχαν άρματα δεν είχαν πλήρωμα σωστό κτλ. Σήμερα δοκίμασα και αυτά τα team battle και είδα ότι παρότι όλοι είμαστε σκουριασμένοι δεν μασάμε(13νίκες-3ήττες). Very Happy  Επιτέλους μαζευτήκαμε  κάμποσοι διάσπαρτοι και είχε πάλι καλό χαβαλέ. Βέβαια ο ΛΤΚ δεν έμπαινε με τίποτα. Τι να κάνω ρε Κωστή έχουμε και ένα κόλλημα άσε που μόνο 2 από την παλιά ομάδα είμαστε Αρειανοί. Embarassed 

ps. Με έχουν ενημερώσει αρκετοί από τις παλιές καραβάνες ότι είναι έτοιμοι με το κουμπί αποχώρησης(από τις κλαν τους) αν ξανά στήσουμε κλαν.
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Δεκ 12, 2013 1:40 am

... καλά τώρα μη συγκρίνεις team battles με ό,τι άλλο ... τα team battles υπάρχουν για 2 λόγους, 1ος) για να pwnαρεις νουμβάκια και 2ος) για να γκριντάρεις 8αρια ... στην EFE παίζουν ΤΒ χωρίς commander εντελώς ελεύθερα μόνο και μόνο για το grinding ...  
... στα TC είναι κάπως πιο ανεβασμένο το επίπεδο αλλά κι εκεί η απόσταση με το ESL είναι χάσμα ... έπαιξα 2-3 μέρες TC με την ομάδα του hami και κάναμε ήττα μετά από 40-50 μάχες, και φυσικά έπρεπε να συμβεί κάτι απρόσμενο πχ. κάποιο blow up ή κάποιο d/c ... πριν κανα μήνα έκανε ρεκόρ 110 στα 110 !!! νταξ έχει πλάκα να νικάς αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει και όριο ...

ps... εγώ ξέρω αρκετούς που με την ολοκλήρωση του campaign (τρελή μούφα το 2ο campaign anyway) θα πατήσουν leave clan έτσι κι αλλιώς ... θα υπάρχουν αρκετές μοναχικές ψυχές εκεί έξω   Suspect ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από iRocket Παρ Δεκ 13, 2013 9:29 am

http://postimg.org/image/lzg5lm2tz/
 Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz  Razz

iRocket

Αριθμός μηνυμάτων : 24

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Δεκ 13, 2013 10:30 am

... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους ... πρέπει να εξαντλήθηκαν οι γερμανικές βρισιές σε λιγότερο από 3-4 λεπτά ...
gregorakis
gregorakis

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης