ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
+11
3ise3ise
taramas
Marita89
billys07
Papamitsakoss
[GREEK]aris25
dolofonos
cgakis
Sanguinius
Kostis_Larsson
LASKAS
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΑΠΛΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....
Ανοίγω μια clan χωρίς όνομα ( δεν με ενδιαφέρει η ονομασία ...βάλτε ότι θέλετε ) που όσο και να με πιέσετε δεν θα είμαι στην διοίκηση και δίνω τον λόγο μου σε αυτό το θέμα γραπτώς.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
Νομίζω μετά απο 40.000 μάχες δικαιούμαι να έχω άποψη για το παιχνίδι.Βάζω λοιπόν τις βάσεις για την λειτουργία της clan με ένα πολύ απλό καταστατικό
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
Η clan λειτουργεί με βασικό στόχο:
Τις νίκες που θα φέρουν χρυσό στους παίκτες.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού θέτω μερικούς απλούς κανόνες :
1)Απαγορεύονται οι αυταρχικές συμπεριφορές
2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλεται άμεσα από την ομάδα.
3)Υποχρεωτική παρουσία στο ts μόνο την ώρα που η clan έχει δραστηριότητες.
4)Ο κάθε F.C είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις τακτικές και τις επιλογές παικτών ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).Ο παίκτης που δεν συμφωνεί σε αυτές τις επιλογές μπόρει να γίνει και ο ίδιος F.C ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).
5)Ο χρυσός μοιράζεται ισόποσα σε όλους όσους βρίσκονται στην αναμονή του SPECIAL ( ανεξάρτητα από βαθμό ή συμμετοχή στη μάχη ).Η clan θα μοιράζει τον χρυσό σε σύντομα χρονικά διαστήματα για λόγους διαφάνειας και πολύ περισσότερο για να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι η συλλογική προσπάθεια ανταμείβεται.
7)O κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο 10άρια άρματα και ένα από τα ακόλουθα στατιστικά WN7 1300 ή WN7 Last ~1,000 battles 1300 ή ελάχιστο μέσο όρο damage σε κάθε 10άρι 1800.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ? ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CLAN ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Ανοίγω μια clan χωρίς όνομα ( δεν με ενδιαφέρει η ονομασία ...βάλτε ότι θέλετε ) που όσο και να με πιέσετε δεν θα είμαι στην διοίκηση και δίνω τον λόγο μου σε αυτό το θέμα γραπτώς.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
Νομίζω μετά απο 40.000 μάχες δικαιούμαι να έχω άποψη για το παιχνίδι.Βάζω λοιπόν τις βάσεις για την λειτουργία της clan με ένα πολύ απλό καταστατικό
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN
Η clan λειτουργεί με βασικό στόχο:
Τις νίκες που θα φέρουν χρυσό στους παίκτες.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού θέτω μερικούς απλούς κανόνες :
1)Απαγορεύονται οι αυταρχικές συμπεριφορές
2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλεται άμεσα από την ομάδα.
3)Υποχρεωτική παρουσία στο ts μόνο την ώρα που η clan έχει δραστηριότητες.
4)Ο κάθε F.C είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις τακτικές και τις επιλογές παικτών ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).Ο παίκτης που δεν συμφωνεί σε αυτές τις επιλογές μπόρει να γίνει και ο ίδιος F.C ( αρκεί να φέρνει καλά αποτελέσματα κ χρυσό για την ομάδα ).
5)Ο χρυσός μοιράζεται ισόποσα σε όλους όσους βρίσκονται στην αναμονή του SPECIAL ( ανεξάρτητα από βαθμό ή συμμετοχή στη μάχη ).Η clan θα μοιράζει τον χρυσό σε σύντομα χρονικά διαστήματα για λόγους διαφάνειας και πολύ περισσότερο για να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι η συλλογική προσπάθεια ανταμείβεται.
7)O κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο 10άρια άρματα και ένα από τα ακόλουθα στατιστικά WN7 1300 ή WN7 Last ~1,000 battles 1300 ή ελάχιστο μέσο όρο damage σε κάθε 10άρι 1800.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ? ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Σαβ Φεβ 01, 2014 7:14 am, 2 φορές συνολικά
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Απ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
Μπορείς να αναλύσεις λίγο το (1) γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "στρατιωτική συμπεριφορά"LASKAS έγραψε:
1)Απαγορεύονται οι στρατιωτικές συμπεριφορές
4)...Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να ασκεί κριτική στον fc!
Για το (4) ξέρω ότι δε μου πέφτει λόγος αλλά από την κριτική θα βελτιωθεί ο FC και ο κάθε παίκτης, σημασία έχει το πως και πότε γίνεται.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
το άλλαξαKostis_Larsson έγραψε:Μπορείς να αναλύσεις λίγο το (1) γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "στρατιωτική συμπεριφορά"LASKAS έγραψε:
1)Απαγορεύονται οι στρατιωτικές συμπεριφορές
4)...Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να ασκεί κριτική στον fc!
Για το (4) ξέρω ότι δε μου πέφτει λόγος αλλά από την κριτική θα βελτιωθεί ο FC και ο κάθε παίκτης, σημασία έχει το πως και πότε γίνεται.
Φυσικά και μπορεί να δουλέψει.Όσο για την κριτική στον fc πρέπει να γίνεται μέσα σε λογικά πλαίσια και με επιχειρήματα ΠΑΝΤΑ!.Άντε μπας και δούμε προκοπή,ελπίζω να πάει μπροστά αυτό το εγχείρημα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Απλά πράγματα ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΩΡΕ????????????????????????????????ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ????????????????????????????????ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Νο 1 ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ LASKAS
No 2....
No 3....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Νο 1 ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ LASKAS
No 2....
No 3....
κωστα αν πραγματικα θελεις να κανεις κατι τετοιο η HERD θα το στηριξει και ας μην ειμαι εγω σαν cgakis μεσα σε αυτην την clan αλλα πριν κανεις οποια κινηση ελα πο το ts να μας ενημερωσεις
cgakis
HERD clan commander
cgakis
HERD clan commander
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Είναι μια θεωρητική συζήτη για να δω αν υπάρχει η βούληση να δημιουργηθεί μια ομάδα όπως την περιγράφω πιο πάνω.
Δεν ζητάω να διαλυθούν ομάδες...ούτε κανείς να πατήσει το κουμπί και να φύγει από την ομάδα του.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ?....ΑΝ ΝΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ
Να σαι καλά Χρήστο
Δεν ζητάω να διαλυθούν ομάδες...ούτε κανείς να πατήσει το κουμπί και να φύγει από την ομάδα του.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ?....ΑΝ ΝΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ
Να σαι καλά Χρήστο
στην ιδέα της 1ς μονο υπερσυμμαχίας δεν πολυσυμφωννούμε στην ιδέα των 3ων 100000% γιατι δεν μπορουμε να παρατήσουμε τους στατιστικά ¨κακούς" φίλους μας στο δρόμο ....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Το καταστατικό είναι πρόταση ευχή ή επιθυμία? Ποιος ξέρει να κουμαντάρει μία κλαν και ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου?? Ποιος ξέρει γενικά να κουμαντάρει καλούς Έλληνες παίκτες. Πόσοι καλοί Έλληνες FC υπάρχουν? Ψηλού επιπέδου ή κορυφαίου? Θα υποστηριχθεί από άλλες Ελληνικές κλαν έστω και χαμηλότερης δυναμικότητας? Επίσης να μην πω για τα wn ότι είναι χαμηλά αλλά η ζημιά ανά μάχη κάτω από 2000 για στάνταρ είναι απίστευτα χαμηλό.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Αυτό που λέει ο Χρήστος δηλαδή...ΣΥΜΦΩΝΩ και του το είπα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν clan που θα το δεχτούνε.Μακάρι...xiale έγραψε:στην ιδέα της 1ς μονο υπερσυμμαχίας δεν πολυσυμφωννούμε στην ιδέα των 3ων 100000% γιατι δεν μπορουμε να παρατήσουμε τους στατιστικά ¨κακούς" φίλους μας στο δρόμο ....
Απλά εγώ έγραψα αυτή την την ιδέα σαν πιο εύκολη και άμα τσουλήσει φτιάχνεις και τισ από κάτω ομάδες.
Και αν δεις τι έβαλα θα καταλάβεις ότι δεν έβαλα τρομερά κριτήρια...
Όταν μαζευτούμε, θα δούμε ποιός μπορεί και που μπορεί να βοηθήσει!Αν είχα 100άδες εθελοντές θα έβαζα κριτήρια στο Θεο.Δεν είναι χαμηλά γιατί μελέτησα την hardx...μόνο οι 35 έχουν πάνω από 1300 wn7 και το damage αναφέρεται και σε medium.Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι παίκτες για αυτό και βάζω λογικά κριτήρια και δεν θα πάμε να κατακτήσουμε όλη την ευρώπη.Θα φτιάξουμε μια ομάδα με έλληνες που να έχει ποιότητα.Αν όλα πάνε καλά τότε ανεβάζεις τα κριτήρια και λες από εδω και πέρα δεν μπαινει κανείς με χαμηλότερο WN7 όσο θες εσύ ή λιγότερο damage από 2000...dolofonos έγραψε:Το καταστατικό είναι πρόταση ευχή ή επιθυμία? Ποιος ξέρει να κουμαντάρει μία κλαν και ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου?? Ποιος ξέρει γενικά να κουμαντάρει καλούς Έλληνες παίκτες. Πόσοι καλοί Έλληνες FC υπάρχουν? Ψηλού επιπέδου ή κορυφαίου? Θα υποστηριχθεί από άλλες Ελληνικές κλαν έστω και χαμηλότερης δυναμικότητας? Επίσης να μην πω για τα wn ότι είναι χαμηλά αλλά η ζημιά ανά μάχη κάτω από 2000 για στάνταρ είναι απίστευτα χαμηλό.
Εγώ τελείωσα με τις μέτριες ελληνικές ομάδες, άμα φτιάξετε κάτι σοβαρό φωνάξτε...
Να έχω στην ομάδα μου παίχτη που να κάνει 5 συνεχόμενες φορές μηδέν damage σε CW?
Να έχω παίκτη στην ομάδα που να παίζει 3 μήνες κασέτα σε C.W και να μην ξέρει ότι γεμίζεις με το << C >> ????
Να έχω αρχηγό που να ενδιαφέρεται μόνο να μην του μιλήσουν άσχημα...αλλά αν σε κάποιον άλλον μιλήσουν άσχημα να μην του καίγεται καρφάκι?
Να έχω Dep. Commander που να << δικάζει >> τους άλλους ανάλογα ποιόν γουστάρει και ποιόν όχι.Σε μια ομάδα δεν γίνεται να ειναι όλοι οι παίχτες στα γουστα σου!Να βρίζει παίχτη άσχημα επειδή μόνο και μόνο τον εκνευρίζει η φωνή του.χαχαχαχα Αφού ο Θεός αυτή τη φωνή του έδωσε.Και να τον λες τσιράκη επειδή δεν ήθελε να συμμετέχει σε κουβέντα που αφορούσε κάποιον που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Να έχω διπλωμάτη που να μην πήγε ποτέ σε ts άλλης ομάδας??????????????? και να λέει ότι είναι λάθος να προσκαλέσουμε στο ts μας τους αρχηγούς των άλλων clan????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ PAPAMITSAKO ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ CLAN??????????Και επειδή διαφωνείς να λες στον άλλον << σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις >>...
Αυτό είναι το επίπεδο...άμα θέλετε να κάνουμε κάτι σοβαρό φωνάξτε με.Θα παίζω random
Να έχω στην ομάδα μου παίχτη που να κάνει 5 συνεχόμενες φορές μηδέν damage σε CW?
Να έχω παίκτη στην ομάδα που να παίζει 3 μήνες κασέτα σε C.W και να μην ξέρει ότι γεμίζεις με το << C >> ????
Να έχω αρχηγό που να ενδιαφέρεται μόνο να μην του μιλήσουν άσχημα...αλλά αν σε κάποιον άλλον μιλήσουν άσχημα να μην του καίγεται καρφάκι?
Να έχω Dep. Commander που να << δικάζει >> τους άλλους ανάλογα ποιόν γουστάρει και ποιόν όχι.Σε μια ομάδα δεν γίνεται να ειναι όλοι οι παίχτες στα γουστα σου!Να βρίζει παίχτη άσχημα επειδή μόνο και μόνο τον εκνευρίζει η φωνή του.χαχαχαχα Αφού ο Θεός αυτή τη φωνή του έδωσε.Και να τον λες τσιράκη επειδή δεν ήθελε να συμμετέχει σε κουβέντα που αφορούσε κάποιον που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ???ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Να έχω διπλωμάτη που να μην πήγε ποτέ σε ts άλλης ομάδας??????????????? και να λέει ότι είναι λάθος να προσκαλέσουμε στο ts μας τους αρχηγούς των άλλων clan????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ PAPAMITSAKO ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ CLAN??????????Και επειδή διαφωνείς να λες στον άλλον << σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις >>...
Αυτό είναι το επίπεδο...άμα θέλετε να κάνουμε κάτι σοβαρό φωνάξτε με.Θα παίζω random
δηλαδη κωστα βαση των γραφωμενων σου πλεον δεν ισχυει καμια συναντηση γιατι τελικα εσυ προσπαθησες και προωθησες αυτην την συναντηση και οχι η GREEK
αρα σαν HERD απεχω σε οποια περετερρο συζητηση με την GREEK για συννενωσεις - συμμαχιες
απο οτι φαινεται η GREEK ζητα μονο να φτιαξει και αλλες clan με αρχηγο τον ari25-26-27-28κτλ ποτε δεν ηταν διατεθημενοι στην GREEK εστω και να μιλησουν με τους αλλους αρχηγους παρα μονο οι δικες σου προσπαθιες
αν εχω καταλαβει λαθος διορθωσε με εσυ ή καλυτερα καποιος εκπροσωπος της GREEK καθαρες κουβεντες και οχι μισολογα
αρα σαν HERD απεχω σε οποια περετερρο συζητηση με την GREEK για συννενωσεις - συμμαχιες
απο οτι φαινεται η GREEK ζητα μονο να φτιαξει και αλλες clan με αρχηγο τον ari25-26-27-28κτλ ποτε δεν ηταν διατεθημενοι στην GREEK εστω και να μιλησουν με τους αλλους αρχηγους παρα μονο οι δικες σου προσπαθιες
αν εχω καταλαβει λαθος διορθωσε με εσυ ή καλυτερα καποιος εκπροσωπος της GREEK καθαρες κουβεντες και οχι μισολογα
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Χρήστο, κρίμα είναι ...
Τόσα γαμωσταυρίδια έχουμε ανταλλάξει για να φτασουμε σε αυτο το σημείο ... Ούτως η αλλιώς ήταν προσφανές απο την αρχή οτι αυτη η προσπάθεια δεν θα περιείχε το διδυμο της συμφοράς ...
Τόσα γαμωσταυρίδια έχουμε ανταλλάξει για να φτασουμε σε αυτο το σημείο ... Ούτως η αλλιώς ήταν προσφανές απο την αρχή οτι αυτη η προσπάθεια δεν θα περιείχε το διδυμο της συμφοράς ...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
O Αρης ήταν πάντα θετικός στην συνάντηση!Και από ότι ξέρω ισχύει...θα έχει μεγάλη συμμετοχή γιατί μου έχουν απαντήσει θετικά οι περισσότεροι.cgakis έγραψε:δηλαδη κωστα βαση των γραφωμενων σου πλεον δεν ισχυει καμια συναντηση γιατι τελικα εσυ προσπαθησες και προωθησες αυτην την συναντηση και οχι η GREEK
Απλά ένας << διπλωμάτης >> είχε αρνητική άποψη...και εγώ αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να είναι διπλωμάτης όταν δεν έχει πάει ποτέ σε άλλα ts ή είναι εναντίον να προσκαλέσει κόσμο στο ts της ομάδας του?ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
i sinantisi file tha ginei kanonika to na eimai arxigos den exei kamia sxesi apla thelo na milisoume oloi i ellinikes clan gia na lithoun i pareksigiseis kai oloi i ellinkes clan an mporoume na enothoume kai na voithame o enas ton allon ayto.pio simantiko na lithoun i pareksigiseis metaksi mascgakis έγραψε:δηλαδη κωστα βαση των γραφωμενων σου πλεον δεν ισχυει καμια συναντηση γιατι τελικα εσυ προσπαθησες και προωθησες αυτην την συναντηση και οχι η GREEK
[GREEK]aris25- Αριθμός μηνυμάτων : 48
1)Εδώ μέσα γράφουμε ελληνικά όχι greekenglish
2)Οταν με βρίσανε έιπα...αυτά να τα πεις στην μάνα σου και στον πατέρα σου.Δεν έπρεπε να απαντήσω ρε χαιβάνι????????
3)Στη συνάντηση επιθυμούσα ( εκτός από φιλίες - συμμαχίες ) να βρω κ άλλες ομάδες που να ενωθούν μαζί μας όπως ήδη έχει γίνει ( GREEK GREED ASPIS GAMAW ).Αυτό είναι κακό?ή το ονομάζεις recruiting????Αφού το γράφω φανερά στην πρόσκληση ΦΙΛΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
4)Το forum κατά την άποψη μου δεν είναι << χαζοφόρουμ >> όπως λες... και αν θες να κάνεις τον διπλωμάτη κάνεις κακή αρχή
5)Σε 3 ολόκληρα χρόνια ...μπορώ να σου πω και σε λίγες clan έχω δοκιμάσει ( hard2 - helas - heat- icon- greek ).Δεν νομίζω ότι είναι πολλές. Μπορώ να σου πω ότι είναι και λίγες αν σε κάθε clan συναντάω περιπτώσεις σαν και εσένα...
6)Μου μένει η ικανοποιήση ότι οι περισσότεροι στεναχωρέθηκαν που έφυγα...σημαίνει ότι κάποιοι εκτίμησαν τις προσπάθειες μου.Τα μαθαίνω αυτά γιατί μου τα λένε...
7Ακριβώς...δεν έχεις ενέργεια ουτε να πατήσεις τα κουμπιά να γράψεις κάτι.Πως να έχεις ενέργεια να κάνεις τον διπλωμάτη μιας ομάδας????Η μαμά σου σε ταίζει ακόμα???
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
Από εκεί και πέρα γράψε ότι θες ...στα @@ μου.Εχω υποσχεθεί να μην τσακώνομαι εδώ μέσα.Δεν θα απαντάω στον οποιονδήποτε γιατί χάνω τον χρόνο μου!
2)Οταν με βρίσανε έιπα...αυτά να τα πεις στην μάνα σου και στον πατέρα σου.Δεν έπρεπε να απαντήσω ρε χαιβάνι????????
3)Στη συνάντηση επιθυμούσα ( εκτός από φιλίες - συμμαχίες ) να βρω κ άλλες ομάδες που να ενωθούν μαζί μας όπως ήδη έχει γίνει ( GREEK GREED ASPIS GAMAW ).Αυτό είναι κακό?ή το ονομάζεις recruiting????Αφού το γράφω φανερά στην πρόσκληση ΦΙΛΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ
4)Το forum κατά την άποψη μου δεν είναι << χαζοφόρουμ >> όπως λες... και αν θες να κάνεις τον διπλωμάτη κάνεις κακή αρχή
5)Σε 3 ολόκληρα χρόνια ...μπορώ να σου πω και σε λίγες clan έχω δοκιμάσει ( hard2 - helas - heat- icon- greek ).Δεν νομίζω ότι είναι πολλές. Μπορώ να σου πω ότι είναι και λίγες αν σε κάθε clan συναντάω περιπτώσεις σαν και εσένα...
6)Μου μένει η ικανοποιήση ότι οι περισσότεροι στεναχωρέθηκαν που έφυγα...σημαίνει ότι κάποιοι εκτίμησαν τις προσπάθειες μου.Τα μαθαίνω αυτά γιατί μου τα λένε...
7Ακριβώς...δεν έχεις ενέργεια ουτε να πατήσεις τα κουμπιά να γράψεις κάτι.Πως να έχεις ενέργεια να κάνεις τον διπλωμάτη μιας ομάδας????Η μαμά σου σε ταίζει ακόμα???
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
Από εκεί και πέρα γράψε ότι θες ...στα @@ μου.Εχω υποσχεθεί να μην τσακώνομαι εδώ μέσα.Δεν θα απαντάω στον οποιονδήποτε γιατί χάνω τον χρόνο μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LASKAS στις Κυρ Φεβ 02, 2014 6:20 am, 4 φορές συνολικά
Για να καταλάβω ο μόνος τρόπος για να μάθουν οι παίκτες των κλαν αυτό το φόρουμ είναι μόνο όταν κάτι συμβαίνει?? Και απλά κάνουν εγγραφεί για να βρίζουν κάποιους άλλους?
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
kapws etc trele mou! na kati pou einai xrisimos o filos mas apo panw! molis ekrakse emena kai tin clan mou ekana eggrafi mono gia parti tou! valte ton na sas mazepsei kosmo sto forum!
Papamitsakoss- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Αυτό που είμαι υποχρεωμένος να γράψω είναι ότι τα παιδιά απο την GREEK είναι το 90 - 95 % είναι καλά παιδιά ( και ο Άρης φυσικά )...όλοι εκτός από 1-2 περιπτώσεις.Και η clan αυτή μέσα σε 3 μήνες μεταμορφώθηκε.ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!Απλά όταν προσπαθείς για να καταφέρεις κάτι μπορεί να μην προσέξεις το φερσιμό σου κ ο άλλος να παρεξηγηθεί.Την επόμενη φορά ( ποτέ δηλαδή )θα έχω περισσότερη υπομόνη με παπαμιτσάκους κ σια...
παιδιά το ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ;; για προσέχετε το λεξιλόγιο σας...
θα αρχίσουν να πέφτουν σφυριά...
και γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish..!!!!
Edit: Τα μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις και τα υβριστικά ποστ έχουν διαγραφή!
Και σας υπενθυμίζω ότι
"κάθε μήνυμα που εμπεριέχει προσωπικές επιθέσεις κάθε είδους θα διαγράφεται και θα γίνεται παρατήρηση στον γράφοντα. Επανειλημμένες παρατηρήσεις θα οδηγούν σε μόνιμη διαγραφή του μέλους από το φόρουμ."
Εκ της Συντονιστικής ομάδας του WoTGR.
Και σας υπενθυμίζω ότι
"κάθε μήνυμα που εμπεριέχει προσωπικές επιθέσεις κάθε είδους θα διαγράφεται και θα γίνεται παρατήρηση στον γράφοντα. Επανειλημμένες παρατηρήσεις θα οδηγούν σε μόνιμη διαγραφή του μέλους από το φόρουμ."
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Ευχαριστώ...billys07 έγραψε:παιδιά το ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ;; για προσέχετε το λεξιλόγιο σας...
Και σας υπενθυμίζω ότι
( δεν το ζήτησα εγώ πάντως ...τώρα το διάβασα και ούτε ξέρω τους admin. εδώ μέσα )
Την πρώτη μέρα που γράφεσαι σε ένα forum να σου σβήσουν τα μηνύματα και να είσαι και διπλωμάτης μιας clan...πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό.Υποτίθεται εκπροσωπείς μια ομάδα!Που είναι οι διπλωματικές αρετές σου?
+1billys07 έγραψε:παιδιά το ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ;; για προσέχετε το λεξιλόγιο σας...
Και σας υπενθυμίζω ότι
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
billys07 έγραψε:παιδιά το ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ;; για προσέχετε το λεξιλόγιο σας...
Και σας υπενθυμίζω ότι
Σύμφωνος, μόνο μία απορία : οι προσωπικές επιθέσεις που ειναι καλυμμένες πίσω απο φούμαρα και οι επίσης προσωπικές επιθέσεις που δεν αναφέρουν το όνομα αλλά το εννοούν? τι γίνεται με αυτές?
Θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό για να ξέρω θα μπαναριστεί ο xiale ή θα του απαντάω στις προσβολές του με "ωραίο τρόπο".
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
κάθε φορά αποδεικνύω τα ψέμματα σου με παραθέσεις και λινκ ...
καθε φορά βριζεις ασταμάτητα και ατελειωτα εμενα και ΟΛΟ το υπόλειπο φορουμ ...
Και μιλάς κιολας για δικο μου μπαναρισμα ???
Τσιπα δεν εχεις σταλιά μεσα σου ???
καθε φορά βριζεις ασταμάτητα και ατελειωτα εμενα και ΟΛΟ το υπόλειπο φορουμ ...
Και μιλάς κιολας για δικο μου μπαναρισμα ???
Τσιπα δεν εχεις σταλιά μεσα σου ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ CLAN
» Ελληνική Κοινότητα - Προκήρυξη
» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
» mods με ελληνικη σφραγιδα
» Εορταστικό γκαράζ χωρίς ελληνική σημαία
» Ελληνική Κοινότητα - Προκήρυξη
» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
» mods με ελληνικη σφραγιδα