Reviews αρμάτων
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Reviews αρμάτων
Όπως έχετε δει προσπαθώ να γράψω και να εμπλουτίσω τη συλλογή των reviews που έχουμε στο forum.
Σκοπός είναι να να γνωρίσουν τα άρματα οι καινούριοι παίκτες, να μοιραστούμε απόψεις με παλαιότερους και ακόμη να τα γνωρίζουμε και ως αντιπάλους στο πεδίο των μαχών.
Θα ήθελα να μου πείτε σε τι θέματα να επικεντρωθώ, τι να προσθέσω και ποια άρματα θα θέλατε να δείτε να παρουσιάζονται.
Αν κάποιος θέλει να γράψει Review για κάποιο άρμα ευχαρίστως να βοηθήσω με όποιο τρόπο μου ζητήσει (γραφικά, κλπ.)
Το επόμενο άρμα που θα παρουσιάσω είναι το PzIc...
Σκοπός είναι να να γνωρίσουν τα άρματα οι καινούριοι παίκτες, να μοιραστούμε απόψεις με παλαιότερους και ακόμη να τα γνωρίζουμε και ως αντιπάλους στο πεδίο των μαχών.
Θα ήθελα να μου πείτε σε τι θέματα να επικεντρωθώ, τι να προσθέσω και ποια άρματα θα θέλατε να δείτε να παρουσιάζονται.
Αν κάποιος θέλει να γράψει Review για κάποιο άρμα ευχαρίστως να βοηθήσω με όποιο τρόπο μου ζητήσει (γραφικά, κλπ.)
Το επόμενο άρμα που θα παρουσιάσω είναι το PzIc...
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Απ: Reviews αρμάτων
Όταν λες "εμπλουτίσω τη συλλογή των reviews" εννοείς την παράγραφο WOT - ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ?
Αν χρειαστείς βοήθεια θα ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω στις παρουσιάσεις των Γερμανικών αρμάτων.
Αν χρειαστείς βοήθεια θα ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω στις παρουσιάσεις των Γερμανικών αρμάτων.
Panzer82- Αριθμός μηνυμάτων : 40
1. Ναι
2. Μπορείς να προσθέσεις τις γνώσεις και απόψεις πάνω στα άρματα που ήδη υπάρχουν στον "Γερμανικό" τομέα ή να γράψεις μια παρουσίαση για όποιο άρμα θέλεις. (Μόνο μη γράψεις για το PzIc γιατί έχω μαζέψει τα στοιχεία που ήθελα)
2. Μπορείς να προσθέσεις τις γνώσεις και απόψεις πάνω στα άρματα που ήδη υπάρχουν στον "Γερμανικό" τομέα ή να γράψεις μια παρουσίαση για όποιο άρμα θέλεις. (Μόνο μη γράψεις για το PzIc γιατί έχω μαζέψει τα στοιχεία που ήθελα)
Τα reviews που "έρχονται" είναι: Indien, Centurion 7/1, Leopard PTA (με αυτή τη σειρά)
Παρόμοια θέματα
» Μουσείο Αρμάτων
» Γκαραζ αρμάτων
» Στοιχεια Αρμάτων
» MatchMaking και "Βάρος" Αρμάτων
» Όλες οι αλλαγές των αρμάτων για το 7.3
» Γκαραζ αρμάτων
» Στοιχεια Αρμάτων
» MatchMaking και "Βάρος" Αρμάτων
» Όλες οι αλλαγές των αρμάτων για το 7.3
Σελίδα 1 από 1