Πυροσβεστήρας
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πυροσβεστήρας
Είχα την εξής ιδέα:
... Αφού υπάρχει mod που όταν πιάνεις φωτιά βάζει μια σειρήνα να βαράει τότε θα μπορώ να κάνω ότι άλλο θέλω όταν συμβαίνει αυτό το γεγονός.
Οπότε όταν πιάνει φωτιά θα πατιέται αυτόματα το "νούμερο 6"... εκεί έχω εγώ τον πυροσβεστήρα.
Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για αυτό το Mod ?
... Αφού υπάρχει mod που όταν πιάνεις φωτιά βάζει μια σειρήνα να βαράει τότε θα μπορώ να κάνω ότι άλλο θέλω όταν συμβαίνει αυτό το γεγονός.
Οπότε όταν πιάνει φωτιά θα πατιέται αυτόματα το "νούμερο 6"... εκεί έχω εγώ τον πυροσβεστήρα.
Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για αυτό το Mod ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Απ: Πυροσβεστήρας
Το mod αυτο υπαρχει ηδη αλλα ειναι παρανομο συμφωνα με την WG, γιατι με αυτο χανει χρηματα...
Βεβαια καπου ειχα διαβασει οτι με το τελευταιο update κατι κανανε ωστε να μην μπορει κανεις να το χρησιμοποιησει, τωρα αν ισχυει δεν ξερω!
Βεβαια καπου ειχα διαβασει οτι με το τελευταιο update κατι κανανε ωστε να μην μπορει κανεις να το χρησιμοποιησει, τωρα αν ισχυει δεν ξερω!
grekios- Αριθμός μηνυμάτων : 17
grekios έγραψε:Το mod αυτο υπαρχει ηδη αλλα ειναι παρανομο συμφωνα με την WG, γιατι με αυτο χανει χρηματα...
Γιατί χάνει χρήματα? Ο Κωστής λέει απλά να ενεργοποιείται αυτόματα. Οπότε τον πυροσβεστήρα θα τον καταναλώνει ούτως ή άλλως. Απλά δεν θα χρειάζεται να πατά το κουμπάκι και να καθυστερεί.
EDIT: Άκυρο. Κατάλαβα. Την δουλειά αυτή την κάνει ο μεγάλος πυροσβεστήρας και δεν θα υπήρχε λόγος να τον αγοράζουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Τετ Απρ 23, 2014 11:39 pm, 1 φορά
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
... ναι αλλά θα κάνει (σχεδόν) τη δουλειά του "χρυσού" πυροσβεστήρα με πολύ λιγότερα credits ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Με πρόλαβες
Βέβαια ο μεγάλος, μειώνει σημαντικά και την πιθανότητα φωτιάς (πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου) αλλά anyway...WG είναι αυτή
Βέβαια ο μεγάλος, μειώνει σημαντικά και την πιθανότητα φωτιάς (πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου) αλλά anyway...WG είναι αυτή
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ορίστε:
https://www.mediafire.com/?4o6l8pva5453c59
το κάνεις extract εδώ:
\ Res_Mods \ 0.9.0 \ Scripts \ Client \ Mods \ Auto_Extinguisher.pyc
https://www.mediafire.com/?4o6l8pva5453c59
το κάνεις extract εδώ:
\ Res_Mods \ 0.9.0 \ Scripts \ Client \ Mods \ Auto_Extinguisher.pyc
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Σελίδα 1 από 1