Ερώτηση για τα skills
+5
yanis
Kostis_Larsson
Founder
gregorakis
smitsos
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ερώτηση για τα skills
Καλημέρα σε ολους!
Είμαι νεος στο forum κ θα ήθελα τα φώτα σας.
Τα skills με full Trainnig στο πλήρωμα ποσο θέλει για να γίνει 100%
Είμαι νεος στο forum κ θα ήθελα τα φώτα σας.
Τα skills με full Trainnig στο πλήρωμα ποσο θέλει για να γίνει 100%
smitsos- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Απ: Ερώτηση για τα skills
http://www.planetwot.com/Crewxp/
αν και είναι απλό ας το εξηγήσω ... στο πρώτο κενό (Start percentage) βάζεις πόσο % είναι αυτή τη στιγμή το skill σου, ας υποθέσουμε πως μόλις συμπλήρωσες το βασικό skill άρα είσαι στο 0% του πρώτου ... στο δεύτερο κενό (End percentage) βάζεις το τελικό % που θες να υπολογίσεις (λογικά εσύ θες να συμπληρώσεις το skill άρα 100%) ... κατόπιν επιλέγεις το skill στο οποίο βρίσκεσαι (πχ πρώτο) και πατάς press ... για το παράδειγμα που αναφέρω μας επιστρέφει 210,064 άρα για να τερματίσεις το πρώτο skill χρειάζεσαι 210k xp ...
αν και είναι απλό ας το εξηγήσω ... στο πρώτο κενό (Start percentage) βάζεις πόσο % είναι αυτή τη στιγμή το skill σου, ας υποθέσουμε πως μόλις συμπλήρωσες το βασικό skill άρα είσαι στο 0% του πρώτου ... στο δεύτερο κενό (End percentage) βάζεις το τελικό % που θες να υπολογίσεις (λογικά εσύ θες να συμπληρώσεις το skill άρα 100%) ... κατόπιν επιλέγεις το skill στο οποίο βρίσκεσαι (πχ πρώτο) και πατάς press ... για το παράδειγμα που αναφέρω μας επιστρέφει 210,064 άρα για να τερματίσεις το πρώτο skill χρειάζεσαι 210k xp ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ευχαριστώ φιλε μου.
Να σε ρώτησε κ κάτι άλλο φιλε μου,
Γενικά με τα skins των αρμάτων εκτός τα μαμά παιζουν το παιχνίδι σου πετάει pan...
Αν εχεις να προτινεις κ κανα mods θα είπροτέρων.
Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Να σε ρώτησε κ κάτι άλλο φιλε μου,
Γενικά με τα skins των αρμάτων εκτός τα μαμά παιζουν το παιχνίδι σου πετάει pan...
Αν εχεις να προτινεις κ κανα mods θα είπροτέρων.
Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων
smitsos- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Να συμπληρώσω πως αν θες να δεις πόσες περίπου μάχες θα χρειαστείς, μπορείς να δεις από τα στατιστικά σου τον μέσο όρο XP που βγάζεις ανά μάχη και να το διαιρέσεις με τα συνολικά xp που χρειάζεσαι. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι βέβαια ακριβές καθώς θα έχεις και τα x2 σου συν μάχες με xp πολύ πάνω από τον μέσο όρο σου, αλλά πάνω κάτω μέσα θα είσαι.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Φίλε smitsos επειδή είσαι νέος στο παιχνίδι θα σου πω ότι η ερώτησή σου θα έπρεπε να είναι "τι skill να χρησιμοποιήσω". Από ότι βλέπω στα στατιστικά σου σε κανένα άρμα σου δεν πρέπει να έχεις φτάσει το 100% του βασικού με πιθανή εξαίρεση το Matilda.
Λοιπόν, τα διάφορα στοιχεία ενός άρματος ρυθμός βολής, περιστροφή, ακρίβεια και ταχύτητα βολής κλπ δεν ισχύουν εάν το πλήρωμα δεν φτάσει το 100% (το νούμερο αριστερά από την φωτογραφία του μέλους). Δυστυχώς, στα χαμηλά επίπεδα είναι λίγο ταλαιπωρία να το φτάσεις, αν και δεν χρειάζεται πάρα πολύ ΧΡ, διότι γενικώς έχουν χαμηλή απόδοση XP αλλά αν το καταφέρεις το άρμα αλλάζει ριζικά.
Εδώ υπάρχει η τάση μόλις "ανοίγουμε" ένα καινούργιο άρμα να επανεκπαιδεύουμε το πλήρωμα από το παλιό, αλλά αυτό συμφέρει ΜΟΝΟ εάν η επανεκπαίδευση μας αποδίδει πλήρωμα πάνω από 75% (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ).
Τέλος, μόλις το πλήρωμά μας φτάσεις το 100% ανάβει δεξιά του βαθμού ένας σταυρός, εκεί κάνεις την επιλογή περαιτέρω skill. Ποια skill είναι αυτά??? αυτό έχει να κάνει με το τι άρμα έχεις και τι θες να κάνεις με αυτό αλλά συνηθίζετε να βάζουμε πρώτα Brothers in Arms σε όλους και στον Commander 6th Sense για δεύτερο.
Λοιπόν, τα διάφορα στοιχεία ενός άρματος ρυθμός βολής, περιστροφή, ακρίβεια και ταχύτητα βολής κλπ δεν ισχύουν εάν το πλήρωμα δεν φτάσει το 100% (το νούμερο αριστερά από την φωτογραφία του μέλους). Δυστυχώς, στα χαμηλά επίπεδα είναι λίγο ταλαιπωρία να το φτάσεις, αν και δεν χρειάζεται πάρα πολύ ΧΡ, διότι γενικώς έχουν χαμηλή απόδοση XP αλλά αν το καταφέρεις το άρμα αλλάζει ριζικά.
Εδώ υπάρχει η τάση μόλις "ανοίγουμε" ένα καινούργιο άρμα να επανεκπαιδεύουμε το πλήρωμα από το παλιό, αλλά αυτό συμφέρει ΜΟΝΟ εάν η επανεκπαίδευση μας αποδίδει πλήρωμα πάνω από 75% (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ).
Τέλος, μόλις το πλήρωμά μας φτάσεις το 100% ανάβει δεξιά του βαθμού ένας σταυρός, εκεί κάνεις την επιλογή περαιτέρω skill. Ποια skill είναι αυτά??? αυτό έχει να κάνει με το τι άρμα έχεις και τι θες να κάνεις με αυτό αλλά συνηθίζετε να βάζουμε πρώτα Brothers in Arms σε όλους και στον Commander 6th Sense για δεύτερο.
yanis- Αριθμός μηνυμάτων : 117
Εφόσον υπάρχει ήδη θέμα " Ερώτηση για skills ", θα ρωτήσω εδώ
Έχω ένα κινεζάκι 8άρι το Τ-34-2. και θέλω τη γνώμη σας για ποιο skill είναι καλύτερα να βάλω για τέταρτο. Είμαι ανάμεσα σε camo και bia.
Δεν έχω ανοίξει το τέταρτο skill ακόμα αλλα κάποια στιγμή θα ανοίξει. το πλήρωμα ,επίσης κάποια στιγμή, θα πάει στο 121, δεν θα το κρατήσω αυτό το κινεζάκι, δεν μου αρέσει πολύ, απλά δεν το χω βαρεθεί ακόμα.
Τα skills μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής :
Έχω ένα κινεζάκι 8άρι το Τ-34-2. και θέλω τη γνώμη σας για ποιο skill είναι καλύτερα να βάλω για τέταρτο. Είμαι ανάμεσα σε camo και bia.
Δεν έχω ανοίξει το τέταρτο skill ακόμα αλλα κάποια στιγμή θα ανοίξει. το πλήρωμα ,επίσης κάποια στιγμή, θα πάει στο 121, δεν θα το κρατήσω αυτό το κινεζάκι, δεν μου αρέσει πολύ, απλά δεν το χω βαρεθεί ακόμα.
Τα skills μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής :
patatomhden- Αριθμός μηνυμάτων : 86
... τα skills σου θέλουν drop και φτου κι απ' την αρχή ...
όχιιι!!
Μήν μου μιλάς για drop, με στεναχωρείς!
Μήν μου μιλάς για drop, με στεναχωρείς!
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
... λυπάμαι αλλά η μόνη σωστή επιλογή που έχεις κάνει για μένα είναι το 6th sense στον commander ...
σας ευχαριστώ και τους δυο
το drop δεν αποτελεί επιλογή μου, λυπάμαι τα xp και gold ντεν έκω
από δω και πέρα τι κάνω είναι το θέμα...
στο 10 tier θα φτάσει σίγουρα με 4 100ρισμένα skill.
... κάνε drop χωρίς χρυσό, είναι καλύτερο να χάσεις λίγο xp παρά να έχεις ένα πλήρωμα με 4 "άχρηστα" skills ... και για να μη μιλάμε θεωρητικά medium άρμα χωρίς camo και 10αρι άρμα χωρίς repairs είναι άχρηστα ...
Για μένα κοίτα να ετοιμάσεις το πλήρωμα συμφωνα με τα skill που θέλει το 10αρι.Στο link που σου έδωσα θα δείς τα skill για το 10αρι.patatomhden έγραψε:σας ευχαριστώ και τους δυο
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
... τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα skills που προτείνονται στο link που έδωσες είναι τα σωστά?? ... το safe stowage για μένα είναι τουλάχιστο περιττό ...
dimstam έγραψε:http://wiki.wargaming.net/ru/Tank:Ch05_T34_2
Για να βοηθήσω την κουβέντα βάζω φωτο από τα skills που προτείνονται στο παραπάνω Linkgregorakis έγραψε:... τι σε κάνει να πιστεύεις πως τα skills που προτείνονται στο link που έδωσες είναι τα σωστά?? ... το safe stowage για μένα είναι τουλάχιστο περιττό ...
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα 2 πρώτα skills (πλην του snap-shot) είναι παθητικού τύπου, δηλαδή σε προστατεύουν από το να πάθεις κάτι ή σε βοηθάνε αν πάθεις κάτι. Σίγουρα τα χρειάζεται όλα αυτά ένα medium άρμα ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
... το repairs αν σκοπεύεις να πας σε 10αρι άρμα είναι απαραίτητο ... δεν αντέχω να βλέπω παίκτες να χρειάζονται 15 δευτερόλεπτα για επισκευή ερπυστριών ... όταν έχουμε light ή μικρού tier medium τότε ναι το repairs είναι ανούσιο ... το δικό μου 121 έχει τα εξής: commander (λάμπα, camo, view range), gunner (repairs, camo, accuracy), driver (repairs, camo, accuracy), loader(repairs, camo, view range) ... το ίδιο set up υπάρχει πάνω κάτω σε όλα τα medium άρματά μου ... όταν και όποτε το 4ο skill φτάσει στο 60-70% τότε το κάνω drop και βάζω τα ίδια σαν 1ο και 2ο, bia σαν τρίτο και τέταρτο ό,τι είχα σαν 3ο ...
Αυτό είναι Light... φαντάζομαι εννοείς ότι και το κινέζικο medium χρειάζεται τα ίδια skills ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
... repairs αντί για view range στον loader ???? rly bob ????
Είναι το crew του medium, και το έβαλα στο light γιατί δεν έχει και μεγάλη διαφορά στο gameplay
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Παρόμοια θέματα
» Μια ερώτηση
» Ερώτηση arty
» Ερώτηση περί global map-CW
» ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Τ54 MEDIUM
» Crew skills για Γερμανικο Medium
» Ερώτηση arty
» Ερώτηση περί global map-CW
» ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Τ54 MEDIUM
» Crew skills για Γερμανικο Medium
Σελίδα 1 από 1