γεια σε ολους
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γεια σε ολους
γεια σε ολους.
με λενε Αλεξη, μενω στην αθηνα και παιζω περιπου 2 χρονια.
τον τελευταιο καιρο εχω προσανατολιστει περισσοτερο στο cw κομματι του παιχνιδιου. ημουν πολυ καιρο στην κοινοτητα των fan του quickybaby (ενας γνωστος για καποιους streamer) αλλα καθοτι οι clan της κοινοτητας δεν εχουν συγκεκριμενους στοχους για cw μετακινηθηκα στην νεοσυστατη XCEL. για να πω το παραπονο μου, αν και δεν με ενοιαζε ποτε να μπω σε αμιγως ελληνικη clan, λιγη παρεα και παιχνιδι σε κατι αλλο απο την αγγλικη, θα ηταν καλοδεχουμενη! δυστυχως η ευτυχως, δεν βλεπω πολλους ελληνες να μπαινουν σε διεθνεις clan.
αυτα απο μενα, καλη συνεχεια σε ολους
με λενε Αλεξη, μενω στην αθηνα και παιζω περιπου 2 χρονια.
τον τελευταιο καιρο εχω προσανατολιστει περισσοτερο στο cw κομματι του παιχνιδιου. ημουν πολυ καιρο στην κοινοτητα των fan του quickybaby (ενας γνωστος για καποιους streamer) αλλα καθοτι οι clan της κοινοτητας δεν εχουν συγκεκριμενους στοχους για cw μετακινηθηκα στην νεοσυστατη XCEL. για να πω το παραπονο μου, αν και δεν με ενοιαζε ποτε να μπω σε αμιγως ελληνικη clan, λιγη παρεα και παιχνιδι σε κατι αλλο απο την αγγλικη, θα ηταν καλοδεχουμενη! δυστυχως η ευτυχως, δεν βλεπω πολλους ελληνες να μπαινουν σε διεθνεις clan.
αυτα απο μενα, καλη συνεχεια σε ολους
4rtur- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Απ: γεια σε ολους
Καλώς ήρθες Αλέξη και καλές μάχες να έχεις.
Μάλλον θα εκπλαγείς με το πόσοι είμαστε σε διεθνείς clan4rtur έγραψε: δυστυχως η ευτυχως, δεν βλεπω πολλους ελληνες να μπαινουν σε διεθνεις clan.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Kostis_Larsson έγραψε:Καλώς ήρθες Αλέξη και καλές μάχες να έχεις.Μάλλον θα εκπλαγείς με το πόσοι είμαστε σε διεθνείς clan4rtur έγραψε: δυστυχως η ευτυχως, δεν βλεπω πολλους ελληνες να μπαινουν σε διεθνεις clan.
πολυ πιθανο! ισως ειναι απλα η ιδεα μου γιατι σε διαφορες επαφες μου με ελληνες παικτες, παραξενευτηκα με τις τασεις εσωστρεφειας που εχουμε (χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν!).
Μην ξεχνάς πως μερικοί δεν έχουν ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και προτιμούν να παίζουν με άλλους έλληνες για να νιώθουν πιο άνετα. Δεν λέω πως φταίει μόνο αυτό. Απλά είναι ένας παράγοντας ακόμα.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Εχεις απολυτο δικιο. Σαφως και δεν αναφερομαι σε αυτες τις περιπτωσεις
Kostis_Larsson έγραψε:Καλώς ήρθες Αλέξη και καλές μάχες να έχεις.Μάλλον θα εκπλαγείς με το πόσοι είμαστε σε διεθνείς clan4rtur έγραψε: δυστυχως η ευτυχως, δεν βλεπω πολλους ελληνες να μπαινουν σε διεθνεις clan.
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα (ο οποίος αν γιορτάζει χρονιά πολλά)
yanis- Αριθμός μηνυμάτων : 117
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ