NTROPH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
+6
Sanguinius
=GR=Tiger
imperiumgraecum
HeeroYuy997
TasosHellbound
TakisGoutsis
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
NTROPH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ENAS ELLHNAS PAIXTHS APO THN ANTIPALH OMADA ME EVRISE XWRIS LOGO....APO POIA OMADA EINAI KAI POIOS EINAI MPOREITE NA DEITE TO CHAT STHN FOTO... NTROPH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .... Y.Γ. NA DW AN THA ASXOLHTHEI KANENAS ME AYTO TO POST????!!!!!
TakisGoutsis- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Απ: NTROPH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Οταν είχε εκμπομπή ο Τάκης Τσουκαλάς το άκουγε συχνά αυτο οπότε για χαβαλέ το παλικάρι θα έκανε αυτή την σύνδεση του ονόματος!!
TasosHellbound- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ναι ήτνα πολύ αστείο. . .
HeeroYuy997- Αριθμός μηνυμάτων : 96
Αχαχαχα, ψόφα Τάκη λέει ο άλλος χαχαχα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
ontws htan polu asteio akoma gelaww aaaaaaxaxaxaxaxa....!
TakisGoutsis- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Ένα πράγμα θα πω. Μερικοί και μερικές ομάδες ψάχνονται. ... ας πάνε σε άλλη λίμνη για ψάρεμα ή οτιδήποτε άλλο έχουν στο μυαλό τους. Οτι εχει μείνει τέλος πάντων. Σοβαρά βαρέθηκα να βλέπω τέτοια χάλια.
=GR=Tiger- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Κανείς δεν θα κοιτάξει το ποστ λόγω οτι καποιοι βλέπουν τα χάλια των άλλων με σκοπό την διάλυση την οποία καποιοι ονιρευονται. Και δεν βλέπουν τα εσωτερικά τους χάλια. Πιο πολύ βλέπω μαύρες ψυχές παρά μαύρα πρόβατα. Πιστεύω οτι οφείλεται στο οτι καποιοι το καίνε τόσο στο wot. Τόσο όσο που χρειάζεται καθάρισμα το φίλτρο. Να το κοιτάξετε. Δεν είμαι ντροπή.
Υ.γ. μην μου πει κανείς τίποτα για στατιστικά και μαλακιες. Ολα είναι RNG. + πόσες paysafe έχεις δώσει.
Υ.γ. μην μου πει κανείς τίποτα για στατιστικά και μαλακιες. Ολα είναι RNG. + πόσες paysafe έχεις δώσει.
=GR=Tiger έγραψε:Υ.γ. μην μου πει κανείς τίποτα για στατιστικά και μαλακιες. Ολα είναι RNG. + πόσες paysafe έχεις δώσει.
Για να το εμπεδώσω καλά γιατί είμαι και αργόστροφος:
Κατά τη λογική σου, οι πλείστοι όσοι unicums σε αυτό το forum έχουν δώσει τουλάχιστον έναν όρχη ο καθείς για τα stats τους. Εγώ δε, παίζει να είμαι και ευνούχος........Και γαμώ τις λογικές φίλτατε!
Στο CERN αδέλφια! Στο CERN!
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
LOOOOOLimperiumgraecum έγραψε:=GR=Tiger έγραψε:Υ.γ. μην μου πει κανείς τίποτα για στατιστικά και μαλακιες. Ολα είναι RNG. + πόσες paysafe έχεις δώσει.
Για να το εμπεδώσω καλά γιατί είμαι και αργόστροφος:
Κατά τη λογική σου, οι πλείστοι όσοι unicums σε αυτό το forum έχουν δώσει τουλάχιστον έναν όρχη ο καθείς για τα stats τους. Εγώ δε, παίζει να είμαι και ευνούχος........Και γαμώ τις λογικές φίλτατε!
Στο CERN αδέλφια! Στο CERN!
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
=GR=Tiger έγραψε:
χααχααχαχααχαχαχαχχχχα τι είπε ο ΤΙΓΡΗΣ
Guardianakos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
... πάντα ήμουν οπαδός της φιλοσοφίας και της βαθιάς αναζήτησης ... από το "τα πάντα ρει" της αρχαιότητας και το "όλα είναι σχετικά" του 20ου αιώνα, φτάσαμε σήμερα στο "όλα είναι rng" ... κουβέντες μεγάλων προσωπικοτήτων ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Μου αρέσει που όλοι σκαλώσατε στο trolling που έκανε τόσο πασιφανώς ο Tiger και κανείς δεν ασχολήθηκε ούτε σχολίασε την ουσία του ποστ.
=GR=Tiger έγραψε: Πιο πολύ βλέπω μαύρες ψυχές παρά μαύρα πρόβατα. Πιστεύω οτι οφείλεται στο οτι καποιοι το καίνε τόσο στο wot. Τόσο όσο που χρειάζεται καθάρισμα το φίλτρο. Να το κοιτάξετε. Δεν είμαι ντροπή.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε την ουσία του ποστ.Το WoT είναι τρόπος ζωής,είναι η ίδια η ζωή,χωρίς αυτό πεθαίνεις,τώρα ανάξιες προσβολές από διάφορους αιρετικούς δεν αξίζει να σχολιασθούν
Sanguinius έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε την ουσία του ποστ.Το WoT είναι τρόπος ζωής,είναι η ίδια η ζωή,χωρίς αυτό πεθαίνεις,τώρα ανάξιες προσβολές από διάφορους αιρετικούς δεν αξίζει να σχολιασθούν
Έγραψες!!!!!
Founder- Admin
Το πείραμα πέτυχε. Είδατε τα ψιλά γράμματα χάσατε την ουσία. Φαίνεται οτι εαν μιλάει κάποιος με χαμηλά ποσοστά αμέσως στον τοίχο. Όσοι έχετε μεγάλα win ratio δεν πατε να κάνετε ενα άλλο φόρουμ? Το συγκεκριμένο συγνώμη και με το συμπάθιο θέλει ενα καλό ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Αιδιαζω μόνο που το βλέπω. Προσγειωθητε. Σας έχουν πειράξει τα καυσαέρια. Μια ιδέα για ανανέωση και καθάρισμα του φόρουμ είναι να υπάρχει μόνο η παρουσίαση ομάδων μια λίστα με τις ελληνικές ομάδες. Παρουσίαση αρμάτων. Την διαγραφή του θέματος της διπλωματίας. Η διπλωματια ειναι αποκλειστικά ανάμεσα σε ομάδες και όχι δημοσίως. Ο καθένας στο μαγαζάκι του και όχι ανήθικες ηλιθιες τακτικές ψαρέματος. Τα πράγματα για το φόρουμ πρέπει να είναι απλά και όχι περίπλοκα.
Πολύ απλά δεν υπάρχει ουσία σε αυτό που έγραψες.Μπορώ να σε κάνω ό,τι θέλω,να σε βρίσω,να στρατολογήσω όλη την κλαν σου στην δική μου,μπορώ να σε κάνω teamkill,στην τελική μπορεί να μαι ο υιός της απώλειας,αλλά ξέρεις;ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣIA,ξέρεις γιατί;Γιατί είσαι στο διαδίκτυο,ο καθένας πράττει και ισχυρίζεται ό,τι του καπνίσει,μπορεί να ανακατεύεται στην διπλωματία των κλαν,χωρίς να είναι μέλος της κι αν δεν το κάνει σε αυτό το φόρουμ θα το κάνει σε άλλο,δεν υπάρχει καμία διαφορά.Για αυτό λοιπόν εμπέδωσέ το προσαρμόσου σε αυτό,δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις,ακόμα κι αν μπορούσες να κάνεις κάτι δεν θα αλλάζε.Απόλαυσε λοιπόν το χάος του διαδικτύου όπου ο καθένας είναι θεός,γαμάτος κι έχει ένα πέος από εδώ μέχρι το Ρέκιαβικ και σταμάτα να <<κλαίγεσαι>> και να ζητάς εικονική δικαιοσύνη,όπως λέει κι ένας γνωστός μου από ένα τσατ :''Όλα είναι εικονικά''=GR=Tiger έγραψε:Το πείραμα πέτυχε. Είδατε τα ψιλά γράμματα χάσατε την ουσία. Φαίνεται οτι εαν μιλάει κάποιος με χαμηλά ποσοστά αμέσως στον τοίχο. Όσοι έχετε μεγάλα win ratio δεν πατε να κάνετε ενα άλλο φόρουμ? Το συγκεκριμένο συγνώμη και με το συμπάθιο θέλει ενα καλό ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Αιδιαζω μόνο που το βλέπω. Προσγειωθητε. Σας έχουν πειράξει τα καυσαέρια. Μια ιδέα για ανανέωση και καθάρισμα του φόρουμ είναι να υπάρχει μόνο η παρουσίαση ομάδων μια λίστα με τις ελληνικές ομάδες. Παρουσίαση αρμάτων. Την διαγραφή του θέματος της διπλωματίας. Η διπλωματια ειναι αποκλειστικά ανάμεσα σε ομάδες και όχι δημοσίως. Ο καθένας στο μαγαζάκι του και όχι ανήθικες ηλιθιες τακτικές ψαρέματος. Τα πράγματα για το φόρουμ πρέπει να είναι απλά και όχι περίπλοκα.
... και στη ζωή ... γιατί να πρέπει να σκεφτόμαστε ??? ... HODOR ...=GR=Tiger έγραψε:... Τα πράγματα για το φόρουμ πρέπει να είναι απλά και όχι περίπλοκα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
1. Δε σε φέρνουμε με το ζόρι, αν αηδιάζεις τότε απλά διέγραψε το bookmark.=GR=Tiger έγραψε:Φαίνεται οτι εαν μιλάει κάποιος με χαμηλά ποσοστά αμέσως στον τοίχο. Όσοι έχετε μεγάλα win ratio δεν πατε να κάνετε ενα άλλο φόρουμ? Το συγκεκριμένο συγνώμη και με το συμπάθιο θέλει ενα καλό ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Αιδιαζω μόνο που το βλέπω.
2. Έτσι έχεις μάθει, διώχνουμε όποια άποψη δε μας αρέσει ?
3. Αντί να μάθουμε κάτι από αυτούς που νικούν πιο συχνά θα τους διώξουμε ?
4. Πότε έγινες admin/mod και δεν το κατάλαβα ?
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Όλοι χωράνε σε ένα φόρουμ, άσχετα με τις απόψεις που υποστηρίζουν και τις ιδιομορφίες των χαρακτήρων. Αρκεί να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και να μιλάμε πολιτισμένα.
Τα φόρουμ δεν φτιάχνουν χαρακτήρα από μόνα τους. Εμείς τους τον διαμορφώνουμε με αυτά που λέμε και κάνουμε μέσα σε αυτά. Τι μας φταίνε τα καημένα να τα διαγράφουμε. Ας προσπαθήσουμε καλύτερα ο καθένας μας να διαγράψουμε τις κακές μας συνήθειες και τρόπους.
Τα φόρουμ δεν φτιάχνουν χαρακτήρα από μόνα τους. Εμείς τους τον διαμορφώνουμε με αυτά που λέμε και κάνουμε μέσα σε αυτά. Τι μας φταίνε τα καημένα να τα διαγράφουμε. Ας προσπαθήσουμε καλύτερα ο καθένας μας να διαγράψουμε τις κακές μας συνήθειες και τρόπους.
Founder- Admin
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk