World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ARMORED WARFARE BETA

+7
gr68
sisifos
gregorakis
Arxiereas_
Sanguinius
Founder
GOGSUI
11 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

ARMORED WARFARE BETA - Σελίδα 2 Empty Απ: ARMORED WARFARE BETA

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Ιουν 23, 2015 6:12 am

... αν θελήσεις να παίξεις θα σου δώσω code, σιγά μην πληρώσεις ... αλλά να θέλεις να παίξεις μην πάει χαμένος ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από sisifos Τρι Ιουν 23, 2015 6:47 am

gregorakis έγραψε:... αν θελήσεις να παίξεις θα σου δώσω code, σιγά μην πληρώσεις ... αλλά να θέλεις να παίξεις μην πάει χαμένος ...

Ναι ρε εννοείται πως θέλω να παίξω! Το pc μου μόνο δεν ξέρω αν έχει την ίδια γνώμη, αλλά τα λεγόμενα σου μου δίνουν ελπίδες  Smile
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιουν 26, 2015 12:49 am

gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από sisifos Παρ Ιουν 26, 2015 3:05 am

Thanks!!!
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από BoTheGreat Παρ Ιουν 26, 2015 5:55 am

Ευχαριστούμε Smile
BoTheGreat
BoTheGreat

Αριθμός μηνυμάτων : 30

Δημοσίευση από gr68 Κυρ Ιουν 28, 2015 3:00 pm

πηγα και εγω για κωδικο εκει που  λεει ο gregorakis(και απο μενα ευχαριστω),πηρα ,και οταν το εβαλα στην σελιδα του παιχνιδιου εβγαλε ενα κλειδι.οταν πηγα να το κατεβασω,με σταματησε η ασφαλεια Sad  ,πωσ ειναι μολυσμενο με ιο.Λογικα δεν εστεκε ,αλλα  μασησα να συνεχισω..........(κΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΙ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ Very Happy).-                                                           ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από sisifos Παρ Μαρ 18, 2016 9:15 am

Γεια σας παλικάρια και καλώς σας ξαναβρίσκω! Σόρρυ που ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά θα θελα να μάθω, ασχολείται κανείς από δω με το Armored Warfare? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται παράξενο που ενώ το game έχει βγει σε open beta μήνες τώρα δεν βλέπω κανένα ποστ εδώ. 

Υ.Γ.  Άσχετο αλλά δεν κρατήθηκα. Μήνες έχω να πατήσω εδώ στο φόρουμ αλλά απ΄ ότι βλέπω ίδια κόλπα ίδια γεύση ακόμα ε? Razz
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Μαρ 18, 2016 11:51 am

Παιζω εγω αλλα δεν πολυμπαινω...εχω μεχρι 5αρακια 
ειναι αρκετα καλο παιχνιδι με προοπτικες αλλα το PvP εχει πολλα θεματα 2-15 ή 15-2......συνηθως το πρωτο....καξ επειδη ειναι κλειστο ακομη δεν εχει  cheat και μαλλον λενε να παραμεινει κλειστο ωστε το παιχνιδι να διεξαγεται επι ισοις οροις.
Θα με βρεις με το Nick Ultrakiller
kick1995
kick1995

Αριθμός μηνυμάτων : 49

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Μαρ 18, 2016 12:28 pm

kick1995 έγραψε:... αλλα το PvP εχει πολλα θεματα 2-15 ή 15-2 ...
... διότι μετακόμισαν οι τομάτες του WoT, δε φταίει το AW ... το AW είναι με διαφορά το καλύτερο αποτυχημένο παιχνίδι ever ... πολύ καλοφτιαγμένο game, η εταιρεία προσπαθεί να το στηρίξει και παίζουν μόνο 2-3k παίκτες ... είναι αστείο το πως βρίσκω συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους μέσα ... ααα και παίζουν πάρα πολλοί έλληνες αναλογικά με το πλήθος των παικτών ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από sisifos Παρ Μαρ 18, 2016 1:12 pm

gregorakis έγραψε: το AW είναι με διαφορά το καλύτερο αποτυχημένο παιχνίδι ever ... πολύ καλοφτιαγμένο game, η εταιρεία προσπαθεί να το στηρίξει και παίζουν μόνο 2-3k παίκτες ...
Και τι φταίει γι αυτό κατά τη γνώμη σου? Γιατί όπως είπες και συ το παιχνίδι είναι αρκετά καλοφτιαγμένο και προσπαθεί να διορθώσει πολλά από τα καρκινώματα του WoT (matchmaking, gold ammo, arty, καλύτερη οικονομία). Δεν ξέρω αν τα έχει καταφέρει σε όλα αλλά φαίνεται μια πολύ τίμια πρόταση και αν και δε θα περίμενα ποτέ να φτάσει τους αριθμούς παικτών του WoT, οι αριθμοί που αναφέρεις εσύ, αν ισχύουν, είναι ΠΟΛΥ απογοητευτικοί.
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Μαρ 18, 2016 1:30 pm

Κατα την γνωμη μου οι ντοματες ναι ειναι ενα μεγαλο θεμα....αλλα και το ιδιο το παιχνιδι ειναι δυσκολο απο την μανα του....ακομη και ενας καλος παικτης του WoT θελει χρονο να προσαρμοστει......Γνωμη μου μπορει να γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι με περιθωρια εξελιξης......αρκει να το προσεξουν σε θεματα ΜΜ και Cheats κυριως.
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από kick1995 Παρ Μαρ 18, 2016 1:35 pm

Επισης το παιχνιδι θελει πολλα credits για να αηορασεις αλλα και να αναβαθμησεις αρματα.Π.χ 1.920.000 για 5αρι αρμα...αλλα στα PvP μπορεις να βγαλεις 3 φορες παμω τα credit που θα εβγαζες απο το PvE δλδ 60-80Κ σε μια μετρια προς καλη μαχη PvP χωρις προνομιςκο
kick1995
kick1995

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Μαρ 18, 2016 1:45 pm

gregorakis έγραψε:....ααα και παίζουν πάρα πολλοί έλληνες αναλογικά με το πλήθος των παικτών ...

Βαρέθηκαν να στήνουν πισινάκο στον Imperium και είπαν να αλλάξουν παιχνίδι, μπας και γίνουν ποτέ τους unicums
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Μαρ 19, 2016 12:58 am

@sisifos ... φυσικά δεν μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα του WoT, δε νομίζω να προσπαθεί καν, καθώς το WoT είναι κλάσεις ανώτερο από το AW ... ποτέ το AW δε θα καταφέρει να γίνει WoT και έχουν στραφεί ήδη σε άλλη κατεύθυνση προσπαθώντας να φέρουν πιο casual παίκτες (δες PvE) σε ένα πιο arcade περιβάλλον (οι commanders έχουν ακόμα και βιογραφικό, φτιάχνεις clan εύκολα και σχεδόν free, έχεις απεριόριστα garage slot) ... είμαστε ακόμα στο beta και μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αλλά δε νομίζω να δούμε πολλές αλλαγές ...

@ kick1995 ... το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο, είναι περίπλοκο και αρκετά διαφορετικό από το WoT με αποτέλεσμα κι εγώ με +50k battles στο WoT να χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής ... το MM δε θα διορθωθεί ποτέ διότι η εταιρεία θέλει αυτή να είναι και η μεγάλη διαφορά από το WoT (imho): οι κλάσεις των αρμάτων να είναι διαφορετικές με άλλες ιδιότητες και άλλο gameplay ... επίσης θέλει να είναι ένα co op game ... από αυτά τα δύο καταλαβαίνουμε πως ποτέ δε θα είναι balanced όπως είναι το WoT ούτε θα προσελκύσει hardcore gamers ή αν τους προσελκύσει αυτοί θα επιλέγουν κλάσεις αρμάτων που θα μπορούν να "κουβαλήσουν" μια μάχη (βλ. MBT) με αποτέλεσμα να καταστραφεί το game play ... 

... αλλά έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία το AW ... πρώτα απ' όλα είναι πιο free2play από το WoT, μάλιστα θα έλεγα εντελώς free2play αν έχεις χρόνο να διαθέσεις ... τα credits που μαζεύεις δεν είναι λίγα (είναι λίγα στο pve αλλά αν παίζεις με bots μην είσαι και βιαστικός) ... το MM είναι σαφώς καλύτερο από το αντίστοιχο του WoT ακόμα και πριν 3 χρόνια (στο WoT τότε είχαμε +3 tier χωρίς χρυσές και έμπαινες σε μάχη με το pzVI απέναντι σε is3 και έκανες το στόχο), σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τα άρματά σου μέσω του pve ώστε να είσαι έτοιμος για τα pvp μετά και κυρίως από το tier3 και μετά είναι "κανονικό" παιχνίδι ... στο wot μέχρι και το tier5 έχεις κάτι μικρά αρματάκια να τρέχουν γύρω γύρω σε χάρτες και να πετούν στραγάλια στο AW από το tier3 έχεις όλα τα class (εκτός από arty) και διαφορετικά άρματα σε στυλ και δυνατότητες ...

... ξαναλέω το WoT είναι πολύ καλύτερο από το AW κατά τη γνώμη μου και μπορώ να δώσω πολλά επιχειρήματα για να τη στηρίξω ... από την άλλη μεριά το AW είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από όλες τις απόψεις και είναι κρίμα να μην το στηρίζει το κοινό ...

@imperium ... ασχολίαστο ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από sisifos Σαβ Μαρ 19, 2016 1:32 am

Gregorakis έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Φαίνεται όντως ξεκάθαρα πως (τουλάχιστον για την ώρα) το AW δεν στοχεύει στο competitive κοινό, αλλά αντίθετα πλασάρει ένα πιο casual gameplay. RPG στοιχεία (commanders), PVE coop αποστολές κλπ. ΟΜΩΣ...κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο καθώς μας δίνει κάτι διαφορετικό. Δεν θέλουμε ένα δευτερο αντίγραφο του WoT, θέλουμε? Αν θέλουμε WoT, παίζουμε WoT Smile
Αυτό που έχει ενδιαφέρον και δεν το έχουμε αναφέρει είναι πως η Obsidian με όλα αυτά τα στοιχεία που έχει εισαγάγει στο AW προσπαθεί να δημιουργήσει μια πιο φιλική, detoxic κοινότητα. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το PVE κομμάτι, που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο αλλά και από άλλες λεπτομέρειες. Πχ ο κάθε παίκτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν τα στατιστικά του θα είναι εμφανή στους υπόλοιπους, μόνο στους φίλους του ή και καθόλου. Πόσες φορές δεν έχουμε δει εδώ μέσα στο φόρουμ ομηρικούς καυγάδες γι αυτό το θέμα?
Γι αυτό και συνεχίζει να με παραξενεύει αυτός ο μικρός αριθμός παικτών που έδωσες (αλήθεια από που πήρες αυτό το στοιχείο?). Θα ήταν αμαρτία να μην πετύχει αυτό το παιχνίδι καθώς προσφέρει πολλά διαφορετικά πράγματα από το WoT. Kαι στην τελική δεν θα μας χάλαγε να έχουμε 2 επιτυχημένα παιχνίδια με άρματα για να ασχολούμαστε, ανάλογα με την διάθεση μας.
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από gregorakis Σαβ Μαρ 19, 2016 1:45 am

... ο αριθμός που δίνω είναι προσωπική εκτίμηση καθώς η εταιρία δεν ανακοινώνει κάτι ... αλλά σου λέω παίζω με τους ίδιους συνέχεια και το queue είναι πάντα 30-40 άτομα max ... μάλιστα θυμάμαι μια μέρα που είχαν πρόβλημα με τους servers και δε σε έβαζε σε μάχη, το queue ήταν λίγο πάνω από 1k (στο pve αλλά εκεί παίζουν οι πιο πολλοί), σε prime time μάλιστα !!! 

... σε όλα τα άλλα που λες συμφωνώ, δε θέλουμε 2ο wot μας φτάνει ένα ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από sisifos Σαβ Μαρ 19, 2016 2:25 am

Οκ, απόλυτα λογικό το συμπέρασμα σου. Και αν όντως ισχύει δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, καθώς με τόσο μικρό player base και με το σχετικά χαλαρό monetization που έχουν, από που θα βγάλουν λεφτά οέο? Και αν δεν πέφτουν τα φράγκα ξέρουμε όλοι τι γίνετε Sad
sisifos
sisifos
Admin

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης