Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Tier 8 medium άρμα ?
+8
patatomhden
Marita89
imperiumgraecum
dimstam
gregorakis
Sanguinius
dolofonos
Kostis_Larsson
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποιο πιστεύετε ότι είναι το "καλύτερο" Tier 8 medium άρμα ?
Αν δεν έχετε κάποιο τότε σκεφτείτε ποιο φοβάστε πιο πολύ πάνω στη μάχη.
Δεν έχω συμπεριλάβει τα premium άρματα (type 59, T-34-3, T26 Super Pershing) μιας και κατά γενική ομολογία είναι λίγο "χειρότερα" από τα αντίστοιχα "κανονικά"
Αν δεν έχετε κάποιο τότε σκεφτείτε ποιο φοβάστε πιο πολύ πάνω στη μάχη.
Δεν έχω συμπεριλάβει τα premium άρματα (type 59, T-34-3, T26 Super Pershing) μιας και κατά γενική ομολογία είναι λίγο "χειρότερα" από τα αντίστοιχα "κανονικά"
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Απ: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Tier 8 medium άρμα ?
Όλα για ραντομ.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Είμαι ανάμεσα σε 3 :Ρ
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
... δε μπορώ να απαντήσω σε τέτοια ερώτηση, όλα είναι σχετικά ... εγώ από όλα αυτά στο garage έχω κρατήσει 2, το T-69 και το obj 416, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα θεωρώ ανώτερα ... το T-44 ίσως είναι λίγο κατώτερο των υπολοίπων ... αν έπρεπε να επιλέξω το καλύτερο 8αρι πάντως, για random εννοείται, θα επέλεγα το type 59 στα σίγουρα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Συμφωνώ με το 59 αλλά δυστυχώς είναι ένα άρμα πια που δεν μπορούμε να το έχουμε όλοι, έστω και αγοραστό.Αν και το έχουνε χαλάσει παραμένει κορυφαίο.
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
To άρμα είναι cheat. Δεν έχει δουλειά στο poll.
Ψήφισα pershing, μακράν το καλύτερο τ8 medium
Ψήφισα pershing, μακράν το καλύτερο τ8 medium
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Τ69,trollish armor,gun(with HEAT)=profit.Pershing μετα επειδη τα κανει ολα και συμφερει.Θεωρω το obj416 απειρα δυσκολο λογω του χαλια gun dep,το μισησα οσο τιποτα.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
ωού!!πολύ ενδιαφέρον ψηφοφορία!
δεν θα ψηφίσω γιατί έχω παίξει μόνο ένα 8άρι medium το T-34-2, και δεν έχω την ικανότητα να αναγνωρίσω στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα με έκανε να διαλέξω ένα. θέλω όμως πολύ να κρατήσω ένα 8άρι medium στο garage μου, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα ως μπούσουλα!
ωραίος! Kostis!
δεν θα ψηφίσω γιατί έχω παίξει μόνο ένα 8άρι medium το T-34-2, και δεν έχω την ικανότητα να αναγνωρίσω στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα με έκανε να διαλέξω ένα. θέλω όμως πολύ να κρατήσω ένα 8άρι medium στο garage μου, οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα ως μπούσουλα!
ωραίος! Kostis!
patatomhden- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Διαγράφηκαν μερικά off-topic posts.
Παρακαλώ πολύ να μην ξεφεύγουμε.
Παρακαλώ πολύ να μην ξεφεύγουμε.
Νομίζω έχεις ξεχάσει ένα άρμα που θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη πρωτιά στο συγκεκριμένο poll.
Veyder- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Δεν έχω δοκιμάσει μόνο το Κινέζικο, αλλά αυτό που διακρίνω είναι ότι όσο πιο καινούρια άρματα βγάζουν τόσο πιο OP είναι αρκεί να βρεις το κουμπί τους και να τα χειρίζεσαι σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Για παράδειγμα τα δύο τελευταία που δοκίμασα (STA-1, obj416) νομίζω ότι είναι από τα πιο απαιτητικά στο χειρισμό αλλά αποδίδουν εκπληκτικά στη μάχη.
Για το Τ-69 ο Marita είπε τη μαγική λέξη ...ΗΕΑΤ... ο άλλος παράγοντας είναι ο παίκτης να "το έχει" με τους autoloaders μιας και έχει διαφορετική φιλοσοφία από τα υπόλοιπα.
Το Pershing είναι το πιο ισορροπημένο από όσα δοκίμασα και μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές.
Θα ψηφίσω το Obj416 γιατί συνδυάζει το κανόνι του Τ-54 με το camo του Borsig... και ας έχει πολλούς περιορισμούς στο πεδίο της μάχης.
Για παράδειγμα τα δύο τελευταία που δοκίμασα (STA-1, obj416) νομίζω ότι είναι από τα πιο απαιτητικά στο χειρισμό αλλά αποδίδουν εκπληκτικά στη μάχη.
Για το Τ-69 ο Marita είπε τη μαγική λέξη ...ΗΕΑΤ... ο άλλος παράγοντας είναι ο παίκτης να "το έχει" με τους autoloaders μιας και έχει διαφορετική φιλοσοφία από τα υπόλοιπα.
Το Pershing είναι το πιο ισορροπημένο από όσα δοκίμασα και μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές.
Θα ψηφίσω το Obj416 γιατί συνδυάζει το κανόνι του Τ-54 με το camo του Borsig... και ας έχει πολλούς περιορισμούς στο πεδίο της μάχης.
Δεν έχω παίξει μόνο το STA οπότε όσον αφορά τα υπόλοιπά νομίζω ότι εξαρτάται αποκλειστικά από το στυλ του καθενός.
Ξεχωρίζω:
-το pershing μαζί με το centurion σαν all-rounders (αν κρατούσα 8άρι med θα ήταν κάποιο από αυτά και μάλλον το 2ο)
-το panther II σαν sniper και μπουλντόζα όσον αφορά τις dogfights (ελέω armor, reloading και ικανότητας ramming)
-το 416 σαν κανόνι (alpha damage) και spotter (το πλύνανε με azax και έγινε αόρατο)
-το indien για το αξιόπιστο κανόνι (σε όλα τα χαρακτηριστικά του) και το peek-a-boo style
Μακράν το χειρότερο για'μένα ήταν το t-34-2 το οποίο αν και γούσταρα τρελά για το μέγεθος και την ευκινησία του άλλο τόσο με απογοήτευσε με τα εντελώς αναξιόπιστα κανόνια του (το μεγαλύτερο δεν μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω)
Ξεχωρίζω:
-το pershing μαζί με το centurion σαν all-rounders (αν κρατούσα 8άρι med θα ήταν κάποιο από αυτά και μάλλον το 2ο)
-το panther II σαν sniper και μπουλντόζα όσον αφορά τις dogfights (ελέω armor, reloading και ικανότητας ramming)
-το 416 σαν κανόνι (alpha damage) και spotter (το πλύνανε με azax και έγινε αόρατο)
-το indien για το αξιόπιστο κανόνι (σε όλα τα χαρακτηριστικά του) και το peek-a-boo style
Μακράν το χειρότερο για'μένα ήταν το t-34-2 το οποίο αν και γούσταρα τρελά για το μέγεθος και την ευκινησία του άλλο τόσο με απογοήτευσε με τα εντελώς αναξιόπιστα κανόνια του (το μεγαλύτερο δεν μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω)
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
type 59 φτου και βγαινω
το pershing μου αρεσε παρα πολυ η καλυτερη οπισθεν του παιχνιδιου σε αρμα γιατι υπαρχει και το crusader sp αλλα αυτο ειναι arty
το pershing μου αρεσε παρα πολυ η καλυτερη οπισθεν του παιχνιδιου σε αρμα γιατι υπαρχει και το crusader sp αλλα αυτο ειναι arty
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Αν αληθεύει αυτό που διάβασα, τότε το indien μπαίνει υποψήφιο για most OP t8 med στο άμεσο μέλλον:
- aim time for 9 cm Bordkanone buffed from 2,9 s to 2,7 s
- reload time for the same gun buffed from 7,5 s to 7,2 s
Ειδικά το 1ο πιστεύω θα κλείσει σπίτια αφού το 2.9 ήταν οριακό για χρήση GLD (δεσμεύοντας παράλληλα μια θέση equip) ενώ τώρα και χωρίς GLD, ένα ήδη καλό snap shooter θα γίνει ακόμη καλύτερο.
Όσο για τη μείωση στο loading time, σε συνδυασμό με το ήδη καλό slopped armor μπροστά θα το βοηθήσει να λάμψει ακόμα περισσότερο στις dogfights, σαν ένας γνήσιος Ινδιάνος
Ειδικά το 1ο πιστεύω θα κλείσει σπίτια αφού το 2.9 ήταν οριακό για χρήση GLD (δεσμεύοντας παράλληλα μια θέση equip) ενώ τώρα και χωρίς GLD, ένα ήδη καλό snap shooter θα γίνει ακόμη καλύτερο.
Όσο για τη μείωση στο loading time, σε συνδυασμό με το ήδη καλό slopped armor μπροστά θα το βοηθήσει να λάμψει ακόμα περισσότερο στις dogfights, σαν ένας γνήσιος Ινδιάνος
xaxaxaxa gelasame pali ti doulia exi to inden me indianousArxiereas_ έγραψε:Αν αληθεύει αυτό που διάβασα, τότε το indien μπαίνει υποψήφιο για most OP t8 med στο άμεσο μέλλον:
xoris pareksigisi panda e
To inden pai gia indies INDIA BAGLADECH OMONIA ELLADA
oxi AMERICA piou piou kaouboides kai Indianoi
O arxiereas tou Kolobou isouna lol kai aftos kapos etsi berdeftike
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Εχμ, δεν περίμενα να λέγεται Indien ως φόρος τιμής στους Apache και να σε πω την πάσα αλήθεια δεν με νοιάζει καν πόθεν έλκει την καταγωγή του το όνομα.
Το ινδιάνος πήγαινε στο γιούρια. Άμα έλεγα ορμάτε μακεδονομάχοι πάλι πρόβλημα θα είχαμε
Το ινδιάνος πήγαινε στο γιούρια. Άμα έλεγα ορμάτε μακεδονομάχοι πάλι πρόβλημα θα είχαμε
Oxi re si an eleges makedonomaxoi ti Ellinares imaste tha to ipostirizameArxiereas_ έγραψε:Εχμ, δεν περίμενα να λέγεται Indien ως φόρος τιμής στους Apache και να σε πω την πάσα αλήθεια δεν με νοιάζει καν πόθεν έλκει την καταγωγή του το όνομα.
oug oug ne re ne makedonomaxoi kai mamo olous tous ipolipous xaxaxaxa
Xoris pareksigisi panda etsi kai emena alos mou to ipe oti to etimazan gia indies
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Παρόμοια θέματα
» ΠΟΙΟ ΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
» Πόσο υπερβολικά Op θεωρείτε το IS3 στα tier 8 CW-Skirmishes?
» καλυτερο tier 10 td
» ΚΑΛΥΤΕΡΟ TIER 9 HEAVY
» ΚΑΛΥΤΕΡΟ TIER 10 HEAVY
» Πόσο υπερβολικά Op θεωρείτε το IS3 στα tier 8 CW-Skirmishes?
» καλυτερο tier 10 td
» ΚΑΛΥΤΕΡΟ TIER 9 HEAVY
» ΚΑΛΥΤΕΡΟ TIER 10 HEAVY
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT