Για να τελειώνει η συζήτηση !!!
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Για να τελειώνει η συζήτηση !!!
Ο Admin του forum είμαι εγώ ΟΧΙ ο sisifos. END OF STORY.
Όποιος έχει θέμα - γκομενικά με τον sisifo PM. Δεν είμαι σύμβουλος γάμου.
Όποιος έχει θέμα με εμένα ας κάνει ποστ εδώ να δούμε τη ζόρια τραβάει.
Όποιος δεν θέλει το νέο forum delete bookmark και αντίο ή ban και αντίο.
Δεν με νοιάζει πόσοι θα φύγουν. Τραβάτε στο φιλελεύθερο.
Σαν Founder δεν έχω τίποτα με κανέναν σας και σκοπός μου είναι να είμαι αντικειμενικός. Όποιος όμως πετάει σπίρτα για να βάλει φωτιές θα τον λούσο με βενζίνη και θα του πετάξω δάδα. Εγώ δεν είμαι ο sisifos θα μαζεύεται ban με το φτυάρι. Δυο άτομα έπιασαν το νόημα και συνεχίζουν κανονικά την forum-ζωή τους. Ένας έφυγε είδη και ας ήταν ADMIN. Και υπάρχουν και μερικοί που μπαίνουν βγαίνουν και προσπαθούν να με ψυχολογήσουν αν θέλουν ας μπουν να γράψουν και δεν δαγκώνω άμα ακολουθούν τους κανόνες.
WHO'S GONNA BE NEXT TO JOIN THE UNMODERATED-FORUM ????
Όποιος έχει θέμα - γκομενικά με τον sisifo PM. Δεν είμαι σύμβουλος γάμου.
Όποιος έχει θέμα με εμένα ας κάνει ποστ εδώ να δούμε τη ζόρια τραβάει.
Όποιος δεν θέλει το νέο forum delete bookmark και αντίο ή ban και αντίο.
Δεν με νοιάζει πόσοι θα φύγουν. Τραβάτε στο φιλελεύθερο.
Σαν Founder δεν έχω τίποτα με κανέναν σας και σκοπός μου είναι να είμαι αντικειμενικός. Όποιος όμως πετάει σπίρτα για να βάλει φωτιές θα τον λούσο με βενζίνη και θα του πετάξω δάδα. Εγώ δεν είμαι ο sisifos θα μαζεύεται ban με το φτυάρι. Δυο άτομα έπιασαν το νόημα και συνεχίζουν κανονικά την forum-ζωή τους. Ένας έφυγε είδη και ας ήταν ADMIN. Και υπάρχουν και μερικοί που μπαίνουν βγαίνουν και προσπαθούν να με ψυχολογήσουν αν θέλουν ας μπουν να γράψουν και δεν δαγκώνω άμα ακολουθούν τους κανόνες.
WHO'S GONNA BE NEXT TO JOIN THE UNMODERATED-FORUM ????
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Για να τελειώνει η συζήτηση !!!
καλα κανεις και εισαι ο αντμιν
νοβοδι κεαρς για τον σισιφο οσο δε κλαιγετε για το ποσο δυσκολα ηταν οταν ηταν αντμιν. ( αλλα ειναι ακομα εδω )
δεν εχω ζορια μαζι σου ( ακομα τουλαχιστον)
οπως ειπα αντε και καλη αρχη
νοβοδι κεαρς για τον σισιφο οσο δε κλαιγετε για το ποσο δυσκολα ηταν οταν ηταν αντμιν. ( αλλα ειναι ακομα εδω )
δεν εχω ζορια μαζι σου ( ακομα τουλαχιστον)
οπως ειπα αντε και καλη αρχη
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ολα καλά αλλά το θέμα με την ηλικία πρέπει να το δείς, ειμαι ο αρχαιότερος εδω μέσα και δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω την θέση μου απο μούφα ηλικία.
Εύχομαι τα καλύτερα, θα ήθελα να πώ οτι θα σε στηρίξω αλλά δεν θα το πώ γιατί δεν πρόκειται να μείνω απαθής σε προκλήσεις.
Εύχομαι τα καλύτερα, θα ήθελα να πώ οτι θα σε στηρίξω αλλά δεν θα το πώ γιατί δεν πρόκειται να μείνω απαθής σε προκλήσεις.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Δεν ζητάω να μείνετε απαθής σε προκλήσεις ζητάω να υπάρχει ηρεμία και να μην υπάρξουν προκλήσεις.
Ταραμάς μου αρέσει η ημερομηνία αυτή για σημάδεψε το ξεκίνημα μιας καινούριας εποχής.
Απλά θα τονίσω αυτό:
Όποιος έχει θέμα - γκομενικά με τον sisifo(η οποιονδήποτε άλλον PM ). Δεν είμαι σύμβουλος γάμου.
Ταραμάς μου αρέσει η ημερομηνία αυτή για σημάδεψε το ξεκίνημα μιας καινούριας εποχής.
Απλά θα τονίσω αυτό:
Όποιος έχει θέμα - γκομενικά με τον sisifo(η οποιονδήποτε άλλον PM ). Δεν είμαι σύμβουλος γάμου.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk