World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Καλησπέρα παιδιά :)

+17
Peter87(GR)
Dennis20vt
taramas
mapoueimai
37EMA
Marita89
trexas
mementoM0ri
dimstam
bambiskos
gr68
mparek4
sisifos
imperiumgraecum
Founder
gregorakis
MAVROSKOUFHS
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 Empty Απ: Καλησπέρα παιδιά :)

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τρι Ιουν 24, 2014 5:16 am

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 Pst8oo
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από mementoM0ri Τρι Ιουν 24, 2014 5:26 am

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 God_damn_right_breaking_bad
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από 37EMA Τρι Ιουν 24, 2014 5:36 am

imperiumgraecum έγραψε:
37EMA έγραψε:
aστούς να λένε κοίτα να γουστάρεις το παιχνίδι και άσε τα νούμερα, και χωρίς νούμερα παίζεις το παιχνίδι

υπάρχουν και παίχτες με λίγες μάχες και μεγάλα νούμερα, που μπήκαν στο τριπάκι με τα νούμερα και κάναν καινούριο λογαριασμό

υπάρχουν διαφορετικοί παίχτες

• άλλοι γουστάρουν να έχουν νούμερα και άλλους πάλι δεν τους ενδιαφέρει
  • έχω δει πόλους παίχτες χωρίς στατιστικά να νιώθουν το παιχνίδι και να κάνουν παπάδες
  • δεν γίνετε να σου βγαίνει πάντα όμως 7 στις 10 θα φας σφαλιάρα
  • έχω δει και παίχτες με μεγάλα στατιστικά πίσω από βράχους και κτίρια να κάνουν μια ώρα να ρίξουν την τέλεια βολή

Θα την πω την αμαρτία μου: όταν βλέπω παίκτη, και δη Ελληνα, να λέει "κοίτα να γουστάρεις το παιχνίδι και άσε τα νούμερα", με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Μιας και εγώ ΔΕΝ είμαι παίκτης με λίγες μάχες, αλλά με πάμπολλες(παίζω από τον Απρίλιο του 2011), ας τοποθετηθώ:

• προφανώς είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιοι να γουστάρουν να έχουν "νούμερα" και άλλοι να μην ενδιαφέρονται. Ομως, οι μη έχοντες νούμερα, ας είναι προετοιμασμένοι για πιθανή συχνή χλεύη.
  • εγώ πάλι δεν έχω δει παίκτες χωρίς στατιστικά να νιώθουν το παιχνίδι και να κάνουν παπάδες. Πιο πιθανόν να μην νιώθουν τίποτα, όντες εγκεφαλικά νεκροί και να αφέθηκαν άθαφτοι από παπάδες.
  • αυτό το 7/10 κομματάκι αυθαίρετο μου φαίνεται.
  • και εγώ έχω δει full-hp tiger2 να αφήνει τo σύμμαχο ob268 να πεθαίνει, χωρίς να σκεφτεί να βγει μπροστά και να κάνει λίγο μοίρασμα στο dmg, so what?

Kαι επειδή μπορεί να αποπήρα κάπως τον φιλτατο μαυροσκούφη, να τον καλωσορίσω στο forum, και να του προτείνω και το επίσημο forum του παιχνιδιού καθώς και πολλά guides, walkthroughs και reviews επί αρμάτων στο youtube και διαφόρων streamers στο twitch.
Μην το πάμε στα άκρα έχω di μπλε και mob "καμβεροθοδορες" που θα se γράψουνε κανονικά και παιχταράδες που και θα σε βοηθήσουν και θα "ρασαρουν" μαζί σου
 έχω di και κίτρινους παίχτες οι οποιοι και θα σε καλύψουν και θα σου "σποταρουν" και θα σου δείξουν στο mimimap ότι κάποιος σου έρχεται από πίσω
και "καμβεροθοδορες" που σε γραφουν κανονικά

Οι εγκεφαλικά νεκροί  τι να πω αν πεθάνω πρόωρα βάζο κάμερα επάνω τους και γελάω

Εγώ νομίζω πως η "διαφιορα" του παίχτη πάνω κάτω με 10K μάχες και χωρίς στατιστικά είναι το ποσο γρήγορα έμαθε/ κατάλαβε το παιχνίδι και ποσο γρήγορα σοβαρεύτηκε

μας ήρθε παίχτης στην COGR με 7K μάχες ο οποιος έπαιζε με κασετίνες και δεν ήξερε  ότι με το C γεμίζει
έριχνε στον αέρα για να ξαναγεμίσει, ΒΙΑ σε 4 από πέντε άτομα στο πλήρωμα
ενώ έκανε πλήρη ανάλυση τις μάχης ήξερε να στήνει το άρμα ktlp

αυτός ο παίχτης δεν θα ανέβαζε ποτε στατιστικά αν δεν ασχολιούνταν κάποιος μαζί του
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από mapoueimai Τρι Ιουν 24, 2014 1:31 pm

kostislarsson2 έγραψε:Καλά δεν ντρέπεστε να προσκαλείτε κόσμο σε clans που κανονικά δε θα έπρεπε να φέρουν Ελληνικό χαρακτηρισμό στο όνομά τους... ?

Με αρχηγούς που δεν γνωρίζουν να γράψουν στα Ελληνικά,
Με στατιστικά που θα ντρεπόταν κάποιος να βάλει το όνομα Ελλάδα δίπλα...

εεε ?

Καλησπέρα φιλε μ. Είμαι ενας απο τους ιδρυτες τις COGR μαζί με τον 37EMA κ άλλους 2-3-4-10... προσκάλεσε ο συμπαικτης μου στην clan έναν Έλληνα για να μην παίζει μονος του(εννοείτε ότι μπορεί να πάει όπου θέλει.) για να μάθει κάτι, έστω κ αυτά τα λίγα που ξέρουμε που μας επιτρέπουν να κάνουμε αξιόλογα CW, φτάσουμε δν φτάσουμε σε κάποιο landing.

Όσο για τα λεγόμενα σου το να φέρεις το Ελληνικό χαρακτηριστικό στην ονομασία τις Clan δν είναι ούτε κακό ούτε κατακριτέο. Με αυτό τον τρόπο δείχνουμε ότι υπάρχουμε, προσπαθούμε, αγωνιζόμαστε. Γιατί αυτό κάνουμε σαν Έλληνες, απότι έμαθα στο δημοτικό  δηλαδή, κ αυτό πάει σε όλες τις Ελληνικές Clan του game.

Αρχηγούς που δεν ξέρουν ελληνικά λες, 24 χρονια στο εξωτερικό χωρίς να έχουν εξασκήσει την ελληνική γραφή αρκετά. (προσωπικά με 12 χρονια ενασχόλησης μου με τον προγραμματισμό κ τους H/Y δεν μου είναι εύκολο να γράφω στα ελληνικά... να υποθέσω ότι αυτό με κάνει λιγότερο έλληνα από εσένα?)

Τόσο καιρό γίνετε στο forum τις τρελής, για τα στατιστικά, με τον bambisko κ άλλους από άλλες clan να αισχρολογούν πίσω από ένα πληκτρολόγιο που τους προσφέρει ανωνυμία, ασφάλεια, κ αλλα.Τώρα εσύ μου λες ότι πρέπει να ντρέπομαι που έχω το Greek στην ονομασία τις clan μ λόγο tomato stats? έχεις στον κυπο σου μανιτάρια??? η μπαφο κ ζεις σε κάποιο άλλο κόσμο?? μπας κ βλέπεις tpt Elfs η Dwarfs??? το 60% των παικτών στις ελληνικές clan είναι παπουδια 35 ετών κ πάνω, στην ελλάδα που ο Η/why μπέικε μαζικά στα σπίτια μόλις τον 21ο αιώνα κ πιο συγκεκριμένα το 2002, κ έχετε την ψευδεσθηση ότι μπορούμε να γίνουμε υπέρ clans (πάει σε όλους, συμμαχους ξεσιμαχουςWink?
 Με την υποδοχή που δείχνουμε στους νέους παίκτες που άμεσος μερικοί εδώ μέσα κάνουν σαν μικρές ιερόδουλες κ κοιτάνε αμέσως ποσο μεγάλο είναι κ ποσο χοντρό το έχει (στατιστικά, 10aria κλπ κλπ)???? κατινιά, κοντοφθαλμια κ μαγκιές πίσω από μια οθόνη... όσο για τα ορθογραφικά λάθη στο παρών κείμενο..... 01100001 01110010 01111000 01101001 01100100 01101001 01100001 00100000 01101101 use google my friends! Θα επρεπε να ντρεπομαστε....

mapoueimai

Αριθμός μηνυμάτων : 3

Δημοσίευση από Founder Τρι Ιουν 24, 2014 2:06 pm

συγνώμη παίδες πραγματικά αλλά δεν είχα δει το post αυτού του ...... τεσπα. Το παιδί από τότε που έφαγε το ban παίζει να του έστριψε. Έγινε και φιλελεύθερος... Πραγματικά συγνώμη αλλά έχει απαγορευτεί και η ευθανασία Sad
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από gr68 Τρι Ιουν 24, 2014 2:13 pm

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ πολυ παραξενο να ειναι ποστ του κοστισ λαρσον αυτο πιο πανω,δεν μασ ειχε συνηθισει ετσι.
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από MAVROSKOUFHS Τρι Ιουν 24, 2014 2:20 pm

ΠΩ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ ..ΣΚΕΨΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ..  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked
MAVROSKOUFHS
MAVROSKOUFHS

Αριθμός μηνυμάτων : 7

Δημοσίευση από taramas Τρι Ιουν 24, 2014 2:37 pm

Χοντρά γέλια μιλάμε, ο ενας οπως συνηθίζει άλλωστε σου την λέει για τα στατιστικά σου για να έρθει μετά να σου πεί οτι μπορείς να γίνεις καλύτερος αν πάς με τους καλύτερους (τρομάρα του), άλλος λέει τα δικά του και πάει λέγοντας.

Ανθρωπέ μου διασκέδασε το παιχνίδι όπως νομίζεις και τέλος, οτι και να αποφασίσεις αργότερα να κάνεις υπάρχουν ομάδες για όλα τα γούστα μην αγχώνεσαι.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τρι Ιουν 24, 2014 2:49 pm

Founder έγραψε:παίζει να έγινε και φιλελεύθερος

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 Kill_it_with_fire

imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Ιουν 24, 2014 11:24 pm

@mapoueimai ... επιτέλους διαβάσαμε κι ένα ολοκληρωμένο κείμενο όπου σε αρκετά σημεία του συμφωνώ ...

... αλλά υπάρχει το εξής οξύμωρο ... λες πως οι έλληνες προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε αλλά καταλήγεις πως δε μπορούμε να γίνουμε καλοί παίκτες λόγω ηλικίας και έλλειψης παιδείας ... δε νομίζω να συμφωνεί το ένα με το άλλο ... 

... σχεδόν όλοι μπορούν να γίνουν καλοί παίκτες, λίγοι μπορούν να γίνουν πάρα πολύ καλοί αλλά είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο ... δε θεωρώ για παράδειγμα πως είμαι πιο ικανός ή πιο έξυπνος από τον babiskos (για τον οποίο πιστεύω πως είναι ο χειρότερος παίκτης που γράφει στο forum) και υποψιάζομαι πως είμαι και γηραιότερος ... τι σημαίνει αυτό? πως ο babiskos μπορεί να βελτιωθεί ...

... για να βελτιωθεί όμως ένας παίκτης υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις: 
1ο να παραδεχθεί το πρόβλημά του ... οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται, βρίσκονται σε άρνηση ... το WoT είναι rng & paysafe ...
2ο να ακούσει τι έχουν να του πουν άλλοι που τα καταφέρνουν καλύτερα ... δεν είναι κακό, ούτε σε μειώνει κάτι τέτοιο ... κανείς δεν είναι σοφός, άκου και κρίνε ... κράτα αυτά που νομίζεις σωστά αλλά ΑΚΟΥ!!! ... το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν ακούει, τα ξέρει ήδη ... βγήκε και ο taramas και έφτιαξε το νέο moto του ανίκανου παίκτη "ρουφιάνε καμπέρη gregoraki" ... όποιος νικά είναι καμπέρης και μπορείτε να παρακολουθήσετε το stream μου για να μάθετε να καμπερώνετε ... κάντε το, αν θέλετε να μάθετε να νικάτε ... αν πάλι δε θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιες από τις taramιες συμβουλές ... μπορεί να έχει δίκιο ... μπορεί όντως να υπάρχουν νεφελιμ!!! τα έχεις δει? πως ξέρεις λοιπόν πως δεν υπάρχουν???      
3ο να διευρύνει το κοινωνικό του περιβάλλον ... βγες λίγο πιο έξω, γνώρισε κι άλλους παίκτες πέρα από την clan σου ... όποιος κοιμάται με γκαβό αλληθωρίζει ...  

... τα έχω γράψει και ξαναγράψει (και είμαι και offtopic και βλέπω warning στον ορίζοντα) αλλά μια επανάληψη δεν κάνει κακό ... άλλωστε όλο και νέοι παίκτες μπορεί να μας διαβάζουν ποιος ξέρει ... το έργο μου είναι πλέον "ιεραποστολικό" και μια ψυχή να σώσω (ένα noobακο να βοηθήσω) κέρδος είναι ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από imperiumgraecum Τετ Ιουν 25, 2014 12:57 am

gregorakis έγραψε:το έργο μου είναι "ιεραποστολικό" και μια ψυχή να σώσω κέρδος είναι ...

Kαι μετά είμαι εγώ υπερβολικός με τους χαρακτηρισμούς μου  scratch scratch 
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Δημοσίευση από mapoueimai Τετ Ιουν 25, 2014 1:03 am

gregorakis έγραψε:
@mapoueimai ... επιτέλους διαβάσαμε κι ένα ολοκληρωμένο κείμενο όπου σε αρκετά σημεία του συμφωνώ ...

... αλλά υπάρχει το εξής οξύμωρο ... λες πως οι έλληνες προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε αλλά καταλήγεις πως δε μπορούμε να γίνουμε καλοί παίκτες λόγω ηλικίας και έλλειψης παιδείας ... δε νομίζω να συμφωνεί το ένα με το άλλο ... 

... σχεδόν όλοι μπορούν να γίνουν καλοί παίκτες, λίγοι μπορούν να γίνουν πάρα πολύ καλοί αλλά είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο ... δε θεωρώ για παράδειγμα πως είμαι πιο ικανός ή πιο έξυπνος από τον babiskos (για τον οποίο πιστεύω πως είναι ο χειρότερος παίκτης που γράφει στο forum) και υποψιάζομαι πως είμαι και γηραιότερος ... τι σημαίνει αυτό? πως ο babiskos μπορεί να βελτιωθεί ...

1ο να παραδεχθεί το πρόβλημά του ... οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται, βρίσκονται σε άρνηση ... το WoT είναι rng & paysafe ...
2ο να ακούσει τι έχουν να του πουν άλλοι που τα καταφέρνουν καλύτερα ... δεν είναι κακό, ούτε σε μειώνει κάτι τέτοιο ... κανείς δεν είναι σοφός, άκου και κρίνε ... κράτα αυτά που νομίζεις σωστά αλλά ΑΚΟΥ!!! ... το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν ακούει, τα ξέρει ήδη ... βγήκε και ο taramas και έφτιαξε το νέο moto του ανίκανου παίκτη "ρουφιάνε καμπέρη gregoraki" ... όποιος νικά είναι καμπέρης και μπορείτε να παρακολουθήσετε το stream μου για να μάθετε να καμπερώνετε ... κάντε το, αν θέλετε να μάθετε να νικάτε ... αν πάλι δε θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιες από τις taramιες συμβουλές ... μπορεί να έχει δίκιο ... μπορεί όντως να υπάρχουν νεφελιμ!!! τα έχεις δει? πως ξέρεις λοιπόν πως δεν υπάρχουν???      
3ο να διευρύνει το κοινωνικό του περιβάλλον ... βγες λίγο πιο έξω, γνώρισε κι άλλους παίκτες πέρα από την clan σου ... όποιος κοιμάται με γκαβό αλληθωρίζει ...  

... τα έχω γράψει και ξαναγράψει (και είμαι και offtopic και βλέπω warning στον ορίζοντα) αλλά μια επανάληψη δεν κάνει κακό ... άλλωστε όλο και νέοι παίκτες μπορεί να μας διαβάζουν ποιος ξέρει ... το έργο μου είναι πλέον "ιεραποστολικό" και μια ψυχή να σώσω (ένα noobακο να βοηθήσω) κέρδος είναι ...

Προσπαθούμε k κάνουμε το καλύτερο αλλά δεν θα φτάσουμε να γίνουμε ούτε fame/pirates κλπ κλπ και πολύ απλά γιατί δεν  "είμαστε" η gaming γενιά τις χώρας αυτής, εμείς ανοίγουμε δρόμο για τα πιτσιρίκια των υπεραιωνόβιων που ανέφερα παραπάνω που έχουμε στις clan. Έρχεται ο πιτσιρικάς 16 χρονών κ με κάνει σκόνη γτ πολύ απλά έχει παίξει ότι game έχει βγάλει η gaming  βιομηχανία, κ ξέρει τι πρέπει να κάνει κ πώς να το κάνει .
  Και ακριβώς στον στον 2ο  "λόγο σου" κολλάει αυτό που λέω, και εξηγούμε. Είμαι 26 ετών, DC τις clan m όπως και "trainer" λόγο ενασχολήσης μου με τα pc/programming/gaming χρόνια τώρα κλπ. Έρχεται στη clan ένας μεσήλικας/υπεραιωνόβιος 35-45 χρονών με τουπέ "είμαι τόσο χρονών, έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι " κλπ κλπ "σιγά μην ακούσω τον πιτσιρικά να μου πει πως παίζεται το game" "εγώ που πρόλαβα την Amiga στα 80's... γιαυτο το είπα...
  Οσο για τον "bambisko" δεν  είναι noobas, τα stats του τα χάλασε πέρσι το καλοκαίρι λόγο δουλειάς... τα stats είναι σχεδόν πλασματικά..... μπορεί το γράψιμο μου να σας κουράζει και ζητώ συγγνώμη αλλά είμαι δυσλεκτικός...

καλή σας μέρα.

mapoueimai

Αριθμός μηνυμάτων : 3

Δημοσίευση από gr68 Τετ Ιουν 25, 2014 3:29 am

προs μα που ειμαι.  οχι και συγνωμη φιλε μου,ο λογοs σου ειναι κατανοητοs και με τιs γενικεs αποψειs σου συμφωνω απολυτα. tωρα για τον τυπο που εκανε το απρεπεs σχολιο (κοστισ λαρσσον) μια εξηγηση μπορω να δωσω(ισωs λαθεμενη).το εκανε για να γινει μπαχαλο ,λογω αλλαγηs μοντ,αντμιν και σαs πηρε η μπαλα.βεβαια η απαντηση σου ηταν υποχρεωτικη.KALES MAXES NAXETE ekei sthn ξενητεια(τοκανα ξανθοπουλοs lol! )
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από MAVROSKOUFHS Παρ Ιουλ 04, 2014 3:39 am

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 Color%20dead%20tank
MAVROSKOUFHS
MAVROSKOUFHS

Δημοσίευση από MAVROSKOUFHS Κυρ Απρ 10, 2016 3:45 am

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 Signature
MAVROSKOUFHS
MAVROSKOUFHS

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 6:24 am

mapoueimai έγραψε:
gregorakis έγραψε:

Προσπαθούμε k κάνουμε το καλύτερο αλλά δεν θα φτάσουμε να γίνουμε ούτε fame/pirates κλπ κλπ και πολύ απλά γιατί δεν  "είμαστε" η gaming γενιά τις χώρας αυτής, εμείς ανοίγουμε δρόμο για τα πιτσιρίκια των υπεραιωνόβιων που ανέφερα παραπάνω που έχουμε στις clan. Έρχεται ο πιτσιρικάς 16 χρονών κ με κάνει σκόνη γτ πολύ απλά έχει παίξει ότι game έχει βγάλει η gaming  βιομηχανία, κ ξέρει τι πρέπει να κάνει κ πώς να το κάνει .
  Και ακριβώς στον στον 2ο  "λόγο σου" κολλάει αυτό που λέω, και εξηγούμε. Είμαι 26 ετών, DC τις clan m όπως και "trainer" λόγο ενασχολήσης μου με τα pc/programming/gaming χρόνια τώρα κλπ. Έρχεται στη clan ένας μεσήλικας/υπεραιωνόβιος 35-45 χρονών με τουπέ "είμαι τόσο χρονών, έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι " κλπ κλπ "σιγά μην ακούσω τον πιτσιρικά να μου πει πως παίζεται το game" "εγώ που πρόλαβα την Amiga στα 80's... γιαυτο το είπα...
  Οσο για τον "bambisko" δεν  είναι noobas, τα stats του τα χάλασε πέρσι το καλοκαίρι λόγο δουλειάς... τα stats είναι σχεδόν πλασματικά..... μπορεί το γράψιμο μου να σας κουράζει και ζητώ συγγνώμη αλλά είμαι δυσλεκτικός...

καλή σας μέρα.

Δεν υπαρχει χαλασε τα stats του για κανεναν λογο!Απλα παιζεις καλα η οχι!
Ακουστε τι σας λεει ο gregorakis εχει δικιο σε πολλα!
Και κατι αλλο εχω παιξει σε παρα πολλα clan wars σαν fc (παντα) εχω νικησει παρα πολυ δυνατες ομαδες εχω χασει απο παρα πολυ αδυναμες ομαδες ξερετε στα ποσα λεπτα γινεται επιθεση μιας clan που ξερει να παιζει cws?Αναλογως φυσικα και με την πιστα στο 4-6 λεπτο!Τα υπολοιπα 10 λεπτα ξερετε τι κανουν οι 2 ομαδες?CAMPERI!Ξερετε γιατι το κανουν?Γιατι προβαδισμα στην μαχη την εχει η ομαδα που θα spotarei πρωτη την αλλη!Οταν ξεκινατε το παχνιδι σαν νεοι παιχτες κανατε ποτε το training που εχει το παιχνιδι?Τι σας δειχνει εκει?Που να χτυπας το αντιπαλο αρμα πως να καλυπτεις το δικο σου και πως να κανεις το αρμα σου να μην αναβει μπενωντας μεσα σε θαμνους!Οποτε το camperi σου λεει η ιδια η ετερια οτι πρεπει να το κανεις για να παιζεις καλυτερα!
Και ολα αυτα σας τα λεω εγω που ποτε στα σχεδια μου σαν fc δεν επαιξα camperi!!! Smile Smile
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Δημοσίευση από Peter87(GR) Παρ Μάης 20, 2016 10:40 am

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!!!!!!!!!!!   Εύχομαι να έχετε καλές μαχες!! Παίζω σχεδόν 2,5 χρόνια το παιχνίδι οχι πολύ φανατικά ....έχω 4 tier κλάσης IV και άλλα 5 κλάσης V ... ότι καταφέρνω με τα free exp ....αλλά βαριέμαι να παίζω μόνος είναι η αλήθεια!!!!  Razz Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ για την αποδοχή !!!!!!

Peter87(GR)

Αριθμός μηνυμάτων : 1

Δημοσίευση από sisifos Παρ Μάης 20, 2016 11:55 pm

Καλώς ήρθες και καλές μάχες Smile
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από MAVROSKOUFHS Δευ Ιαν 30, 2017 2:18 pm

Καλησπέρα και πάλι.. ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!!
MAVROSKOUFHS
MAVROSKOUFHS

Δημοσίευση από falakros Τρι Ιαν 31, 2017 2:59 am

γεια σου και σε εσενα, και εσυ καλες μαχες να εχεις
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Ιαν 31, 2017 4:06 am

@mavroskoufhs έγραψε:Καλησπέρα και πάλι.. ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!!
Καλησπέρα και καλές μάχες να έχεις.....

@Dennis20vt έγραψε:Ακουστε τι σας λεει ο gregorakis εχει δικιο σε πολλα!
Γιατι προβαδισμα στην μαχη την εχει η ομαδα που θα spotarei πρωτη την αλλη!Οταν ξεκινατε το παχνιδι σαν νεοι παιχτες κανατε ποτε το training που εχει το παιχνιδι?Τι σας δειχνει εκει?Που να χτυπας το αντιπαλο αρμα πως να καλυπτεις το δικο σου και πως να κανεις το αρμα σου να μην αναβει μπενωντας μεσα σε θαμνους!Οποτε το camperi σου λεει η ιδια η ετερια οτι πρεπει να το κανεις για να παιζεις καλυτερα!

Να γελάσω ή να κλ*σω με αυτό που έγραψες?Το ανύπαρκτο training που έβγαλε η εταιρεία μετά απο 5 χρόνια ύπαρξης το θεωρείς ικανό στοιχείο σε μη εγκεφαλικά ανάπηρους να δώσει στοιχεία εκμάθησης του παιχνιδιού? affraid lol!

To camperi βοηθάει για να μαθαίνεις καλύτερα το game.....πολύ σωστά τα λές...πολύ σωστά μεσιέ....μαθαίνεις καλύτερα πως είναι να κάθεσαι σα "κουτοπόνηρος" πίσω απο ένα θαμνάκι να snipaρεις με επιθετικό άρμα ως το τέλος της μάχης και ιδιάιτερα όταν οι συμπαίκτες σου έχουν ήδη ψοφήσει σποτάροντας για σένα...ή κρατώντας ένα flank ..... και συ ο "μάγκας"και ο "πονηρός" να παίρνεις βολές εκ του ασφαλούς σαν καλό "λαμόγιο" πάντα εκμεταλλευόμενος την κατάσταση και στα πλαίσια του παίζω "έξυπνα" και έχω "skill".....Έτσι μετριέται το skill σαυτο το game λοιπόν....ποιος είναι πιο "πονηρός" απο τους υπολοίπους.....

Σίγουρα έτσι παίζεις καλύτερα το καρκινιάρικο αυτό game...είναι αλήθεια...!!!

Η wargaming λοιπόν προσφέρει κάτι μοναδικό σε μαθαίνει να είσαι παρτάκιας και camperολαμόγιο!

@Gregorakis έγραψε:1ο να παραδεχθεί το πρόβλημά του ... οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται, βρίσκονται σε άρνηση ... το WoT είναι rng & paysafe ...
Γιατί δεν είναι?
Για το 1ο σκέλος(RNG) μαζί με το MM είναι μέγα fail και φαίνεται πόσο "rigged" είναι απο πολλές απόψεις....

π.χ βολές που δε φτάνουν στο στόχο (κρεμάνε..) - ghost shells (δια μαγείας διαπερνούν το άρμα χωρίς καμία ένδειξη ζημιάς ή κάτι άλλο) - criticals/bounces σε weakspot κ.α....πρέπει να είσαι "ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΟ" να έχεις 30χιλιάδες μάχες+ και να μην τα βλέπεις...χάνει η ομάδα 7-0 στα πρώτα 2 λεπτά και δεν περνάς βολή απέναντι...λες και με "μαγικό" τρόπο το 9άρι κανόνι σου απέναντι σε low pen 7άρια-8άρια π.χ. ρίχνει αβολίδωτα....ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ας γελάσω... Twisted Evil Laughing

Όσο για το matchmaking...
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μέσα στη μάχη με τιερ8 premium άρμα (π.χ. is6)  απέναντι μου υπάρχει πλήρης 15άδα με 7-10κ μάχες και άνω σε έκαστο αντίπαλο παίκτη (έχω και screenshots) ενώ στην ομάδα μου έχω 7 παίκτες με 1κ-2κ μαχες το πολύ  σε τιερ 7-8 μάχη...και αν αυτό είναι δίκαιο ή ισοδύναμο ΜΜ για όλους... Question ...και επίσης με "ποιά λογική" ο 20000μάχες παίκτης πρέπει να παίζει στην ίδια ομάδα με κάποιον που δεν ξέρει ακόμα να "στρίβει το άρμα" και έχει λιγότερες απο 2000-1000μάχες? Twisted Evil

Πάμε στο 2ο σκέλος (της paysafe).....
Το είχα ξανα αναλύσει και θα το ξανακάνω....γιατί υποτιμάτε μερικοί τη νοημοσύνη μας........

1) Είναι PAY-TO-WIN element όταν υπάρχουν χρυσές σφαίρες με μεγαλύτερο PENETRATION ΣΤΟ GAME KAI ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝOOBAS ΜΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ TIER 8-9 KAI KATΩ?? Question Question Question cyclops cyclops cyclops

2) Είναι PAY-TO-WIN element ότι κάποιος με ΜΗΔΕΝ μάχες και εμπειρία στο GAME μπορεί να πάρει Τier8 premium άρμα με προνομιακό MM και κουμπώνοντας χρυσές "με aimbot και μη" να σε στείλει γκαραζ με μία βολη ενώ XPάρεις ή ανεβάζεις κάποια γραμμη παίζοντας σε low tier άρματα όπου τα ανέβασες με τόσο κόπο?
(Γιατί επιτρέπουν να αγοράζει κάποιος premium άρμα 8άρι όταν δεν έχει φτάσει σε κανονική γραμμή ένα άρμα στο αντίστοιχο lvl???? Question cyclops cyclops cyclops )

3) Γιατί δεν επιτρέπεται το convert απο credits σε gold (αντίστροφα δηλαδή) ώστε ο οποιοσδήποτε παίκτης χωρίς gold να μπορεί με τα άρματά του (προνομιακά και μή) να είναι ισοδύναμος με τους υπολοίπους και να κάνει convert τα credit  σε gold για να βάζει premium μήνα....? Question Question Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

4) Γιατί για τα equipment θες χρυσό για να τα κάνεις demount  και όχι με credits... Question Question

5) Γιατί τα πληρώματα είναι 100% skill με gold απευθείας?και είναι pay-to-win αυτό όταν κάποιος θέλει ατελείωτες ώρες grind να τα ανεβάσει skill?

6) Το ότι με gold βάζω equipment απο το τιερ-1 όταν οι υπόλοιποι δεν έχουν ούτε 10credit και δη να τα κάνω convert σε credit για αγορά νέων αρμάτων ?δεν είναι αυτό pay-to-win?

@imperiumexypnakium έγραψε:Θα την πω την αμαρτία μου: όταν βλέπω παίκτη, και δη Ελληνα, να λέει "κοίτα να γουστάρεις το παιχνίδι και άσε τα νούμερα", με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Τι θα πεί γουστάρω το παιχνίδι και τι σημαίνει αυτό για τον καθένα?το δικό σου γουστάρω γιατί να είναι καλύτερο απτων άλλων?και ποιος το κρίνει αυτό?εσύ που είσαι στο 1% των παικτών κατα τα λεγόμενά σου??
και..
Μιλάμε για clanwar/stronghold (και δη..ομαδική διασκέδαση)?
Μιλάμε για solo/grind ή  random battle?
Εγω να σε ρωτήσω κάτι...και αν θες απαντάς....αν με το platoon μου πάρουμε π.χ. 3 σποτερ ή 3 βαριά...και πάμε και πνιγούμε στο 1ο λεπτό της μάχης...θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της για το σύνολο και δη για εσένα αν είμαστε στην ίδια ομάδα...?
και αυτό μολις το δείς θα σου προκαλέσει μία "χαρά" και διασκέδαση όταν θα χάνεις 3-0 στο 1ο λεπτό?

επίσης.....

Τι διασκέδαση μπορεί να βρίσκεις σε ένα καρκινιάρικο game που παίζεις 80/20 camperi +++ όλα τα παραπάνω?και αν είσαι τόσο efficient σαυτό που κάνεις και "έξυπνος" σκέφτηκες ποτέ το σκάκι για εναλλακτική? Twisted Evil Question

Με όλα τα παραπάνω λοιπόν..πως διασκεδάζεις όταν παίζεις επι το πλείστον σαν παρτάκιας (εκτός του ότι το θεωρείς αυτό καλό και ότι έχεις skill) και όταν ξέρεις ότι είσαi μέρος μίας ομάδας που δε σε βοηθάει ή δεν τη βοηθάς σε τίποτα....????
Είναι σαν να πας σε μία ομάδα ποδοσφαίρου και οι 11 να παίρνουν την μπάλα και να παίζουν ο καθένας μόνος του - μη δίνοντας πάσες, μη μοιράζοντας την μπάλα σε επίθεση/άμυνα και ότι βγεί σαν αποτέλεσμα.....τι το ωραίο λοιπόν....και τι σου προσφέρει αυτό το παιχνίδι λοιπόν στον ομαδικό ανταγωνισμό????Το έχεις ψάξει μήπως καταβάθος είσαι "καλός" γιατί είσαι λίγο μουλωχτός παρτάκιας και μονόχνωτος και ταιριάζεις απόλυτα σε αυτό??

Υ.Γ.
Παίξε καλύτερα κανένα last man standing mode σε fps ή κάνα survival...τουλάχιστον έχεις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης και επιλογές...
(Βλέπε...King of the kill king )
babis2015
babis2015

Αριθμός μηνυμάτων : 511

Δημοσίευση από falakros Τρι Ιαν 31, 2017 5:33 am

babis2015 έγραψε:

να κάθεσαι σα "κουτοπόνηρος" πίσω απο ένα θαμνάκι να snipaρεις με επιθετικό άρμα ως το τέλος της μάχης και ιδιάιτερα όταν οι συμπαίκτες σου έχουν ήδη ψοφήσει σποτάροντας για σένα..
χαχαχαχαχαχαχαχαχχα afro afro     sorry που γελαω αλλα μου θυμισες φασεις που κανουν αυτο που λες παραπανω, μολις δουν τα ζορια τρεχουν να κρυφτουν, και οι μισοι τους βριζανε και τους λεγανε τρεξε να κρυφτεις noob προστατεψε το wn8 χαχαχαχαχαχ....... καλες μερες, εχω καιρο να το δω αυτο, αρε αυτο το ρημαδι το wn8, απο της λιγες γνωσεις που εχω, με το damage ανεβαινει, δεν το ηξερα οτι αν σου καταστρεφουν το αρμα δεν ανεβαζεις, μπορει να κανω και λαθος...... jocolor
falakros
falakros

Αριθμός μηνυμάτων : 108

Δημοσίευση από babis2015 Τρι Ιαν 31, 2017 5:59 am

@falakros έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχχα afro afro sorry που γελαω αλλα μου θυμισες φασεις που κανουν αυτο που λες παραπανω, μολις δουν τα ζορια τρεχουν να κρυφτουν, και οι μισοι τους βριζανε και τους λεγανε τρεξε να κρυφτεις noob προστατεψε το wn8 χαχαχαχαχαχ....... καλες μερες, εχω καιρο να το δω αυτο, αρε αυτο το ρημαδι το wn8, απο της λιγες γνωσεις που εχω, με το damage ανεβαινει, δεν το ηξερα οτι αν σου καταστρεφουν το αρμα δεν ανεβαζεις, μπορει να κανω και λαθος...... jocolor
Μα είναι γνωστό ότι η Wargaming πρωωθεί την "ομαδικότητα" με τους χάρτες και τα game modes που έχει.....ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ιδιαίτερα στις RANDOM μάχες έχει βάλει & επιτρέπει όλα τα στοιχεία που το suppoρτάρουν όλο αυτό (βλέπε win8)....γιαυτό και οι "παρτάκηδες"σπανίζουν σωστά...??

Φωστήρες μουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..........εσείς και ο Σώρρας θα σώσετε το Έθνος..........LoL!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Smile Smile
babis2015
babis2015

Δημοσίευση από perseas Τετ Φεβ 01, 2017 9:04 pm

Babi διακρίνω ασυμφωνία σε κάποια πράγματα. Από τη μία λες ότι είναι P2W το καρκινιάρικο game, αλλά από την άλλη θέλεις Greek community. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, πρώτη το φτύνεις και σηκώνεσαι και φεύγεις εφόσον διαφωνείς με το P2W και την πρακτική της WG, δεύτερη αποδέχεσαι ότι σου δίνουν με τα όποια στραβά και άσχημα και συνεχίζεις να παίζεις. Τρίτη εφικτή περίπτωση δεν υπάρχει.
Εγώ διάλεξα την πρώτη.
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από babis2015 Πεμ Φεβ 02, 2017 6:13 am

@perseas έγραψε:Babi διακρίνω ασυμφωνία σε κάποια πράγματα. Από τη μία λες ότι είναι P2W το καρκινιάρικο game, αλλά από την άλλη θέλεις Greek community. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, πρώτη το φτύνεις και σηκώνεσαι και φεύγεις εφόσον διαφωνείς με το P2W και την πρακτική της WG, δεύτερη αποδέχεσαι ότι σου δίνουν με τα όποια στραβά και άσχημα και συνεχίζεις να παίζεις. Τρίτη εφικτή περίπτωση δεν υπάρχει.
Εγώ διάλεξα την πρώτη.
Μα η κοινότητα θα ήταν κάτι στο οποίο θα έπαιζες ΜΟΝΟ σε αγωνιστικό επίπεδο και το έχω ξαναπεί ότι είναι το μόνο που αξίζει...ιδιαίτερα Skirmish Battles και Clanwars (καθώς επίσης και  training / τουρνουά "εσωτερικά" μεταξύ των ομάδων κτλ κτλ...)σε αντίθεση με τα καρκινιάρικα RANDOM!

Τώρα αν βγάζεις εκει μέσα χρυσό (και ταυτόχρονα μπορείς κατα κάποιο τρόπο να καλύπτεις τον προνομιακό σου μήνα) ίσως με τα credits που βγάζεις και τα gold να ανεβάζεις γραμμες ακόμα και με convert ή έστω να γλιτώνεις κάποιο GRIND που ούτως η άλλως αναγκαστικά θα έκανες...

Το παιχνίδι είναι ωραίο ιδιαίτερα σε gameplay.... αλλα δυστυχώς τα mechanics που έχουν βάλει ειναι fail και ιδιαίτερα το Matchmaking και το RNG (λογω εταιρείας.. Twisted Evil )...το χρήμα κάνει κουμάντο απότι φαίνεται...το παιχνίδι μια χαρά είναι και αν θέλουν το φτιάχνουν τέλειο.......αμ' έλα που δε θέλουν.....

Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 7Wlcg

και στο τέλος...take the finger.....
Καλησπέρα παιδιά :) - Σελίδα 2 AdWpw6G
babis2015
babis2015

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης