World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μ48A1 Patton

+3
Arxiereas_
Veyder
yanis
7 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από yanis Τρι Ιουλ 08, 2014 10:45 pm

Το M48A1 είναι ένα από τα Tier 10 άρματα που δεν είναι πλήρως ελίτ και απαιτεί την αναβάθμιση. Το βασικό πυροβόλο είναι απολύτως άχρηστο και θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί με αυτό του M46 Patton.  
Το M48A1 είναι ένα πολύ μεγάλο άρμα. Είναι τόσο μεγάλο όσο το T110E5, και αυτό είναι σχεδόν πάρα πολύ κακό για ένα μέσο άρμα. Το ύψος του βοηθάει κάπως, όταν πρόκειται για να τον εντοπισμό του εχθρού, κάτι στο οποίο τα μέσα άρματα των ΗΠΑ ήταν πάντα πολύ καλά. Μπορεί επίσης να γίνει πρακτικό όταν το Patton έχει να πυροβολήσει  μικρότερα οχήματα ή να καλύψει συντρόφους, αλλά το μέγεθος είναι συνολικά ένα μειονέκτημα. Είναι εύκολο να εντοπιστεί και να χτυπηθεί. Η γενική διάταξη των Patton 3 είναι παρόμοια με εκείνη του M46, αν και ο πυργίσκος έχει μετακινηθεί σε μια λίγο πιο κεντρική θέση, δίνοντας ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματικό depression σε σύγκριση με τα M46 και M26 Pershing. Το άρμα να είναι πολύ αποτελεσματικό σε μάχες με λόφους. 
Η προστασία είναι αξιοπρεπής. Η μπροστινό θωράκιση μπορεί να σας προστατέψει από scouts ή λιγότερο ισχυρά όπλα.  Η πλευρά και πίσω είναι αρκετά ισχυρή  ώστε να καταστεί δυνατή η τακτική sidescraper. Είναι επίσης ευάλωτο σε high-end πυροβολικό. Ο πυργίσκος είναι καλά θωρακισμένο στο μπροστινό μέρος, ωστόσο είναι σχετικά εύκολο να χτυπηθεί το αδύνατο σημείο στην καταπακτή του αρχηγού. 
Η κινητικότητα είναι αρκετά καλή. Η τελική ταχύτητα είναι σχετικά κακή , ακόμα χειρότερη από το M46 Patton, αλλά λόγω τα αξιοπρεπή στατιστικά αντίστασης της ερπύστριας με το έδαφος και η καλή μηχανή την κρατά και ανεβαίνει λόφους αρκετά καλά. Το Α1 είναι αρκετά ευέλικτο και έχει πολύ καλή δυνατότητα περιστροφής. Αναρρίχηση λόφων και η επιτάχυνση είναι καλή έτσι που στην ουσία το δυνατό του σημείο είναι η ευκινησία του και όχι η θωράκισή του. 
Το πυροβόλου είναι εξαίρετο. Το DPM του είναι κάτι που όλοι φοβούνται και σέβονται. Μπορεί να μην είναι η πιο ακριβές πυροβόλο, αλλά είναι σίγουρα πάνω από το μέσο όρο. Το πολύ καλό "κλείσιμο" του στόχου και η καλή ακρίβεια την κίνηση σε συνδυασμό με την άριστη διεισδυτικότητα και ταχύτητα του πυροβόλου κάνει το 105 χιλ M68 ευχάριστο στην χρήση. 
Συνολικά, το M48A1 Patton 3 είναι ένα μεγάλο, κάπως ευάλωτο όχημα με ορισμένα καλά στοιχεία. Μπορεί να κάνει sniper, έχει καλό depression και μπορεί να κάνει πολλή ζημιά σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν είναι ειδικός ανταρτοπόλεμο όπως και τα προηγούμενα οχήματα στη γραμμή και είναι περισσότερο ένας τύπος οχήματος για όλες τις δουλειές. Μπορεί να πάει μαζί με το βαρύ και να το υποστηρίξει, WOLFPACK με άλλα μεσαία ή παθητικό scouting λόγω. Αν και είναι πολύ πολλαπλών χρήσεων, δεν υπερέχει σε οποιοδήποτε από αυτούς τους ρόλους, και γενικά θα υπολείπονται σε σχέση με άλλα πιο εξειδικευμένα άρματα.
Τιμή: 6 100 000 
Παραλλαγή: Κάτω του μέσου όρου 
Gun Υψόμετρο: -9 ° / +19 ° 
 
Πλεονεκτήματα: 
- Μεγάλη ακρίβεια, χρόνος στόχευσης και ταχύτητα βλήματος. 
- Πολύ καλή depression πυροβόλου. 
- Καλό DPM. 
- Μεγάλο view range και καλή ακρίβεια στην κίνηση. 
 
Μειονεκτήματα: 
- Μεγάλo για ένα μέσο άρμα. 
- Καμουφλάζ μπορούσε να ήταν καλύτερο. 
- Θωράκιση σκάφους. 
- Έχει ένα αδύναμο σημείο στο πυργίσκο. 
 
Συγκρίσεις: 
M48A1 vs M60 Patton 
M48 έχει ελαφρώς καλύτερη θωράκιση σκάφους, καλύτερη ικανότητα αναρρίχησης λόφων και ελαφρώς καλύτερο πραγματικό depression τόσο στο εμπρός όσο και πίσω και είναι ελαφρώς μικρότερο (ακόμα μεγάλη όμως). Το M60 έχει υψηλότερη τελική ταχύτητα, ελαφρώς καλύτερο όπλο. 
 
M48A1 vs 121 
Η θωράκιση του 121 είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του M48. Μεγαλύτερη ζημιά ανά βολή. Ωστόσο, ο Patton έχει πολύ καλύτερο depression από τους Κινέζους, είναι πιο εύστοχο(ειδικά στην κίνηση), έχει ως στοχεύει ταχύτερα και είναι ελαφρώς πιο ευέλικτο. 
 
M48A1 vs Bat 25t Chat 
Το M48A1 έχει καλύτερη θωράκιση, περισσότερο depression, είναι πιο εύστοχο με την υψηλότερη διείσδυση και ελαφρώς καλύτερο view range. Ακόμα, o Batman έχει ένα όπλο με μηχανισμό αυτόματης φόρτωσης και είναι πολύ πιο γρήγορo και πιο ευέλικτο. 
 
M48A1 vs Leopard 1 
Το M48 διαθέτει ανώτερη προστασία. Και οι δύο έχουν το ίδιο depression στο πυροβόλο, αν και η Leo δεν έχει ένα ασθενές σημείο στην πυργίσκο του (ολόκληρο πυργίσκος του μπορεί να θεωρηθεί ένα αδύνατο σημείο). Το Patton είναι πιο αργό αλλά είναι πιο εύστοχο στην κίνηση και έχει καλύτερο view range. Το Leo έχει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.
 
M48A1 vs FV 4202 
Η FV 4202 έχει πολύ καλύτερη πολύ καλύτερη θωράκιση σκάφους αν και η θωράκιση του πυργίσκου είναι πραγματικά χειρότερη. Και τα δύο άρματα έχουν σχετικά παρόμοια όπλα.Οι HEAT του Patton είναι στην πράξη πιο αξιόπιστες από τις HESH του βρετανικού άρματος. Το FV έχει ελαφρώς καλύτερο depression. 
 
M48A1 vs T-62A 
Το T-62A έχει καλύτερη θωράκιση από το M48, ειδικά πάνω στον πυργίσκο. Επίσης, έχει καλύτερο DPM και είναι ένα μικρότερο στόχο. Είναι πιο ευέλικτο με μικρό προφίλ και ελαφρώς πιο γρήγορο. Ωστόσο, το άρμα των ΗΠΑ έχει ανώτερο depression, ζημία ανά πυροβολισμό (Alpha) και view range.

ΠΗΓΗ: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/368246-m48a1-patton-3/

yanis

Αριθμός μηνυμάτων : 117

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από Veyder Τετ Ιουλ 09, 2014 2:16 am

Χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει


Μ48A1 Patton 2uoj8f5Warned
Veyder
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ηλικία : 39

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από Arxiereas_ Σαβ Ιουλ 12, 2014 3:17 am

Πηγαίνοντας από το Μ46 στο Μ48 έπαθα σοκ πόσο εύκολα σποτάρεται σε σύγκριση με το 9αρι. Αλλάζει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. Ρίξε όμως ένα Μ48 στην Cliff και μόλις πιάσει λόφο να δεις για πότε ανάβουν όλα τα TD που παρκάρουν Α5-Α6  Laughing 
Γενικά είναι από τα δύσκολα meds, και δε συγχωρεί την παραμικρή απερισκεψία - κυρίως λόγο του χαμηλού camo factor. Κατά τα άλλα δεν έχει πολλά πλεονεκτήματα ούτε πολλά μειονεκτήματα. Μια μετριότητα μάλλον και γι' αυτό και δεν συναντάται συχνά σε randoms καθώς οι sniperάδες προτιμούν Ε50Μ και οι ινδιάνοι κάποιο Ρώσσικο ή BC.

Το Μ46 πάντως, ειδικά τώρα που ανακοίνωσαν ότι του βελτιώνουν το accuracy (στην 9.2) σκέφτομαι να το ξαναπάρω. Ήταν το μοναδικό του μειονέκτημα
Arxiereas_
Arxiereas_

Αριθμός μηνυμάτων : 197

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από imperiumgraecum Σαβ Ιουλ 12, 2014 6:08 am

Gun υψόμετρο..........Μ48A1 Patton Wat
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από yanis Σαβ Ιουλ 12, 2014 6:25 am

Βασίλη είναι από αυτόματη μετάφραση διόρθωσα όσα είδα κάποια.......

yanis

Αριθμός μηνυμάτων : 117

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από imperiumgraecum Σαβ Ιουλ 12, 2014 9:40 am

Επίσης το review δεν έχει σύγκριση M48A1 vs stb-1
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από thodorix Δευ Ιουλ 14, 2014 4:35 am

Με το 140 έχει τύχει πολλές φορές να "ανάβω" Patton χωρίς να "πάρω λάμπα"... (full camo, coated opt., sit.awareness+reckon). Εκτός αν πέφτω σε παίκτες που έχουν το Patton με λάθος skills
thodorix
thodorix

Αριθμός μηνυμάτων : 28

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από Arxiereas_ Δευ Ιουλ 14, 2014 12:35 pm

thodorix έγραψε:Με το 140 έχει τύχει πολλές φορές να "ανάβω" Patton χωρίς να "πάρω λάμπα"... (full camo, coated opt., sit.awareness+reckon). Εκτός αν πέφτω σε παίκτες που έχουν το Patton με λάθος skills
Μπα....το patton είναι σημαδούρα και κάνει μπαμ από μακρυά. 

Ιδού το camo factor των τιερ 10 meds. M60 και Patton... στον πάτον  tongue 
http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=all&vehicletype=mt&tier=10&showLines=30
Arxiereas_
Arxiereas_

Αριθμός μηνυμάτων : 197

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από JDeviant Τετ Αυγ 13, 2014 1:16 am

Βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να ανεβαζω το εννιαρι Μ46.... πιο Buff και πια καλυτερα χαρακτηριστικα στο 9.2 μας πουλανε.... καταρχην περνοντας το θα πρεπει να παιξεις με εφταρι gun (ουτε καν το οχταρι που ειχες στο Pershing) για καμμια 50αρια χιλιαδες XP ωστε να βαλεις ερπιστρια και μηχανη. και οταν τα βαλεις (εχοντας ηδη φτυσει αιμα) θα πρεπει να παιξεις με οχταρι για αλλα 70κ XP και 180 Pen/240dmg. Μιλαμε για το χειροτερο tech tree που εχω συναντησει. Καλα, το ολο αρμα ειναι μια μετριοτητα και δεν ειναι σε τιπτ καλο. πολυ περιστασιακα και σε πιστες (καταστασεις) που θα το βολεψουν οπως ειπε ο Αρχιερεας. Αφου σκεφτομαι οτι μαλλον ειναι χειροτερο κι απο το Lorraine...γιατι εκει περιμενεις και ενα B-C .. εδω? για πιο λογο παιζω αυτη την αηδια ? για την tier 10 εκδοχη της....?
JDeviant
JDeviant

Αριθμός μηνυμάτων : 69
Ηλικία : 43

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από gregorakis Τετ Αυγ 13, 2014 1:55 am

... έλα μωρέ όλοι με το pattonάκι τα βάλατε ... με 150hp παραπάνω και λίγο accuracy boost είναι μια χαρά ...

... φτιάχνω πλήρωμα για το fv4202 για να το ξαναβγάλω από το garage ... με το rof & acc boost πλέον πρέπει να είναι ωραίο για randoms ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από JDeviant Τετ Αυγ 13, 2014 2:18 am

gregorakis έγραψε:... έλα μωρέ όλοι με το pattonάκι τα βάλατε ... με 150hp παραπάνω και λίγο accuracy boost είναι μια χαρά ...

... φτιάχνω πλήρωμα για το fv4202 για να το ξαναβγάλω από το garage ... με το rof & acc boost πλέον πρέπει να είναι ωραίο για randoms ...

Ψαχνω να βρω μια κατηγορια Η ενα χαρακτηριστικο που υπερτερει απο τα αλλα. Αν βγαλω το view range... σε ολα τα αλλα ειναι χειροτερο. Οπως και να'χει ειναι medium που σημαινει οτι το διασκεδαζω περισσοτερο. και εχω σκοπο να τα αποκτησω ολα τα δεκαρια μιδιουμ. το 4202 το εχω πουλησει, αλλα σκεφτομαι κι εγω να το ξεσκονισω  Basketball
JDeviant
JDeviant

Αριθμός μηνυμάτων : 69
Ηλικία : 43

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από Arxiereas_ Παρ Αυγ 15, 2014 1:18 am

JDeviant έγραψε:
gregorakis έγραψε:... έλα μωρέ όλοι με το pattonάκι τα βάλατε ... με 150hp παραπάνω και λίγο accuracy boost είναι μια χαρά ...

... φτιάχνω πλήρωμα για το fv4202 για να το ξαναβγάλω από το garage ... με το rof & acc boost πλέον πρέπει να είναι ωραίο για randoms ...

Ψαχνω να βρω μια κατηγορια Η ενα χαρακτηριστικο που υπερτερει απο τα αλλα. Αν βγαλω το view range... σε ολα τα αλλα ειναι χειροτερο. Οπως και να'χει ειναι medium που σημαινει οτι το διασκεδαζω περισσοτερο. και εχω σκοπο να τα αποκτησω ολα τα δεκαρια μιδιουμ. το 4202 το εχω πουλησει, αλλα σκεφτομαι κι εγω να το ξεσκονισω  Basketball
Τουμπάνιασέ το και μετά θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Σαν συμβουλή το μόνο που έχω να σου δώσω είναι να πηγαίνεις όπου βρεις βουνά-λοφάκια-υψώματα και αν τελικά δεν σου αρέσει, ξεκλείδωσε το Μ48 και αγόρασε κάτι άλλο... Κι εγώ για όλα τα medium πήγαινα αλλά το Leopard δεν θα το τιμήσω μάλλον.

Το FV μου άρεζε ούτως ή άλλως (μιλάμε για randoms πάντα), έκανα 5-6 μάχες μετά το update αλλά τα lowrolls πήγαιναν σύννεφο. Το βρίσκω καλύτερο από το patton στο κομμάτι του armor μπροστά που οι περισσότεροι προσπαθούν να σημαδέψουν LFP αντί του βουτηρένιου turret.
Arxiereas_
Arxiereas_

Αριθμός μηνυμάτων : 197

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μ48A1 Patton Empty Απ: Μ48A1 Patton

Δημοσίευση από JDeviant Παρ Αυγ 15, 2014 1:30 am

Εκανα τις πρωτες 10 μαχες με το ΙΧ gun και ομολογω οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα. Ναι , ειναι πολυ περιστασιακο αρμα αλλα αμα βρεις οπως λες βουνά-λοφάκια-υψώματα κανει παπαδες. Arctic region ας πουμε , εκανα ~6κ dmg αρκετα ευκολα. Νομιζω οτι δεν θα εχω τοσο μεγαλο προβλημα να μαζεψω τα ΧΡ για το δεκαρι , το μαρτυριο περασε υποθετω. Το 4202 θελω ξανα (μαλακια που το εδωσα αλλα μου χε σπασει τον ...ερωτα) αλλα που θα βρω τα credits...
JDeviant
JDeviant

Αριθμός μηνυμάτων : 69
Ηλικία : 43

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης