World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's

+4
Kostis_Larsson
power4
Founder
Λονγκ Μήτσος
8 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's - Σελίδα 2 Empty Απ: Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's

Δημοσίευση από Founder Πεμ Νοε 22, 2012 3:22 am

Εχω:

League of Legends
Battlefield Online
War Thunder
AVA
Men of War 2
Company of Heroes

Σε κάλυψα?? Cool

EDIT: Ξέχασα. Έχω και το Heroes & Generals αν και το παιξα κάνα δύο φορές μόνο όταν με είχαν κάνει invite.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sisifos στις Πεμ Νοε 22, 2012 4:36 am, 1 φορά
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's - Σελίδα 2 Empty Απ: Άλλα free-to-play arcade/sim MMO's

Δημοσίευση από power4 Πεμ Νοε 22, 2012 4:35 am

Και τόσο καιρώ δεν μου είπες τίποτα; Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sad
Αλήθεια τι εννοείς men of war 2 ; πιο παίζεις συχνότερα BF,mow ή coh ; bom
power4
power4

Αριθμός μηνυμάτων : 505

Δημοσίευση από Founder Πεμ Νοε 22, 2012 4:43 am

Εννοώ το Assault Squad, sequel του πρώτου με προσανατολισμό στο multiplayer. Πολύ παίζω WoT (πρωτότυπο ε?) τα άλλα όποτε βαριέμαι (μια στις τόσες). BF P4F παίζω πότε πότε και μου αρέσει αν και δεν συγκρίνεται με τα αγοραστά. CoH έχω και κάνα δυο παιδιά ακόμα στην GBOA που τους αρέσει πολύ.
Όπως σου γράφω και στο EDIT πιο πάνω τώρα σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω το Heroes & Generals, έχουν πολύ πρωτότυπη ιδέα οι τύποι.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Πεμ Νοε 22, 2012 7:10 am

Το men of war το 1 ,(το σκέτο )το έχεις ;
Στο heroes and generals περιμένω το κλειδί !
Το BF σκέφτομαι να το κατεβάσω ξανά γιατί θυμήθηκα κάτι τρελές,καταστάσεις!
power4
power4

Δημοσίευση από Founder Παρ Νοε 23, 2012 12:17 am

Πάντως παίδες επιμένω, όσοι έχετε μηχάνημα που το σηκώνει δοκιμάστε το Planetside 2. Είναι παιχνιδάρα! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι retail ή με συνδρομή. Δεν έχει 3 μέρες που άνοιξε και οι σερβερ του είναι τίγκα στον κόσμο.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Παρ Νοε 23, 2012 4:03 am

Πρόσθεσε τα assault squad και ruse από σήμερα! Very Happy
Το BF p4f το ξανάρχισα και τους άλλαξα τα φώτα! Engineer for ever!!! drunken
power4
power4

Δημοσίευση από Founder Παρ Νοε 23, 2012 5:03 am

Το RUSE το ζαχάρωνα κάποτε αλλά τελικά κέρδισε το πνεύμα οικονομίας. Smile
Για πες όνομα στο BF να σε βάλω friend?
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Παρ Νοε 23, 2012 6:37 am

Είναι 6€ τώρα!
Σε έβαλα φιλο στο steam,όσο για το BF ψαξε ή power4 ή power4giwrgos !
Αν σου αρέσουν τα horror με ζόμπι πάρε το,killing floor στο συστήσω ανεπιφύλακτα ,πολλοί χάρτες ,πολλά όπλα,πολλά ζόμπι,μηδενικό λαγκ και,τελεία γραφικα με μικρές απετισεις !!!
power4
power4

Δημοσίευση από power4 Παρ Νοε 23, 2012 1:08 pm

Στο BF σε βρήκα και σου έστειλα friend request !
Δεν ξέρω γιατί αλλά το lvl μου μετά από τόσο καιρό έμεινε ίδιο αλλά τα stats μου έχουν σβηστεί,εσυ είσαι καινούριος στον κόσμο του BF ε; μην ανησυχείς θα σε βοηθήσω εγώ ,εντωμεταξύ πρέπει να φτιάξουμε άλλο τοπικ για το steam γιατί ξεφύγαμε από το θέμα,
power4
power4

Δημοσίευση από Founder Κυρ Νοε 25, 2012 12:56 am

Φίλε άσε. Έπαθα μεγάλη ζημιά με το Planetside2. To παιχνίδι απλά τα σπάει! Δεν μπορώ να παίξω τίποτα άλλο. Μόνο WoT παίζω ακόμα για την ομάδα και την παρέα.
Σου το συστήνω (και στους υπόλοιπους) ανεπιφύλακτα. Αν το παίζει το σύστημα σου (έστω και οριακά) χάνεις αν δεν το βάλεις.
Τρομερά ποικίλο gameplay και υποστηρίζει τέλεια το ομαδικό παιχνίδι. Για μένα έχει σβήσει από τον χάρτη όλα τα υπόλοιπα F2P και όχι μόνο (και μόλις τώρα ξεκινάει)!
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από panoslam Κυρ Νοε 25, 2012 4:08 am

Λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω το planetside 2 αλλά δεν μπορώ να κάνω account.... κάποιος που γνωρίζει???
panoslam
panoslam

Αριθμός μηνυμάτων : 11

Δημοσίευση από Founder Κυρ Νοε 25, 2012 4:32 am

Περισσότερες λεπτομέρειες?? Account και download to παιχνίδι εμείς οι Ευρωπαίοι κάνουμε εδώ:

http://www.planetside2.eu/

Όποιος μπει θα με βρει στον server [Ceres EU] με τους New Conglomerate (να πολεμάω για την ελευθερία και την ανεξαρτησία των λαών Razz ) με nickname Sisifos.

PS. Όσοι έχετε Steam ΜΗΝ κατεβάσετε το game από κει. Για την ώρα έχει πρόβλημα με τους Ευρωπαίους. Κατεβάστε το από το link που δίνω παραπάνω.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από panoslam Κυρ Νοε 25, 2012 5:13 am

πατάω join free και μου βγάζει
In order to proceed with the new account registration, you will be redirected to the account registration page that is optimized for non ProSiebenSat1 Games territory users.

Click OK to proceed
panoslam
panoslam

Δημοσίευση από Founder Κυρ Νοε 25, 2012 5:22 am

Που μένεις Πάνο αν επιτρέπεται? Ελλάδα είσαι?
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από panoslam Κυρ Νοε 25, 2012 6:11 am

ναι Ελλάδα
panoslam
panoslam

Δημοσίευση από panoslam Κυρ Νοε 25, 2012 7:01 am

Οκ βρήκα λύση στο πρόβλημα μπήκα στο site με siteproxy και με άφησε να κάνω account.....
Tnx for help
panoslam
panoslam

Δημοσίευση από Founder Κυρ Νοε 25, 2012 11:53 pm

Πάνο έκανα μια λαλακία με την αίτηση για friend και έτσι σου έστειλα νέα. Κάνε accept Smile

PS: Για πες πρώτες εντυπώσεις?
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Δευ Νοε 26, 2012 12:57 am

Εγώ δύστυχος μόνο στον επεξεργαστή το πιανω και μάλιστα με το ζόρι ,όλα αυτα βέβαια θα αλλάξουν του χρόνου Twisted Evil
power4
power4

Δημοσίευση από Founder Δευ Νοε 26, 2012 1:19 am

Mην ψαρώνεις ρε! Για πες κάρτα γραφικών και RAM?
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Δευ Νοε 26, 2012 3:18 am

Ram 4 gb
Pentium v 2.2 dual core
Ati radeon 3430 hd
Sony vaio (laptop)
Επειδή είχα ένα πρόβλημα με το runtime error το πηγα σε ειδικό που μου άλλαξε τον σκληρό δίσκο (το λέω για τους συμπασχοντες) και μου είπε ότι η μητρική σηκώνει έναν λίγο καλύτερο επεξεργαστή ,στα μαγαζιά εχω βρεί αλλά λαπτοπ με i5 ,i7 ,με 1και 2 gb κάρτες γραφικών και 4 ram με 400 και 500 !
Τι άλλο δηλαδή να κάνω η μητρική κάνει σχεδόν όσο ένας καινούριος υπολογιστής !
power4
power4

Δημοσίευση από Founder Δευ Νοε 26, 2012 4:09 am

Μόνο για την κάρτα σου δεν ξέρω να σου πω καθώς δεν ξέρω τις ΑΤΙ αλλά κατά τα άλλα είσαι ok. Μην περιμένεις βέβαια να το παίξεις με full settings αλλά και στα low έχει πολύ καλά γραφικά.
Το σύστημα μου είναι παρόμοιο με το δικό σου με κάρτα nVidia 430GT και με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει παίζω με 30-40fps μέσο όρο.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από power4 Δευ Νοε 26, 2012 6:30 am

Η δικιά μου είναι η αντίστοιχη της σειράς 8000 της nvidia και μπορεί να παίξει το crysis 1 σε μεσαίες ρυθμίσεις (το είδα σε ένα φόρουμ) για να καταλάβεις αμα είχα την 3800 (λίγο πιο δυνατή από την δίκη μου) θα μπορούσα να παίξω το cod black ops στα low !!! αλλά εμένα η συγκεκριμένη κάρτα δεν φτιάχτηκε για gaming αλλά για απλά πραγματα (βασισμένος σε μεγάλο σιτε με ειδίκευση σε επεξεργαστές και κάρτες) οπότε άστο δεν σώζεται !
power4
power4

Δημοσίευση από The Beast Dam Κυρ Δεκ 30, 2012 2:03 am

To War Thunder είναι στο Greenlight του Steam πλέον.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=115947344&searchtext=war+thunder
The Beast Dam
The Beast Dam

Αριθμός μηνυμάτων : 39

Δημοσίευση από power4 Κυρ Δεκ 30, 2012 3:53 am

Ναι το είχα ψηφίσει γιατί το παίζω κιόλας ,ψηφίστε στο greenlight στο λογισμικα το playclaw !
power4
power4

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης